עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by redti,

לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by eli.elfasi,

שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  4. שאלה :בגוף הנושא...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  5. Started by Nati_The_King,

אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב לא עולה יש לי ווינדוס אקספיי ואני לא כ''כ מבין אנגלית מי יכול לפרש לי? http://img181.imageshack.us/my.php?image=dsc00898at8.jpg

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  6. לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  7. אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  8. מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!

9. יש לי וינדוס מילניום בעיברית התקנתי אותו על מחשב של חבר אבל הוינדוס באנגלית יש אפשרות לשנות את זה בממשק איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by dw,

לפעמים כשאני מפעיל תוכנות אז במקום עברית אני רואה ג'יבריש איך אפשר לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  11. ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. אני גולש לי באינטרנט ועובד על המחשב באופן נורמלי ופתאום צצה לי הודעה מוזרה שאומרת: ."The instruction at "0x05bbeb92" referenced memory at "0x05dd5000".the memory couls not be "written click on OK to terminate the program click on CANCEL to gdebug the program מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מהבעיה הזאת אחת ולתמיד, מה אתם חושבם שגורם לזה???? תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by moshemordo,

כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  14. שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  16. מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שלום לכם בשעה טובה ומוצלחת (ובלי עין רעה 555 בן פורת יוסף) קניתי סוף סוף מחשב חדש למשחקים וורטואליזציה זה המפרט המלא: לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI ספק כוח: Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray דיסק קשיח 1: Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail דיסק קשיח 2: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כרטיס מסך: Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב: LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM גוף קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Coole…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. כל כמה אם אני לא מזיז את העכבר המסך נהיה כהה טיפה ואין לי מושג למה ולא נראה לי שזה בעיה במסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by gal_X66,

איך מתקינים ווינדוס 7 (לא מקורי) על מחשב ללא מערכת הפעלה אין לי דיסקים אבל יש לי כונן נייד איך אני שם את זה פרוץ על הכונן נייד ?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב עם מעבד INTEL E4400 (תדר 2 GHZ) ו כ 3 GB זיכרון כרגע מתוקן על המחשב win XP אבל אני מתכנן לפרמט את המחשב בימים הקרובים ואז כבר להתקין עליו WIN7 המחשב נועד לשימושים כלליים ופשוטים מאד של אינטרנט ואופיס כשמה שחשוב לי זה שמחשב יעבוד כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר חלקה נראה לי שהפרמטר שישפיע הכי הרבה הוא כמות הזיכרון הזמין למערכת ובגלל זה אני תוהה האם כדאי להתקין את גרסת ה 32 או ה 64 ? על פניו - היתרון היחיד להתקנת 64 הוא לטובת מצב שבו עוד כמה שנה-שנתיים רוב התוכנות יהיו רק 64 ביט. לפי מה שהבנתי גרסת ה 32 ביט צורכת פחות זיכרון וכך גם התוכנות שמותקנות עליה ובגלל זה נראה לי שעדיף לי להתקין אותה בגלל שכך ישאר יותר זיכרון למערכת והמחשב ירוץ חלק יותר האם יש איזה …

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by m53242,

בחלונות 11 פרו, שפה עברית. יש תוכנה ניקרא Microsoft OneDrive. נסיתי להסיר אותו לגמרי. וזה ניעלם. אני לא מעוניין בזה. אני פתחתי חשבון שם משתמש חדש בשביל אחי. אני בדקתי בלוח הבקרה-->תוכניות-->תוכניות ותכונות. ופתאום שוב אני רואה תוכנה Microsoft OneDrive. ניראה שזה בכלל לא הסיר אותו לגמרי. איך מסירים תוכנה Microsoft OneDrive לגמרי, שלא יהיה קיים בחלונות 11? וגם לא רוצה שיחזור לבד אוטומטי תוכנה Microsoft OneDrive יתקין לבד. בתודה מראש!

24. Started by godisme171,

בXP הוא מגיע בלי JAVA אז צריך להוריד אותו אז הוא מקפיץ לי הודעה שצריך להוריד אז אני לוחץ OK ואז הוא אומר לי שממיקרוסופט כבר לא תומכת בהורדה או משהו כזה ומקיצור אני צקיך להוריד או ואני לא יודע מאיפה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by eliran_david,

אני מקבל הודעה של REMOTE PROCEDURE CALL אני מקבל הודעה כזו יחד עם טימר לאחור של 60 שניות והמחשב עושה RESTART לעצמו . ניסתי לכבות את השירות וזה רק עשה יותר צרות .עכשיו זה במצב של אתחול השירות הזה מחדש וזה עדין עושה לי ים של בעיות מחכה לפתרון תודה.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.