עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PsyMor,

אנשים הרכבתי תמחשב והכול התקנתי את מערכת הפעלה,והוא קולט לי רק כונן אחד במקום שתיים. ניכנסתי למערכת בלוח בקרה ומראה לי שתיי כוננים,אבל במחשב שלי יש רק אחד,מה עושים??? יש מצב שביגלל שלא עשיתו לו פירמוט איך שקיבלתי אותו?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. Started by LooseCannon,

מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by POPCORN,

יש אפשרות ליצור דיסק הפעלה winpe גם x86 וגם 64 על אותו הדיסק ושאפעיל את הדיסק אצטרך לבחור אחד מהם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by halter,

אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

שקניתי את המחשב , קיבלתי גם רשיון לחלונות XP (מודבק לי על דופן המארז) וקיבלתי שני recovery CDs שדרכם התקנתי אחד מהם לא עובד לי יותר איך אני יוצר קשר עם מיקרוסופט ישראל שיתנו לי את מה שמגיע לי בהזדמנות זו אני גם אקח כבר דיסק של SP2

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by BigDragoon,

יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by sharonhart,

אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by cohenha,

שלום לכולם מישהו יודע האם יש הבדל בדיסק לתיקון מערכת של WINDOWS 7 בין 32 ל64 אם יש לי של 64BIT זה יעזור לי לתקן גם את ה32BIT או שאני צריך את שני הגרסאות תודה מראש על העזרה

9. שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by b11y,

שלום! יש לי דיסק קשיח עם קבצים שאיני רוצה שיעתיקו ממנו. מה אפשר לעשות כדי שאני אהיה בטוח שלא יוכלו להעתיק במידה ואני מוסר אותו למישהו? ואני לא מדבר על להסתיר את הקבצים.. זה לא יעזור לי.. תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by golanWAN0,

הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by QQQ,

הוספתי כרגע דיסק קשיח חדש של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר SATA 2. המחשב מזהה אותו (מופיע בCMOS) וגם הVISTA אבל משום מה אין לדיסק שום אות, ואין לי גישה אליו (לא מופיע בכלל בMY COMPUTER). מה עושים? ??? צירפתי תמונה בה מופיעה הדיסק הקשיח בDEVICE MANAGER, ואם אני לוחץ עליו גם מופיע "This device is working properly." [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  13. שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה חדשה במחשב שלי WINDOWS 7 ULTIMATE ומשום מה אחד מהדיסקים שעבד לפני פתאום לא מופיע במחשב שלי.. נכנסתי ל DISK MANAGMENT ושם הוא כן מופיע.. בדיסק יש מידע שכמובן אני צריך להמשך הדרך. מה עושים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by barcelona2002,

שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  15. מה עושים???? יש לי על ההרדיסק הזה מלא חומר, כדי להיכנס לדיסק וינדוס רוצה לפרמט! ב manager הוא מופיע לי כ RAW ולא NTFS ! איך פותרים דבר כזה?? ההרדיסק היה על מק (בצורת NTFS ) הכל עבד יופי שהעברתי לוינדוס פתאום זה קרה...היו לי עוד הרדיסקים במק ועברו לוינדוס ושום דבר לא קרה.... חייב עזרה! תודה!!

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by Iron~Chef,

האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by tzviran,

איך אפשר ליצור דיסקט אתחול- startup בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eSLC,

אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by Sygnus,

שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?

22. Started by Wile E Coyote,

הבעייה היא כזאת: יש מחשב עם דיסק קשיח מפוצל לשניים: C בפורמט NTFS, ו-D בפורמט FAT32. אני רוצה לאתחל את המחשב בכדי לפרמט את כונן C, אשר נמצא בפורמט NTFS, כדי להתקין מחדש את XP. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, אם אני אשתמש בדיסקט האיתחול של 98, אני לא אראה מחיצות בפורמט NTFS (מה שהתגלה כנכון). יעצו לי לאתחל את המחשב עם דיסק (לא דיסקט) של XP, ככה שאני אראה את המחיצה. הבעייה היא שאין לי את דיסק ההתקנה של XP. ההתקנה של ה-XP נמצאת אצלי בכונן D ותמיד אני מתקין אותו משם. שאלותיי הן: 1. האם אפשר ליצור דיסקט (לא דיסק) הפעלה ל-XP כמו שאפשר ב-98? אם כן, איפה? 2. אם אי אפשר, מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את C ולהתקין את XP שוב עליו? 3. אם אני אתקין את XP מחדש ע ל הווינדוז הקיים, האם הוא ימחו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by e.s,

למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. Started by bbnbbn,

למישהו יש במקרה דיסקט כזה ואם הוא יכול איכשהו להעלות לי את הקבצים בו?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by ET,

איך עושים?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.