עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by THE FOX,

לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by eliav-peretz,

אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by mor873,

נסתי לעדכן SP1 לויסטה , הורדתי את העדכון אשרתי הפעלה כמנהל לאחר מיכן הצלחתי להתקין, אבל בכיבו בהפעלה מגיע עד שלב 3 100% ונתקע הרבה זמן לאחר מיכן כותב SP1 לא הותקן חוזר למצב קודם! ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי האם יש למשהו רעיונות לפתרון?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. לפני כ-3 ימים המחשב פתאום נותן לי מסך כחול למספר שניות, היה נכבה, ולפעמים מעלה את עצמו מחדש, ולפעמים לא. אתמול הוא עשה זאת מספר פעמים, כאשר בפעם האחרונה הוא לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה בשום פנים ואופן ואני מקבל את המסך הבא: ולצערי לא הצלחתי לצלם את המסך הכחול, משום שהוא הופיע רק למספר שניות והמחשב מיד נכבה. אציין גם שהדיסק הקשיח הינו חדש לחלוטין. האם הבעיה היא יכולה להיות בסוללה של לוח האם? המחשב נמצא אצלי כ-3.5 שנים. לוח האם הוא מדגם foxconn socket 775 661fx7mf-s vga+agp+L. הבעיה במחשב של zohar678, החבר בפורום זה רק בגלל הבעיה אין באפשרותו לכתוב את ההודעה. במידה ומדובר בסוללה של לוח האם, האם החלפתה עלולה לגרום לאיבוד ההגדרות של ה-BIOS? במידה שעלולה להיגרם ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי המון חלקים מתוכנות שלא נמחקו טוב וכל מיני וירוסים שהיו שמחקו לי תוכנות.... מה אני עושה? איך אני מנקה...?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by nitayc1,

האם יש אפשרות להתקנת שני מערכות הפעלה Windows XP Home Edition על מחשב אחד (כמובן על מחיצות שונות)?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. יש לי וינדוס 7 אולטימייט בגירסה בעברית ברשיון. בקרוב אני רוצה להתקין אותו מחדש, ואני מחפש את הוינדוס כשהוא כולל כבר SP1. באתר של דיגיטל ריבר יש גירסאות רשמיות של מיקרוסופט להורדה עם SP1 אבל רק באנגלית. השאלה שלי - אם אני אתקין גירסה זהה (אולטימייט) באנגלית, אני אוכל לעשות אקטיבציה עם הסריאל של הגירסה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  10. היי, התקנתי את תוכנת winamp על המחשב ועכשיו כל קובץ וידאו שאני פותח - נפתח ע"י התוכנה. אני רוצה שהתוכנה תנגן רק קבצי אודיו ולא וידאו. ניסיתי אין ספור פעמים ללחוץ על קובץ מסוים - קליק ימני - פתח באמצעות - בחר ברירת מחדל (ע"י תוכנה אחרת, כמו VLC וכד') אבל תמיד ברירת המחדל חוזרת לwinamp. מישהו יודע איך מסדרים את הבעיה הזו??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום . אני עכשיו רושם ממצב בטוח , המחשב שלי לא היה בסדר כמה ימים הוא פתאום נתקע ונכבה אז החלטתי לעשות נקיון קצת והורדתי לו את האבק עם פאן ... לאחר מכן שניסיתי לעלות הוא נתקע לי ולא עלה .. ורק דרך מצב בטוח , ניסית שיחזור מערכת לא עובד גם .. מה עושים חייב עזרה אני כרגע על מצב בטוח ולא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים ..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Real_Me,

לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  13. עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ayb,

ערב טוב. ביצעתי שידרוג לWIN XP מ WIN98 וWIN XPלא מזהה את המודם ולא מסוגל לבצע התקשרות. כמו"כ שמתי לב ששאר התקני החומרה אינם מזוהים ב-XP, כאשר כל אותם התקנים עדיין מזוהים ופעילים ב-98. (אגב, האם שידרוג ה-XP לא אמור להסיר את 98 באופן אוטומטי?) המחשב הינו פנטיום 1.7 והמודם הוא מודם רגיל. אשמח ליהנות מעזרתכם האדיבה. AYB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kopler,

שלום! לאחרונה פירמטתי את המחשב ועכשיו ה- Internet Explorer עובד מזה לאט. אתרים כבדים עם הרבה פירסומות כמו www.one.co.il ואפילו אתר זה לקח יותר זמן מהרגיל. שכחתי לציין שיש לי DSL 750. אין בעיה עם מהירות האינטרנט שלי (הורדה מהירה 90 kbps ואף עשיתי פינג ל www.one.co.il וקיבלתי 20 ms). חיפשתי בפורומים אחרים ומאצתי שלהרבה יש את הבעיה הזאת, והם אמרו שזה כנראה spyware ו adware. אז אמרו להוריד adware remover. הורדתי איזה 3 תוכנות כאלה ובאמת מצאתי כמה spywares, הסרתי אותם אבל עדיין זה עובד לאט. יש לי NAV אז חיפשתי אולי זה וירוסים מצא "נדה". תעזרו לי בבקשה אין לי כוח לפארמט עוד פעם . תודה, ליאור עריכה: סליחה על הכותרת הקודמת

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maor4455,

שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

20. Started by adam2008,

יש דרך כלשהי לשחזר את הסיסמה כי אני רוצה לפרמט? אולי היא רשומה איפה שהוא על המחשב?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by ngc224,

הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by iz,

שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by הדר,

שלום, כשאני מדליקה את המחשב כל מיני תוכנות מתאתחלות ומופיעות לי בצד ימין של המסך (ליד השעון). בדקתי את משאבי המערכת ולדעתי התוכנות האלה לוקחות לי הרבה משאבים. אני חושבת שאני צריכה לעשות שינוי ב-registry, אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד איך עושים זאת (יש לי win2k pro), ומה ממש לא רצוי לשנות? תודה מראש, הדר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.