Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האלן חברה... החלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך "ברוך הבא "כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אז יש לי מסך שחור (כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה כלומר אני לא יכול להיכנס לוינדוס אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
מחשב חדששששששששש אני לא מאמין שהוא לא מתכבה אוטומטית!!! זה מרתיח אותי!!! :pissed: בקשה תעזרו לי, אני עושה לו כיבוי והוא רושם לי הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב" ואני צריך כמו איזה לעוור לכבות ידנית אתם לא יודעים איזה מבאס זה אם יש לכם פתרון כוונו אותי אליו, תודה. :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
פתאום צץ לו HD בשם Q שאין לו נפח, לא ניתן לגשת אליו ולא ניתן לעשות עליו שום פעולה הכל נדחה כי אין הרשאות, והוא לא מופיע ברשימת דיסקים ב disk management
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
גיביתי מחיצת C:\ במחשב בנורטון גוסט 2003, משום שהייתי חייב להגדיל את המחיצה. ביצעתי פרטישנינג מחדש למחיצה, ב-PM, ופורמט ל-C. החזרתי גיבוי (פרטישן) מהגוסט, כל הקבצים שוחזרו, אבל לא ניתן לעשות BOOT. ראיתי שחסרים הקבצים NTLDR IO.SYS ו- BOOT.INI, העתקתי אותם ממחשב אחר, ועשיתי מדיסקט ההתקנה של ה-XP את הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT. ועדיין אני מקבל DISK BOOT FAILURE. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אין אי אפשר להפטר כבר מהמסך הכחול הזה? הוא רושם לי bugcode:usb driver אבל דרייברי ה usb שלי תקינים התקנתי אותם שוב ואותה בעיה מישהו יודע לעומק מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה חבר שלי קנה מחשב חדש, עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 7 PRO 64 . לאחר התקנת הדריבר של הכרטיס מסך וריסטארט הווינדוס מסרב לעלות בהתרעה שBOOTMGR IS MISSING ואומר לעשות CTRLּALTּDELETE אשמח לעזרה תודה רבה... עריכה: עכשיו גיליתי שיש בעיה בזיכרונות אחרי MEMTEST הוא עושה ריסטארט. נירא לי זה בעית חומרה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שעליו מותקן Windows NT הייתי רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ל-Windows 98 . ראיתי באתר נושא דומה לזה ורציתי לשאול אם האפשרות היחידה שלי היא ליקנות Partition Magic ובכך להתגבר על המעבר בין NTFS ל-Fat ? אם לא אז אשמח לקבל פירוט של איך להתגבר על הבעיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אתמול פתאום צצו לי אייקונים לא מזוהים על השולחן עבודה, ועל השולחן עבודה היה רקע באדום שרשום בו (גם עכשיו יש את זה) רשום בו משהו כמו YOUR COMPUTER IS משהו עם ספייור, תוריד תוכנה(באנגלית) כדי למחוק... כל איזה חצי דקה קופץ לי חלון של הווינדוס או חלון לא קשור שרושם להוריד תוכנות ולאשר כל מיני דברים... לפעמים קובץ דף אינטרנט(אקספלורר) למרות שאני משתמש רק בפיירפוקס בד"כ.. ניסיתי נדמה לי כל תוכנה אפשרית: Ad Aware Proffesional Ad Aware 2007 spy bot search and destroy xoftspy וגם SmitfraudFix אף תוכנה לא ממש עזרה, והתפלאתי ש - SmitfraudFix לא מצליחה למחוק את הבעיה.... האם אפשר לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעשות ככה כלום במחשב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועוד כמה דברים בסיסים (כרטיס מסך USB מודם וכו...) עכשיו כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL נפתחת לי הבחירה, כשאני בוחר TASK MANAGER הוא מופיע ל שניה-שתיים ומייד נסגר. מה עושים :? (חיפשתי משהוא דומה בפורום אבל לא מצאתי) נ.ב - SP1 MAT
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הוספתי כרגע דיסק קשיח חדש של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר SATA 2. המחשב מזהה אותו (מופיע בCMOS) וגם הVISTA אבל משום מה אין לדיסק שום אות, ואין לי גישה אליו (לא מופיע בכלל בMY COMPUTER). מה עושים? ??? צירפתי תמונה בה מופיעה הדיסק הקשיח בDEVICE MANAGER, ואם אני לוחץ עליו גם מופיע "This device is working properly." [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי WINXP ומשום מה נעלם לי הMY COMPUTER מ השולחן עבודה! האם מישהו יודע איך אני מחיזר את האייקון??? תודה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בכניסה לאתר גיימר וגם בעיה בצפיה בכתבות שם... כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודאת שגיאה שאומרת: err : תו לא חוקי url : www.gamer.......... line : 2 את זה אני יכול לסבול...אבל מה שקורה בכתבות אני לא יכול לסבול הנה דוגמה: http://img384.imageshack.us/img384/7159/13zv.jpg תודה מראש לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-