עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kobibo,

לא מצליח להסיר תוכנות,כמעט כל תוכנה שאני רוצה להסיר אני מקבל הודעה שעלי להכניס את התקליטור של אותה תוכנה עלמנת שאוכל להסירה. אודה לעזרה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אהלן, אני לא מצליח להגדיר את תוכנת הדואר כברירת מחדש לשליחת קבצים מהסייר לדוגמא... כל ההגדרות תקינות אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח קובץ אני מקבל הודעה שלא מוגדרת תוכנת ברירת מחדל. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  3. האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  4. הלך לי לוח האם,וקניתי מחשב חדש.(אמור להגיע אלי בימים הקרובים) האם ניתן לשים את ה-HDD הישן,עליו מותקנת Windows 7,במחשב החדש,או שזה כמו ב-XP,שה-Chipset חייב להיות זהה? בכל מקרה זה נראה לי יותר חכם להתקין מחדש,אבל סתם אני שואל מתוך סקרנות. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by X - DreaM,

ואני לא יודע איך.... מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי קובץ של 5 גיגה בערך ואני לא מצליח לפתוח אותו הוינודס אומר לי שצריך מערכת הפעלה של NTFS כי ב FAT אפשר לפתוח קבצים עד 4 גיגה רציתי לשאול אם ידועה לכם הבעיה הזו או שיש לה פתרון

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by BURTON,

מצטער על השאלה הנובית אבל כמעט אף פעם לא משתמשים בזה והמחשב שלי עולה מהר מידיי ואני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ אני משתמש בוינדוז אקס פי תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. היי אני כרגע בונה port knocking demon שמיועד ל windows, בגלל שכל אלה שמצאתי ברשת הם או גרועים או לא קוד פתוח (ואני לא מכניס קוד סגור שאני לא בוטח במקור שלו לשרת שלי). בכל מקרה, אחרי יומיים הגעתי לשלב יחסית מתקדם וכרגע אני מתכנן לבנות לו מיני wizard שיגדיר אותו אוטומטית עם פיירוולים מסויימים, כרגע הוא תומך ב ICF וב Windows Firewall . אני רוצה שה wizard יתמוך גם בפיירוול של VISTA ובשביל זה אני צריך לדעת את הצורה שבה ה LOG בנוי. ואין לי כרגע גישה למחשב עם VISTA ,אז אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהעלות לי log . אגב אני לא צריך את כל ה log אלא רק את החלק העליון שאומר את הגירסה והצורה שבה ה log מסודר, ו 2-3 פאקטים. לדוגמה אם הייתי מחפש LOG של XP SP2 ,המידע הזה היה …

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by SHAY951,

חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  10. יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by Lirans,

שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  12. הי, שמתי לב לקטע ממש מוזר. יש לי Windows 7 Ultimate 64-Bit מותקן לי 4GB RAM הלוח אם שלי תומך עד 16GB ובכל זאת, משום מה, הווינדוס מציין 3.50 GB usable למה? |: תודה!

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by nucleo,

שלום לכולם, קראתי עכשיו את הת'ראד של סינדרום בנוגע לראם דיסק ונראה כאילו הדיעות קצת חלוקות. היו לי כמה שאלות אך כרגע אני לא זוכר את כולן(: 1. בנוגע לpage file. להבנתי ראמדיסק במצב הזה שימושי רק למערכות 32 ביט נכון? האם יש שיפור גם במערכות 64 ביט? האם במערכות עם מספיק זכרון לא עדיף פשוט לבטל את הזכרון הוירטואלי לחלוטין? 2. בנוגע לעבודה עם פוטושופ. אני מניח ששימוש בראמדיסק כ scratch disk ישפר ביצועים גם במערכות 64ביט. האם אני צודק? במדריך סינדרום רשם שהוא ממליץ להשאיר על fat32. למה? האם לא עדיף NTFS עבור המקרים (הנדירים) שאצטרך לאחסן שם קבצים הגדולים מ 4 גיגה? (אצל מי שיש לו ממש הרבה זכרון. זה לא המצ…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  14. השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85FBA510 BCP2: 8F3110A8 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\062110-16489-01.dmp C:\Users\Niko\AppData\Local\Temp\WER-27705-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt יכול להיות שזה משהו ב…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  15. ראיתי משהו יפה בחלונות 7.בשולחן העבודה ברקע מתחלפים תמונות יפות. ויש לי בעיה בחלונות XP PRO אין אופציה בשומר מסך דומה לחלונות 7 שמתחלפים תמונות ברקע שולחן העבודה. איפה אפשר לימצוא תוכנה קטנה שמתקינים בחלונות XP שברקע שולחן העבודה מתחלפים תמונות יפות? האם יש עידכון באתר מיקרוסופט שמתחלפות תמונות ברקע שולחן העבודה? אגב: אני רוצה להכניס תמונות משפחתי בחלונות XP שיהיה ברקע שולחן העבודה מתחלפות תמונות שלי. ואינני רוצה תוכנה אחרת.אני רוצה כמו בחלונות 7 כזה מיוחד. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by holly man,

שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  19. שלום, איך אני אמור לצרוב WINDOWS XP PROFFESIONAL , SERVICE PACK 2, ככה שיהיה BOOTABLE, שהמחשב יקלוט אותו... האם צריך להוסיף איזה קובץ מסויים? האם צריך להיות קובץ AUTORUN או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  20. אוקיי, אז הסיפור הוא כזה: קיבלתי מחשב חדש. פירמטתי את הHD שלו למערכת קבצים מסוג NTFS (בעזרת Partition magic שנכללת בHiren's bootcd, לצורך העניין). לקחתי את הHD מהמערכת הישנה שלי, והעתקתי את כולו לHD החדש באמצעות Norton ghost. המחשב החדש עם השיבוט של הHD הקודם שלי עבד יופי, אבל מיד כשחיברתי את הHD הישן, הוא סרב לעלות במצב רגיל. כל פעם, במסך טעינה של הווינדוס, הוא פשוט היה נתקע ועושה רסטארט וממשיך בלופ. ניסיתי להריץ Repair console מהדיסק ווינדוס ולהשתמש בפקודות fixboot וfixmbr, אך ללא הועיל - עדיין מסרב לעלות במצב רגיל. למישהו יש פתרון ? הייתי מעדיף שלא יכלול פרמוט, כי יש לי מידע רב ויקר שיקח שעות לגבות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by The Dom,

i restarted my comp from the restart button and when i tryied to write in hebrew it didn't work what happend??!?! untill now i wrote in hebrew but.... pls help me

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  22. שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  23. אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?

24. איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  25. שלום, אחרי שקבלתי מחשב נייד ללא עברית וווינדוס שאי אפשר להתקין בו עברית, הייתי חייב להתקין ווינדוס חדש (ultimate 64) כדי שאני יוכל להתקין עברית לאחר מכן, אבל שכחתי ממשהו שאחד, שאין לי driver למחשב, משמע אין לי אפשרות להתקין את הdriver של הרשת ככה שאני לא יכול לגלוש כרגע באינטרנט. יש איזה דרך להשיג דרייבר של זה? לא מצאתי באתר של HP הדגם זה HP 630 תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים