Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן. כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה, אני נתקל בהודעה מעצבנת- מצורפת תמונה. מישהו יודע מה הבעיה/ פיתרון? תודה רבה מראש..! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אני מנסה להתקין תוכנות במצב בטוח ואני מקבל הודעה "מנהל המערכת הגדיר מדיניות למניעת התקנה זו" במסך הפתיחה שאני בוחר בין המשתמשים אני בוחר בחשבון מנהל ניסיתי גם לבחור את החשבון שלי ואותה תוצאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לידידה שלי בעיה בוינדוס לא נפתח לה תמונות במחשב ....תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה לעוזרים lidor_abo:)
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום הדלקתי היום את המחשב (אחרי שאח שלי עבד עליו), ולאחר פתיחת כמה חלונות שמתי לב כי כל חלון נפתח פעמיים בשורת המשימות. זה נראה בערך כך: [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] הם מופרדים עם "חוצץ" כאילו זה סרגל כלים ששמתי בשורת המשימות אשמח להסבר על איך זה קרה, ובעיקר איך לבטל את זה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני שפמרטי את ויסטה קיבלתי עידכון של מערכת שמע שהיה בו אפשר לשנות כל מני דברים כמו לשנות אקווליזר לשנות הגדרת באס ועוד מלא דברים ואחרי שפמרטי התקנתי ויסטה חדש והיה הרבה עידכונים וכל העידכונים מוכנים כמו SP1 ועוד וכבר 3 ימים לא קיבלתי עידכון למערכת שמע ??? אני חייב ת'העידכון של מערכת שמע אז מאיפה איפשר להוריד את העידכון זה באתר של מקרוסקופ בתודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אשמח להבהרות בנוגע להבדל בין שתי מע' ההפעלה האלה מסדרת VISTA. תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
נעלם לי החץ שמפאשר להסתיר את האייקונים שלא בשימוש בשורת המשימות למטה מצד ימין ? למישהו יש רעיון מה לעשות ?ניסיתי לעשות במאפיינים הסתר סמלים לא פעילים אבל יש וי ליד זה והחץ לא מופיע !!! תודה...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת זה אפשרי אם כן איך אני יתקין את הxp על הויסטה אני רוצה שבהתחלה יהיה לי בחירה xp או vista
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני באמצע שדרוג מערכת מXP לוויסטה ובקטע שאני בוחר איזה סוג התקנה לבצע (מותאם אישית או שדרוג) אז הוא לא נותן לי לבחור באפשרות שדרוג ולמטה כתוב שהאפשרות לא זמינה כיוון שלווינדוס אין אפשרות לקבוע אם קיימת מערכת הפעלה אחרת במחשב שלך. נסה לתקן את תצורת האתחול ולאחר מכן התחל שוב את ההתקנה. מה לעשות? זה ממש דחוף לי.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדפק לי הסאונד במחשב,הוא נשמע כאילו שאף גז הליום זה קרה אחריי שהעברתי במשחק שבמקום התוכנה תיהיה אחריית לקול,הארדוור יהיה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? התקנתי מחדש דרייבירים וזה לא עזר.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק והוא אומר שאין לי איי פי אקס אני יודע איך להגדיר באקס פי אבל בויסטה לא... מישהו עזרה תודה.......!!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, את המערכת שלי תוכלו לראות בצד.. אז ככה ההתלבטות שלי: אני רוצה וויסטה כי היתרונות: -אני אוהב את כל הגאג'טים שלה -העיצוב החדש (למרות שיש לי סקין.. אבל זה לא אותו דבר..) -אני רוצה DX10 (למרות שאין הרבה משחקים שתומכים.. בכל זאת אני רוצה שיהיה לי למשחקים שיצאו..) חיסרונות: -היא יותר כבדה -צריך לפרמט את המחשב אני רוצה להישאר עם XP כי: היתרונות: -יותר קלה -יותר מהירה -לא צריך לפרמט את המחשב חיסרונות: -אין DX10 -נמאס מהסקין המעפן שלי.. רוצה משהו חדש.. *אני מדבר מלעבור מ-XP 32 bit לוויסטה 32bit. *אני גיימר אז מה אתם אומרים להישאר או לעבור? מבחינת פרמוט זה לא פשוט כי אין לי גיבוי להרבה מאוד דברים ואם אני מפרמט ועובר לוויסטה אז זה אחרי שאני מסיים את המשחק…
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני שם את בפורום כללי בכוונה שהסקר יהיה יותר "אובייקטיבי"
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש אפשרות שאם אני אלחץ על כפתור מסוים במקלדת , אגיע לגוגל (בפייר פוקס ) ? יש לי ויסטה .
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה כבר איזה שנה ככה התרגלתי אבל הגיע הזמן להעיף את זה, אין לי מושג איך עושים את זה אז הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבקשה אני כבר נואש, יש אצלי בעיה מרגיזה שהתחילה להופיע היום. יש לי תיקיה עם סרטים שנמצאים שם כבר הרבה זמן, ניסיתי לסדר אותם בתוך תת תיקיות כדי להכין לצריבה, פתאום קורה שאני נכנס לתיקיה והיא נסגרת לי אחרי כמה שניות, אח"כ הוינדוס התחיל לקפוא כל פעם שנכנסתי לתיקיה ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט מכפתור הכיבוי. ניסיתי להעביר חלק מתוכן התיקיה לתיקיה חדשה בנתיב אחר אבל הבעיה התפצלה גם לתיקיה החדשה, בנוסף ניסיתי להעביר לכונן D וגם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים וכלום, שחזור מערכת לא עובד משום מה, מחקתי תוכנות שהתקנתי לאחרונה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי להעביר חלק מהסרטים לסל המחזור כדי לבדוק אם זה סרט מסוים, אז מסתבר שלא ועכשיו אני גם לא יכול להוציא את הסרט בחזרה כי…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-