Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג scandisk סטייל win98 בשביל win2k? אני מחפש תוכנה שאפשר לבצע איתה סריקה יסודית וגם שתראה "תמונה" גראפית של מצב הדיסק ניסיתי להתקין norton utilities אבל גיליתי שבWIN@K הוא שונה מWIN98 ולמעשה ביטלו שם את התצוגה הגראפית והסריקה היא כמו בווינדוס שלי...
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).
-
זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן חברה.... התקנתי את WIN 7 RC על המחשב ועליו התקנתי VPC גירסה 6.0.192.0, כאשר אני מתקין מכונה וירטואלית על WIN 7 אין לי אפשר לגישה ל WAN דרך המערכת בתוך המכונה הוירטואלית... אחרי בדיקות מעמיקות שעשיתי גיליתי שבהגדרות הרשת ב VPC של כל מכונה ומכונה לא נותנת לי אפשרות לבחור את הכרטיס רשת הפיזי שלי שממנו אני אמור לצאת ל WAN, לאומת זאת בויסטה הוא כן נותן לי. ( הדרייברים תקינים אני מצליח לצאת ל WAN דרך מ"ה ה"אמיתית" ) למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? נ.ב העלתי 2 תמונות השביל להראות את אופציות הבחירה שיש לי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, יש לי מעין בעיה כזאת שקיימת רק כשהAero מופעל ב7. יש כאלה פסים ונקודות שחורות קטנות במקומות רנדומלים במסך, וכל מיני הפרעות מוזרות בתצוגה. האם זו בעית חומרה? מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חלונות 7 שברשותי נוטה מדי כמה זמן להפסיק להגיב לקראת סיום הטעינה כאשר רואים את שולחן העבודה עם הסמלים, ואת חלק מהתוכנות הטעונות באיזור ההודעות. למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אני מוסיף שם שפות(עיברית) הוא נותן לי הודעת שגיאה: "WINDOWS COULD NOT LOAD KEYBOARD LAYOUT" או משהו כזה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס אקס פי, הכל טוב ויפה, רק שמתי לב ל-2 בעיות. 1) כשהמחשב עולה, הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס להתקנה של הווינדוס או להעלות את הווינדוס איך שהוא. אני כמובן בוחר בלהעלות את הווינדוס כמו שהוא, כי אין סיבה להתקין שוב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שזה לא יהיה לי? חבר שלי חושב שזה איזה משהו שצריך לסדר ב- BIOS בלשונית BOOT, יש לי שם 4 אפשרויות. באחד זה רושם לי דרך ההארד דיסק, באחד דרך הסידי רום, באחד הוא רושם Disable ובאחד אחר הוא רושם removeable, יכול להיות שזה דרך שם? אני רק רוצה שזה לא יופיע לי ושהמחשב יעלה ישר.. 2) כשאני מכבה את המחשב דרך התחל - כיבוי המחשב, לוקח למחשב הרבה זמן להכבות והוא לא נכבה, מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מראה לי את כל השם המלא של הקובץ אלא רק איזה 20 תווים וגם שאני לוחץ על הקובץ הוא לא מראה אחרי 20 תווים יש 3 נקודות. מישהו יודע איך אני יכול לראות את כל השם של הקובץ ברגע שאני לוחץ עליו לחיצה אחת כמו בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-