עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dunul,

שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי מכשב חדש הכולל Intel Core Duo 6750, Geforce 8800GTS, בידיעה שאני הולך להתקין ויסטה מהסיבה שהבנתי שהתמיכה בויסטה לחלקים אלו היא האופטימלית ביותר, כמו כן ויסטה הייתה מצויידת בDX10 שלא היה כלול בXP באותה תקופה. ימים עברו חלפו להם, ואני מתגעגע לנוחות וליציבות של XP. האם כדאי לי לעבור? האם הביצועים (95% במשחקים) ישתנו בהרבה (בויסטה הביצועים אמורים להיות טובים יותר), האם אתם ממליצים לי בכלל לחזור לXP? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by roei88,

יש לי וירוס בקובץ שאי אפשר לתקן או למחוק אותו, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by POPCORN,

ביצעתי שחזור לווינדוס ועכשיו הוא נתקע במצב הזה בשחזור הוא אומר שהוא לא מצליח ושאמי מפעיל מחדש אני מקבל את אותו מסך איך אפשר לבטל ולחזור לווינדוס חזרה?

4. אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  5. היי כותרת,נתקע ואין אפשרות לפתוח ולהפעיל ,אחר ניסיונות ,התקנתי וינדוס 7 ,עובד רוצה לחזור לוינדוס 10 מה התקלה?מה הפתרון? תודה

6. אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

התקנתי וינדוס הפסקתי באמצע ועכשיו מתי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה אומר לי לבחור מערכת הפעלה איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  8. XP או 7? עם ה-XP אף לא נתקלתי בבעיה עם משחקים. כשהתקנתי WIN7 32 BIT, הופיעו באגים חמורים במשחקים. אייקונים נעלמו משולחן העבודה, רקע המסך הפך לשחור, ושומר המסך הפסיק לעבוד. בגרסת ה-64 ביט היו פחות באגים. עד כמה שידוע לי, מיקרוסופט הוציאה עדכונים חדשים שסידרו את חלק מהבאגים ב-64 ביט. כרגע אני על XP PRO SP3. אם אני אתקין מחדש את ה-7 64 ביט, אתקין משחקים רק מהדור החדש (משחקים מהדור הישן עשו בעיקר באגים), אעשה עדכון ל-DX11, ואוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט, האם יתוקנו כל הבאגים? נקודה חשובה שצריך לציין שאני עושה עוד דברים אחרים על המחשב חוץ ממשחקים, שקרוב לודאי יעבדו טוב יותר על ה-XP מאשר על ה-7. אני די מתלבט. מה דעתכם? נ.ב. ויסטה לא בא בחשבון.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי בעיה להתקין מערכת הפעלה שזה מסיים לפרמט ואז זה נותן 15 שניות להפעיל את המחשב מחדש ואני לא נוגע בכלום וזה חוזר להתחלה ואני מתחיל מחדש ואני לוחץ אינטר להתקין מערכת הפעלה וזה עובר לשלב הבא ורשום שזה יגרום בעיות כי כבר המערכת מותקנת וביטלתי ועכשיו אני נתקעתי אם אתם יכולים לעזור לי לתקן את הבעיה זה דחוף וחשוב תודה

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by J0n1,

התקנתי את העברית וחבילת הימין לשמאל. אבל שאני כותב נגיד שמות של קבצים זה כותב הפוך, ואם יש חלונות כמו FF או מסנג'ר שכתוב בכותרת בעברית אז על הדוק רואים ריבועים. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. היי 1) במערכת הבקרה אני לא מאפשר מצב שינה אבל עדיין יש לי מצב שינה. דבר זה (נראה לי) גונב לי זכרון שאין לי אבל עדיין זה מוגזם (ראו למטה) 2) דיסק 30G שימושים: - חלונות 2.57G - מסמכים והגדרות 1.16G - ROLLBACK בערך 7G - תוכניות 6G סך הכל נשאר 1.5G ויש על הדיסק 16.73 להיכן נעלמו 12G? זה מונע ממני התקנת תוכנות על המחשב!! תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Windows 8 חוקי מצב חסכון באנרגיה מוגדר ל 5 דק' מצב שינה מבוטל מדי פעם לאחר שהמסך כבה אין לי אפשרות להדליק אותו (נורת מסך בצבע כתום לעומת כחול=דולק), הזזת העכבר לא מוציאה את המסך ממצב זה וגם לחיצה על מקשי המקלדת. כמובן שהמחשב "חושב" שהוא פועל כשורה. מי מכיר מי יודע :s05:

