Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה שעות שהמחשב שלי איטי בטירוף בקשר להכל לא חשבתי שזה הטמפרטורות בגלל הסינק החדש אז בכלל לא בדקתי אחרי שעה בדקתי פתאום אני רואה 41 מעלות ! שזה טמפרטורת מאמץ בפריים אני מסתכל על המנהל משימות אני רואה iexplorer.exe תופס לי 90 אחוז אין חלונות אקספלורר פתוחים לא תיקיות לא כלום נאדה, סגרתי אותו ידנית ב "סיים משימה" וכל המחשב חזר לעבוד רגיל מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מסיר אותו? Google Chrome אני משתמש בו כבר כמה ימים ,5 דרגות מעל מהאספלוור ופיירפוקס
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי יש לי WIN98 SE. כבר לפני כמה חדשים הבחנתי כי ה PAINTBRUSH לא עובד, אבל לא הוטרדתי מכך כי לא הייתי צריך אותו. עכשיו אני צריך אותו ממש צמוד והוא מסרב לעלות. הסרתי אותו, התקנתי ושום כלום. הוא מחזיר לי הודעת שגיאה כפי שתראות בתמונה המצורפת לעזרתם אודה ???
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב לאחרונה.ההתחל נעלם ככה פתאום בלי שום אזהרה מוקדמת.אני מנסה להחזירו בכל מיני דרכים אך ללא הועיל. מה לעשות? האם וירוס יכול לגרום לדבר כזה או שזה כשל במערכת?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בכל עליה של המחשב זה עולה לי, לשנות ל NORMAL או להשאיר ככה ? איך זה צריך להיות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו מותקנת מערכת הפעלה Windows 98 , כאשר אני מדליק את המחשב, ה Windows לא עולה (מראים רק את הפתיחה שכתוב Windows 98, ואז יש רק מסך שחור). אני יכול להעלות את המערכת רק במצב בטוח. כאשר אני עושה מאפיניים בשולחן העבודה, כתוב בהגדרות. על הצג, "(התקן לא ידוע)צג לא ידוע)וצג-)" אני נתקתי את המסך,וכאשר ה Windows, עלה במצב בטוח (שיערתי שהוא עלה),וחברתי אותו (את המסך). ואז הוא כתב את השם של הכרטיס מסך , במקום ההודעה על הצג. (היה כתוב GEFORCE 4 440 MX AGP 8X,זה מה שאני זוכר). הפעלתי את המחשב מחדש. וזה עבד,זה קרה עוד הרבה פעמים. לפעמים הצלחתי בשיטה הנ"ל. ושלא הצלחתי,אבי לקח את המחשב לטכנאי פעמיים (על אותו מקרה, ושילמנו על כל תיקון 200 ש"ח). עכשיו זה שוב קורה, ואני לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט. ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר. יש למישהו איזה פיתרון למצב ?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה בעיה די מרגיזה המחשב שלי עולה מהר (מאד) ונתקע לכ2 דקות איפה שרשום "מערכת windows מופעלת.." ו גם במסך "ברוך הבא" יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותו לעלות מהר? כי פעם זה היה עולה לי מהר אגב אין לי וירוסים spy וכל זה המחשב נקי ועבר אין סוף טיפלים reg cleaner למינהם יש לי win xp sp2 בעברית מקורי
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
SP2 WIN XP PRO יש מצב הזכרונות הם האשמים ?כי כבר ניסיתי הכל :פירמטתי 50 פעם!!! :-.X WINDOWS עולה לעט:הרבה פסים כחולים עוברים וזה מציק ( :-\). בכל מקרה אם אני מחליף את המקומות של הזכרונות במקום חריצי A1 וB1 ל A2 וB2 יהיה שינוי כלשהו? כי כבר ניגמרו לי כל האפשרויות וזה מאוד מעצבן לחכות...
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ה WINDOWS עולה ממש לאט גם אם SP1 וגם עם SP2 איזה 2 דקות! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB 512 X2 G.SKILL ו 80 GB SATA2 :' ה WINDOWZ הם בחי עדכונים הלוח אם,כרטיס מסך,CPU מעודכנים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-