עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה

3. Started by miky,

חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by UVnet,

יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי כונן גדול עם הרבה מידע שאני רוצה להמיר את המחיצה שלו מ-FAT32 ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT של חלונות (XP PRO). האם צפויות בעיות? העניין הוא שאין לי איך לגבות את כל המידע...

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by SweetDeath,

אני רוצה להתקין WINDOWS 7.. עכשיו אני הכנסתי הדיסק של הWINDOWS, עשיתי ריסט, נתתי לזה לטעון כמה פעמים.. ואז אני צריך לבחור בין UPGRADE ל COSTUM, ואני יודע שאני צריך COSTUM כדי לבחור באיזה כונן להתקין וככה לא למחוק את הXP שמותקן כרגע.. אני בוחר COSTUM, ואז בחלק שאני אמור לבחור את המחיצה שבה אני מתקין, לא מופיע לי שם כלום.. בבקשה תעזרו לי =[

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gil80,

אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Radeon38,

טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה

12. Started by Skid,

חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by mulderfox,

when I write out of explorer, in winxp, no problem. but when I try to write in web pages hebrew this is what I get: י??? י??? י??? if I copy from outside of explorer and paste, it comes out okay: בסדר but this is no solution... I already tried removing the languages in explorer internet options. restoring defaults in the advanced tab, tried the regional settings.. nothing. does anyone have any idea before I try system restore? thanks... Mulder.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by BOSSS,

" בעת כניסה לאתר Windows Update‏, כאשר בוחרים באחת האפשרויות של "התקנה מהירה" או "התקנה מותאמת אישית", הסריקה לעדכונים מסתיימת מייד לאחר שהתחילה ומתקבלת שגיאה 0x80070424 ..." זאת בדיוק הבעייה שלי מצאתי את זה באתר מיקרוסופט. יש גם פתרון באתר אבל לא ממש מובן: " הגורם העיקרי לבעיה זו הוא היעדר השירות Automatic Updates‏, או מצב שבו השירות אינו פעיל. אם השירות באמת חסר אז הסיבה לכך היא וירוס שגורם למחיקת השירות. אין אפשרות להפעיל את השירות או להחזירו ללא מחיקת הווירוס קודם לכן. ראשית, על-מנת לפתור את בעיה זו עלינו לבדוק אם שירות Automatic Updates‏ קיים ופעיל. 1. לחץ על "התחל" -> "הפעלה" והקלד את הפקודה Services.msc‏. 2. אתר את השירות Automatic Updates‏. במידה והוא קיים: א…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by la_professional,

היי אנשים יש לי שאלה בקשר למערכת ההצפנה הזאת של הוינדוס הבעיה היא הרי אתה מצפין את הקובץ וכל עוד אתה עובד עם אותו הוינדוס אז אין בעיה הוינדוס קורא את את אותם הקבצים אבל אתה מחליף וינדוס אז אתה בבעיה אז מה שקרה לי אני הצפנתי תמונות ברוב טיפשותי סתם ליתר ביטחון אבל אז עשיתי פורמט ושכחתי מהתמונות כיאלו החלפתי וינדוס אבל התמונת נשארו ואני לא יכול לקורא אותן אז רציתי לדעת אם יש אולי איזה תוכנה שפורצת את זה למה אני כבר נואש אני מחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי וזה חתיכת אוסף, של תמונות שלי יש שם אם אין תוכנה אז זה לפחות אפשרי בכלל לפרוץ כזה דבר ? יעני יש לי בכלל תקווה? תודה רבה לכם

16. Started by blackbeard,

שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.

