עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  2. יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by idan90mizrahi,

שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!

4. Started by PsyGhost,

המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  6. אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by SmurFin,

1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by AmitMa,

שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו Win XP. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הכל היה יפה עד שהפעלתי אותו לאחר זמן מה ואחרי מסך הטעינה של ה Win‏ המסך נהיה שחור וה Win‏ לא עלה. ניסתי שוב כמה פעמים, וכלום. הפעלתי את המחשב במצב בטוח והפעלתי מחדש ושוב אותו דבר. רק אחרי שעשיתי שיחזור מערכת ה Win‏ עלה רגיל. אחרי כמה זמן, שכיבתי את המחשב והדלקתי לאחר כמה שעות, שוב אותו דבר והבעיה חזרה עוד כמה פעמים. פירמוט לא פטר את הבעיה. מישהו יכול לעזור? יש סיכוי שזה בגלל שהוצאתי את השקע? תודה.

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש של acer עם ויסטה המותקנת עליו. ברצוני שתהיה לי את האפשרות לתמרן בין שני הוינדווסים בזמן עליית המחשב ותהיה לי בחירה בכל פעם שאדליק את המחשב על פי הצורך. יש ברשותי דיסק של ווינדוס xp ורציתי לדעת כיצד עושים זאת. האם צריך לעשות בוט עם הדיסק בסידירום או פשוט להתקין בזמן שהמחשב כבר עלה? תודה מראש.

10. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  11. אם כן ,האם יש הבדל בין XP ל XP1-2

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  12. לא מצליח להגדיר חלון התחברות בעת הפעלת המחשב: הצלחתי להגדיר סיסמא כשלא נוגעים במחשב 10 דקות . אבל כשמכיבים ומדליקים תמחשב המחשב נכנס אוטמטי לחשבון משתמש בווינדוס ואני רוצה שגם אז יהיה את חלון ההתחברות שדורש סיסמא. מישו יודע איך עושים את זה? יש לי ווינדוס xp service pack 3 תודה רבה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  13. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. בEffects שאני בוחר פונט לאייקון יש לי רק איזה 4 אפשרויות של ונטים פעם הצלחתי שיהיה לי את כל האפשרויות אבל זה כבר לא שם לא יודע למה...

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  15. לפני כשבועיים, לאחר שלא הצלחתי להתקין תוכנת i tunes (אפל זה רק צרות... )עשיתי את השינוי המפורט בקישור הזה בהרשאות ברגיסטרי.ואז זה התקין את התוכנה בסדר. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_programs/trying-to-reinstall-itunes-but-i-get-error-could/1b42edf4-07c2-41ff-8edf-1836fe752725?page=2 (מפורט בתגובה מיום- 5.6.10). מהות השינוי היה לשנות את ההרשאות מאדמיניסטרטור, בו הייתי מוגדר קודם לכן, לשם היוזר איתו אני עושה לוג-אין. היום ניסיתי לעשות אימייג למערכת ההפעלה, בדיוק בשלבים שעשיתי בהצלחה בעבר, וזה לא מאפשר לי להגיע לדף הרלוונטי שמפעיל את האימייג'(נבדק במקביל במחשב אחר עם וינדואס 7 64- זהה לשלי ושם זה מגיע לדף שאצלי לא מגיע). הכוונה …

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  16. כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by S0000D,

עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  18. שלום לכולם האם יש אפשרות שכאשר ולוחצים Ctrl+alt + del ביחד במקלדת מנהל המשימות יפתח ישירות מבלי המסך הכחול ששואל מה לבחור???....

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by Sango,

יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון .. השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים: 1. תכנות VISUAL STUDIO 2. משחקים

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  20. צריך להעביר למישהו תיקיות מתוך האאוטלוק אקספרס שמלאות במכתבים למישהו יש מושג איך עושים זאת???

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by The-Magician,

יש אופצייה לשנות את הווינדוס כשאני לוחץ על קונטרול + אלט+ דל אז זה לא יפתח לי חלון כחול עם כל מיני אופציות ויפתח לי ישר את מנהל המשימות? אותו דבר גם כשאני מעביר את המחשב למצב שינה ואז כדי לחזור אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי..?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  22. שלום. יש לי שני הארדיסקים (לא מחיצות, אלא הארדיסקים פיזיים), ועל כל אחד מערכת הפעלה. השאלה שלי היא איך אני בוחר מאיזה הארדיסק לאתחל. נכון לרגע זה, עולה לי מערכת הפעלה מהארדיסק אחד, ואני מעוניין להפעיל את השנייה. תודה (-:

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by m159,

אני חושב לשדרג להום פרימיום, ומתוך האתר של מיקרוסופט הבנתי שצריך 40 ג"ב של זכרון לי יש כונן קשיח בן 80 ג"ב אבל מחיצה C מוגדרת כ20 ג"ב יש מצב שזה יספיק או שאני צריך לקנות HD חדש ?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  24. אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  25. שלום אני צריך עזרה, בעיקרון אני יודע לפרמט את המחשב שלי חופשי, אני מפרמט אותו כול 3 חודשים אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא במחשב היותר ישן שלי.. פנטיום 3 1ghz 256 RAM יש לי כמובן מערכת הפעלה חוקית XP! ושאני מנסה לפרמט הוא עושה את הטעינה הרגילה ואז שהוא מגיע לקטע שאומר שהוא מפעיל את ווינדוס (במסך הכחול) שבעצם הוא מפעיל את התפריט של ההתקנה\פירמוט של הווינדוס, הוא נתקע והמחשב לא טוען שום דבר גם בדיסק הקשיח וגם בדיסק הרגיל. החלפתי לדיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי לכונן דיסקים חדש לא עזר.איפה הבעיה? ולמה זה נתקע דווקא שם? והאם יש דרך אחרת לפרמט את המחשב. ולהתקין עליו ווינדוס חדש.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים