Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ייש לי אקס פי הום אדישן ובימים האחרונים יש לי תופעה מעצבנת שכל קקובץ שאני רוצה לפתוח או שואל אותי אם לפתוח או ללא ואין לי מושג איך מבטלים את זה...ניסיתי דרך המרכז אבטחה בלוח בקרה אבל ללא ניראה שיש שם משו שקשור לזה הינה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mohzg4jfm0mw.bmp
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם חלונות 7 64bit בעברית. חבר אמר לי שישנן בעיות להתקין דרייברים ישנים על מערכת זו. המסך שלי לא כל כך ישן אבל אני לא בטוח שהדרייבר שקיבלתי איתו יעבוד LG W2261VP LCD . המדפסת שלי ישנה HP 5743 . כמו כן מצלמת רשת וכו'. האם הדרייברים שברשותי אכן לא יעבדו? צריך להתחיל לחפש באינטרנט האם הוציאו להם דרייברים חדשים אשר תואמים למערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 1 T והוא מחולק ל2 מחיצות ובנוסף יש 100 מגה UNLLOCATED SPACE. כשאני מנסה לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות ואני משתמש בPARAGON PAR|TIT|ION זה אומר לי שהיא אפשר חעשות את זה במערכת הפעלה 64 ביט כאילו שוינדוס צריכה את ה100 מגה האלה ב64 ביט. למה זה ואיך אפשר לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה בWINXP שלי. כדי לכבות את המחשב/להפעיל מחדש אני צריך לבצע את הפעולה פעמיים דרך ה"התחל". בפעם הראשונה המחשב לא עושה כלום, בפעם השניה מבצע את הכיבוי/הפעלה מחדש. ממה זה נגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק audio לאוטו בעזרת המדיה פלייר עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק משתמש עם המדיה פלייר 11 אבל רציתי לצרוב כך שתהיה הפרדה בין שיר לשיר כי הרדיו דיסק באוטו לא קורא את כל סוגי הצרובים הקיימים...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו התקין אותה ויכול לומר לי אם כמות הבאגים שהיא מכילה היא משמעותית, או שאפשר ככה להמשיך להשתמש במחשב (הביתי) שלי כרגיל? (כלומר, כתוב שם אזהרה ש"התוכנית אינה למוגי הלב", אבל אני לא יודע כמה זה משמעותי...)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
-
מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי התיקייה ריקה ולא מופיע בה חיבורי הרשת שלי אבל כאשר אני בודק בשורת הפקודה הוא מציג לי את פרטי החיבור של המחשב שלי, כאשר אני עושה רענן לתיקייה חיבורי הרשת הוא מציג לי הודעה ששירות חיבורי רשת לא זמין ויש להפעילו דבר אשר נראה לא הגיוני עקב כך שמזוהה לי הרשת במחשב ויש לי גישה לאתרים וכו', מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה? כיצד אני מפעיל את שירות חיבורי הרשת כך שהוא יציג לי את חיבורי הרשת שלי באופן תקין ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי ויסטה (64BIT אם זה משנה) שיש איתה בעייה קטנה: לעיתים קרובות, כאשר אני פותח תפריט כלשהו שלא מופיע דרך קבע על המסך (נגיד, תפריט הלחצן הימני) ובוחר ממנו את האופציה שאני צריך, ה"לחצן" של אותה אופציה נשאר על המסך בעוד ששאר התפריט נעלם. אותו "לחצן" נשער מעל לכל החלונות הפתוחים, לא מגיב לכלום והדרכים היחידות להפטר ממנו החל מאותו רגע הן חזרה לתפריט בחירת היוזר, שינוי הגדרות התצוגה מאירו לבייסיק או לכל אופציה אחרת באותו התפריט (או להיפך - הבעייה מופיעה ללא קשר לאופציה שבתוקף) או הפעלת משחק כלשהו שדורש מסך מלא ולפיכך משתלט על הDISPLAY DRIVER במלואו. כמו שאתם מבינים - זה מעצבן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, אני התקנתי כמה וכמה פעמים את ווינדוס 7, ושיניתי כל פעם את ה- Owner של הקבצים כיוון שהיו נעולים על יוזר אחר מהתקנה ישנה, וזה כל פעם עבד. עכשיו כשאני משנה ליוזר שלי, הוא לא מאפשר לי לפתוח אותם, אלא רק להעתיק אותם למקום אחר ואז לפתוח. ישנו אייקון של מנעול על כל קובץ, שלא זכור לי שהיה קודם. אשמח לעזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-