Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כשנה התקנתי ווינאוס XP עם הSP2 והSP3. לפני כמה ימים כשהפעלתי GTA IV גיליתי הודעת שגיאה שבה נאמר שהמשחק לא יכול לרוץ על ווינדואוס לא מעודכן לSP3. הופתעתי שכן התקנתי את העידכון. בדקתי באפשרויות המערכת ואכן, הווינדואוס שלי בSP2.... הורדתי את ההתקנה של SP3 דרך הUPDATE של הWIN. ההתקנה רצה לה כמה דקות ואז קופצת הודעת שגיאה- " CANNOT find dmserver.dll" אם אני בוחר להמשיך בהתקנה ההתקנה מסתיימת ואז קופצת הודעה שאירעה שגיעה במהלך ההתקנה וSP מותקן לא בצורה מלאה ועלול לא לעבוד כראוי... ניסיתי להתקין SP2 מחדש, אותו סיפור... כמו כן ברצוני לשאול עוד שאלה, בזמן האחרון המחשב שלי פולט לי יותר מידי הודעות שגיאה.. בBSP פלייר אחרי שאני עושה FAST FORWARD עם החצים תמיד יוצאת הודעה…
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מחשב נייד שעליו הוא קיבל VISTA HOME BASIC מותקנת. הווינדואוס חוקי והוא באנגלית, ברצוני לעשות כך שכל מה שכתוב עכשיו באנגלית יהיה ברוסית (START, MY COMUTER וכו'), שמעתי שצריך להתקין בשביל זה LIP, חרשתי את האתר של מייקרוסופט ומצאתי רק LIP שכתוב בשם שלו שהוא לרוסית אבל השפות בו הן אוזבקית ושלל שפות שלא נחצות ממש... האם זה נכון שמייקרוסופט לא מתכוונת להוציא תרגום לרוסית? אם כך, האם יש אלטרנטיבה כלשהיא? תודה מראש וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשים....אני חדשה בתחום המשבים.... לפני כחודש רכשתי מחשב,בעל חלונות: windows xp pro.... באנגלית. באיי סי קיו משאירים לי הודעות בעיברית בזמן שאני באופליין, וכשאני מתחברת אני רואה את זה בסינית ספרותית... ובאנגלית לפעמים כשאני מקלידה והוא כותב אותיות אחרות לגמרי... אני נואשת, לי ולמחשב שלי אין שפה משותפת... :s05: כך שאם יש פה מישהו שמסוגל לעזור לי אני אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד של DELL במדינה יחד עם מערכת הפעלה אבל אני מקבל רק רישיון OEM והתקנה ראשונה אך לא התקנה מקורית בדיסק נפרד. מה קורא אחרי כמה שנים אם אני מחליט לפרמט מחשב, להוריד/להשיג התקנה מאיפה שהוא ולהפעיל מערכת הפעלה? האם אצליח להפעיל ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה-כאשר אני משנה שם של קובץ שנמצא בכונן חיצוני (אני עובד עם ווינדוס 7) אני מקבל קובץ בשם החדש ויכול לגשת אליו כרגיל, אולם במקביל אני רואה את אותו קובץ בשמו הישן. קובץ זה (בשמו הישן) אינו נגיש ולא נמצא בתיקיה ולכן אין באפשרותי לא למחוק אותו _וכמובן לא לפתוח אותו). זה די מטריד כי שינוי השם נעשה מלכתחילה על מנת ליצור תיקייה מסודרת יותר ונוחה יותר לשימוש. למישהו יש מושג מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? דרך אגב-זה קיים אך ורק בכונן החיצוני הזה ולא בשאר הכוננים (פנימיים או חיצוניים). חשוב לציין-התיקייה הזאת משותפת-יכול להיות שזה גורם הבעיה? תודה שרון
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ב- XP הייתי יכול לנגן שיר, עם מדיה פלייר, יוטיוב וכל מקור פנימי אחר, ולכוון בהגדרות של כרטיס הקול שיאזין למקור הזה (Stereo Mixer) ולהקליט עם כל תוכנת הקלטה. עכשיו יש לי Win 7 בנייד ובPC, ובהגדרות כרטיסי הקול יש לי רק מיקרופון או קו נכנס. אני צריך להקליט איה צליל מאיזה אתר. אני משתגע!!! בנייד יש לי Sound Max וב- PC - יש לי Realtek.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין וינדוס 2000 עם שפת ממשק בספרדית על מחשב כלשהו, וברשותי דיסק של וינדוס 2000 באנגלית האם ניתן להגדיר שפת ממשק למערכת ההפעלה שאינה אנגלית או להוריד מאתר מייקרוסופט חבילה שתיתן לי לשנות את שפת הממשק לספרדית? או שלמעשה אין ברירה ואני אאלץ למצוא וינדוס 2000 בספרדית איכשהו?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה בווינדוס שהוא מסרב לפתוח תוכניות, הכוונה שאני לוחץ על תוכנית לפחות 5-6 פעמים עד שהיא נפתחת. אתמול פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ועדיין הבעיה נמשכת, זה לא יאמן. אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם ווינדוס ואני משתמש בהתקנה הזו כבר 5 שנים בערך. בדקתי בPROCESS MANAGER ושם זה ניראה שהתוכנית נפתחת אבל בפועל אני לא רואה אותה על המסך. זה ממש מייאש אני לא מבין איך זה עבר גם לווינדוס החדש אחרי שעשיתי פירמוט מלא, ממש תעלומה. יש סיכוי שאחד העדכונים החדשים של הווינדוס עושים את זה?! מיואששששששש :'( אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי עד הלילה כי מחר אני חוזר לשבועיים לצבא.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שעליו מותקן Windows NT הייתי רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ל-Windows 98 . ראיתי באתר נושא דומה לזה ורציתי לשאול אם האפשרות היחידה שלי היא ליקנות Partition Magic ובכך להתגבר על המעבר בין NTFS ל-Fat ? אם לא אז אשמח לקבל פירוט של איך להתגבר על הבעיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
חבר שלי מתלונן שהוא כותב אימייל . בא לרשום שטרודל (Shift+2) והמחשב עושה ריסט ! ניסיתי לעשות אצלי כזה דבר והשיפט שטרודל לא עשה כלום.. יש לכם אולי מושג מה הבעייה ? או מה גורם לזה ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אתמול פתאום צצו לי אייקונים לא מזוהים על השולחן עבודה, ועל השולחן עבודה היה רקע באדום שרשום בו (גם עכשיו יש את זה) רשום בו משהו כמו YOUR COMPUTER IS משהו עם ספייור, תוריד תוכנה(באנגלית) כדי למחוק... כל איזה חצי דקה קופץ לי חלון של הווינדוס או חלון לא קשור שרושם להוריד תוכנות ולאשר כל מיני דברים... לפעמים קובץ דף אינטרנט(אקספלורר) למרות שאני משתמש רק בפיירפוקס בד"כ.. ניסיתי נדמה לי כל תוכנה אפשרית: Ad Aware Proffesional Ad Aware 2007 spy bot search and destroy xoftspy וגם SmitfraudFix אף תוכנה לא ממש עזרה, והתפלאתי ש - SmitfraudFix לא מצליחה למחוק את הבעיה.... האם אפשר לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעשות ככה כלום במחשב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בוינדוס כדי לצאת ממשהו (או לכבות מחשב) אפשר ללחוץ על alt-f4 אפשרי לשנות את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA בכונן C ו-WIN7 ב G אני רוצה למחוק את הויסטה, לפרמט את המחיצה ולאחד אותה עם מחיצה G האם זה אפשרי? אני פשוט דואג שהתוכנו כגון אנטי וירוס לא תעלה לי יותר כי ברג'יסטרי היא רשומה על G ולא על C, או שאין בעיה לאחד מחיצות וש-G ישאר כמחיצה ראשית רק גדולה יותר ואני אוכל להמשיך לעבוד ככה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לאחרונה התחלתי להשתמש ב VMWARE WORKSTATION על XP ולהריץ LINUX עכשיו אם אני יריץ VISTA על XP ככה זה יילך טוב? כאילו רק כדי לראות ולא להיפגע ע"י התקנה מלאה מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזו חבילת קודקים יש להתקין ל וינדוס 7 ? האם עובדת תקין ולא מוצפת בבעיות אבטחה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-