Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, WGA ן- OGA מותקנים אצלי על המחשב. גם עברתי וריפקציה והכל סבבה. הבעיה שלפני כמה זמן הוא רוצה להתקין שוב את WGA, אז סבבה. אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי את המסך התקנה של WGA כל פעם מחדש. השם תשמור! עשיתי קצת חיפוש אבל כל מה שעשיתי לא עזר לדבר הזה להניח לי לנפשי, האם יש מזור למצוקתי P:
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי שלום לכולם. קניתי בחול מחשב נייד hp ובו מותקן ווינדוס ויסטה 64 ביט . מתחת למחשב יש לי את מדבקת הווינדוס (עם הקוד). שקניתי את המחשב המוכר אמר לי לצרוב איזה קובץ image מהמחשב וכך יהיה לי את הווינדוס הנוכחי על דיסק. מישהו יודע למה הוא יתכוון ואם יש איזה מדריך לעשיית הפעולה? תודה רבה. בן.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי XP Pro ואני רוצה להפוך את שפת הווינדוס לאנגלית (שתהיה תמיכה בעברית, אבל שהתפריטים יהיו באנגלית וה-Taskbar והכל קיצר...) איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים. ;D
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי כאן מספר של שאלות, לא ידוע לאיזה פורום זה שייך בדיוק. קניתי מחשב לבן דוד שלי (יותר נכון הם קנו אני עשיתי הכל חוץ מלשלם), המפרט הוא כזה: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 אלו הנתונים החשובים, עכשיו לשאלות: 1- מה אתם אומרים על המפרט, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שהוא על הפנים, אני מעוניין להזמין לעצמי בדיוק את אותו מפרט, המחיר הוא 3300 בערך. 2- ניסיתי להתקין מערכת הפעלה כמו תמיד רק שהפעם נתקלתי בבעיות, אחרי שהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש דרייבר בשביל הארד דיסק, כמובן שהכנתי בדיסקט את הדרייבר, הוא זיהה הכל, התחיל את ההתקנה, ואז אחרי שסיים להעתיק את קבצי ההתקנה להארד דיסק הוא הפעיל את …
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועוד כמה דברים בסיסים (כרטיס מסך USB מודם וכו...) עכשיו כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL נפתחת לי הבחירה, כשאני בוחר TASK MANAGER הוא מופיע ל שניה-שתיים ומייד נסגר. מה עושים :? (חיפשתי משהוא דומה בפורום אבל לא מצאתי) נ.ב - SP1 MAT
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
השאלה בגוף ההודעה. לפני כמה ימים שמתי לב שהמון קבצים במחשב שלי לא שמישים כמו מוזיקה וידאו ועוד כל מיני יש למישהו פיתרון לזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הנה חלקים מהכתבה כפי שפורסמה בוואלה! : מיקרוסופט הודתה אמש כי פגם חמור שהתגלה בכל הגירסאות של מערכת ההפעלה "חלונות" שהחברה ייצרה מאז שנת 1996 עלול למנוע ממשתמשים לבצע את תהליך ההצפנה - או הקידוד - המתבצע למטרות אבטחה בעת שליחת מכתבים אלקטרוניים ושימוש באתרי אינטרנט מסוימים. ענקית התוכנה הגדירה את הפגם כ"קריטי" - הדירוג החמור ביותר של החברה לפגמים - ואמרה כי משתמשים במחשבים אישיים עלולים להיות חשופים למתקפה שתנצל את הפגם בעת גלישה ברשת או בעקבות פתיחת מכתב אלקטרוני בנכתב ב- HTML מיקרוסופט המליצה לכל המשתמשים במהדורות "חלונות 98", המהדורה השנייה של "חלונות 98", "חלונות מילניום", "חלונות NT 4.0", "חלונות 2000" ו"חלונות XP", להוריד בהקדם מהאתר שלה תיקון (Patch) שהחברה פיתחה …
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט חסמה את הגישה להורדת עידכונים לתוכנות לא חוקיוית? כגון XP? או שיש לי בעיה בהגדרות?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני עשיתי טעות גולרית והורדתי איזה תוכנה מקאזאא (נגמלתי לפני שעתיים כשהתקנתי מחדש את המחשב). הוירוס עושה שינויים ב scvhost.exe שהוא Process. זוהי כתובת עם מידע על הוירוס... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.jeefo.html עשיתי Format למחשב והתקנתי הכל מההתחלה. ע"פ הבנתי Format לא תמיד מוריד את כל הוירוסים (למקרה שהם boot virus), ואז צריך Wipe. מצורף צילום של הProcesses אחרי שעשיתי Format למחשב והתקנתי מחדש ולא הורדתי כלום. האם זה נראה לכם שיש לי עדיין וירוס, או שזה נורמלי שיהיה 4 SVCHost פתוחים? אני לא יודע כי אני לא זוכר מה היה לפני הוירוס. אני מריץ Windows XP על המחשב. אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה :-\
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לעדכן מתקבלת הודעה בזו הלשון :command line option syntax error.type command /? for help .לאחר מכן מתקבלת הודעה שהעדכון הושלם בהצלחה, אבל העדכון לא נקלט. לאחר זמן מסוים אותו עדכון ממתין להתקנה.איך פותרים את הבעיה. אני משתמש ב-XP HOME EDITION.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לילה טוב למומחים בפורום, לאחר שהתקנתי מחדש לאחר פורמט מלא את WINDOWS XP (אוריגינל באנגלית) , הורדתי את כל העדכונים בצורה מסודרת, צצה לי בעיה מוזרה. התקנתי CODEC PACK של KAZAA מאתר אמין ונתקלתי בתופעה חדשה לי. כאשר רציתי להריץ את הסרטים(מהדיסק הקשיח שעבדו בצורה תקינה לפני הפורמט במערכת הפעלה XP אך בעברית) בWINDOWS MEDIA PLAYER 6.4 קיבלתי אוטומאטית אתחול מחדש. זאת אומרת, הסרט נפתח אבל אם אני רוצה להריץ אותו קדימה \אחורה בזמן הוא נותן לי אחרי מס' פעמים שאני עושה זאת REBOOT אוטומאטי. הסרתי את הCODEC PACK הנ"ל והתקנתי CODEC PACK של "CCC" . הבעיה לא נפתרה. התקנתי SERVICE PACK 3 - הבעיה לא נפתרה. * וכעת חל משהו מוזר נוסף, הרצתי DVD במחשב בMEDIA PLAYER 11 אחרי דקה - קיבלתי REBO…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את BF1.41 הוא נכנס עושה מסך שחור ולאחר 2-3 שניות הוא יוצא בלי שום התראה ובלי שום סימן מזהיר, כשאני מפעיל את NFSC המסך ניכנס אני רואה את הלודו שלי EA ואז הוא יוצר ממנו ושואל אותי אם לסגור את התוכנית רגיל או לחפש באינטרנט עזרה,(מן שאלה מפגרת כזאת של ויסטה). אני חושב שבשתי המשחקים הבעיה היא התאימות עם ויסטה ולכן נידת לשנות את ההתאמה של ל XP SP2 וזה לא עזר,ניסיתי 98 שוב לא עזר הפעלתי את המשחקים כאדמין ושוב,אותו דבר... עזרה ! אני כבר נואש ...
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום אני כרגע עובד עם XP שיושב בכונן C היה לי לא מזמן VISTA שישב על כונן D עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה משם ואת תיקיית ה PROGRAM FILES שלו אבל אני לא מצליח לעשות את זה הוא אומר שהקבצים מוגנים כשאני מנסה למחוק אותם וכמובן שאני מנסה למחוק דרך האקס פי את הויסטה תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום! הודעה ראשונה שלי בפורום אז היי לכולם יש לי שאלה, אני בימים הקרובים משדרג את הלוח אם, זכרונות ואת המעבד אך מעוניין להשאר עם הארדיסקים הישנים ושאר הדברים. שאלה פשוטה, אני לא מעוניין לבצע התקנה מחדש של הכל (רוצה לשמוע על המערכת הפעלה כפי שהיא כרגע עם כל מה שמותקן עליה) האם SYSPREP רלוונטי עבורי? כי לפי כמה אתרים שעברתי עליהם ישנם כמה שיטות אך, הייתי מעדיף לשמוע מהחזקים פה בשפה שלנו (עברית) האם כן או לא. הסתכלתי על METHOD ONE באתר: http://www.sevenforums.com/tutorials/135077-windows-7-installation-transfer-new-computer.html#post1161038 מחכה לתשובתכם, תודה!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מצרף כתבה בעניין 128 BIT באם יש סיכוי לזה ? http://news.softpedia.com/news/128-bit-Windows-8-and-Windows-9-Explored-by-Microsoft-123691.shtml האם משהו שמע על מעבדים עם 128BIT ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-