עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by עמיר שחר,

אני יודע שלפי הכותרת ההודעה מתאימה לפורום תוכנה אך הבעיה הינה במערכת ה WINDOWS ואני יסביר את עצמי. במחשב רב משתמשים יש בעיה שWINDOS לא נותן לבאל ההרשה הנמוכה ביותר (לתלמיד) אושר לצרב. כביחול הWINDOS חוסם את ההרשה לנרו לגשת לכונן הצריבה בעוד מתוכנות אחרות (ADOBE ENCOR DVD) הוא כן נותן לצרוב. ברגע שאני עובר למתשמש "גבוה יותר" הWINDOS נותן לצרוב. אני יודע שהעיה היא בהגדרת המשתמש אך אינני יודע מה עלי לשנות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש, עמיר

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by adirnasri,

רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by CoronaLover,

טוב אז היה לי משעמם והחלטתי לכתוב מדריך לשיפור ויעול מערכת ההפעלה של מיקרוסופט win XP. לפני שנתחיל בטוויקים השונים אני רק רוצה לומר שכול הטוויקים עובדים אצלי כרגע במחשב ולפחות אצלי הם לא גורמים לבעיות ומשפרים את הביצועים.טוב אז נתחיל... ------------------------------------------------------------------------ שיפור מהירות כונן ה cd/dvd שלכם - א.כנסו ל regedit ב.מצאו את ה key [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\CDFS] ג.תוסיפו או תשנו את הערכים הבאים : (CacheSize - ff ff 00 00 (binary value (Prefetch - 400 hex (DWORD (PrefetchTail - 400 hex (DWORD ד.תפעילו מחדש את המחשב ------------------------------------------------------------------------ שי…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by roeesnir,

קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DooM Man,

נכנסתי לאתר שלהם ולא ממש הבנתי מה זה. מן מערכת הפעלה שתומכת באלטרנטיבת מעבדי ה-64-BIT החדשים של AMD בשביל יותר ביצועים במערכת ההפעלה? אם לא אז מהי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gil_k,

אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  9. עשיתי FORMAT ועדיין אני לא יכול להתקין XP. יש מישהו שנתקל בתופעה? הבנתי שמחשב שמגיע עם ויסטה מובנה, יש הגנה מסויימת ואז חייב לפתוח את הנייד ולקחת את הHD ממנו למחשב אחר ורק אז לפרמט. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

חבר שלי התקין מחדש WINDOWS XP מקורי. (REINSTALL דרך התקליטור) ו עכשיו הWINDOWS מסקרב לתת לו להתקין את SP2 ושאר העדכונים ההכרחיים בטענה שיש לו אותם כבר. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  13. לילה טוב, יש ברשותי - Winsows 8.1 שבזמן האחרון לא מצליח לעדכן עדכון מסוים שנתקע על - 75%. הבעיה שהעדכון ממתין ומיד שאני עושה הפעלה מחדש, המערכת הפעלה מנסה לעדכן אותו המון זמן עד שבסופו של דבר מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת שלא היה ניתן לעדכן את העדכון. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים עם העדכונים של ווינדוס כל פעם שאני בודק עדכונים הוא מוצא שני עדכונים שכבר התקנתי ומתקין אותם מחדש גם אם אני לא לוחץ על ההתקנה, מתי שאני מכבה את המחשב הוא מתקין אותם בכל זאת ככה זה כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מוצא את אותם שני עדכונים שצריך להתקין.. העדכון הראשון זה: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) הוא שוקל 9MB ויצא ב29.12.11 (זה ממש מוזר כי זה עדכון ישן ולא ראיתי אותו עד שהבעיה התחילה) העדכון השני: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP,‏ Windows Server 2003,‏ Windows Vist…

15. אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  16. התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by BENNY66,

קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by ellell,

שלום כשאני לוחץ על התחל/חיפוש, המחשב נתקע לכמה שניות ולא פותח את החלון החיפוש - מה הסיבה. מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by udi,

שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

התקנתי את IE7 כולל העברית ו..: 1.רואים הכל מעט גדול יותר. 2.הכתב ברור יותר(?) 3.הכתב בולט/שחור יותר(?) 4.בחלק מהאתרים הכיתוב גדול יותר(האתר לא "מכיר" את 7?). גם כאן בכניסה הראשית הכל ברור/שחור יותר בכיתוב. נראה לי כמעט בוודאות ש"משהו" שונה קרה מאז,האם אני טועה? אגב,אני עוד צריך להתרגל כי שאר המחשבים לא שונו. מה דעתכם? ושנה טובה וגמר חתימה טובה לצמים ולאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by TimoTy,

ein li ma lehosif 1öx

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.