עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היו לי המון תיקיות שבתוכם היו סדרות או סרטים עם קובץ כתוביות ועכשיו משום מה הם מופיעים בלי שיוך לתיקיה. משום מה כשאני עושה חיפוש אני רואה שהמחשב מזהה אותם בתוך התיקיות' אבל בפועל זה נראה כאילו הכל נמצא בלי תיקיות. אתם מצליחים לזהות לבד מה הבעיה? האם יש שתי תיקיות לוידאוים?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by lioryb,

התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן. לא מזמן רכשתי מחשב נייד. יש לי על המחשב הנייח תיקיות כמו: שירים, תמונות. רציתי לדעת האם אני יכול דרך יצירת קבוצה בייתית בין המחשבים להעביר למחשב נייד (במידה והוא מתחבר לקבוצה) את כל הקבצים (מדובר על 10 גיגה של קבצים). המחשב נייד WIN7 מקורי וגם המחשב נייח. (הכוונה להעתיק מהנייח לנייד). במידה וזה אפשרי אשמח למדריך קטן בעברית. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by Holy,

כתוב בו IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה לי כל איזה יומיים וזה ממש משגע לי תשכל סתם בגלישה באספלורר או באמצע משחק אני על XP SP1

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by shlosi,

שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by benor,

אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  9. הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  12. אחלה של פורום ואתר !! מקווה שתוכלו לעזור לי ! מה מה ההבדל בין XP רגיל לWINDOWS SERVER 2003 אמרו לי שרתים משהו אבל מה ההבדל ממש ???? אני קראתי שגירסת PRO של XP תומכת ב2 מעבדים וגירסת SERVER תומכת ב4 או 8 מעבדים המעבד שלי הוא QUAD CORE אם אני יתקין SERVER 32 ביט או אפילו 64 ביט במשחרים וגלישה אני ירגיש יותר יציבות ומהירות ?? אנא עיזרו לי ופרטו כמה שיותר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  13. לא יכלתי להגדיר כל כך טוב, אבל תמונה שווה אלף מילים: http://img102.imageshack.us/img102/5333/14951512148814971512149315110t.jpg רואים את הרקע הירוק המעצבן על השמות של האיקונים? הערות: הבעיה היא אצל חבר שלי לא אצלי. ניסינו לבטל את הlock desktop items מהגדרות כרטיס המסך.. זה מאוד מעצבן :-\ תודה לכל מי שעוזר, אבי.

14. Started by godisme171,

בXP הוא מגיע בלי JAVA אז צריך להוריד אותו אז הוא מקפיץ לי הודעה שצריך להוריד אז אני לוחץ OK ואז הוא אומר לי שממיקרוסופט כבר לא תומכת בהורדה או משהו כזה ומקיצור אני צקיך להוריד או ואני לא יודע מאיפה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב עם מעבד INTEL E4400 (תדר 2 GHZ) ו כ 3 GB זיכרון כרגע מתוקן על המחשב win XP אבל אני מתכנן לפרמט את המחשב בימים הקרובים ואז כבר להתקין עליו WIN7 המחשב נועד לשימושים כלליים ופשוטים מאד של אינטרנט ואופיס כשמה שחשוב לי זה שמחשב יעבוד כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר חלקה נראה לי שהפרמטר שישפיע הכי הרבה הוא כמות הזיכרון הזמין למערכת ובגלל זה אני תוהה האם כדאי להתקין את גרסת ה 32 או ה 64 ? על פניו - היתרון היחיד להתקנת 64 הוא לטובת מצב שבו עוד כמה שנה-שנתיים רוב התוכנות יהיו רק 64 ביט. לפי מה שהבנתי גרסת ה 32 ביט צורכת פחות זיכרון וכך גם התוכנות שמותקנות עליה ובגלל זה נראה לי שעדיף לי להתקין אותה בגלל שכך ישאר יותר זיכרון למערכת והמחשב ירוץ חלק יותר האם יש איזה …

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  16. שלום יש לי Windows 10 pro ומותקן עליו smart security eset . האנטוירוס סגר לי את חומת האש ולא נותן לי להפעיל אותה. וכעט אני לא יכול לעדכן את הווינדוס שלי. (מקבל שגיאה - 0x80070643 ) יש אפשרות להגדיר את האנטוירוס כך שהוא יעבור בשיתוף עם חומת האש של וינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  17. לפעמים, בד"כ אחרי הרבה זמן שה-Windows עובד, אני לא מצליח לעשות איתחול חם (דרך Start -> Shut Down). ה-Windows סוגר ישומים ועושה את עצמו כאילו שהוא עומד לעשות איתחול, אבל שום דבר לא קורה, ואני נאלץ לעשות איתחול קר עם Reset (דבר מאוד לא רצוי). יש אפשרות להכריח את Windows בכ"ז לעשות איתחול חם בלי Reset, עם תוכנה אולי (אני מתייחס ל-Windows 2000 Professional SP4)?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  18. שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by shemiraz,

פעם הייתה לי ויסטה במחשב ומדד החויה שלי היה על 5.3 או 5.6 לאחר כמה זמן עברתי לxp ועכשיו שוב חזרתי לויסטה,ומדד החויה שלי ירד ל 4.8 האם זה הגיוני? מה יכול לגרום לירידה שכזו? הירידה היא בזכרונות לםי המדד חויה כל שאר המדדים לא ירדו

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  21. אני מעוניין להתקין וינדוס 2000 עם שפת ממשק בספרדית על מחשב כלשהו, וברשותי דיסק של וינדוס 2000 באנגלית האם ניתן להגדיר שפת ממשק למערכת ההפעלה שאינה אנגלית או להוריד מאתר מייקרוסופט חבילה שתיתן לי לשנות את שפת הממשק לספרדית? או שלמעשה אין ברירה ואני אאלץ למצוא וינדוס 2000 בספרדית איכשהו?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: ‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ על ALiveNF6G-DVI אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP) לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות. לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה, הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל א…

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  23. יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב Intel Celeron 533mhz כמובן שאני לא עובד איתו עכשיו לפני שבועיים החלפתי לו הארד דיסק כי הישן הלך לעולמו ומאז אני לא מצליח להתקין ווינדוז על ההארד דיסק המחשב עולה ואחרי שהוא רושם לי Verify DMI data הוא רושם לי Invalid system disk עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר? כי לא כל כך הבנתי חשבתי שאולי חסרה מערכת הפעלה אז ניסיתי להתקין Win98se יש לי מקורי ככה שהתקליטור של הווינדוס עובד בטוח בהתחלה ניסיתי דרך דיסקט איתחול פירמטתי , ואז כשהרצתי את ההתקנה הוא הריץ ScanDisk ואז ההתקנה עלתה ונתקעה וכשניסיתי להעלות את הדיסק דרך הבוט הוא לא עלה רק רשם לי: invalid system disk יש לציין שלפעמים כשאני מריץ את ההתקנה הוא רושם not ready to reading drive E: ומה זה אומר , נראה לי שיכ…

• 12 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים