Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rc כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השני הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא. מישהו יודע מה הפתרון? צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP חדש, וחבר שלי התחיל לסדר לי שם ת'עניינים, וכשהוא הלך שמתי לב ששורת העברית\אנגלית שלי לא מופיעה למטה, ואני לא יכול לשנות בין השפות, רק כשאר אני נכנס להגדרות בלוח בקרה, ואני מסיר את האפשרות שהדבר הזה יהיה בשורת המשימות ומחזיר אותו, וכשהוא חוזר הוא מופיע לי בסוף המסך למעלה, ושם הכל טוב ויפה הוא נמצא למעלה בכיף שלו, ואני יכול לשנות אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור ,-, שם בשביל להוריד אותו למטה בחזרה הוא שוב פעם נעלם ואי אפשר לשנות שםות, ניסיתי הכל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשמור שינויים בקובץ hosts הנמצא ב: C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts אבל וינדוס אומר שאין לי הרשאה לשמור בספרייה הזאת ושאפנה למנהל הרשת. זה המחשב הביתי שלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
The product key used to instal Microsoft Windows may not be vaild.... מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להתגבר על הבעייה הזאת??? ??? ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שויסטה משתמשת בכל הזכרון שלי (יש לי 2 ג'יגה). לדוגמה ב-Task Manager רשום כרגע שרק 4 מגה פנויים. הרבה פעמים זה אף מגיע למצב שרשום שם 0. למה זה קורה ומה ניתן לעשות? לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון הגלישה שלי באינטרנט ממש איטית ואמרו לי בתמיכה של בזב"ל שאם המחשב שלי גם איטי (והוא די איטי) אז זה בעיה של המחשב/ויסטה. מדובר בויסטה ULTIMATE חוקית עם SP1. המפרט שלי: Nforce 4 ASUS A8N-SLI AMD 64 Dual Core +3800 2gb DDR 400Mhz PC3200 Sapphire ATI X800XL 256mb האם כדאי לי לחזור ל-XP? למרות שלא בא לי תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור/לייעץ.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SKYPE היא תוכנה מאוד בעייתית. היא נתקעת לפעמים ומתנהגת מוזר. בנוסף הבנתי שהיא לא בטוחה בעליל וגם מרגלת אחרייך לטובת מיקרוסופט. אני חושב שSKYPE עובד לפי P2P ולא דרך שרת מה שהופך אותה לפחות בטוחה. האם זה נכון ואסור להשתמש בSKYPE בכלל? איך מורידים את SKYPE ממחשב WINDOWS 10?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי בנעוץ של שינוי עיצוב לWIN שיש את הפאטצ' UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 שאמרו שהוא בשביל לפתוח את כול סוגי הערכות אבל הקישור שם שבור אז משהוא יכול להיבא לי קישור לזה בבקשה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה, עד עכשיו הכל עבד יפה ופתאום, ההארד דיסק קשיח נייד לא מזוהה, הDOK לא מזוהה והפלאפון לא מזוהה. המקלדת, מדפסת, עכבר ומצלמת אינטרנט עובדים בסדר.. מה קורה פה ? מיותר לציין שהחומרה שלא עובדת תקינה לחלוטין ונבדקה על מחשב אחר.. כשאני אומר לא עובד אני מתכוון שזה מראה שנכנס USB כלשהו לחריץ, אבל כלום לא קורה... האם התקנת REPAIR תעזור ? אילו עוד סיבות יכולות לגרום לזה ? זה ממש מוזר כי הכל עבד חלק ופתאום זה קרה...
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אם עדכנתי את כל העידכונים עד עכשיו אני לא יצטרך להתקין אותו? הSP1 נועד שכל העידכונים עד עכשיו יהיו מובנים בתוך הווינדוס עם ההתקנה של 7?...
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חלונות 7 שברשותי נוטה מדי כמה זמן להפסיק להגיב לקראת סיום הטעינה כאשר רואים את שולחן העבודה עם הסמלים, ואת חלק מהתוכנות הטעונות באיזור ההודעות. למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-