Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום נתקלתי אתלי במחשב בבעיה מוזרה ביותר שבגללה ביליתי כל הערב בתיקון המחשב בקיצור היום בערב פתחה אמא שלי את המחשב נכנסה לאינטרנט שם נתקע לה משהו והיא כיבתה את המחשב. הנה אני מדליק את המחשב ומה אני רואה אני לא יכול להכנס לwin98 שלי!! הוא רושם לי שיש ביעת אבטחה בVKD device ושאני צריך לאתחל את המחשב.גם safe mode לא עזר ונאלצתי להתקין הכל מחדש. אולי יש למישהו יש מושג מה זה הvkd device כדי שבפעם הבאה אני אולי אזהר יותר ויידע איך לתקן את זה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט כונן קשיח והוא NTFS, איך אני עושה זאת? ושנית איך אני יכול להפוך אותו ל FAT32? תודה מראש יורה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום את האפשרות שאנשים יסירו תוכניות במחשב...אבל שאני אוכל להסיר. אולי ע"י סיסמא או משהו כזה..מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
-
יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קודם כל,שלום לכולם-אני דיי חדש כאן(לפחות מבחינת כתיבת הודעות).. בכל מקרה,קניתי מחשב חדש לפני כיומיים,ולאחר שהתקנתי את ווינדוס(xp pro sp2),ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.. האייקונים שמעידים על קיצורי דרך בשולחן העבודה,לדוגמא אייקון של ווינאמפ,מוצגים ללא החצים של קיצורי הדרך(הריבוע הלבן,עם החץ השחור). ניסיתי למצוא דברים בנוגע לזה באינטרנט,אבל מצאתי רק הצעות שונות כיצד לבטל את החצים,ולא להחזירם. הלכתי לפי ההגיון,והורדתי את tweakmui של מייקרוסופט.. השתמשתי בתכונת הRepair Icons שלו,ולשנייה נדמה שזה עבד,אבל כשלחצתי על אחד מהאייקונים שוב כל האייקונים חזרו לצורה ללא החצים.. בתודה מראש, בן.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מבלי שיהיה דרך לגלות את זה?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להריץ את המשחק "חשיבה המצאתית" של קומפדיה (במקור מ2002) על ווינדוס 7 64, יש ברשותי גם מחשב 32, ניסיתי מצבי תאימות שונים אך באף אחד מהם המשחק לא מתחיל, כאשר אני מנסה ב64 המשחק אפילו לא עולה וב32 אני מקבל הודעת שגיאה... אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 בעצת הפורום הזה העדפתי אותו על תוכנת הגיבוי שהגיעה עם הדיסק החיצוני של WD... הגיבוי מתבצע כל לילה עם שמירה על תמונת מערכת עדכנית בלבד כדי לפנות שטח מהדיסק מידי תקופה נוצר גיבוי נוסף של כ 80-100 ג'יגה שממש סותם את כל שטח הדיסק החיצוני(320 ג'יגה) ( בכונן C יש כ 50 ג'יגה-מערכת ותוכנות גדולות, בכונן D יש כ 130 ג'יגה-מסמכים תמונות מוסיקה וכו') כשזה קורה אני מוחק את כל הגיבויים וממתין ללילה לגיבוי חדש שמשאיר כ 95 ג'יגה פנויים בדיסק החיצוני-עד לפעם הבאה.... האם זה תקין? למחוק רק את קובץ הגיבוי הישן ולהשאיר את החדש שנוצר פתאום -כ 95 ג'יגה, ואת תמונת המערכת- כ 45 ג'יגה? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לא מצליח להסיר תוכנות,כמעט כל תוכנה שאני רוצה להסיר אני מקבל הודעה שעלי להכניס את התקליטור של אותה תוכנה עלמנת שאוכל להסירה. אודה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכוונה שמתי שהמחשב עולה אז אין את המסך בחירה של משתמשים אלא ישר הוא נכנס לאדמין ואני רוצה שהוא ישר יכנס ליוזר שלי (Moshe)
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי WINDOWS HOME XP מקורי ויש לי WINDOWS VISTA HOME 64BIT גם מקורי באיזה אתם ממליצים להשתמש?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-