Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכת הפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ? תודה לכל העונים. נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל איך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
זה נכון שווינגוס XP תומך ב-DUAL CPU משום מה נראה לי שהוא משתמש רק באחד אצלי...איך אני מוודא שהוא אכן משתמש בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בסלון מסך 37 אל-סי-די חדש רציתי לדעת אם יש דרך להגדיל את הפונטים והאייקונים כך שלא תהיה בעיה לראות אותם על המסך המסך מחובר ב-dvi ועוד שאלה קטנה האם ניתן להכיל את ההגדרות רק על אחד המסכים כלומר להמשיך לראות על ה 17 רגיל וב-37 גדול יותר!
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה להקים שרת משחק , של משחק שרץ על WIN , איזה גירסה של מערכת הפעלה דרוש לי , והאם דרוש לי גירסה מיוחדת של המשחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הכונן DVD בנייד שלי אינו מצליח לקרוא את הדיסק (המחשב הנייח, כן) האם יש דרך להתקין בלי הכונן? מישהו יכול להפנות אותי למדריך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
הורדתי את העידכון לחלונות XP בגירסא המלאה 133mb במודם 56 לקח לי 7 שעות. כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהקובץ פגום. יש לי win xp home edition חוקי לחלוטין,אז זה לא בעיה של רשיון הפעלה. הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מיקרוסופט . ??? ???
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היא מופיעה בכל נסיון ראשון להפעיל את התוכנה דרך הקלקה על קובץ העבודה השמור, בנסיון השני הבעיה לא מופיעה. הבעיה בקישוריות בין הקיצור דרך לישום חזרה על עצמה גם בהתקנת אי מיול, נאלצתי לנתב ידנית את הקיצורי דרך ישירות לקובץ ההפעלה ותיקיית ההורדות במחיצה D כמו גם לאייקון המתאים. התקנתי XP PRO אחרי שחילקתי אותו ל-C+D, ואחרי ההפעלה הראשונה התברר לי שכונן ה-DVD יושב משום מה ב-D ומחיצות ההארד דרייב מתחלקות בין C ל-E, אז החלפתי את אותיות הכונן בין D ל-E דרך ניהול הדיסקים באופן המתבקש ללא בעיות או הודעות שגיאה. בהתקנות אחרות כמו האנטיוירוס למשל לא היו בעיות כאלה של זיהוי. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן עליו XP SP3 חוקי כמובן יש איזושהי דרך להוריד עותק חוקי של ה-XP למקרה שאני ארצה לתקין אותו מחשב בעזרת המספר הסריאלי שמודבק מתחת למחשב? .
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום התקנתי משחק שההתקנה הייתה ברוסית ולאחר מכן התפריטים נהפכו לי לרוסית בווינראר ושאר התוכנות ... איך מחזירים את זה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נשרף לי המחשב הצלחתי לנתק את החשמל בזמן. בפתיחה התברר כי מקור השריפה היה בחוט חשמל מהספק, כל הכרטיס מסך התמלא פיח וגם נשרף חוט המאוורר שעל הכרטיס מסך. לאחר החלפת ספק ולאחר החלפת כרטיס מסך ישן יותר ממה שהיה לי, המחשב עלה רגיל - זיהה את הכרטיס ששמתי והצלחתי להסיר את התוכנה CCC של ATI דרך הוספה והורדה של תוכניות. בנוסף, פתאום אני מקבל הודעה שעליי להפעיל את windows תוך שלושה ימים עקב שינויים בחומרה. כשאני מנסה לבצע הפעלה דרך האינטרנט מופיע החלון הכחול של ההפעלה אך שום דבר אחר לא קורה ואני לא יכול ללחוץ על שום דבר. מה עושים? האם שחזור המערכת יפתור בעיה זו? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן חדש ב-USB ה-ווינדוס 7 גירסאת 64 ביט רושם לי THE USB DOES NOT REGONIZED , הבעיה ממשיכה אחרי שפירמטתי אפילו את המחשב מגירסאת ווינדוס 7 32 ביט למשהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 x64 ואת המדפסת בנושא. התקנתי למדפסת דרייבר של ויסטה 64 ביט. הבעיה שהדרייבר של המדפסת לא מראה את סטטוס הדיו והדפים כמו שהראה בויסטה. חיפשתי דרייבר באתר של Canon העולמית ל-Windows 7 ולא מצאתי. מה שמעניין ומטריד הוא שלדגם החדש (iP4700) כן יש דרייבר ל-7 ואפילו ל-64 ביט. המדפסת אמנם מדפיסה אבל חיווי הסטטוס מאוד חשוב לי גם כן. האם יש משהו לעשות חוץ מלקנות את הדגם החדש? אודה לכל רעיון. עריכה: עשיתי ריסט למחשב והבעיה נפתרה. למרות שעדיין אני לא מבינה למה אין באתר של Canon דרייבר ל-Windows 7 אלא רק לויסטה. אבל העיקר שזה עובד.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד CELERON 400 ו128MB זיכרון עם WIN 2000PRO איזה PROCESS אני יכול לנטרל ע"מ לשחרר עוד קצת זכרון? המחשב משמש כשרת לחיבור שלושה מחשבים נוספים לאינטרנט (רץ עליו ZA)וכשרת מדפסת ושיתוף קבצים ועם כבר אז אם אפשר אותה שאלה לגבי XP PRO רק בלי הקטע של השרת(אם זה משנה).
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-