עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by yossi555555,

איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  3. הנה חלקים מהכתבה כפי שפורסמה בוואלה! : מיקרוסופט הודתה אמש כי פגם חמור שהתגלה בכל הגירסאות של מערכת ההפעלה "חלונות" שהחברה ייצרה מאז שנת 1996 עלול למנוע ממשתמשים לבצע את תהליך ההצפנה - או הקידוד - המתבצע למטרות אבטחה בעת שליחת מכתבים אלקטרוניים ושימוש באתרי אינטרנט מסוימים. ענקית התוכנה הגדירה את הפגם כ"קריטי" - הדירוג החמור ביותר של החברה לפגמים - ואמרה כי משתמשים במחשבים אישיים עלולים להיות חשופים למתקפה שתנצל את הפגם בעת גלישה ברשת או בעקבות פתיחת מכתב אלקטרוני בנכתב ב- HTML מיקרוסופט המליצה לכל המשתמשים במהדורות "חלונות 98", המהדורה השנייה של "חלונות 98", "חלונות מילניום", "חלונות NT 4.0", "חלונות 2000" ו"חלונות XP", להוריד בהקדם מהאתר שלה תיקון (Patch) שהחברה פיתחה …

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by nw,

איך מבטלים "CD auto insert notification" (תוכנות מתחילות לפעול מייד לאחר הכנסת הדיסק לכונן ה-CD-ROM) ב2000?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  6. חלונות 7 שברשותי נוטה מדי כמה זמן להפסיק להגיב לקראת סיום הטעינה כאשר רואים את שולחן העבודה עם הסמלים, ואת חלק מהתוכנות הטעונות באיזור ההודעות. למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by topgun,

שלום לכולם אני עובד פה עם מחשב xp pro + sp2, ואני מנסה להתקין nero 8 ultra. הכל הולך פחות או יותר בסדר, עד שבאמצע ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין direct x 9.0c. אחרי שאני מאשר לו את ההתקנה הוא נתקע, ואז חוזר החלון של התקנת ה-NERO ואומר שהפריעו לו (was interrupted) ולכן ההתקנה נכשלה. ניסיתי ללכת לקבצי ההתקנה, ומצאתי את הקובץ התקנה של ה-directx. כשניסיתי להתקין אותו, הוא התחיל לעבוד, ואז נתן לי את ההודעת שגיאה שצירפתי להודעה. ניסיתי לברר מה זה ה-cryptographic service הזה, אבל כשניסיתי למצוא אותו ב-services שב-administrative tools, הוא כתב לי שהשירות הזה מופעל... זה אף פעם לא עשה לי צרות בעבר... איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by gal200920,

קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא הכי איכותי) ומתלבטת איזה ווינדוס להתקין, המליצו לי 10 אבל אני לא מבינה גדולה, הבאתי מפרט של המחשב אם זה חשוב - https://tms.co.il/desktops/office-desktop?product_id=107767

9. התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  10. כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by tidan31,

מחקתי את המשחק ועדיין מופיע לי השגיאה הזאת מה הסיבה?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by nucleo,

שלום לכולם, קראתי עכשיו את הת'ראד של סינדרום בנוגע לראם דיסק ונראה כאילו הדיעות קצת חלוקות. היו לי כמה שאלות אך כרגע אני לא זוכר את כולן(: 1. בנוגע לpage file. להבנתי ראמדיסק במצב הזה שימושי רק למערכות 32 ביט נכון? האם יש שיפור גם במערכות 64 ביט? האם במערכות עם מספיק זכרון לא עדיף פשוט לבטל את הזכרון הוירטואלי לחלוטין? 2. בנוגע לעבודה עם פוטושופ. אני מניח ששימוש בראמדיסק כ scratch disk ישפר ביצועים גם במערכות 64ביט. האם אני צודק? במדריך סינדרום רשם שהוא ממליץ להשאיר על fat32. למה? האם לא עדיף NTFS עבור המקרים (הנדירים) שאצטרך לאחסן שם קבצים הגדולים מ 4 גיגה? (אצל מי שיש לו ממש הרבה זכרון. זה לא המצ…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by orenmj23,

שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by miim17,

התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה הWINWODS שלי לא מבין ולא מראה לי דברים שכתובים ברוסית אך אני יכול לעשות שהוא יבין רוסית יש לי WINDOWS 7 בעברית אני רוצה שהוא ישאר בעברית אבל יראה בדברים שכתובים ברוסית.

17. Started by guysfa,

איך אני עושה את זה? '>http://www.2send.us/"]

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  18. תוכנות כמו meseenger או הsticky notes מופיעות על הtaskbar גם כשהן ממוזערות, וזה מעצבן. איך אני מעלים אותן?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  19. איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  20. אם כן ,האם יש הבדל בין XP ל XP1-2

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  21. יש לי WINDOWS VISTA 64BIT, כבר די הרבה זמן בלי שום בעיות, היום עשיתי עדכון אוטומטי ופתאום כל הUSB הפסיקו לעבוד, אין עכבר, אין מקלדת, אין אינטרנט, אין הארדיסק נייד, מצלמך אינטרנט, כלום... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה נקודות קודמות אבל שום דבר לא עוזר, הצילו! יש פתרון למישהו?

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  22. הסיבה לתופעה הזאת נגרמת משום שהנורית של הדיסק הקשיח שבמחשב שלי, מבזיקה בקצב קבוע של פעם בשנייה כאשר אין שימוש במחשב או בדיסק, דבר שמונע מהדיסק להכבות לאחר פרק הזמן. התופעה קורית בכל המחשבים שאני משתמש בהם, כולל במחשב שלי. מהי הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  24. Started by NOLOL,

מצרף כתבה בעניין 128 BIT באם יש סיכוי לזה ? http://news.softpedia.com/news/128-bit-Windows-8-and-Windows-9-Explored-by-Microsoft-123691.shtml האם משהו שמע על מעבדים עם 128BIT ?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  25. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים