Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
גם אני עד לא מיזמן נמנעתי והייתי אך ורק ב32bit כי חששתי שיהיה תוכנות שלא תומכות בגירסה הנ"ל ,בכל זאת החלטתי כן לעבור ל64bit ולהפתעתי הכל עובד, גם משחקים כמו AGe of empires 3 וגם תוכנות כמו נרו6. אז רציתי לשאול במה עוד לא נתקלתי? ואגב יש לי 4 ג'יגה זיכרון האם ה64ביט מועיל בישבילי?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה רגעים כשהפעלתי את המחשב הנייח שלי, הווינדוס לקח לו המון זמן לטעון. וכשהוא עלה לבסוף, הוא אומר שיש בעיה בטעינת הפרופיל ולכן יש פרופיל זמני. כשזה קרה לי במחשב הנייד פשוט עשיתי ריסט וזה עבד, אבל בנייח לא משנה כמה םעמים עשיתי ריסט - וכיביתי את המחשב מהספק לכמה דק', זה לא עובד. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה לאבד את המידע, אני רוצה שהוא יחזור. מדובר בווינדוס XP. תודה לעוזרים, הילה. הממ, למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אהלן. לא מזמן רכשתי מחשב נייד. יש לי על המחשב הנייח תיקיות כמו: שירים, תמונות. רציתי לדעת האם אני יכול דרך יצירת קבוצה בייתית בין המחשבים להעביר למחשב נייד (במידה והוא מתחבר לקבוצה) את כל הקבצים (מדובר על 10 גיגה של קבצים). המחשב נייד WIN7 מקורי וגם המחשב נייח. (הכוונה להעתיק מהנייח לנייד). במידה וזה אפשרי אשמח למדריך קטן בעברית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שמעו אני מתכוון לקנות VISTA אבל יש לי מודם דיי ישן שקיבלתי מבזק שהתקנתי את האינטרנט זה מודם USB ADSL MODEM ALE130 לפי מה שקרתי זה הדרייברים שלו זה עד XP(או שלא עידכנו את זה) אבל האם הVISTA יקרא את הדרייבר? או שבכלל אני יתקשר לבזק וישאל אם זה תומך ויסטה?
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב התברר לי שהטכנאי שהרכיב את המחשב עשה לי מחיצה לדיסק הקשיח, אחת של 60 ג'יגה והשניה מה שנשאר מ500 ג'יגה. ב60 הוא התקין את הויסטה (64bit) ובשני הוא לא שם כלום וזה מעצבן אותי שיש לי את המחיצה הזאת! יש לי COD4 וmirror edge מקוריים, אז את COD4 זה התקין לי אוטומטית על כונן C (ה60 גי'גה) וזה לא נתן לי להתקין בכונן השני (E), בME הצלחתי איכשהו להתקין בE אבל המשחק לא עובד לי! איך אני מבטל את המחיצות המעצבנות האלה מבלי לאבד מידע? בנוסף לכך יש לי בעיה, המחשב הזה אצלי 3 ימים בקושי והוא נוטה מדי פעם פשוט לקפוא. למשל אני שומע מוזיקה ומתעסק עם כמה אפשרויות שונות (אינטרנט ומסן) אז המחשב פשוט קופא ושומעים את המוזיקה חוזרת על אותה שניה שוב ושוב ושוב. אין לי מה לעשות מלבד לה…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
הוספתי כרגע דיסק קשיח חדש של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר SATA 2. המחשב מזהה אותו (מופיע בCMOS) וגם הVISTA אבל משום מה אין לדיסק שום אות, ואין לי גישה אליו (לא מופיע בכלל בMY COMPUTER). מה עושים? ??? צירפתי תמונה בה מופיעה הדיסק הקשיח בDEVICE MANAGER, ואם אני לוחץ עליו גם מופיע "This device is working properly." [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ואיך אני מעיף אותה? התיבת סימון מסומנת כשאני לוחץ על את האייקון (מסמן אותו) דוגמה בתמונה למטה... עריכה.. מצאתי איפה לבטל... folder options > view > use check boxes to select items ויש לי עוד שאלה: כשאני לוחץ על CTRL ALT DELETE הוא נותן לי בחירה של מה לעשות בדומה למה שהיה בWIN 2000. איך אני גורם לו להציג ישר את הTASK MANAGER כמו שיש בXP? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש. כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בדרך כלל מערכת הפעלה תראה את עצמה כC למרות שהיא מותקנת במחיצה אחרת. בהתקנות שלי ושעשיתי לאחרים זה תמיד היה ככה. כמה פעמים נדירות יצא לי לראות אצל אחרים מצב כמו שמתואר בכותרת ולא הבנתי איך זה קורה. