עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fredi157,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  2. אני משתמש בחלונות 7 עברית.בשולחן עבודה יש סמל צהוב תיקייה שכתוב user כשאני ניכנס לתוך תיקייה אני רואה שיש שם תיקיות תמונות, ומוסיקה, וידאו, מסמכים שלי, ועוד... וכולם נימצאים בכונן מחיצה C של חלונות 7. איך משנים בשולחן עבודה תיקייה user לכונן מחיצה D.שורה כתובת תיקייה אחרת? אחרי שמשנים שורה תיקייה,כך אוכל לישמור במיחצה אחרת בכונן D. כדי שאוכל לישמור גיבויים בכונן מחיצה D. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by TAMIRRR013,

ה cmd לא מגיב לקודות לדוגמא אני כותב Ipconfig ןזה מה שהוא כותב http://www.zix.co.il/images/z-7212076.JPG אמרו לי להיכנס ל להפעלה ואז ל gpedit.msc ןזה מה שזה כותב http://www.zix.co.il/images/z-67960964.JPG מה עושים כדי לתקן את הבעיה? ד"א אני לא יודע אם זה הפורום הנכון רק לא ידעתי איפה לפרסם

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  4. XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  6. שלום לכולם אני בעל וינדוס ויסטה ואני חוווה בעיה סרגל השפות לא עולה עד שאני מפעיל אותו ידנית בלי הפעלה ידנית אני לא יכול להחליף שפות

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by udicol,

יש דרך להחזיר את צורת ה- Thumbnail (תצוגה מקדימה ) בספריות של Windows2000 ? גם אם מגדירים את האופציה , לא ניתן לראות את התמונות . אני בטוח שחוץ מלפרמט יש דרך אחרת . אנסה להסביר: כאשר מגדירים תצוגה בספרייה של תמונות - Thumbnails אמורים לקבל תמונות מוקטנות בתצוגה . אבל משום מה המערכת הפסיקה להציג לי את התמונות בתוך הספרייה .

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. זה שינה כמעט את כל ההגדרות והאייקונים, הכל נראה מוגדל עכשיו בניגוד לכפתורים שהוקטנו, אין לי מושג מה עוד שונה. יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו או שאני בדרך לפורמט?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  13. השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85FBA510 BCP2: 8F3110A8 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\062110-16489-01.dmp C:\Users\Niko\AppData\Local\Temp\WER-27705-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt יכול להיות שזה משהו ב…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by nesber,

אני יודע שבעיית איתחול איטי בדרך כלל נובעת מדרייברים, אבל העניין שאצלי זה מתחיל עוד הרבה לפני שהותקנו דרייברים כלשהם- כבר באחד האיתחולים הראשונים של ווינדוס XP, כאשר אני מתקין אותו(לא ניסיתי ווינדוס 7 על המחשב הזה). הדיליי נמשך כ15-20 שניות, לפני שמתחילה קריאה מההארדיסק. מדובר בשלב שבו הלוגו של אקספי מופיע, ואותם פסים אופקיים זזים. מה שמוזר זה שהוחלפו שני חלקים מהותיים במחשב הזה במשך השנים: לוח האם והארדיסק. נשארו המעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק. גם אחרי שהוחלפו החלקים האלה(לא מהסיבה הזאת) עדיין נמשך הדיליי. מעבר לזה הכל פועל בסדר. המערכת שלי היא: core 2dou e7400 4gb ocz ddr2 intel DG41RQ ספק enermax 600 wat כרטיס מסך geforce 9600GT asus OCZ SSD agility 60GB כמו שציינתי הת…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  15. כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש. כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. הייתה לי בעיה עם הווינדואז XP ועשיתי התקנה מחודשת כך שימחק רק את הקבצי מערכת ויתקין מחדש את הווינדואז לאחר מכן יצרתי יוזר , עכשיו כל הדברים הישנים שהיו לי ביוזר הקודם לפני ההתקנה המחודשת נשארו שם יש אפשרות לשחזר את כל מה שיש לי ביוזר הקודם? ואם כן אז איך? נ.ב להבהיר משהו, הכוונה בשחזור הקבצים היא בכך שתוכנות כרגע לא פועלות, וברצוני את כל ההתקנות הישנות להפעיל על ההתקנה המחודשת של חלונות.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by matan13,

ה- readyboots נועד להרחבת זיכרון ה- RAM או רק להרחבת ה-HD ?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  18. יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  19. אוקיי, אז הסיפור הוא כזה: קיבלתי מחשב חדש. פירמטתי את הHD שלו למערכת קבצים מסוג NTFS (בעזרת Partition magic שנכללת בHiren's bootcd, לצורך העניין). לקחתי את הHD מהמערכת הישנה שלי, והעתקתי את כולו לHD החדש באמצעות Norton ghost. המחשב החדש עם השיבוט של הHD הקודם שלי עבד יופי, אבל מיד כשחיברתי את הHD הישן, הוא סרב לעלות במצב רגיל. כל פעם, במסך טעינה של הווינדוס, הוא פשוט היה נתקע ועושה רסטארט וממשיך בלופ. ניסיתי להריץ Repair console מהדיסק ווינדוס ולהשתמש בפקודות fixboot וfixmbr, אך ללא הועיל - עדיין מסרב לעלות במצב רגיל. למישהו יש פתרון ? הייתי מעדיף שלא יכלול פרמוט, כי יש לי מידע רב ויקר שיקח שעות לגבות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by Arturh87,

איך אני מוריד את SP1 ןSP2 המלא ?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by zpd,

כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by G-BOY10,

נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  23. זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by Michael101,

הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  25. יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים