Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני יודע שלפי הכותרת ההודעה מתאימה לפורום תוכנה אך הבעיה הינה במערכת ה WINDOWS ואני יסביר את עצמי. במחשב רב משתמשים יש בעיה שWINDOS לא נותן לבאל ההרשה הנמוכה ביותר (לתלמיד) אושר לצרב. כביחול הWINDOS חוסם את ההרשה לנרו לגשת לכונן הצריבה בעוד מתוכנות אחרות (ADOBE ENCOR DVD) הוא כן נותן לצרוב. ברגע שאני עובר למתשמש "גבוה יותר" הWINDOS נותן לצרוב. אני יודע שהעיה היא בהגדרת המשתמש אך אינני יודע מה עלי לשנות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש, עמיר
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN VISTA 32BIT... אומנם הכל טוב ונחמד, אבל יש פה ושם ירידות ביצועים שנגרמות בעקבות שימוש מוגזם בזיכרון ע"י מערכת ההפעלה... מה גם שב-32BIT, ככל הידוע לי, יש שימוש מאוד מוגבל בזיכרון הRAM [אין ניצול מלא של ה4GB RAM שמותקנים ע"ג המחשב] תהיתי לעצמי האם משתלם וכדאי לעבור ל64BIT? האם הוא עובד טוב? האם מבחינת תוכנות ודרייברים כל העסק כבר התייצב? אודה למי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי win2000 pro ויש לי תוכנית אחת מעצבנת שכל הזמן עולה בסטארט אפ היא לא מופיעה ברשימת סטארט אפ שנכנסים דרך start וכן הלאה.... ואני לא מצליח דרך התוכנה עצמה לבטל את העליה שלה בסטארט -אפ.. מישהו יודע איך אני מוריד את זה? או איך נכנסים לתפריט של הסטארט אפ בwin 2000? כי שמתי לב שאי אפשר להיכנס לms config כמו שיש בxp.....
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל וינדוס ויסטה ואני חוווה בעיה סרגל השפות לא עולה עד שאני מפעיל אותו ידנית בלי הפעלה ידנית אני לא יכול להחליף שפות
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
וכמובן האם גרסא רגילה של xp לא מתאימה למחשב נייד? שאלת תם אבל מה לעשות אני לא יודע את התשובה.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם ... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף קיצורי דרך לתיקיות שלי למשל בחלון הזה שצירפתי בתמונה ??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, נתקלתי כרגע בעת עליית הנייד בקובץ DLL חסר ובהודעת שגיאה: "המודל המסויים אינו נמצא"..WINJKI32.ROM מדובר בנייד חדש ובמע' הפעלה WIN7 מקורית.מאיפה ניתן להשיג את הקובץ הרלוונטי? אפשרי לפתור את התקלה הזו? אין אפשרות למחוק את הגישה לקובץ מMS CONFIG ולאחרונה לא הותקנה שום תוכנה חדשה.. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לוח: Asus P4C800E הגדרתי RAID0 ואני מנסה להתקין ווינדוס XP הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס ובתחילת ההתקנה אני לוחץ על F6 ומוסיף להתקנה את הדרייברים הדרושים דרך כונן דיסקטים... אבל בכל זאת ההתקנה של הווינדוס אומרת שהיא לא מוצאת כונן קשיח להתקין עליו... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני יודע שבעיית איתחול איטי בדרך כלל נובעת מדרייברים, אבל העניין שאצלי זה מתחיל עוד הרבה לפני שהותקנו דרייברים כלשהם- כבר באחד האיתחולים הראשונים של ווינדוס XP, כאשר אני מתקין אותו(לא ניסיתי ווינדוס 7 על המחשב הזה). הדיליי נמשך כ15-20 שניות, לפני שמתחילה קריאה מההארדיסק. מדובר בשלב שבו הלוגו של אקספי מופיע, ואותם פסים אופקיים זזים. מה שמוזר זה שהוחלפו שני חלקים מהותיים במחשב הזה במשך השנים: לוח האם והארדיסק. נשארו המעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק. גם אחרי שהוחלפו החלקים האלה(לא מהסיבה הזאת) עדיין נמשך הדיליי. מעבר לזה הכל פועל בסדר. המערכת שלי היא: core 2dou e7400 4gb ocz ddr2 intel DG41RQ ספק enermax 600 wat כרטיס מסך geforce 9600GT asus OCZ SSD agility 60GB כמו שציינתי הת…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם WINDOWS XP שפירטתי בפוסט קודם (WINDOWS עלה רק ב-SAFE MODE). כדי לנסות ולתקן את הבעיה העליתי בהפעלה את דיסק ההתקנה של WINDOWS. חשבתי להתקין את XP שוב על ההתקנה הקודמת אבל בסוף לא עשיתי את זה ויצאתי מההתקנה לפני שהתחלתי להתקין את WINDOWS. כשהעליתי את התקנת WINDOWS הקודמת גיליתי שנמחק לי חשבון המשתמש הישן שלי ב-WINDOWS, ונמחק כל מה שהיה לי על כונן C. יש דרך לשחזר את חשבון המשתמש והקבצים שנמחקו לי? האם תוכנות לשחזור קבצים שנמחקו יוכלו לעזור?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה אחרי התקנת WIN 7. אני התקנתי אותו על מערך RAID 0 , עשיתי פורמטת לפני זהת אבל כשהוינדוס עלה פעם ראשונה, אחרי POST קיבלתי מסך שהיו בו שני אופציות לבחור, ושניהם וינדוס 7, כאשר אחד מהם עובדת והשניה נותנת איזה שגיע.... בסוף כשנכנסתי לערכת הפעלה, הרצתי MSCONFIG ומחקתי את האפשרות השניה, אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל מחשב בלי להכניס דיסק עם WIN7 לכונן. זה כל הזמן כותב לי PLEASE INSERT SYSTEM DUSC AND PRESS ENTER ואז אני חייב לשים דיסק כדי שוינדוס יעלה. חוץ מRAID יש לי עוד שני הארד דיסקים ניפרדים, אולי הם עושים בעיה עם המערך? אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני מאוד אשמח. תודה. RAID0-2XWD CAVAIR BLACK (2X640GB 32 MB) VIA NFORCE CHIP 320GB SEAGATE B…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
-
שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עם הדלקת המחשב מופיעה לי חלונית שגיאה:can notupdate privitize VNPclient. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני עובד על יצירת התקנה Unattended , הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שמפריע לי - ההתקנה מדלגת לי על שמסך הזה: ---התמונה מצורפת למטה--- (המסף הכחול עם האישור של ה-F8 , ריפר לווינדווס וכו'...) משום מה זה פשוט מדלג עליו וישר מגיע למסך של חלוקה למחיצות... הנה הקובץ winnt.sif שלי: [Data] AutomaticUpdates="Yes" MsDosInitiated=0 UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=DefaultHide UnattendSwitch="No" OemPreinstall="Yes" OemSkipEula="Yes" WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 DriverSigningPolicy=Ignore NonDriverSigningPolicy=Ignore [systemRestore] [GuiUnattended] AdminPassword=* TimeZone=135 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 …
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב. כל פעם שאני מכניס כתובת מסויימת לשורת הכתובת באקספלורר בלי http:// או www. (כתובתת כזו: hwzone.co.il) זה מגיע לי לדף כזה: http://www.ms-search.com/search.php?aid=30626&q=hwzone.co.il ותמיד זה היה ניכנס לי ישר לאתר בלי להוסיף בהתחלה http:// או www איך אפשר לסדר את זה? (ניסיתי כל תוכנה נגד spys אבל לא הצלחי..) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-