18. Started by domuzy,

אצלי בINTERNET OPTIONS-->CONTENT-->AUTO COMPLETE הכל מסומן בV ובד"כ הכל טוב. מה שאני מעוניין לדעת זה איך אני משנה הגדרות, כלומר: 1) איך אני משנה שם משתמש או סיסמא שבאה מיד אחריו? 2) (שיותר חשוב לי) איך אני גורם לו להעלות לי את השאלה אם להשלים או לא באתרים מסויימים שבהם הוא לא שואל (גם עם שם משתמש וסיסמא)? ובכלל- האם יש איזה מקום במחשב בו נשמרים כל הדברים האלה וניתנים לשינוי/עריכה בלי לעשות V טוטאלי על הכל?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. שלום חברים, לאחרונה התקנתי במחשבי חלונות 7 ופתחתי מספר חשבונות משתמש, כל חשבון מיועד לתחום עבודה מסויים (גרפיקה, אודיו, משרדי, וחשבון ניהול). חשבון הניהול מוגדר כ- admin ויתר החשבונות הם חשבונות רגילים שמוגדרים כחשבונות מקומיים. השאלה - כיצד להתקין תוכנה בחשבון במערכת כך שקיצור הדרך אליה, יופיע רק בדסקטופ של חשבון יחיד ולא בדסקטופים של כל החשבונות (התקנתי כמה תונות בחשבון הניהול וקיצורי הדרך הופיעו בכל החשבונות. כאשר מחקתי קיצור דרך בחשבון מסויים, הוא נמחק גם מהדסקטופ של חשבון הניהול. כיצד ניתן למנוע זאת?) תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amircx,

היי אני מתלבט אם להתקין WINDOWS 64BIT (יש לי גם XP וגם VISTA) אני רוצה לשחק משחקים והשאלה האם זה יותר טוב למשחקים או שרוב המשחקים לא עובדים בגירסאת 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by papachlides,

שלום לכם בפורום, כבר חודש שלם (אולי יותר) שכניסות הUSB במחשב שלי לא פועלות ולא מזהות התקני דימות וחומרה.כשמחברים למשל מצלמה דיגיטלית,אין שום תגובה.המחשב לא מזהה שחיברו אליו התקן מסוים.פעמים רבות הוא רושם את ההודעה המוכרת והמעצבנת:"חלונות זיהתה USB לא תקין,יתכן וההתקן שלך לא יפעל כראוי..." אני מדבר על מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה של חלונות XP בעברית-מחשב כבן שנה ללא תקלות מיוחדות ! אני מפנה את הבעיה לפורום הזה,כי לא נראה לי שזו בעיית חומרה,או תקלה חשמלית בלוח האם.דווקא נראה לי יותר שישנה בעייה בתוך הREGISTRY אולי משהו השתבש בהגדרות ? כשאני נכנס לתוך מנהל ההתקנים של "חלונות" אני לא מזהה משהו חריג,לכאורה הכל פועל כשורה... אני אשמח לשמוע ממכם כיוון,ייעוץ ועזרה …

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום אנשים בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעלות לאט מאוד כלומר הוא מגיע לחלון הכחול כשהמחשב נדלק ורושם: WINDOWS IS STARTING UP והוא יכול להתקע שם לכמה דקות אפילו חצי שעה כאשר אני עושה ריסט הוא עולה לאט אבל לא ממש נתקע בחלון הזה.. כל זה בכלל התחיל לאחר שתפסתי ווירוס בשם VUNDO הסרתי אותו בעזרת SUPERANTISPYWARE שקניתי לאחר ההסרה עשיתי סריקה חוזרת וזה מוצא לי 6 קבצים ברג'יסטרי שלא ניתן להסיר כי הם פשוט חוזרים לאחר ריסט. עשיתי סריקה אם NOD32 הוא לא מצא כלום. אז החלטתי למחוק את NOD32 ולהתקין את KASPERSKY שבא אם הדיסק של לוח אם. אך הוא לא מוצא כלום... מאז הפעולות הללו המחשב התחיל לעלות ממש לאט, לאחר שהוא עולה הוא עדיין עובד לאט מאוד. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות אבל ישנם אנ…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Alechko88,

יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.