עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alianyn,

למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by zpd,

כאשר אני מנסה לעדכן מתקבלת הודעה בזו הלשון :command line option syntax error.type command /? for help .לאחר מכן מתקבלת הודעה שהעדכון הושלם בהצלחה, אבל העדכון לא נקלט. לאחר זמן מסוים אותו עדכון ממתין להתקנה.איך פותרים את הבעיה. אני משתמש ב-XP HOME EDITION.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  3. היום הדלקתי את המחשב ושום תוכנה לא עלתה עם הוינדוס ושאני מנסה לפתוח תוכנה זה שואל אותי עם מה לפתוח אותה (כמו שלוחצים על קובץ כפתור ימיני ואז OPEN WITH) :pissed: :pissed: מה עושים??

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  4. http://best-search.us/?page=home&pid=sext01 זה הלינק

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח asus z370 prime-a כונן NVME 1TB של סמסונג שמחולק לכונן C ולכונן D עכשיו הווינדוס מותקן בצורה של legacy עכשיו אני רוצה לשנות את הBOOT לUEFI וראיתי פה מדריך ביוטיוב לזה גג השאלה שלי האם זה יעבוד בלי בעיות או שיש סיכוי שהמערכת הפעלה לא תעלה? תודה על העזרה

6. אהלן, לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN VISTA 32BIT... אומנם הכל טוב ונחמד, אבל יש פה ושם ירידות ביצועים שנגרמות בעקבות שימוש מוגזם בזיכרון ע"י מערכת ההפעלה... מה גם שב-32BIT, ככל הידוע לי, יש שימוש מאוד מוגבל בזיכרון הRAM [אין ניצול מלא של ה4GB RAM שמותקנים ע"ג המחשב] תהיתי לעצמי האם משתלם וכדאי לעבור ל64BIT? האם הוא עובד טוב? האם מבחינת תוכנות ודרייברים כל העסק כבר התייצב? אודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by Gimel,

מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. הנה חלקים מהכתבה כפי שפורסמה בוואלה! : מיקרוסופט הודתה אמש כי פגם חמור שהתגלה בכל הגירסאות של מערכת ההפעלה "חלונות" שהחברה ייצרה מאז שנת 1996 עלול למנוע ממשתמשים לבצע את תהליך ההצפנה - או הקידוד - המתבצע למטרות אבטחה בעת שליחת מכתבים אלקטרוניים ושימוש באתרי אינטרנט מסוימים. ענקית התוכנה הגדירה את הפגם כ"קריטי" - הדירוג החמור ביותר של החברה לפגמים - ואמרה כי משתמשים במחשבים אישיים עלולים להיות חשופים למתקפה שתנצל את הפגם בעת גלישה ברשת או בעקבות פתיחת מכתב אלקטרוני בנכתב ב- HTML מיקרוסופט המליצה לכל המשתמשים במהדורות "חלונות 98", המהדורה השנייה של "חלונות 98", "חלונות מילניום", "חלונות NT 4.0", "חלונות 2000" ו"חלונות XP", להוריד בהקדם מהאתר שלה תיקון (Patch) שהחברה פיתחה …

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by X - DreaM,

ואני לא יודע איך.... מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  10. אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)

11. *אני משתמש בהגנות (אנטי וירוס ופיירוול) וכל מה שצריך והכל מעודכן! אני משאיר את המחשב דולק ביינתים כי אני לא יודע מה לעשות , הווינדוס באמצע עבודה הציג לי הודעה : Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. To maintain system stability Windows must restore the original versions of these files. Insert your Windows XO Professional CD-RON now . ואני יכול לבחור Retry More Information Cancel וכשאני בוחר מור אינפורמיישן זה רק אומר לי שהדיסק לא בכונן וזאת הסיבה מה הולך פה ?! מה לבחור ? קרה למישהו ??? דרך אגב אין לי סיסטם ריסטור.... ויש לי חשד לאחד הגורמים... יש באקס פי אופצייה של SERVICES וביטלתי חלק מהם שהייתי בטוח שהם לא שימוש…

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by ginton,

איזה סוג ויסטה הכי טוב? ulimate premium וכד' ?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  13. שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by tidan31,

מחקתי את המשחק ועדיין מופיע לי השגיאה הזאת מה הסיבה?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by benor,

אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. Started by LazyCat,

מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום רב! לפני כשנה התקנתי ווינאוס XP עם הSP2 והSP3. לפני כמה ימים כשהפעלתי GTA IV גיליתי הודעת שגיאה שבה נאמר שהמשחק לא יכול לרוץ על ווינדואוס לא מעודכן לSP3. הופתעתי שכן התקנתי את העידכון. בדקתי באפשרויות המערכת ואכן, הווינדואוס שלי בSP2.... הורדתי את ההתקנה של SP3 דרך הUPDATE של הWIN. ההתקנה רצה לה כמה דקות ואז קופצת הודעת שגיאה- " CANNOT find dmserver.dll" אם אני בוחר להמשיך בהתקנה ההתקנה מסתיימת ואז קופצת הודעה שאירעה שגיעה במהלך ההתקנה וSP מותקן לא בצורה מלאה ועלול לא לעבוד כראוי... ניסיתי להתקין SP2 מחדש, אותו סיפור... כמו כן ברצוני לשאול עוד שאלה, בזמן האחרון המחשב שלי פולט לי יותר מידי הודעות שגיאה.. בBSP פלייר אחרי שאני עושה FAST FORWARD עם החצים תמיד יוצאת הודעה…

18. Started by creative,

איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by yossik17,

לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by dw,

לפעמים כשאני מפעיל תוכנות אז במקום עברית אני רואה ג'יבריש איך אפשר לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by eladbu,

בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה אחרי התקנת WIN 7. אני התקנתי אותו על מערך RAID 0 , עשיתי פורמטת לפני זהת אבל כשהוינדוס עלה פעם ראשונה, אחרי POST קיבלתי מסך שהיו בו שני אופציות לבחור, ושניהם וינדוס 7, כאשר אחד מהם עובדת והשניה נותנת איזה שגיע.... בסוף כשנכנסתי לערכת הפעלה, הרצתי MSCONFIG ומחקתי את האפשרות השניה, אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל מחשב בלי להכניס דיסק עם WIN7 לכונן. זה כל הזמן כותב לי PLEASE INSERT SYSTEM DUSC AND PRESS ENTER ואז אני חייב לשים דיסק כדי שוינדוס יעלה. חוץ מRAID יש לי עוד שני הארד דיסקים ניפרדים, אולי הם עושים בעיה עם המערך? אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני מאוד אשמח. תודה. RAID0-2XWD CAVAIR BLACK (2X640GB 32 MB) VIA NFORCE CHIP 320GB SEAGATE B…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  23. שלום! הודעה ראשונה שלי בפורום אז היי לכולם יש לי שאלה, אני בימים הקרובים משדרג את הלוח אם, זכרונות ואת המעבד אך מעוניין להשאר עם הארדיסקים הישנים ושאר הדברים. שאלה פשוטה, אני לא מעוניין לבצע התקנה מחדש של הכל (רוצה לשמוע על המערכת הפעלה כפי שהיא כרגע עם כל מה שמותקן עליה) האם SYSPREP רלוונטי עבורי? כי לפי כמה אתרים שעברתי עליהם ישנם כמה שיטות אך, הייתי מעדיף לשמוע מהחזקים פה בשפה שלנו (עברית) האם כן או לא. הסתכלתי על METHOD ONE באתר: http://www.sevenforums.com/tutorials/135077-windows-7-installation-transfer-new-computer.html#post1161038 מחכה לתשובתכם, תודה!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  25. יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.