עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Prometheus,

מישהו יודע איך לאפשר ל Windows 98SE ליצור קבצים גדולים מ-4 גיגה בייט במחיצה של FAT32, או לחילופין לזהות, לקרוא ולכתוב קבצים במחיצה של NTFS? האם ישנו patch של מייקרוסופט עבור Windows 98, או תוכנה של 3rd Party?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by godisme171,

בXP הוא מגיע בלי JAVA אז צריך להוריד אותו אז הוא מקפיץ לי הודעה שצריך להוריד אז אני לוחץ OK ואז הוא אומר לי שממיקרוסופט כבר לא תומכת בהורדה או משהו כזה ומקיצור אני צקיך להוריד או ואני לא יודע מאיפה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by benchmarker,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by viper_sb,

היי שאני מנסה להתקין XP 64 ביט מתקבלת הודעת שגיעה : the file mountmgr.sys is corrupted מה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by alianyn,

למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by dddd01,

כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by Tom3bar,

אהלן, שהווינדוס עולה הוא מעלה לי כזה חלון שאני לוחץ על השם שלי ורק אז זה נכנס לווין איך אני מבטל את זה ?! ניסיתי ב User Accounts שם לבטל וזה לא עובד.. תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by Rio_911,

התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  9. טוב הנחתי את ידי על עותק שחבר שלי אירגן, עכשיו אני לא יודע אם זה המלא (יענו לא באטא לא כולם אלא XP64PRO המלא!) או שזה סתם אחד הבילטים אם תרצו אוכל לצרף קבצים/תצלומי מסך תודה תוספת: חיפשתי באת של ABIT דריברים ולא מצאתי איפה הם? אין שם..... שוב תודה

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by the kooks,

שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by omri_ro,

הדלקתי היום את המחשב וקיבלתי את ההודעה: "NTLDR MISSING", מה עושים? זה רק איזה קובץ שנמחק בטעות(עשיתי אתמול ניקיון בHD ויכול להיות שמחקתי בטעות), או שאני צריך להתקין מחדש? מדובר בXP אם זה משנה משהו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם.. אז ככה חבר שלי קנה מחשב חדש, עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 7 PRO 64 . לאחר התקנת הדריבר של הכרטיס מסך וריסטארט הווינדוס מסרב לעלות בהתרעה שBOOTMGR IS MISSING ואומר לעשות CTRLּALTּDELETE אשמח לעזרה תודה רבה... עריכה: עכשיו גיליתי שיש בעיה בזיכרונות אחרי MEMTEST הוא עושה ריסטארט. נירא לי זה בעית חומרה

13. Started by alonkl,

sorry for writing english i can't talk to you in hebrew i just bought Windowx XP x64 Edition and it's in english (also not hebrew enabled) can i install the hebrew MUI of 32 Bit On this operating system? thank you very much for patience

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  14. שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by אביחי,

כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by idan90mizrahi,

שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!

18. Started by shlosi,

שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  20. שלום אני צריך עזרה, בעיקרון אני יודע לפרמט את המחשב שלי חופשי, אני מפרמט אותו כול 3 חודשים אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא במחשב היותר ישן שלי.. פנטיום 3 1ghz 256 RAM יש לי כמובן מערכת הפעלה חוקית XP! ושאני מנסה לפרמט הוא עושה את הטעינה הרגילה ואז שהוא מגיע לקטע שאומר שהוא מפעיל את ווינדוס (במסך הכחול) שבעצם הוא מפעיל את התפריט של ההתקנה\פירמוט של הווינדוס, הוא נתקע והמחשב לא טוען שום דבר גם בדיסק הקשיח וגם בדיסק הרגיל. החלפתי לדיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי לכונן דיסקים חדש לא עזר.איפה הבעיה? ולמה זה נתקע דווקא שם? והאם יש דרך אחרת לפרמט את המחשב. ולהתקין עליו ווינדוס חדש.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  21. היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by kobibo,

איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by Zap,

שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by evman007,

אהלן. שאני עושה חיפוש באימיול למשל בעברית אז אני רואה רק סינית .ככה גם למשל בתוכנות כמו וורד ,אם שולחים לי קובץ שנכתב בעברית אותה בעיה. בדקתי בהגדרות שפה בלוח בקרה וכל אפשרויות העברית מסומנות.מה זה יכול להיות?

25. אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?

דיונים חדשים בפורומים