עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by creative,

איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  2. ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by overload,

כשאני נכנס לאתרים מסוימים מופיעה לי הודעה של ERROR בדפדפן, זה קורה גם בHWZONE. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? אני חושב שזה התחיל בגלל שהתקנתי את Visual Studio 6.0 ? [glow=green,2,300]דוגמה:[/glow] לפעמים גם כתוב : error: object syntax או error: 'detree' is not undefined אני תמיד לוחץ NO, ם אני לוחץ YES הוא פותח את Visual Studio ושואל אותי: would you like to open a projeft for debuging ? אם אני לוחץ YES אני מקבל את כללללל הדף של הHTML של אותו אתר. מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  5. אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by OHANA,

יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by miki1024,

שלום חלונות 11 עכשיו גירסה 24H2 האם זה נכון יקרה חלונות 11 יצא עדכון גירסה 25H2 ? תודה!

9. Started by orenmj23,

לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  10. היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  11. אני רוצה לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו, ואני לא מבין איך עד עכשיו לא ידעתי שזה אפשרי. במקום לעשות על קובץ או תיקיה לחצן ימני ולבחור מאפיינים, אפשר ללחוץ על ALT ולעשות לחיצה כפולה עליו עם העכבר. יאאאווו זה כלכך מצויין!

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  12. זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. יש לציין שזה כן עבד עד שהתקנתי איזה סקרין סייבר שכבר הספקתי להסיר.... תודה....

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by kobi_af,

אין אי אפשר להפטר כבר מהמסך הכחול הזה? הוא רושם לי bugcode:usb driver אבל דרייברי ה usb שלי תקינים התקנתי אותם שוב ואותה בעיה מישהו יודע לעומק מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by M-a-T-a-N,

אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by moshemordo,

כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  17. וכמובן האם גרסא רגילה של xp לא מתאימה למחשב נייד? שאלת תם אבל מה לעשות אני לא יודע את התשובה.

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by Dolman,

היי, יש לי בעיה.. בד"כ ולפי כל ההדרכות , נכנסים ללוח בקרה -> הספה או הסרה -> הוספת רכיבי WINDOWS ושם מתקינים את ה IIS. לי אין את ה IIS ברשימה ואני לא יודע למה. יש לי SP2.. ו WINDOWS XP.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה..

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום לכולם ... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף קיצורי דרך לתיקיות שלי למשל בחלון הזה שצירפתי בתמונה ??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  20. יש לי שתי חשבונות בwindows xp ואני רוצה שלשתיהם יהיו הרשאות Admin אבל אני לא רוצה שלחשבון אחד תיהיה לחשבון השני, שבין השאר זה אומר שאני לא רוצה שחשבון אחד יכול לבטל את הסיסמא של חשבון שני דרך לוח הבקרה. חיפשתי המון ולא מצאתי איך לעשות את זה תודה!!

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  21. שבוע טוב לכולם, נתקלתי כרגע בעת עליית הנייד בקובץ DLL חסר ובהודעת שגיאה: "המודל המסויים אינו נמצא"..WINJKI32.ROM מדובר בנייד חדש ובמע' הפעלה WIN7 מקורית.מאיפה ניתן להשיג את הקובץ הרלוונטי? אפשרי לפתור את התקלה הזו? אין אפשרות למחוק את הגישה לקובץ מMS CONFIG ולאחרונה לא הותקנה שום תוכנה חדשה.. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות (כן לקנות... ) win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו. זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים. מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר? ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת, בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  23. יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by tascam,

ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by ari,

המחשב קופא באיתחול (דווקא בווינדוס 98) כשמופיע על המסך הלוגו של חלונות ובתחתית המסך יש את השורה "שרצה" אולם כשאני עושה ריסט ואני בוחר step by step (בתפריט של מצב בטוח) המחשב עולה קפיאה זו מתרחשת לאחר כיבוי ממושך של המחשב אפילו 10 דקות יש לציין שזה לא קורה באקס פי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים