Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב מחליפים לי את המחשב בעבודה, מגרוטאה ישנה שבטח עוד משתמשת בשפופרות ריק למחשב חדש והרבה יותר חזק. כל המחשבים מגיעים אלינו עם Win XP Pro מותקנת, אבל יש לנו גם site license לכל מערכות ההפעלה לשרתים של מיקרוסופט, מ- NT4 ועד Windows 2008 (טוב, האחרונה תגיע רק באמצע השבוע הבא - יש עוד מחלקות באירגון שרוצות להתחרע עליה לפנינו). שמעתי על אנשים שמשתמשים ב- Windows 2003 כמערכת הפעלה שולחנית ועכשיו גם על כאלו שמשתמשים ב- 2008. למעשה, בשבוע שעבר ראיתי מישהו שמריץ 2008 על מחשב הנייד שלו. היתרונות ברורים - הקוד הרבה יותר עדכני מאשר זה של Win XP. הבעיה היא שאין לי זמן להשקיע בניסיונות, בכל זאת זו העבודה, אם אני הולך להחליף מערכת הפעלה זה הולך להיות משהו חד-פעמי. והבחירה …
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש אפשרות שאם אני אלחץ על כפתור מסוים במקלדת , אגיע לגוגל (בפייר פוקס ) ? יש לי ויסטה .
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, בעיקרון אני יודע לפרמט את המחשב שלי חופשי, אני מפרמט אותו כול 3 חודשים אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא במחשב היותר ישן שלי.. פנטיום 3 1ghz 256 RAM יש לי כמובן מערכת הפעלה חוקית XP! ושאני מנסה לפרמט הוא עושה את הטעינה הרגילה ואז שהוא מגיע לקטע שאומר שהוא מפעיל את ווינדוס (במסך הכחול) שבעצם הוא מפעיל את התפריט של ההתקנה\פירמוט של הווינדוס, הוא נתקע והמחשב לא טוען שום דבר גם בדיסק הקשיח וגם בדיסק הרגיל. החלפתי לדיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי לכונן דיסקים חדש לא עזר.איפה הבעיה? ולמה זה נתקע דווקא שם? והאם יש דרך אחרת לפרמט את המחשב. ולהתקין עליו ווינדוס חדש.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב אז ככה. דבר ראשון קיבלתי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק או חסר נכנסתי אל ה system restore וחילצתי קובץ מהגיבוי הלפני אחרון החל מאותו רגע עולה לי הלוגו של אקס פי אבל מיד אחרי הוא נתקע במסך שחור פקודות שעשיתי: fixmbr fixboot dskchk /r עוד רעיונות?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'. עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הלחצן(יותר נכון אח שלי הקטן), איך לעזאזל אני מחזיר אותו??? אני לא יכול להסתדר רגע בלעדיו..[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 00:50:19 אפשר למחוק, שכחתי את ידידו הטוב של האדם גוגל :bash: :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ייש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, אבל פתאום בלפטוב, אבל אני לא יכול לגלוש כאשר אני ביוזר של מנהל. יש חיבור לאינטרנט, אפשר לעדכן תוכנות, לדבר בסקייפ, אבל גלישה נטו בדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר) אני פשוט לא יכול. אני מקבל הודעה שאי אפשר להציג את הדף. כאשר אני נכנס ליוזר אחר, אין בעיה כזו. ניסיתי לפתור את זה עם הספק של האינטרנט, ולא הצלחתי. נכנסתי למצב בטוח, עשיתי סריקת וירוסים, ספייוורים, מחקתי קוקיז,קבצים זמנים, הכל. עדיין כלום.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי. האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
עכשיו יש בעיה חדשה. ברגע שמפעילים תמחשב החלונות האלה עולים וממש אין לי מושג איך לטפל בזה. הסרגל כלים בשולחן עבודה למעטה הפך לאפור. אתמול הבעיה הפכה לחמורה יותר מצב המחשב חזר למצב שאי אפשר לשנות רזולוציה עוד פעם. וברגע שפתחתי אינטרנט הוא ישר קרס. המערכת אחרי שיחזור.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נעלם לי ה text file מתפריט ה new. למישהו יש מושג איך מחזירים אותו? ניסיתי להסתדר בלעדיו, אבל נראה שאני יוצר המון קבצי טקסט בדרך הזאת וקשה לי להתרגל אחרת
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תוכנות כמו meseenger או הsticky notes מופיעות על הtaskbar גם כשהן ממוזערות, וזה מעצבן. איך אני מעלים אותן?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כאשר אני פותח קבצי msi, שאני מגיע לחלק ההתקנה הוא כותב שהייתה בעיה. Internal error 2755. זה קורה עם כל Msi, יש לי xp sp2. עשיתי חיפוש בגוגל וגם בפורום ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
שלום לכולם יש לי קובץ של 5 גיגה בערך ואני לא מצליח לפתוח אותו הוינודס אומר לי שצריך מערכת הפעלה של NTFS כי ב FAT אפשר לפתוח קבצים עד 4 גיגה רציתי לשאול אם ידועה לכם הבעיה הזו או שיש לה פתרון
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד כבצים הוא לא שואל אם שמור או ליפתוח אנה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-