Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועוד כמה דברים בסיסים (כרטיס מסך USB מודם וכו...) עכשיו כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL נפתחת לי הבחירה, כשאני בוחר TASK MANAGER הוא מופיע ל שניה-שתיים ומייד נסגר. מה עושים :? (חיפשתי משהוא דומה בפורום אבל לא מצאתי) נ.ב - SP1 MAT
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מריץ ויסטה ויש כמה תוכנות שרצות רק בהרשאת מנהל ואני מעוניין שהמשתמשים האחרים במחשב יריצו אותם מבלי שיצטרכו להכניס את הסיסמה של המנהל לפני כל הרצה. למשל, תוכנת משחק של הילד רצה רק בהרשאת מנהל והילד כמובן לא מוגדר כמנהל ולכן כל פעם שהוא רוצה להריץ אותה צריך להכניס את סיסמת המנהל שלי. אין בעיה עם התוכנה הזו שתרוץ כמנהל אבל אין שום דרך לאפשר זאת מבלי שהוא יקרא לי להכניס סיסמה. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל את ה- Pop-up של בקשת סיסמת מנהל לגבי תוכניות מסויימות בחשבונות רגילים.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, WGA ן- OGA מותקנים אצלי על המחשב. גם עברתי וריפקציה והכל סבבה. הבעיה שלפני כמה זמן הוא רוצה להתקין שוב את WGA, אז סבבה. אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי את המסך התקנה של WGA כל פעם מחדש. השם תשמור! עשיתי קצת חיפוש אבל כל מה שעשיתי לא עזר לדבר הזה להניח לי לנפשי, האם יש מזור למצוקתי P:
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כל כמה אם אני לא מזיז את העכבר המסך נהיה כהה טיפה ואין לי מושג למה ולא נראה לי שזה בעיה במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק התקנה של WIN7 בגירסא של 32 ביט אם מדבקת מפתח מוצר נאמר לי שזה אפשרי להתקין בעזרת המפתח מוצר שלו גירסת 64 ביט בתנאי שמשיגים גרסא תואמת האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב לא עולה יש לי ווינדוס אקספיי ואני לא כ''כ מבין אנגלית מי יכול לפרש לי? http://img181.imageshack.us/my.php?image=dsc00898at8.jpg
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני בא ללחוץ Alt+Ctrl+Del כדי להיכנס למנהל משימות וזה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" חשוב לציין שהמחשב שלי זה המחשב היחיד בבית... ואני משתמש בוינדוס XP.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?!?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אוקי יש לי על המחשב xp וזה מחשב יחסית חדש כמה חודשים ואני רוצה לפרמט כי הוא מתחיל לעשות בעיות ודיי חנקתי לו תזיכרון עכשיו יש לי דיסק התקנה של ווינדוס אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב עד שהמסך נדלק המחשב כבר מגיע לווינדוס... ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עזר... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם , משתמש בWIN 10 ,רוצה לדעת אם קיימת האופציה (BUILT IN) להציג את הביצועים (דיאגנוזטיקס ,CPU ,RAM,TEMP, NET) על המסך (באופן קבוע) \ שולחן העבודה בצורה הכי מינימליסטית שיש ? במידה ואין אופציה מובנת בWIN ,איזה כלים אתם ממליצים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP עם SP2 . אני מנסה להתקין Quake 4 וממש בתחילת ההתקנה כאשר הוא כותב Configuring Windows Installer מיד לאחר מכן מוצגת שגיאה בנוסח הבא : Error -1607 Unable to Install InstallShield Scripting Run Time אחרי חיפוש בגוגל וכאלה, הגעתי למס' לינקים כגון - http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346 עקבתי אחר ההוראות ושום דבר לא עזר, באחת מהפעמים קראתי שיש להריץ פקודה ב"התחל--הפעלה" בשם msiexec /regserver . ניסיתי להריץ אותה וקיבלתי את השגיאה שמצורפת כתמונה. חיפוש על השגיאה הזו העלה גם כמה תוצאות, אך הן לא סייעו . אשמח אם תוכלו לסייע לי, מכיוון שאחרי שבירת ראש של שעתיים אני לא מצליח . במחשבי…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כשאני נכנס למולטיפלייר ומכניס את השם ולאחר מכן לוחץ על "LOG IN" או "REMEMBER PASSWORD" התוכנה קופאת ונסגרת. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי XP Pro ואני רוצה להפוך את שפת הווינדוס לאנגלית (שתהיה תמיכה בעברית, אבל שהתפריטים יהיו באנגלית וה-Taskbar והכל קיצר...) איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים. ;D
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה ומוצלחת (ובלי עין רעה 555 בן פורת יוסף) קניתי סוף סוף מחשב חדש למשחקים וורטואליזציה זה המפרט המלא: לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI ספק כוח: Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray דיסק קשיח 1: Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail דיסק קשיח 2: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כרטיס מסך: Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב: LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM גוף קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Coole…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היו לי המון תיקיות שבתוכם היו סדרות או סרטים עם קובץ כתוביות ועכשיו משום מה הם מופיעים בלי שיוך לתיקיה. משום מה כשאני עושה חיפוש אני רואה שהמחשב מזהה אותם בתוך התיקיות' אבל בפועל זה נראה כאילו הכל נמצא בלי תיקיות. אתם מצליחים לזהות לבד מה הבעיה? האם יש שתי תיקיות לוידאוים?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-