Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חג שמח איך אני מבטל באאוטלוק את חוסר האפשרות לפתוח קבצי EXE ששולחים לי תודה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחשב עולה וכשהוא מגיע לבחור משתמש אני בוחר את המשתמש שלי והוא לא נכנס לי אליו. הוא כותב טוען הגדרות משתמש ורק מראה לי את תמונת הרקע שלי. מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני פותר אותה???
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני חוזר עם עוד שאלת HOWTO (או, איך לשנות דברים בווינדוס) מטומטמת הפעם זה הAUTORUN של ווינדוס. אני מעוניין להוסיף 'make data DVD' (דרך NERO כמובן) לחלון הAUTORUN פשוט מעצבן שיש רק ליצור דיסק רגיל ולא ,DVD ואני צריך כל הזמן לפתוח את נרו ולבחור משם. (מקווה שלזה תיהיה תשובה )
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני כל פעם מקבל שגיאה של , run a dll as an app וזה פשוט משתק לי את כל המחשב האינטרנט מתנתק וכל התוכנות הפעילות אלו הפרטים של השגיאה , appname : rundll32.exe appver : 5.1.2600.2180 mod name : udaprop.dll mod ver: 1.0.2.2 יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא הבנתי איך אני פותר את זה.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו, ואני לא מבין איך עד עכשיו לא ידעתי שזה אפשרי. במקום לעשות על קובץ או תיקיה לחצן ימני ולבחור מאפיינים, אפשר ללחוץ על ALT ולעשות לחיצה כפולה עליו עם העכבר. יאאאווו זה כלכך מצויין!
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איך מבטלים "CD auto insert notification" (תוכנות מתחילות לפעול מייד לאחר הכנסת הדיסק לכונן ה-CD-ROM) ב2000?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כאשר אני משחק ברשת ב CS או משתמש ב SKYPE אני רואה את המיקרופון יורד לי מול העיניים כאשר אני מדבר (עוצמת המיקרופון איפה שהרמקול למטה בווינדווס) זה מטריף ! איך אפשר לקבע אותו בלי שיוריד עוצמה איך ומתי שמתחשק לו ?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בעיה מוזרההההה ביותר ... קרו לי הרבה דברים אבל בכזה דבר עוד לא נתקלתיייייי ... אני נכנס ל"מחשב שלי " ואני שם לב שאוזל המקום לאט לאט לכונן הקשיח שלי מ4gb מקום פנוי הוא יורד עד שמגיע למינימום שזה 48kb ...ואז כמובן ההודעה low disk וכל זה.... והמחשב לא מגיב טוב וזה ברור ... בקיצר עשיתי רסט ואני רואה שמקום הפנוי חזרררר להיות כמו שבהתחלה (4gb) ... אבל לחוסר מזלי הרבבב שוב פעם אוזל די מהר המקום הפנוי שובבבבבבבב ....למה זה ככה ומה לעשות ? יש לי s-ata80 gb samsung. יש לי אנטי וירוס kaspersky לא מצא לי שום וירוסססס . רצוי לציין שאין לי שום תוכנות שפועלות לי סתם ... אני מכיר כל תוכנה בmsconfig ובtask manager ..והכל כשורה לדעתי זה משהו ברג'סטרי ..... מישהו יכול לעזוררררררר ?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסרתי כמה דברים מהווינדוס בהסרה התקנה של רכיבים אבל נוכחתי לזאת שהדברים שהסרתי עדיין נימצאים ברכיבים שמותקנים אבל אין אפשרות להסיר אותם אבל הם נימצאים הרשימת רכיבים המותקנים השמח לקבל הצעות לגבי טיפןל בעיניין האמת שזה ניראה לי דיי מוזר מקווה שתעזרו לי בעיניין בתודה מראש מייקל
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
כתוב בו IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה לי כל איזה יומיים וזה ממש משגע לי תשכל סתם בגלישה באספלורר או באמצע משחק אני על XP SP1
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
sap לאחרונה התקנתי Windows 2000 SP3 ושמתי לב שלוקח לו המון זמן לסגור את עצמו. כלומר אני עושה Shutdown והוא עושה תחלון של ה Saving Settings... וזה לוקח לו בערך איזה חצי דקה! אחר כך רק Windows is shutting down.. וזה באמת סוגר. תחושה שלי שהוא מנסה לסגור איזה Service רק אין לי מושג מה. הצעות/רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP עם SP2 . אני מנסה להתקין Quake 4 וממש בתחילת ההתקנה כאשר הוא כותב Configuring Windows Installer מיד לאחר מכן מוצגת שגיאה בנוסח הבא : Error -1607 Unable to Install InstallShield Scripting Run Time אחרי חיפוש בגוגל וכאלה, הגעתי למס' לינקים כגון - http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346 עקבתי אחר ההוראות ושום דבר לא עזר, באחת מהפעמים קראתי שיש להריץ פקודה ב"התחל--הפעלה" בשם msiexec /regserver . ניסיתי להריץ אותה וקיבלתי את השגיאה שמצורפת כתמונה. חיפוש על השגיאה הזו העלה גם כמה תוצאות, אך הן לא סייעו . אשמח אם תוכלו לסייע לי, מכיוון שאחרי שבירת ראש של שעתיים אני לא מצליח . במחשבי…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לפני כשבועיים, לאחר שלא הצלחתי להתקין תוכנת i tunes (אפל זה רק צרות... )עשיתי את השינוי המפורט בקישור הזה בהרשאות ברגיסטרי.ואז זה התקין את התוכנה בסדר. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_programs/trying-to-reinstall-itunes-but-i-get-error-could/1b42edf4-07c2-41ff-8edf-1836fe752725?page=2 (מפורט בתגובה מיום- 5.6.10). מהות השינוי היה לשנות את ההרשאות מאדמיניסטרטור, בו הייתי מוגדר קודם לכן, לשם היוזר איתו אני עושה לוג-אין. היום ניסיתי לעשות אימייג למערכת ההפעלה, בדיוק בשלבים שעשיתי בהצלחה בעבר, וזה לא מאפשר לי להגיע לדף הרלוונטי שמפעיל את האימייג'(נבדק במקביל במחשב אחר עם וינדואס 7 64- זהה לשלי ושם זה מגיע לדף שאצלי לא מגיע). הכוונה …
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק התקנה של WIN7 בגירסא של 32 ביט אם מדבקת מפתח מוצר נאמר לי שזה אפשרי להתקין בעזרת המפתח מוצר שלו גירסת 64 ביט בתנאי שמשיגים גרסא תואמת האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
וכמובן האם גרסא רגילה של xp לא מתאימה למחשב נייד? שאלת תם אבל מה לעשות אני לא יודע את התשובה.
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מחשב נייד שעליו הוא קיבל VISTA HOME BASIC מותקנת. הווינדואוס חוקי והוא באנגלית, ברצוני לעשות כך שכל מה שכתוב עכשיו באנגלית יהיה ברוסית (START, MY COMUTER וכו'), שמעתי שצריך להתקין בשביל זה LIP, חרשתי את האתר של מייקרוסופט ומצאתי רק LIP שכתוב בשם שלו שהוא לרוסית אבל השפות בו הן אוזבקית ושלל שפות שלא נחצות ממש... האם זה נכון שמייקרוסופט לא מתכוונת להוציא תרגום לרוסית? אם כך, האם יש אלטרנטיבה כלשהיא? תודה מראש וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG קיבלתי איתו דיסק Vista Ultimate וחבר שלי קנה מחשב כמן שלי עם XP התקנתי את הXP שלו היו לי הרבה וירוסים פירמטתי לVISTA אני עכיו רוצה לפרמט ולשים XP אבל משום מה הVISTA ישר נכנס ואין לי אפשרות BOOT נכנסתי לBios והכל תקין פקודת בוט מופעלת והדבר הראשון שהוא מריץ בבוט זה את הכונן שלי. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל מצב שינה, המאוורר מתחיל לפעול בעוצמה מלאה. האם זו בעיה מוכרת בויסטה? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי XP ואובונטו ב DUAL BOOT, כעת יצאה גרסה חדשה של אובונטו ואני רוצה להתקין אותה על מחיצה נקייה. אי לכך, יש למחוק את האובונטו, אבל גם הGRUB ימחק ולכן לא אוכל לעשות BOOT ל XP. היות ויש לי נטבוק, אין לי כונן אופטי ולכן איני יכול להריץ את אופציית התיקון של הוינדוס. וזה מוביל אותנו לשאלה העיקרית, האם קיים WIN XP LIVE CD, שיתן לי CMD שאוכל להריץ בו פקודה אחת שתעזור לי לתקן את הBOOT? (הפקודה היא FIXMBR) תודה.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-