Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קרה לכם פעם שאתם יכולים לסמן כמה קבצים או לבחור את כולם עם ה shift / ctrl על הדסקטופ, אבל בכל מקום אחר במחשב - זה לא ניתן? אני כבר משתגע מזה - לא יכול להעתיק כמה קבצים ביחד וצריך להעביר אותם אחד אחד. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של המקלדת (microsoft multinwdia) וזה לא עזר. מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה : error no such partition grub rescue זה לפטופ ואין ברשותי דיסק של ווינדוס מה לעשות ? המערכות הפעלה שהיו על המחשב זה ווינדוס 7 ו LINUX MINT
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אז מחשב חדש שהותקן בו אופיס 365 עם מנוי. כל האפליקציות עובדות חוץ מאאוטלוק. בהפעלה נותן שגיאה של Failed to register a VB script DLL. ניסיתי את פקודת Regsvr32.exe. ניסיתי סריקה לכונן. ניסיתי להסיר את אופיס עם כלי מיוחד של מיקרוסופט ולהתקין מחדש. מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי דואל בוט XP ו7, אבל ה7 הרוס. (שני מחיצות נפרדות) האם התקנת 7 על הקיים תמחק לי את הדואל בוט והXP שהוא חיוני לי ולא יכול להרשות לעצמי לאבד אותו. ואם כין איזו אפשרות לבחור בהתקנת 7 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים אחד של 160 GB ואחד של 250. אני רוצה לפרמט את המחשב ותהיתי איך הכי נכון לחלק את המחיצות במחשב ובאיזה מהם כדאי להתקין את הווינדוס 7?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולםת אז כך... כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה ב EVENT VIEWER עם תוכן הבא: Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC000000D. . בDETAILS יש את זה - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing [ Guid] {B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2} EventID 3 Version 0 Level 2 Task 2 Opcode 14 Keywords 0x8000000000000010 - TimeCreated [ SystemTime] 2010-06-12T21:23:20.112800000Z EventRecordID 166 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 164 Channel Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin Computer ****-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventDat…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל למטה בצד שמאל את ההודעה הבאה כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם לחומת האש אני רואה שהכל מוגדר בסדר כיצד אני יכול לבטל את הודעת האזהרה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי היו מלא בעיות במחשב של אח לי ולכן פרמטו אותו ל-WIN XP SP1 הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב עכשיו וצריך לעדכן אותו ל-SP2 או 3 הבעיה היא שהמחשב מחובר למודם ולראוטר ואם משהו קורה ואין אינטרנט בכל בית אני אומר "משהו קורה" כי יש מצב שהוא עם XP פרוץ מה אפשר לעשות? איך אני יכול לעדכן? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לוחץ על ריסטרט המחשב מגיע למסך שכתוב שמערכת ווינדוז יוצאת.. משהו כזה... וזהו... הוא נתקע.. הוא לא עושה ריסטרט איך לפתור את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני פותחת את ה-media player , נכנסת לספריית המדיה ומנסה לשמוע את השירים ששמורים בספרייה אני מקבלת את ההודעה הבאה: wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. והתוכנית נכבית. ???
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי XP PRO בגלל המערכת הדואלית שלא עבדה טוב עם גרסת ה HOME , התקנתי אותה ונרשמתי ב מיקרוסופט . אבל כשניסיתי להתקין את נורטון SYSTEM WORKS עם ה ANTIVIRUS המערכת מסרבת להתקין אותה,כלומר שהמערכת מתחילה להתקין את התוכנה...ומגיעה למצב 70% אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את AUTO UPDATE והתוכנית מתחילה לחזור בחזרה כאילו עושה רוורס ;D . האם למישהו יש מידע למה זה קורה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד CELERON 400 ו128MB זיכרון עם WIN 2000PRO איזה PROCESS אני יכול לנטרל ע"מ לשחרר עוד קצת זכרון? המחשב משמש כשרת לחיבור שלושה מחשבים נוספים לאינטרנט (רץ עליו ZA)וכשרת מדפסת ושיתוף קבצים ועם כבר אז אם אפשר אותה שאלה לגבי XP PRO רק בלי הקטע של השרת(אם זה משנה).
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לקרות לי בעיה שבכל הפעלה מחדש של ה-WIN, סרגל הכלים של ה-quick lunch (הפעלה מהירה) אינו מופיע, ואני צריך להפעיל אותו ידנית בכל פעם. מישהו יודע מה הפתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
i've formatted my friend's PC and i didnt notice i dont have hebrow on it now the whole OS is in english and i dont even have hebrew as a language to write in how can i change the OS's language or at least add hebrow and write with it?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-