Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מחשב פורמט, אבל אין את הדיסק שהגיע איתו עם הדרייברים הבסיסים. הותקן XP, אבל אין קול, ויש עוד רכיבים רבים עם סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. ראשית אכתוב את הרכיבים עם סימן השאלה הצהוב במנהל ההתקנים, לאחר מכן אכתוב את החומרה של המחשב (שזוהתה ע"י HWINFO), אודה לכ מי שיוכל להצילנו ולומר לי מה עלי להוריד כדי שהכל יסתדר. (אם יש חבילת דרייברים אחת (אולי של לוח האם) שניתן להוריד מהאינטרנט שתסדר את הכל, מצויין, אם לא, אתרוצץ ין הרבה לינקים ) תודה מראש !!! ההתקנים שלא זוהו (סימן שאלה צהוב) : ATM Network controller Base Systm Device Multimedia Audio Controller SM Bus Controller Video COntroller VGA Compatabile חומרה : Intel Pentium 4 2417Mhz 134.3Mhz FSB D…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם , משום מה נמחק לי show desktop מתפריט "הפעלה מהירה" . במקומו ישנו קיצור דרך אחר אך כשאני לוחצת עליו הוא מציין שהוא לא מוצא את קובץ המקור ונותר לי רק לבצע "עיון..." בחלון שנפתח לאחר לחיצה על "עיון..." , אני לא יודעת היכן לאתר את קובץ היעד ... מה עושים ?? מישהו יודע איך קוראים לו ? או איך משחזרים את האייקון המקורי . תודנ לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן שבופסוף אני אפרד מה-xp שלי ויעבור לווינדוס 7. אני מעוניין לבצע את ההתקנה מ-usb. חיפשתי פה באתר ולא הצלחתי למצוא משהו מובן שיסביר לי בדיוק ... אם אפשר אשמח לקבל מדריך הכולל הורדה של הווינדוס הפריצה וכו׳..תמונות והסברים מאוד יעזרו.. תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אומרים שרישיון OEM פג עם החלפת הלוח אם. החלפתי לוח אם מ-P35 ל-P45 בעקבות תקלה הזויה בלוח, התקנתי מחדש Vista והפעלה דרך האינטרנט עברה בלי שום בעיה. רק לפני מספר דקות סיימתי להוריד את כל העדכונים. כל מי שחושש לרכוש רישיון OEM בגלל מגבלות שדרוג אל דאגה. תקנו בראש שקט.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
i've formatted my friend's PC and i didnt notice i dont have hebrow on it now the whole OS is in english and i dont even have hebrew as a language to write in how can i change the OS's language or at least add hebrow and write with it?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בכמה מילים איך ניתן בווינדווס XP לשמור קובץ פלאש מסוים מתוך דף אינטרנט פשוט?? אני חושב שהקבצים הללו נשמרים בד"כ כזמניים אבל באיזה תיקיה ואיך ניתן להגיע אליה??? חשוב זה תחת ה XP
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של LG קיבלתי איתו דיסק Vista Ultimate וחבר שלי קנה מחשב כמן שלי עם XP התקנתי את הXP שלו היו לי הרבה וירוסים פירמטתי לVISTA אני עכיו רוצה לפרמט ולשים XP אבל משום מה הVISTA ישר נכנס ואין לי אפשרות BOOT נכנסתי לBios והכל תקין פקודת בוט מופעלת והדבר הראשון שהוא מריץ בבוט זה את הכונן שלי. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בווינדוס שעליו מותקן MUI עברי, התפריטים השתנו לאנגלית. מצאתי את הפתרון שפורסם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304441.0 אך לצערי אין לי שום אחד מהעדכונים שמצויינים שם מותקן על המחשב. אשמח לעזרה, עומרי.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP במחשב נייד thinkpad R400 שהגיע אם ויסטה אני מכניס את הדיסק של XP (אני חושב זה 'הדור הראשון' של XP - לא נאמר כלום אל SP1 או SP2) ומעלה את המחשב. בשלבים הראשונים של ההפעלה (ברקע הכחול אבל לפניי שתוכנת ההתקנה מתחילה לשאול שאלות) מופיע מסך כחול
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חיפשתי מידע על תוכנית שאני לא מכיר- wininit. אתר אחד אמר שזה חשוב לוינדוס, ואתר שני אמר שזה תועלת. אפשר המלצה על אתר אמין וטוב?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro עם SP1 ויצרתי לי דיסק של ההתקנה עם שילוב של SP2. אני רוצה להתקין במחשב החדש את windows xp pro. האם אפשר ליצור דיסק של xp pro עם כל העדכונים שיצאו עד עכשיו במקום להוריד כמות של עדכונים שיצאה מאז SP2 ?.
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ב- XP הייתי יכול לנגן שיר, עם מדיה פלייר, יוטיוב וכל מקור פנימי אחר, ולכוון בהגדרות של כרטיס הקול שיאזין למקור הזה (Stereo Mixer) ולהקליט עם כל תוכנת הקלטה. עכשיו יש לי Win 7 בנייד ובPC, ובהגדרות כרטיסי הקול יש לי רק מיקרופון או קו נכנס. אני צריך להקליט איה צליל מאיזה אתר. אני משתגע!!! בנייד יש לי Sound Max וב- PC - יש לי Realtek.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חג שמח איך אני מבטל באאוטלוק את חוסר האפשרות לפתוח קבצי EXE ששולחים לי תודה
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כמו הכותרת... איך לקבוע path שקבצים ממנה יהיו ניתנים לקריאה גם אם לא נמצאים בתיקיה שבה נמצאת התוכנית ? תודה מראש. מטי.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-