עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ronf6,

כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by viper_sb,

שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by Nahum2,

אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  6. היי חברים, יש לי ווינדוס 7, והבעיה היא כזאת: מופיעות לי רק 2 תוכנות בהסרה\הוספה של תוכנות. רציתי להסיר תוכנה מסוימת אבל כמובן שהיא לא מופיעה שם ניסיתי להריץ תיקון רג'סטרי, הוא מצא וניקה את מה שנמצא הרצתי גם advanced systemcare אבל זה גם לא עזר יש למישהו רעיונות איך להחזיר את התוכנות לרשימה שם? תודה! מורן [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by UDD,

שלום, החלפתי מערכת הפעלה לXP לפני יומיים ומאז יש לי בעיות (בעיקר דרייברים) , בין היתר יש לי בעייה עם הפעלה של קבצי setup כאשר אני מנסה לפתוח קובץ כזה המחשב מראה שעון חול למספר שניות ואז מפסיק ולא אומר או עושה דבר... מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eins,

שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשחזר הרשאות על תקיות מסויימות בשרת קבצים? הכוונה היא להרשאות NTFS. שיניתי בטעות הרשאות בהרבה תיקיות ואני חייב להחזיר אותם אחורה. יש עליהם VSS אבל אני לא רוצה לאבד את המידע על הקבצים עצמם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, ברשותי מס' מחשבים עם Win 2k, העובדים עם Flash Disk בתצורת NTFS. שאלותיי, - איך ניתן למנוע העמסה על ה- Flash Disk ? - האם במצב NTFS יש עדכון מיותר של ה- WIN לשינויי קבצים (קבצי מערכת למשל), ועם כן איך מונעים זאת? תודה לעוזרים ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  12. היום , יום שלישי (ליתר דיוק אתמול) יצאו עידכונים ל Vista , סימנתי את כולם והבאתי לו להתקין אותם , בסיום ההתקנה זה כתב בהודעה שהוא לא הצליח להתקין את העידכון KB937287 ביגלל שהקבצים שצריכים ליתעדכן נימצאים בשימוש , המחשב עשה ריסטרט ואז הופיע החלון של העידכונים שבו הופיע העידכון KB937287 שניכשל , הפעם הוא התקין אותו והיחלטתי להפעיל מחדש את המחשב עוד פעם למרות שלא נידרשתי לעשות זאת ,אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש פיתאום עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ומבקש מימני לעדכין את העידכון הזה עוד פעם , טוב , זה "התקין" לי אותו עוד פעם , הפעם לא עשיתי ריסטרט ואז אחרי פחות מדקה עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ועוד פעם אומר לי להתקין את העידכון הזה! , כמה אפשר? הינה תמונה מפורטת של המצב , …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LRa,

בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by locdog,

Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  15. הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל BOOT.INI USE ORIGINAL BOOT.INI USE MODIFIED האפשרות נפתחת כאשר אני רושם MSCONFIG במה עלי להשתמש כרגע זה על מודיפי!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by guyby,

שלום, יש לי VISTA בכונן C ו-WIN7 ב G אני רוצה למחוק את הויסטה, לפרמט את המחיצה ולאחד אותה עם מחיצה G האם זה אפשרי? אני פשוט דואג שהתוכנו כגון אנטי וירוס לא תעלה לי יותר כי ברג'יסטרי היא רשומה על G ולא על C, או שאין בעיה לאחד מחיצות וש-G ישאר כמחיצה ראשית רק גדולה יותר ואני אוכל להמשיך לעבוד ככה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  17. טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  18. Started by GRINFELD,

יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  20. פירמטתי תמחשב ונוצר בילבול בין האותיות של הכוננים יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איך אני משנה תאותיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Lidor Abu,

חברה מישהו יודע אולי למה לוקח זמן עד ש windows 10 עולה? זה לא היה לי ככה ב 7..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי. שאלה עקרונית: את מספר רשיון ההתקנה של ווינדוס (ובעצם כל תוכנה) כל אחד יכול למצוא על כל מחשב. אם לקוח מעוניין בפירמוט ואין לו את דיסק ההתקנה המקורי - האם אני כטכנאי(ת) רשאי(ת) להתקין מדיסק (נניח צרוב) ולהשתמש במספר שכבר יש לו מההתקנה הקודמת ? האם זה "משחרר" אותי משאלת חוקיות\ אי חוקיות של הווינדוס שיש לו כבר? במקרה כזה האם זה בכלל אמור לעניין אותי - מניין יש לו את ההתקנה הקודמת ? ומה הדין לגבי אופיס למשל ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ilaysk,

שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  25. חבריה כותרת יש לי על כונן USB מערכת הפעלה 8.1 ואני רוצה להתקין על אותו כונן USB גם את אופיס הכונן כבר Bootable כמו כן מאחר שהמחשב חדש גם את דיסק לוח האם ? אין לי כונן דיוידי תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.