עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by arik100,

אוקיי אז ככה לאחרונה התחלתי להשתמש ב VMWARE WORKSTATION על XP ולהריץ LINUX עכשיו אם אני יריץ VISTA על XP ככה זה יילך טוב? כאילו רק כדי לראות ולא להיפגע ע"י התקנה מלאה מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by et_gershon,

מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  4. יש לי DOK שמכיל כרגע 6 מחיצות ובעתיד יותר, בעיקר של כלי בוט למינהם (HIREN BOOT CD,GPARTED,UBUNTU ועוד) ובנוסף מחיצה גדולה לשמירת קבצי וידאו וכו'. אני לא מעוניין שכל המחיצות יופיעו לי כל פעם שאני מחבר את המחשב כך שלא הגדרתי להן אות כונן (חוץ מלמחיצה הגדולה). הבעיה היא שלפעמים אני מעוניין לגשת למחיצות הנ"ל (לצרכי עידכון וכדומה) ואין לי כח להגדיר אות כונן\ספריית NTFS לקישור המחיצה. האם יש תוכנה (עדיף PORTABLE שתוכל לשבת על המחיצה הנראית) שמאפשרת גישה למחיצות כאלו בWINDOWS? אגב, אם למישהו יש שמץ של מושג האם ניתן לשים יותר מ4 מחיצות ראשיות על התקן אחד ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by Lampa,

צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן

8. שלום יש לי Windows 10 pro ומותקן עליו smart security eset . האנטוירוס סגר לי את חומת האש ולא נותן לי להפעיל אותה. וכעט אני לא יכול לעדכן את הווינדוס שלי. (מקבל שגיאה - 0x80070643 ) יש אפשרות להגדיר את האנטוירוס כך שהוא יעבור בשיתוף עם חומת האש של וינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by yot,

שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שעושה לי הרבה בעיות ויש עליו מדבקה עם קוד של XP ושקניתי אותו לא קיבלתי איתו דיסק של ווינדאוס השאלה היא אם יש לי דיסק כלשהו של XP ואני יכניס שם את הסידיקיי שיש לי על המדבקה זה יחשב חוקי?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  11. איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  12. בEffects שאני בוחר פונט לאייקון יש לי רק איזה 4 אפשרויות של ונטים פעם הצלחתי שיהיה לי את כל האפשרויות אבל זה כבר לא שם לא יודע למה...

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by lioryb,

התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  14. הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by Sango,

יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון .. השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים: 1. תכנות VISUAL STUDIO 2. משחקים

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  17. צריך להעביר למישהו תיקיות מתוך האאוטלוק אקספרס שמלאות במכתבים למישהו יש מושג איך עושים זאת???

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. שלום חברים בשורת המשימות למטה ישנם סמלים, הסמלים אינם תואמים לאפליקציה הרלוונטית, מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  19. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב Intel Celeron 533mhz כמובן שאני לא עובד איתו עכשיו לפני שבועיים החלפתי לו הארד דיסק כי הישן הלך לעולמו ומאז אני לא מצליח להתקין ווינדוז על ההארד דיסק המחשב עולה ואחרי שהוא רושם לי Verify DMI data הוא רושם לי Invalid system disk עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר? כי לא כל כך הבנתי חשבתי שאולי חסרה מערכת הפעלה אז ניסיתי להתקין Win98se יש לי מקורי ככה שהתקליטור של הווינדוס עובד בטוח בהתחלה ניסיתי דרך דיסקט איתחול פירמטתי , ואז כשהרצתי את ההתקנה הוא הריץ ScanDisk ואז ההתקנה עלתה ונתקעה וכשניסיתי להעלות את הדיסק דרך הבוט הוא לא עלה רק רשם לי: invalid system disk יש לציין שלפעמים כשאני מריץ את ההתקנה הוא רושם not ready to reading drive E: ומה זה אומר , נראה לי שיכ…

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by ilanb0,

מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  22. שלום. יש לי שני הארדיסקים (לא מחיצות, אלא הארדיסקים פיזיים), ועל כל אחד מערכת הפעלה. השאלה שלי היא איך אני בוחר מאיזה הארדיסק לאתחל. נכון לרגע זה, עולה לי מערכת הפעלה מהארדיסק אחד, ואני מעוניין להפעיל את השנייה. תודה (-:

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by m159,

אני חושב לשדרג להום פרימיום, ומתוך האתר של מיקרוסופט הבנתי שצריך 40 ג"ב של זכרון לי יש כונן קשיח בן 80 ג"ב אבל מחיצה C מוגדרת כ20 ג"ב יש מצב שזה יספיק או שאני צריך לקנות HD חדש ?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by MyTechDesk,

מיקרוסופט מחזירה לחיים את PowerToys (למי שזוכר מ-Windows 95). מוזמנים לצפות בסקירה שלי על הכלי: נ.ב. למנהלים: מקווה שלא חרגתי מחוקי הקבוצה (כמו שפירסמתי בפוסט אחר - מתקבלת שגיאה כשמנסים לקרוא אותם).

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by rjjb7,

העלתי את המחשב היום עם הארדיסק שלא השתמשתי בו די הרבה זמן. בעת עליית המחשב הוא נתן לי הודעה על כך שחסר הקובץ systemdd.dll (בהנחה שאני זוכר את השם הנכון) וכהצעה לפתרון הבעייה הוא ביקש להכניס את דיסק הווינדוס וללחוץ על האות r בכדי לתקן את הבעייה. הכנסתי את דיסק הווינדוס ביצעתי ממנו בוט ועוד לפני שניתנה לי האופצייה להגיע למסך שבו מתקנים, קיבלתי הודעת שגיאה: error 4 וממסך זה לא ניתן להתקדם הלאה. כמובן שיש לי את האופצייה לפרמט את ההארדיסק ולהתחיל מחדש, הבעייה היא שיש לי כמה קבצים חשובים על ההארדיסק הזה. מהם הדרכים להציל את המידע הזה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.