Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה הוא לפורום תוכנה אבל לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש כאשר אני נכנס לאתר מסויימים כגון GMAIL הדפדפן מראה לי הודעה שהאישור פג תוקף האם לאשר כניסה { צירפתי תמונה ..} איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי פרמוט המחשב ,המחשב הגיב בצורה מהירה בווינדוס וגם בגוגל כרום ! אחרי עדכון עדכונים של הווינדוס הוא נהיה פחות מהיר עכשיו גלשתי באקספלורר לראשונה אחרי עדכונים של הווינדוס , ופשוט חווית גלישה גועלית ! וגם היה דילי בהקלדה של טקסט בתוך הפורום hwzone.. דרך אקספלורר , יעני הקלדתי והיה מין תקיעה והדפדפן גם לא הגיב . האם זה הדפדפן הוא דפדפן הכי גרוע בעולם ויותר גרוע מימה שאפשר לתאר או שזה משהו אחר? והאם העדכונים הם מכבידים על המחשב עושים משהו שלא הייתי רוצה ? למה צריך עדכונים ? והאם אפשר לא להתקין אותם? לקח לי כמה שעות להתקין את כל החרא הזה שנקרא עדכונים תודה חברים בבקשה עזרו לי ולא להגיד לי לקנות SSD או משהו כזה כי אני לפני קניית מחשב ואני לא הולך להשקיע בSSD ובלי שום קש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם יהיה גם מערכת עם העידכון וגם את העידכון לבד?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה . כל פעם שאני מוריד תוכנה או משחק כל שהוא דרך האקספלורר או דרך הפייר פוקס אז התוכנה או המשחק יורדים אבל אי אפשר להפעיל אותם כל פעם הוא רושם שיש בעיה אחרת . עם הקובץ מקובץ אז מתי שאני בא לפתוח אותו הוא רושם שיש בעיה עם הכיווץ והקובץ דפוק ,או שאם הוא יורד בתור exe אז הוא רושם שאי אפשר להפעיל אותו בגלל בעיה בקובץ עצמו ובדקתי את הבעיה עם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות בכדי לפתור בעיה זאת . איך אני אוכל לפתור מצב זה??? :'( :'( תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקי יש לי ווינדוס אקס פי sp2 ...ויש שם אפשרות של חסימת חלונות קופצים. עכשיו אני לא מצליח לכבות את זה הלכתי באקספלורר לtools ואז pop-up blocker וכיביתי את זה,וניסיתי גם עוד שילובים,כלום לא עזר :'( מה אפשר לעשות????? ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מידי פעם כאשר המערכת עולה המחשב נתקע ולאחר ריסטרט אחד עד שלושה המחשב ממשיך לעבוד , הסתכלתי ב EVENT VIEWER וזה מה שכתוב : The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. לפי מה שקראתי מחיפושים ב GOOGLE זה נגרם כתוצאה מעדכוני אבטחה אבל לא רשום באף מקום איך לטפל בזה , אשמח אם מישהו יודע איך לעזור. המשך יום מעולה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [/td] [td]אני מתכוון לכל האפקטים של החלונות הקופצים והמעבר בין החלונות[/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו... עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי קנה מחשב נייד LENOVO. והיום פתחתי הכל מהאריזה וכשהוא קנה אותו הם לא שמו ל וינדוס ברוסית לא שלו שפה הםם אמרו WINDOWS VISTA BASIC והיום הדלקתי אותו הייתי צריך להגדיר כל מיני הגדרות של הפעלה ראשונה של הוינדוס וזה שאל אותי עברית או אנגלית בחרתי עברית וזה רשם שאי אפשר יהיה לשנות את זה בקיצור הורדתי ממיקרוסופט רוסית MUI של 32 ביט ושל 64 ולא עובד וגם בהגדרות אזור ושפה איפה שאמורים לבחור איזה שפה להתקין אין את זה ובקיצור חיפשתי וחיפשתי וגיליתי שאי אפשר להתקין שפות בגירסה הזאת. עכשיו גם שמעתי על הLIP וקראתי על זה וגיליתי שזה רק לוינדוס באנגלית? וגם ניסיתי פה קישור של מיקרוסופט שהם נתנו http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/programs/llp.mspx בחרתי MIDDLE E…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העותק של WIN7 שעל המחשב שלי חוקי היום ביצעתי עידכונים שונים. אחרי זה השחיר לי המסך (רקע שולחן עבודה שחור) ולמטה בצד הופיע לי ההודעה הבאה: this copy of windows is not Genuine מה עושים עם זה עכשיו ?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-