• 50 תגובות
    • 10.2k צפיות
  13. כידוע הSP3 BETA יצאה לקהל הרחב במגוון דרכים, לאילו מכן שניסו את הSP3 BETA נא לדווח כל התרשמות שהיא.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by OpenCan,

שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. היי, יש לי windows 10 pro מעודכן. אני משתמש בבקר משחקים שמחובר ל-PC באמצעות דונגל USB. מסתבר שההתקן הזה לא נותן למערכת ההפעלה ללכת לישון - כיבוי מסך או sleep לאחר זמן מוגדר מראש לא עובד. גם אם הבקר משחקים עצמו כבוי, מספיק שהדונגל שלו מחובר למחשב כדי למנוע כניסה למצב שינה. אם אני מנתק את הדונגל, המסך נכבה לפי ההגדרה. ניסיתי לחפש בהגדרות של ההתקן הזה אפשרות לבטל את יכולת ההערה של המחשב, אבל לא מצאתי כזו. אני לא רוצה לבטל באופן גורף לכל התקני ה-USB, משום שאני רוצה שהעכבר/מקלדת USB כן יצליחו להדליק את המסך/להעיר את המחשב אם אני לוחץ על כפתור. אני מצרף צילום מסך עם ההגדרות שמשויכות להתקן הזה (האייקון של עכבר אבל זה בקר משחקים). האם יש לזה…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yigal33,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אחי נימצא בחול יש לו מחשב שמותקן הווינדוס ללא החבילה העברית כך שאיין ביכולתו ליכתוב בעברית ואין לו את הדיסק המקורי של הווינדוס יש אפשרות לעשות משהו בכדי שהוא יוכל לכתוב פשוט בשפות לא מופיע לו האפשרות בעברית? זה הווינדוס שיש לו windows xp professional version 2002 service pack 2 תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by Gosha,

1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב לכולם ! עד שחזרתי מהצבא אתמול באתי הייתי שניה על המחשב ואז פתאום קפץ הכפתור אז המחשב נכבה אז הדלקתי אותו בחזרה והכל עבד טוב אבל אז זה קרה עוד פעם והפעם זה לא עבר טוב מתי שהווינדווס בא לעלות הוא אומר לי שחסר קובץ ב windows/config/system משהו כזה והוא אומר לי להכניס את הדיסק של הווינדווס וללחוץ על r בשביל לעשות restore עשיתי את זה ומתי שאני בא לעשות את ה restore פשוט הכל קופא ולא קורה כלום חיכיתי איזה חצי שעה ולא קורה כלום...בבקשה עזרה ! תודה מראש !

22. Started by jambo222,

שלום יש לי כונן SSD קטן שעליו מערכת הפעלה WIN 10. אני רוצה לקנות ssd 500gb חדש .להתקין עליו מערכת הפעלה נוספת + מספר תוכנות. ורק אחרי שהכול יהיה בסדר אני רוצה לפרמט את SSD הישן . על פי החיפוש זה אפשרי השאלה איך עושים את זה ? .( טיפים , מדריך.) תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by KoM,

בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by RonR,

קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by pssheba,

שלום, volume c ה system disk אצלי מלא, צבוע אדום ב properties, מוציא אזהרה: c running out of space ועלי להרחיב את שטח ה volume שלו. ב disk mangement בתפריט מקש ימין על c אני מקבל: extend אך שוד ושבר ! האפשרות extend עמומה ולא ניתן להפעילה !!! אם כך, איך אני מגדיל את שטח volume c ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.