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי לפני שבוע ווינדוס 7 ... תכלס לא רע הבעיה היא שכל איזה כמה זמן הסמן עכבר הופך להיות BUSY . המחשב עובד רגיל ולא באמת עושה כל פעולה ואין שום סיבה לסמן לא לחזור למצבו הרגיל וככה זה נשאר עד שאני משנה את ערכת הסמנים של העכבר ואז הכל מסתדר. מה שקורה תכלס זה שכל הזמן יש לי את הסמן של העיגול הכחול המסתובב לא משנה מה המחשב עושה.... לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם הייתה בעייה דומה... שם לא יכולתי לשנות את הסמן הרגיל לסמן אחר....הוא כל הזמן היה חוזר להיות סמן פשוט, אבל את כל שאר הסמנים (סמן עובד ברקע או סמן עסוק וכו) יכולתי לשנות כרגיל. אני לא בטוח שהבעיות קשורות כנראה שכן....בכל מקרה זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לפתור את זה! יש לי מחשב נייד ACER TM6292 בבקשה תעזר…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ראיתי משהו יפה בחלונות 7.בשולחן העבודה ברקע מתחלפים תמונות יפות. ויש לי בעיה בחלונות XP PRO אין אופציה בשומר מסך דומה לחלונות 7 שמתחלפים תמונות ברקע שולחן העבודה. איפה אפשר לימצוא תוכנה קטנה שמתקינים בחלונות XP שברקע שולחן העבודה מתחלפים תמונות יפות? האם יש עידכון באתר מיקרוסופט שמתחלפות תמונות ברקע שולחן העבודה? אגב: אני רוצה להכניס תמונות משפחתי בחלונות XP שיהיה ברקע שולחן העבודה מתחלפות תמונות שלי. ואינני רוצה תוכנה אחרת.אני רוצה כמו בחלונות 7 כזה מיוחד. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי חברים! טוב אתמול התקנתי לראשונה את המערכת ההפעלה של ויסטה 32 ביט. אין ספק מדהימה ביופיה....אך היה קשה מאוד להתאים לה תוכנות גם אנטי וירוס וגם צריבה לבסוף התקנתי nod32*64 ו nero premuim עובד נפלא אבל לנקודה החשובה לא מצאתי תשובה: מה קורה עם הכרטיס קול החדש שקניתי באתר של CREATIVE יש דריבר מתאים והצלחתי להגדיר 5.1 אבל אין לי את האופציות הקודמות לסראונד ושליטה מלאה על הרמקולים (sound blaster audigy se 24bit) השאלה אם הבעיה נובעת ממערכת ההפעלה או אין דריבר מתאים של הכרטיס קול? כרגע המצב שאין סראונד והרמקולים עובדים 5.1 רק עם נגנים אחרים. לא של מערכת ההפעלה, וגם אז אין שליטה מלאה עליהם או סראונד. אשמח לתשובה בעניין
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי שתי חשבונות בwindows xp ואני רוצה שלשתיהם יהיו הרשאות Admin אבל אני לא רוצה שלחשבון אחד תיהיה לחשבון השני, שבין השאר זה אומר שאני לא רוצה שחשבון אחד יכול לבטל את הסיסמא של חשבון שני דרך לוח הבקרה. חיפשתי המון ולא מצאתי איך לעשות את זה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מס' מחשבים עם Win 2k, העובדים עם Flash Disk בתצורת NTFS. שאלותיי, - איך ניתן למנוע העמסה על ה- Flash Disk ? - האם במצב NTFS יש עדכון מיותר של ה- WIN לשינויי קבצים (קבצי מערכת למשל), ועם כן איך מונעים זאת? תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי עשכיו WINDOWS VISTA ULTIMATE עכשיו רציתי להתקין בנוסף על אותה מחיצה (אם זה רצוי כמובן...) WINDOWS XP PRO עכשיו רציתי לדעת אם זה יכביד על המחשב בצורה משמעותית יש לי מעבד כפול ליבה 1.86 GHZ ו-1 ג'יגה זכרון מה אתם אומרים כי כרדע יש לי עדיפות לXP אבל רצוי גם VISTA כדאי לפרמט ולהתקין ת-XP או שזה בסדר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה מחיצה שכאמור ה-VISTA כבדה בהרבה ודרך אגב אם זה בסדר להתסקין שתי מערכות הםעלה על אותה מחיצה כמה ג'יגה פנוי מומלץ להשאיר..? חחחח תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-