עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. יש לי בעיה בכמה שבועות/חודשים האחרונים שלאחרונה כבר הגיעה לי לסף. האייקונים בשולחן העבודה מתעדכנים פעם או פעמיים (בזמן כתיבת שורות אלה פעמיים) בכל פעם שחוזרים לשולחן העבודה, גם אם זה ללחוץ על הכפתור מההפעלה המהירה, ואם זה כשאני סוגר או ממזער תוכנות וחוזר לשולחן עבודה. אני חייב לציין שהתופעה הזאת הייתה קיימת כמעט תמיד אצלי במחשב (שהוא כבר בן 5), אבל היא אף פעם לא הפריעה, גם כי זה קרה מהר (תהליך הרענון של האייקונים) וגם כי השולחן עבודה היה מגיב כרגיל. היום הוא בקושי מגיב, מרגיש כמו צב, כל לחיצה על אייקון או פתיחת תפריטי מקש ימני בעכבר מקשים עליו, ונראה שהדבר גם מקרין לכל המחשב והתת-תיקיות. עשיתי חיפוש על התופעה בגוגל, מצאתי כמה דיונים בפורומים שונים שרוב ההצעות …

2. בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. שלום רב, הזמנתי היום מחשב חדש המבוסס על ווינדוס 7 64 ביט. במחשב הנוכחי יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת אני מתחיל לשמור מידע, שבו ארצה לעשות שימוש כאשר אקבל את המחשב החדש. מדובר בשמירת "מועדפים", תיקיות של הודעות דואר (שמרתי בפורמט של windows mail), אנשי קשר וכדומה. השאלה אם ווינדוס 7 לא יעשה בעיות, כאשר ארצה לטעון מידע זה למחשב החדש? האם יש דברים נוספים שעליי לקחת בחשבון, כי אחר כך זה כבר יהיה בלתי הפיך? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. לפני כמה זמן ראיתי שהמחשב עושה בעיות אז התקנתי נורטון מכורי (דיסק מכורי) אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות ריסטרת עשיתי ולאחר מכן המחשב עלה עד לחלון בחירת מישתמשים וניתקע לפעמים זה נכנס למשתמש שלי אבל רואים רק רקע (שולחן העבודה ריק) דחוף!!!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  5. אני משתמש בחלונות 7 עברית.בשולחן עבודה יש סמל צהוב תיקייה שכתוב user כשאני ניכנס לתוך תיקייה אני רואה שיש שם תיקיות תמונות, ומוסיקה, וידאו, מסמכים שלי, ועוד... וכולם נימצאים בכונן מחיצה C של חלונות 7. איך משנים בשולחן עבודה תיקייה user לכונן מחיצה D.שורה כתובת תיקייה אחרת? אחרי שמשנים שורה תיקייה,כך אוכל לישמור במיחצה אחרת בכונן D. כדי שאוכל לישמור גיבויים בכונן מחיצה D. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by redti,

לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם.. אז ככה חבר שלי קנה מחשב חדש, עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 7 PRO 64 . לאחר התקנת הדריבר של הכרטיס מסך וריסטארט הווינדוס מסרב לעלות בהתרעה שBOOTMGR IS MISSING ואומר לעשות CTRLּALTּDELETE אשמח לעזרה תודה רבה... עריכה: עכשיו גיליתי שיש בעיה בזיכרונות אחרי MEMTEST הוא עושה ריסטארט. נירא לי זה בעית חומרה

9. Started by esaly,

היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by yuraxp,

שלום אני רוצה לפרמט כונן קשיח והוא NTFS, איך אני עושה זאת? ושנית איך אני יכול להפוך אותו ל FAT32? תודה מראש יורה.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  11. Started by HilaX3,

שלום, לפני כמה רגעים כשהפעלתי את המחשב הנייח שלי, הווינדוס לקח לו המון זמן לטעון. וכשהוא עלה לבסוף, הוא אומר שיש בעיה בטעינת הפרופיל ולכן יש פרופיל זמני. כשזה קרה לי במחשב הנייד פשוט עשיתי ריסט וזה עבד, אבל בנייח לא משנה כמה םעמים עשיתי ריסט - וכיביתי את המחשב מהספק לכמה דק', זה לא עובד. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה לאבד את המידע, אני רוצה שהוא יחזור. מדובר בווינדוס XP. תודה לעוזרים, הילה. הממ, למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by QQQ,

הוספתי כרגע דיסק קשיח חדש של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר SATA 2. המחשב מזהה אותו (מופיע בCMOS) וגם הVISTA אבל משום מה אין לדיסק שום אות, ואין לי גישה אליו (לא מופיע בכלל בMY COMPUTER). מה עושים? ??? צירפתי תמונה בה מופיעה הדיסק הקשיח בDEVICE MANAGER, ואם אני לוחץ עליו גם מופיע "This device is working properly." [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  13. אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by Dimka,

שלום כולם, יש תופעה מוזרה שמטרידה אותי וזה קורה בד"כ עם קשיח נייד שמחובר דרך USB. כאשר אני מסיים לעבוד איתו (גם אם ממתין אחר כך), חלונות לא מאפשר לי לנתק אותו בצורה "בטוחה". הדבר קורה כמעט תמיד, אך פחות נפוץ עם Flash (אולי רק הרגשה כזו). מישהו יודע למה זה קורה ואיך להפסיק את זה?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. Started by RonCohen,

היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  16. שלום לכולם.... ברצוני ליצור קובץ WIM של מערכת הפעלה במקרה הזה מדובר על WIN 7. כאשר אני ניכנס לשורת הפקודה של ה AIK ואני רושם את הפקודה imagex /capture c: c:\image\win7.wim "windows7", אני מקבל הודעה שגיאה שאין ל"פרוסס" גישה לקובץ בגלל שהוא משתמש ב"פרוסס" אחר. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה. נ.ב מצורף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

השגיאה הזאת מופיעה כל פעם שהווינדוס עולה ואין לי מושג מה זה אומר ומה לעשות. אם זה קרה למישהו או שיכול לעזור לי אז שיגיד. תודה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. לכל האתרים והלינקים אני מצליח להכנס חוץ מהאתר FACEBOOK , יש לי שלושה דפדפנים ובכולם זה עושה לי בעיות ועד שזה נכנס לאתר זה מצריך ממני איזה 5-7 ניסיונות של הדלקת-כיבוי לסירוגין של הדפדפן עד שזה לפעמיים נכנס לאתר , ניסיתי לאתר וירוסים ולהריץ תוכנות למציאת וירוסים או תוכנות זדונית וגם לאחר ניקוי של המחשב עדיין הבעיה קיימת . מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך איפשר לנסות לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by RVD,

ישנם 2 תהליכי IEXPLORE.EXE שהופיעו לי לאחרונה ב task manager וכשאני מנסה לסגור אותם הם חוזרים.. =\ הנה לוג מצורף מתוכנת hijackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:32:32, on 26/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspers…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  21. אני רוצה לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו, ואני לא מבין איך עד עכשיו לא ידעתי שזה אפשרי. במקום לעשות על קובץ או תיקיה לחצן ימני ולבחור מאפיינים, אפשר ללחוץ על ALT ולעשות לחיצה כפולה עליו עם העכבר. יאאאווו זה כלכך מצויין!

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by m1ke,

יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?

24. היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by Lanzar,

אני יודע שיש בווינדוס EVENT LOG, שרושם את הטעויות שהיו, אני מחפש ולא מוצא איפה זה נימצא... מישהו יודע אוליי ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.