Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני כל פעם מקבל שגיאה של , run a dll as an app וזה פשוט משתק לי את כל המחשב האינטרנט מתנתק וכל התוכנות הפעילות אלו הפרטים של השגיאה , appname : rundll32.exe appver : 5.1.2600.2180 mod name : udaprop.dll mod ver: 1.0.2.2 יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא הבנתי איך אני פותר את זה.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נעלם לי ה text file מתפריט ה new. למישהו יש מושג איך מחזירים אותו? ניסיתי להסתדר בלעדיו, אבל נראה שאני יוצר המון קבצי טקסט בדרך הזאת וקשה לי להתרגל אחרת
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הנושא די דחוף לי כי אני עומד לקבל מחשב חדש ואני צריך להחליט איזו מערכת הפעלה להתקין עליו. בגלל שיש לנו משחקי ילדים (קומפדיה ועוד) שבוודאות לא נתמכים על ידי 64 ביט, שקלתי להתקין וינדואס 7 32 ביט. אבל הציעו לי להתקין בדיסק אחד וינ. 7 ,64 ביט, ובדיסק נפרד משהו כמו למשל xp שמניסיון בפועל תומך בכל השאר. נאמר לי כי בזמן הפעלת המחשב נכנסים ל-f 10 או משהו אחר, ושם אפשר לבחור את מערכת ההפעלה מבין השניים. אם לא נכנסים לזה, זה עובר לבד לברירת המחדל שנקבעה. רציתי לברר האם זה דבר מאד מסובך לעשותו , והאם יש איפה שהוא הנחיות לכך?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול (STOP: 0x0000007E) במחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה XP PRO בנוסף הייתה לי גם רמיזה במסך הכחול שיש לי תקלה עם קובץ KS.SYS . קובץ זה יושב בתיקייה C:\WINDOWS\DRIVERS כיצד אני יכול לתקן אותו ? אני מבקש התיחסות רק לקובץ KS.SYS !
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט ועובד על המחשב באופן נורמלי ופתאום צצה לי הודעה מוזרה שאומרת: ."The instruction at "0x05bbeb92" referenced memory at "0x05dd5000".the memory couls not be "written click on OK to terminate the program click on CANCEL to gdebug the program מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מהבעיה הזאת אחת ולתמיד, מה אתם חושבם שגורם לזה???? תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי את windows xp 64 וראיתי במאפינים של המחשב שלי שאי SP2 רק SP1 . האם קיים לזה SP2 ? שאלה שניה: האם יש פאצי עבור windows xp 64 שנותן אפשרות לעדכן דרך העידכונים של מקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אני מנסה לכווץ את כונן C (הבסיסי) באמצעות Disc Management. היקף הזיכרון הפנוי בכונן הוא למעלה מ- 100 G, אבל בנסיון הכיווץ אני מקבל את ההודעה הבאה: עשיתי דיפראג לכונן. לא הועיל. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב קופא באיתחול (דווקא בווינדוס 98) כשמופיע על המסך הלוגו של חלונות ובתחתית המסך יש את השורה "שרצה" אולם כשאני עושה ריסט ואני בוחר step by step (בתפריט של מצב בטוח) המחשב עולה קפיאה זו מתרחשת לאחר כיבוי ממושך של המחשב אפילו 10 דקות יש לציין שזה לא קורה באקס פי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי לפני שבוע ווינדוס 7 ... תכלס לא רע הבעיה היא שכל איזה כמה זמן הסמן עכבר הופך להיות BUSY . המחשב עובד רגיל ולא באמת עושה כל פעולה ואין שום סיבה לסמן לא לחזור למצבו הרגיל וככה זה נשאר עד שאני משנה את ערכת הסמנים של העכבר ואז הכל מסתדר. מה שקורה תכלס זה שכל הזמן יש לי את הסמן של העיגול הכחול המסתובב לא משנה מה המחשב עושה.... לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם הייתה בעייה דומה... שם לא יכולתי לשנות את הסמן הרגיל לסמן אחר....הוא כל הזמן היה חוזר להיות סמן פשוט, אבל את כל שאר הסמנים (סמן עובד ברקע או סמן עסוק וכו) יכולתי לשנות כרגיל. אני לא בטוח שהבעיות קשורות כנראה שכן....בכל מקרה זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לפתור את זה! יש לי מחשב נייד ACER TM6292 בבקשה תעזר…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להתקין בו XP 32 BIT ו VISTA 64BIT, בכאילו DUAL BOOT.... האם יש בזה חסרונות? חוץ מהאקסטרה מקום, ומחיצות מפוצלות...? או שאין בזה חסרונות חוץ מהנ"ל? ממה שאני יודע [וחושב] לא אמור להיות עוד חסרונות כי המערכת הפעלה השנייה לא פועלת באותו זמן שהשנייה רץ, ככה שהיא אינה תופסת משאבים, ורק גוזלת מקום, אלא אם אני בוחר להפעיל אותה [ואז המערכת הפעלה השנייה אינה מופעלת]... יתרונות? ניסיון בשני המערכות הפעלה... וכול התוכנות שאני זקוק להן יפעלו... חסרונות..? פחות מקום אכסון, מחיצות מפוצלות... יש עוד חסרונות?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מס' מחשבים עם Win 2k, העובדים עם Flash Disk בתצורת NTFS. שאלותיי, - איך ניתן למנוע העמסה על ה- Flash Disk ? - האם במצב NTFS יש עדכון מיותר של ה- WIN לשינויי קבצים (קבצי מערכת למשל), ועם כן איך מונעים זאת? תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, כונן ה DVD-ROM שלי במחשב נייד נדפק, ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדווס חדש, איך אני עושה את זה? האם אפשר אם USB?, תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
התקנתי לסבא שלי חלונות XP PRO באנגלית אבל אני יודע שדיסק זה תומך רוסית ואני לא יודע איך משנים את שפת המערכת !
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסרתי כמה דברים מהווינדוס בהסרה התקנה של רכיבים אבל נוכחתי לזאת שהדברים שהסרתי עדיין נימצאים ברכיבים שמותקנים אבל אין אפשרות להסיר אותם אבל הם נימצאים הרשימת רכיבים המותקנים השמח לקבל הצעות לגבי טיפןל בעיניין האמת שזה ניראה לי דיי מוזר מקווה שתעזרו לי בעיניין בתודה מראש מייקל
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה 1-כאשר אני גולש באתר מסוים ורוצה לפתוח אתר אחר אז הוא מחליף לי את האתר הראשון שאלתי היא אך אני פותח כמה אתרים יחד על המסך מבלי שהם יחלפו אחד את השני אגב אני משתמש בMIC EXPLORER 2- לפעמים אני רוצה להמליץ במייל על אתר מסוים .אך אני יוצר קישור לאתר
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה : error no such partition grub rescue זה לפטופ ואין ברשותי דיסק של ווינדוס מה לעשות ? המערכות הפעלה שהיו על המחשב זה ווינדוס 7 ו LINUX MINT
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מיקרוסופט מאשרת כי Windows 10 לא תקבל עדכון גדול נוסף השנה, אבל יש לה תוכניות גדולות להמשך הדרך לכתבה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-