Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בEffects שאני בוחר פונט לאייקון יש לי רק איזה 4 אפשרויות של ונטים פעם הצלחתי שיהיה לי את כל האפשרויות אבל זה כבר לא שם לא יודע למה...
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, קצת קשה לי להסביר את התופעה הזאת, אבל אני אנסה. יש לי מחשב לפטופ dell vostro i5, 4G RAM, עליו מותקנת מע' הפעלה Win7. הבעיה היא כזאת, כשאני מפעיל לדוגמה וורד, התוכנה נפתחת אך קופאת, אני רושם כמה מילים אך הם לא מוצגות על המסך, רק לאחר שאני עושה ריסייז לחלון של התוכנה (Maximize & Restore) אז המסך מתעדכן, והדבר חוזר על עצמו שוב ושוב. כלומר המסך לא אינטראקטיבי. חשוב לציין שגרסת ה-Office היא 2013, אבל הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסת 2010. למעשה שידרגתי את ה-Office במטרה שהבעיה הזאת תיפתר, אך לא כך קרה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי להעלות בלוח ישן של פנטיום 3....ASUS CUV4X את הבאס מ-150.... ב-155 עבד די יציב....בלי בעיות במשחקים בווינדוס בשום דבר....... החלטתי לנסות את ה-160 שהוא הבא...ובו לעצור. כמובן ניסיתי המחשב לש ממש נדלק וזה.....אחרי זה החזרתי הכל כמו שהיה ל-155....(בשלב הזה הכל אמור לעבוד) עכשיו זה גרם להודעה הנ"ל (בכותרת) כאשר אני מנסה להפעיל XP PRO , ניסיתי גם SAFE MODR ניסיתי גם Boot log ו -Last Known good configuration.......באף אחד מהם הוא לא עולה. חשוב לציין שה-98SE שמותקן אצלי בתור מערכת הפעלה שניה (למשחקים) פועלת כרגיל ללא שום בעיות. HELP ME ! i dont want to לפרמט....... וכן אני יודע שרושמים פשוט FORMAT זה בכוונה........
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, בWINDOWS 2000 יש אפשרות לכניסה אוטומאטית של יוזר עם הסיסמא שלו בהפעלה של WINDOWS. רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת גם בWINDOWS XP, לא מצאתי את האופציה הזאת בלוח בקרה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד כבצים הוא לא שואל אם שמור או ליפתוח אנה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי חברים, בעיה מוזרה שנתקלתי בה בעת שניסיתי למחוק נתוני גלישה מהדפדפן (חח לא אני לא גולשת בפורנו). כל פעם שאני רוצה למחוק פריט הסטוריה מופיעה לי ההודעה הבאה: "האם אתה בטוח כי ברצונך לשמור את פריט ההיסטוריה.." מה שמוזר לי הוא שבמקום שיהיה רשום "למחוק" כתוב "לשמור". מה זה אומר? חופרת על האינטרנט ולא מוצאת תשובה או כיוון. יש לי תוכנת ריגול על המחשב שגורמת לזה?! (אשמח לקבל תשובה מדוע זה קורה ולא תשובה כמו "תסרקי את המחשב מפני תוכנות ריגול או ווירוסים") המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת BROWSER 6 בחלונות 98 מהדורה שנייה יש לי תופעה משונה כל התפריטים MENU BAR נעלמו אי אפשר להגיע ל- CUSTOMIZE בכדי לסדר את העניין ניסיתי F11 אך לא עזר האם יש לכם פיתרון מודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום הWIN 7 פשוט משגע אותי לדוגמא אני מתקין (מנסה) גוגל כרום אבל הWIN לא נותן רושם שגיאה 0x8005071c אני המשתמש היחידי במחשב(אדמניסטרטור) בדקתי בחשבונות משתמשים בדקתי מנהל האישורים לא מצאתי פתרון זה כאילו שאין לי הרשאות במחשב לפי דעתי הבעיה ברגיסטרי אבל אין לי מושג מה עושים שם
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פרסם פה מישהו הודעת על איך לראות את כל ההתקנים הוירטואלים (ההתקנים שמותקנים כביכול אבל לא מחוברים או לא קיימים) ב-WINXP ואיך ניתן להסיר אותם על מנת לשפר את ביצועי המחשב. חיפשתי את זה בפורום אבל לא מצאתי. מישהו יודע איך לעשות את זה? או לחילופין לתת לי קישור לזה?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היו לי המון תיקיות שבתוכם היו סדרות או סרטים עם קובץ כתוביות ועכשיו משום מה הם מופיעים בלי שיוך לתיקיה. משום מה כשאני עושה חיפוש אני רואה שהמחשב מזהה אותם בתוך התיקיות' אבל בפועל זה נראה כאילו הכל נמצא בלי תיקיות. אתם מצליחים לזהות לבד מה הבעיה? האם יש שתי תיקיות לוידאוים?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-