עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ראיתי משהו יפה בחלונות 7.בשולחן העבודה ברקע מתחלפים תמונות יפות. ויש לי בעיה בחלונות XP PRO אין אופציה בשומר מסך דומה לחלונות 7 שמתחלפים תמונות ברקע שולחן העבודה. איפה אפשר לימצוא תוכנה קטנה שמתקינים בחלונות XP שברקע שולחן העבודה מתחלפים תמונות יפות? האם יש עידכון באתר מיקרוסופט שמתחלפות תמונות ברקע שולחן העבודה? אגב: אני רוצה להכניס תמונות משפחתי בחלונות XP שיהיה ברקע שולחן העבודה מתחלפות תמונות שלי. ואינני רוצה תוכנה אחרת.אני רוצה כמו בחלונות 7 כזה מיוחד. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום במחשב ה xp של חברה שלי יש תקלה מוזרה. שהיא צופה בדף עם מספר תיקיות בתצוגת "thumbnails" רואים בתוך אותן תיקיות תמונות שלא קיימות באותן תיקיות ומעולם גם לא היו שם. גם אותן תמונות מעולם לא היו במחשב שלה. לפעמים התמונה ממש בזמן אמת פתאום מופיעה. סרקנו לוירוסים ו spy וכד' הכל נקי 0 תוצאות יש למישהו מושג מה קורה כאן ? תודה!

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by lm007,

היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  4. כל כמה אם אני לא מזיז את העכבר המסך נהיה כהה טיפה ואין לי מושג למה ולא נראה לי שזה בעיה במסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  5. כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  7. לא יודע מה קרה, אבל פתאום בלפטוב, אבל אני לא יכול לגלוש כאשר אני ביוזר של מנהל. יש חיבור לאינטרנט, אפשר לעדכן תוכנות, לדבר בסקייפ, אבל גלישה נטו בדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר) אני פשוט לא יכול. אני מקבל הודעה שאי אפשר להציג את הדף. כאשר אני נכנס ליוזר אחר, אין בעיה כזו. ניסיתי לפתור את זה עם הספק של האינטרנט, ולא הצלחתי. נכנסתי למצב בטוח, עשיתי סריקת וירוסים, ספייוורים, מחקתי קוקיז,קבצים זמנים, הכל. עדיין כלום.

8. Started by et_gershon,

מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by KillerGuy,

אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  10. ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by רומן גרוס,

איך יכול להיות שכל הזמן הזיכרון שלי נמוך ? 90 אחוז ניצול ? היה לי 256 שמתי סטיק 512 ההודעה " חזרה זיכרון וירטואלי נמוך והזיכרון הפיזי כמעט נמחק " שמתי גיגה 1GB זיכרון ושוב אותו דבר !!!! למה אני פותח 3 דפדפנים בקושי והזיכרון יורד מגיגה ל 50 מגה ? ויש לי הודעות של זיכרון וירטואלי נמוך ! אני מתחרפן .

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  12. שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by yot,

שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by HFDO5,

שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by redti,

לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי שימוש של חודשיים בויסטה שבזמן הזה היא קרסה פעמיים והייתי צריך להתקין שוב החלטתי לחזור לXP. יש לי 2 שאלות. 1)כדאי לחזור? 2)יש אפשרות להעביר את כל הרג'יסטרי שאני לא יצטרך להתקין הכל מחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by SHAY951,

חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  18. שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by itzik52,

האם זה נכון שמיקרוסופט חסמה את הגישה להורדת עידכונים לתוכנות לא חוקיוית? כגון XP? או שיש לי בעיה בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  20. הינה השגיאה: http://img510.imageshack.us/img510/8474/06012006328aa9.jpg המחשב שלי בOC אבל לא נראה לי שבגלל זה הוא קרס כי הOC לא התאפס והטמפ' שלו בסדר וגם הוא יציב בבדיקות של ORTHOS..(הייתי המשחק אם זה משנה) אפשר לדעת למה זה קרה.. אני לא בדיוק מבין מה הדוח אומר ואיך אפשר לסדר את זה וזה כבר קרה לי לא מעט פעמים .. (פעם בשבועיים +-) תודה.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by m159,

אני חושב לשדרג להום פרימיום, ומתוך האתר של מיקרוסופט הבנתי שצריך 40 ג"ב של זכרון לי יש כונן קשיח בן 80 ג"ב אבל מחיצה C מוגדרת כ20 ג"ב יש מצב שזה יספיק או שאני צריך לקנות HD חדש ?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  22. היי חברים! טוב אתמול התקנתי לראשונה את המערכת ההפעלה של ויסטה 32 ביט. אין ספק מדהימה ביופיה....אך היה קשה מאוד להתאים לה תוכנות גם אנטי וירוס וגם צריבה לבסוף התקנתי nod32*64 ו nero premuim עובד נפלא אבל לנקודה החשובה לא מצאתי תשובה: מה קורה עם הכרטיס קול החדש שקניתי באתר של CREATIVE יש דריבר מתאים והצלחתי להגדיר 5.1 אבל אין לי את האופציות הקודמות לסראונד ושליטה מלאה על הרמקולים (sound blaster audigy se 24bit) השאלה אם הבעיה נובעת ממערכת ההפעלה או אין דריבר מתאים של הכרטיס קול? כרגע המצב שאין סראונד והרמקולים עובדים 5.1 רק עם נגנים אחרים. לא של מערכת ההפעלה, וגם אז אין שליטה מלאה עליהם או סראונד. אשמח לתשובה בעניין

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by maorp,

שלום יש לי XP איפה אני משנה את המשאבים של המערכת למשל במקרה שלי , אני חושד שלסי די רום אין גישה ישירה לזכרון ואני רוצה לשנות את זה תודה ועוד משהו היכן אני רואה את מהירות ה bus?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. Started by benp87,

חבר שלי צריך עזרה לא אני, זה מה שהוא רשם: טוב אז.. נכנס לי וירוס למחשב ועכשיו הווינדוס לא עולה לי, זה מה שהוא רושם לי: WIN\SYSTEM32\CONPING\SYSTEM בגלל זה אני רוצה לפרמט את מחשב... אבל יש עוד בעיה =\ שאני בא לפרמט את המחשב אז הוא רשם לי הודעה : SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOURS PC. MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOURS PC., THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUTACTURER-SUPPLIED DIAGNOTIC OR SETUP PROGRAM, SETUP CANNOT CONTINUE דרך אגב יש לי הארד דיסק ,SATA" ... שאלתי חברים והם אומרים שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק שלי לכן אני צריך להתקין אותו מחדש.. והם אמרו לי ללחוץ F6 מתי שאני בחלון של ההתקנה ... אז יש לי שם 3 אפש…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  25. מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים