Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים....אני חדשה בתחום המשבים.... לפני כחודש רכשתי מחשב,בעל חלונות: windows xp pro.... באנגלית. באיי סי קיו משאירים לי הודעות בעיברית בזמן שאני באופליין, וכשאני מתחברת אני רואה את זה בסינית ספרותית... ובאנגלית לפעמים כשאני מקלידה והוא כותב אותיות אחרות לגמרי... אני נואשת, לי ולמחשב שלי אין שפה משותפת... :s05: כך שאם יש פה מישהו שמסוגל לעזור לי אני אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
בתהליך האיתחול אני מקבל מסך windows ריק לחלוטין- גם ללא שורת המשימות. ברשותי win xp sp1 . גם במצב בטוח התוצאה זהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך ניתן לחזור למצב נורמלי עם כל האייקונים והפקודות? האם אפשרי כי וירוס או תולעת כלשהי פגעו במחשב? במקרה זה מה הפתרון המומלץ? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, שהווינדוס עולה הוא מעלה לי כזה חלון שאני לוחץ על השם שלי ורק אז זה נכנס לווין איך אני מבטל את זה ?! ניסיתי ב User Accounts שם לבטל וזה לא עובד.. תודה מראש, תום.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד פה עם מחשב xp pro + sp2, ואני מנסה להתקין nero 8 ultra. הכל הולך פחות או יותר בסדר, עד שבאמצע ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין direct x 9.0c. אחרי שאני מאשר לו את ההתקנה הוא נתקע, ואז חוזר החלון של התקנת ה-NERO ואומר שהפריעו לו (was interrupted) ולכן ההתקנה נכשלה. ניסיתי ללכת לקבצי ההתקנה, ומצאתי את הקובץ התקנה של ה-directx. כשניסיתי להתקין אותו, הוא התחיל לעבוד, ואז נתן לי את ההודעת שגיאה שצירפתי להודעה. ניסיתי לברר מה זה ה-cryptographic service הזה, אבל כשניסיתי למצוא אותו ב-services שב-administrative tools, הוא כתב לי שהשירות הזה מופעל... זה אף פעם לא עשה לי צרות בעבר... איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שמאטה את המחשב בצורה דיי דרסטית, אם נתקלתם, היתנסתם או פתרתם אתם מוזמנים להגיב... הוספתי תמונה וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים... תודה מראש, CrAzY SuMo.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה קטנה ומציקה, עשיתי SWITCH USER פעם אחת ולמרות שאני המשתמש היחיד המחשב כל פכעם שהוא עולה מחכה שאני אלחץ על ה-USERNAME שלי(אין עוד משתמשים רשומים במחשב....) כמו כן, כל פעם שהשומר מסך עולה,הוא מוציא אותי שוב למסך הזה ואז אני צריך שוב ללחוץ על השם שלי... איך אני נפטר מהשטות הזו? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני על P4 1500 , 512 RDRAM מחשב יחסית חזק.. הרצתי XP בעבר..אבל אחריי הקריסה של ה HD חזרתי ל 2K הנאמן.. האם 2K "קל" יותר מXP? מה מביניהם עדיף למשחקים והאם זה משמעותי? וה FINAL LINE כדאי לעשות UPGARDE? כי אין לי כוח להתקין מחדש 30 ג'יגה.. תודה!
