עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  2. יש לי שתי חשבונות בwindows xp ואני רוצה שלשתיהם יהיו הרשאות Admin אבל אני לא רוצה שלחשבון אחד תיהיה לחשבון השני, שבין השאר זה אומר שאני לא רוצה שחשבון אחד יכול לבטל את הסיסמא של חשבון שני דרך לוח הבקרה. חיפשתי המון ולא מצאתי איך לעשות את זה תודה!!

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. ב'הגדר תוכניות ברירת מחדל' ישנה תוכנית שכתוב לגביה -'לתוכנית זו יש 48 ברירות מחדל מתוך 100' מה הכוונה ? במה עליי לבחור?

4. שמעו.. יש לי כרגע בלגן גדול במחשב, זה הולך ככה יש לי מחשב חדש, שיש לו דיסק קשיח 500GB, בכונן אחד התקנתי וינדוס XP, בכונן אחר התקנתי וינדוס 7 שאני משתמש בו ברוב הזמן (כונן יעני מחיצה..) עכשיו, אתמול הוספתי למחשב הנ"ל את הדיסק קשיח הישן שלי.. שגם בו יש וינדוס XP ו- וינדוס 7! עכשיו כל מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הקבצים החשובים מהדיסק קשיח ה ישן וזה מה שאני עושה כרגע.. ומה אני עושה עם זה שיש לי XP על דיסק קשיח ישן ווינדוס 7 על דיסק קשיח ישן? אין לי שום שימוש בהם, השאלה אם אני צריך איכשהו (ואם כן תסבירו לי איך) להכנס למחשב דרך הדיסק קשיח הישן (זאת אומרת שהוא יהיה ראשי) ואז דרך זה לפרמט? או שפשוט לעשות פירמוט לדיסק קשיח או משהו.. אני בבעיה רצינית, אני מקווה שתבינו את בעיית…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by lm007,

היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by EasyPooper,

שלום! חבר שלי קנה מחשב נייד שעליו הוא קיבל VISTA HOME BASIC מותקנת. הווינדואוס חוקי והוא באנגלית, ברצוני לעשות כך שכל מה שכתוב עכשיו באנגלית יהיה ברוסית (START, MY COMUTER וכו'), שמעתי שצריך להתקין בשביל זה LIP, חרשתי את האתר של מייקרוסופט ומצאתי רק LIP שכתוב בשם שלו שהוא לרוסית אבל השפות בו הן אוזבקית ושלל שפות שלא נחצות ממש... האם זה נכון שמייקרוסופט לא מתכוונת להוציא תרגום לרוסית? אם כך, האם יש אלטרנטיבה כלשהיא? תודה מראש וחג שמייח

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by guyby,

שלום, יש לי VISTA בכונן C ו-WIN7 ב G אני רוצה למחוק את הויסטה, לפרמט את המחיצה ולאחד אותה עם מחיצה G האם זה אפשרי? אני פשוט דואג שהתוכנו כגון אנטי וירוס לא תעלה לי יותר כי ברג'יסטרי היא רשומה על G ולא על C, או שאין בעיה לאחד מחיצות וש-G ישאר כמחיצה ראשית רק גדולה יותר ואני אוכל להמשיך לעבוד ככה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by Wolf-Net,

יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by OHANA,

יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  11. יש לי בעיה בווינדוס שמאו מתרידה אותי: כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש אחרי כמה איתחולים מופיע לי חלון שאומר שהמערכת תכבה את עצמה תוך 60 שניות. מה שאני עושה במקרה הזה הוא: אני הולך לSERVICES בלוח בקרה ניגש ל: remote procedure call(rpc) ומשנה מRESTART ל: take no action ולאחר מכן מתחילות כל הבעיות: כמה זמן לאחר שאני מדליק את המחשב(זה לא קורה אחרי זמן מסוים אלא אקראי) פתאום אני לא יכול להזיז אובייקטים כלומר בדסקטופ אני לא יכול להזיז אייקונים, אני עושה COPY אבל כאשר אני עושה כפתור ימני במקום שברצוני להדביק בו את הקובץ אז לא מופיעה שם האופציה PASTE וזה קורה עד שאני לא העשה RESTART. זה נורא מעצבן ואני חי עם זה יותר מ3 חודשים זה פשוט בלתי נסבל... בזמן הזה כבר התקנתי גרסאות שונות…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  12. ה-windows שלי לא חוקי ואמרו לי להוריד RemoveWAT .2.2.5.2 אני לא מצליח למצוא הורדה תקינה לזה מי יכול לעזור לי?<תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  13. Started by bennyye1,

יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  14. היי יש לי windows xp בעיברית ואני לא מצליח מאיפה להוריד את ערכת השירות החדשה ניסיתי ב windows update והוא רושם לי שמה שאין עידכונים זמינים להורדה והורדתי את הערכת שירות לאקס פי באנגלית ושרציתי להתקין הוא רשם שהוא לא יכול בגלל שהשפה שונה אז מאיפה אני יכול להוריד את זה? או שזה עוד לא יצא?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. לפני כשבועיים, לאחר שלא הצלחתי להתקין תוכנת i tunes (אפל זה רק צרות... )עשיתי את השינוי המפורט בקישור הזה בהרשאות ברגיסטרי.ואז זה התקין את התוכנה בסדר. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_programs/trying-to-reinstall-itunes-but-i-get-error-could/1b42edf4-07c2-41ff-8edf-1836fe752725?page=2 (מפורט בתגובה מיום- 5.6.10). מהות השינוי היה לשנות את ההרשאות מאדמיניסטרטור, בו הייתי מוגדר קודם לכן, לשם היוזר איתו אני עושה לוג-אין. היום ניסיתי לעשות אימייג למערכת ההפעלה, בדיוק בשלבים שעשיתי בהצלחה בעבר, וזה לא מאפשר לי להגיע לדף הרלוונטי שמפעיל את האימייג'(נבדק במקביל במחשב אחר עם וינדואס 7 64- זהה לשלי ושם זה מגיע לדף שאצלי לא מגיע). הכוונה …

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  16. היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי שימוש של חודשיים בויסטה שבזמן הזה היא קרסה פעמיים והייתי צריך להתקין שוב החלטתי לחזור לXP. יש לי 2 שאלות. 1)כדאי לחזור? 2)יש אפשרות להעביר את כל הרג'יסטרי שאני לא יצטרך להתקין הכל מחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by Proww,

אהלן. לא מזמן רכשתי מחשב נייד. יש לי על המחשב הנייח תיקיות כמו: שירים, תמונות. רציתי לדעת האם אני יכול דרך יצירת קבוצה בייתית בין המחשבים להעביר למחשב נייד (במידה והוא מתחבר לקבוצה) את כל הקבצים (מדובר על 10 גיגה של קבצים). המחשב נייד WIN7 מקורי וגם המחשב נייח. (הכוונה להעתיק מהנייח לנייד). במידה וזה אפשרי אשמח למדריך קטן בעברית. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי את ההודעה הזאת: thid sysem is shuting down. please save all work in prograss and log off this shut down is initiated by NT AUTHORITY/SYSTEM the system process C/:WINDOWS/SYSTEM32/SERVICE.exe terminated unexpectedly with status code 1073741819 the system will now shut down ואז המחשב מתכבה אחרי 60 שניות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  20. שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?

21. אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by itzik52,

האם זה נכון שמיקרוסופט חסמה את הגישה להורדת עידכונים לתוכנות לא חוקיוית? כגון XP? או שיש לי בעיה בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  23. בדרך כלל מערכת הפעלה תראה את עצמה כC למרות שהיא מותקנת במחיצה אחרת. בהתקנות שלי ושעשיתי לאחרים זה תמיד היה ככה. כמה פעמים נדירות יצא לי לראות אצל אחרים מצב כמו שמתואר בכותרת ולא הבנתי איך זה קורה. למישהו יש מושג ?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלום. אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים. הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול. אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך? או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל? (המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by GrandMaster,

זה בטוח שייך לווינדוס.. אפילו אם זה קצת סוטה מהנושא, אני מבקש להשאיר פה. במשחקים לא ענה לי אף בן אדם.. אני מאוד אודה לכם על העזרה. יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחק.. התקנת SP2 לא עזרה לבעיה.. ספקית האינטרנט אמרה שהיא לא מתעסקת עם זה. יש לי: p4 2.4 ghz geforce 6600gt 512 mb ram אני חייב לציין שהבעיה לא היתה תמיד. משום מה היא התחילה לפני חודשיים שלושה. תודה מראש על העזרה, ושוב, אני ממש מבקש לתת לת'רד צ'אנס פה. סה"כ הבעיה היא לא במשחק יחיד.…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.