-
היי, יש איזה אתר שאני מתרגל בו שהוא ברזולוציה קטנה, אז השתמשתי באפשרות של אינטרנט אקספלורר להגדיל את האתר כך שאראה יותר גדול, אבל שמתי לב שהוא הורס את האיכות של הכיתוב והוא לא קריא כל כך. אז ניסיתי להגדיל עם האצבעות דרך המסך מגע ודווקא זה ראיתי שבכלל לא הורס את האיכות וגם לא משנה את אחוזי ההגדלה של הדפדפן. רציתי לשאול - אם לא היה לי מסך מגע. איך הייתי עושה את ההגדלה הזאת מבלי לגעת באחוזי ההגדלה של הדפדפן? מי שלא הבין - אז צילמתי סרט קטן שמתאר את מה שאני מתכוון: https://www.youtube.com/watch?v=Lcx3GfyXS4Y&feature=youtu.be תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי אני מנסה לכווץ את כונן C (הבסיסי) באמצעות Disc Management. היקף הזיכרון הפנוי בכונן הוא למעלה מ- 100 G, אבל בנסיון הכיווץ אני מקבל את ההודעה הבאה: עשיתי דיפראג לכונן. לא הועיל. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני עשיתי טעות גולרית והורדתי איזה תוכנה מקאזאא (נגמלתי לפני שעתיים כשהתקנתי מחדש את המחשב). הוירוס עושה שינויים ב scvhost.exe שהוא Process. זוהי כתובת עם מידע על הוירוס... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.jeefo.html עשיתי Format למחשב והתקנתי הכל מההתחלה. ע"פ הבנתי Format לא תמיד מוריד את כל הוירוסים (למקרה שהם boot virus), ואז צריך Wipe. מצורף צילום של הProcesses אחרי שעשיתי Format למחשב והתקנתי מחדש ולא הורדתי כלום. האם זה נראה לכם שיש לי עדיין וירוס, או שזה נורמלי שיהיה 4 SVCHost פתוחים? אני לא יודע כי אני לא זוכר מה היה לפני הוירוס. אני מריץ Windows XP על המחשב. אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה :-\
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך אני מוצא את המספר הסיריאלי המותקן אצלי במחשב xp profesional
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל תוכנות אז במקום עברית אני רואה ג'יבריש איך אפשר לתקן את זה ?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת. למרות שפתחתי אשכול הוא ננעל רק בגלל ששלחו אותי לסטיקי שכולה תשובה אחת הייתה שם, וכל השאלות האחרות לא קיבלתי תשובות. אז אני מצטער. בכל אופן אני רוצה לקנות ויסאה שאני אוכל להתקין אותה על יותר ממחשב אחד, יש דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו? עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסרתי כמה דברים מהווינדוס בהסרה התקנה של רכיבים אבל נוכחתי לזאת שהדברים שהסרתי עדיין נימצאים ברכיבים שמותקנים אבל אין אפשרות להסיר אותם אבל הם נימצאים הרשימת רכיבים המותקנים השמח לקבל הצעות לגבי טיפןל בעיניין האמת שזה ניראה לי דיי מוזר מקווה שתעזרו לי בעיניין בתודה מראש מייקל
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני מקווה שמי שיצא לו להשתמש בתוכניות דוס בחלונות XP יידע לענות כיצד ניתן להתחיל את CMD לא רק כך שייפתח בחלון מלא אלא שיהיה אפשר להפעיל בו תוכנות דוס בחלון מלא. כברירת מחדל כאשר אני נכנס לדוס בחלון מלא ומפעיל תוכנת דוס כלשהי היא תופשת רק את חציו העליון של המסך. הצלחתי כבר להגיע למצב שבו היא תופשת את כל המסך אבל אני לא יודע כיצד לשחזר זאת באופן קבוע. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
באופן כללי אני מאוד רוצה שגם שווינדוס 7 ישאר לי בכונן C שיהיה ווינדוס ראשי ואקס פי ישאר בכונן D כווינדוס משני אבל טוב שיהיה בכל אופן יש לי ווינ 7 והתקנתי במחיצה אחרת אקס פי ומאז הווינ 7 לא עולה שהמחשב עולה אין לי בחירת האקס פי עולה ישר נכנסתי דרך דיסק איתחול ומחקתי את כל הווינדוס אקס פי ושהעלתי תמחשב הוא לא העלה לי את 7 רק אמר שחסר לו איזה קובץ מווינדוס אקס פי שדרוש להפעלת המחשב בכל פנים התקנתי שוב תאקס פי כדאי שמשו כן יעלה עכשיו הבקשה שלי זה עם יש תוכנה מסודרת וטובה שאיתה אני יכול לבחור איזה ווינדוס יעלה כל פעם ועם אי אפשר ואני ניסתי כבר תתוכנה EasyBCD 1.7.2 עושה בעיות ונתקעת,ועם אין תוכנה אז איך אני מוחק תאקס פי בצורה חלקה וחוזר לווינדוס 7 כמו שהיה הרגיל תודה
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועשיתי שהסידירום יעלה ראשון ושמתי את הדיסק של אקס פי מופיע לי המסך של ההתקנה... אבל לאחר שאני לוחץ על הקתנה מוןפיע לי המשפט הבא missing operting system ואי אפשר לעשות כלום...... בתדוה לעוזריםםםם
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי היום מחשב חדש המבוסס על ווינדוס 7 64 ביט. במחשב הנוכחי יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת אני מתחיל לשמור מידע, שבו ארצה לעשות שימוש כאשר אקבל את המחשב החדש. מדובר בשמירת "מועדפים", תיקיות של הודעות דואר (שמרתי בפורמט של windows mail), אנשי קשר וכדומה. השאלה אם ווינדוס 7 לא יעשה בעיות, כאשר ארצה לטעון מידע זה למחשב החדש? האם יש דברים נוספים שעליי לקחת בחשבון, כי אחר כך זה כבר יהיה בלתי הפיך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-