עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שניסיתי להעלות בלוח ישן של פנטיום 3....ASUS CUV4X את הבאס מ-150.... ב-155 עבד די יציב....בלי בעיות במשחקים בווינדוס בשום דבר....... החלטתי לנסות את ה-160 שהוא הבא...ובו לעצור. כמובן ניסיתי המחשב לש ממש נדלק וזה.....אחרי זה החזרתי הכל כמו שהיה ל-155....(בשלב הזה הכל אמור לעבוד) עכשיו זה גרם להודעה הנ"ל (בכותרת) כאשר אני מנסה להפעיל XP PRO , ניסיתי גם SAFE MODR ניסיתי גם Boot log ו -Last Known good configuration.......באף אחד מהם הוא לא עולה. חשוב לציין שה-98SE שמותקן אצלי בתור מערכת הפעלה שניה (למשחקים) פועלת כרגיל ללא שום בעיות. HELP ME ! i dont want to לפרמט....... וכן אני יודע שרושמים פשוט FORMAT זה בכוונה........

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by benor,

יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by NEO...,

מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by Zap,

שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by Prometheus,

מישהו יודע איך לאפשר ל Windows 98SE ליצור קבצים גדולים מ-4 גיגה בייט במחיצה של FAT32, או לחילופין לזהות, לקרוא ולכתוב קבצים במחיצה של NTFS? האם ישנו patch של מייקרוסופט עבור Windows 98, או תוכנה של 3rd Party?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by Nosh,

שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT. ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית? תודה מראש, אנטון.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  7. כאשר אני מנסה לגשת לאיזהשו נתיב ברשת דרך כונן ממופה ה Explorer קורס וזורק הודעת שגיאה (כל פעם הודעה אחרת). הוא קורס בערך שאני מגיע לרמה השישית של התיקייה, כלומר כאשר אני נכנס לשש תיקיות. Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c91888f" referenced memory at "0x072ba098". The memory could not be "read". Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x7c9106c3" referenced memory at "0x0056005a". The memory could not be "written". Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c9111de" referenced memory at "0x0065004c". The memory could not be "read". Application popup: Explore…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by yot,

שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  9. הסיבה לתופעה הזאת נגרמת משום שהנורית של הדיסק הקשיח שבמחשב שלי, מבזיקה בקצב קבוע של פעם בשנייה כאשר אין שימוש במחשב או בדיסק, דבר שמונע מהדיסק להכבות לאחר פרק הזמן. התופעה קורית בכל המחשבים שאני משתמש בהם, כולל במחשב שלי. מהי הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by shai265,

איך אני מחליף סמל לתיקיות כמו במוסיקה שלי , התמונות שלי???

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by hz707,

האם יש למישהו הפנייה או מאמר שמסביר איך עובדים עם חלונות7 ו64 ביט. ושיקולים בעד ונגד ? האם כל התוכנות חייבות להיות 64 ביט גם כן ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by h_yoav,

ההתקנה נתקעת לי כל פעם באמצע עכשיו יש לי רישיון מקורי ורציתי לדעת אם אני יוריד מהאינטרנט ווינדוס וישתמש ברישיון שלי אם לא תהיה בעיה בזה ואני יוכל להפעיל אותו שלא יהיה את ה30 יום

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  13. איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  14. אומרים שרישיון OEM פג עם החלפת הלוח אם. החלפתי לוח אם מ-P35 ל-P45 בעקבות תקלה הזויה בלוח, התקנתי מחדש Vista והפעלה דרך האינטרנט עברה בלי שום בעיה. רק לפני מספר דקות סיימתי להוריד את כל העדכונים. כל מי שחושש לרכוש רישיון OEM בגלל מגבלות שדרוג אל דאגה. תקנו בראש שקט.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. שלום, win 7 מותקן על intel i3 עם 1 gb, עושה מידי פעם restart. מבדיקה ב event viewer: Critical Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by chmmr,

לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  17. בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. יש לי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מראה לי את כל השם המלא של הקובץ אלא רק איזה 20 תווים וגם שאני לוחץ על הקובץ הוא לא מראה אחרי 20 תווים יש 3 נקודות. מישהו יודע איך אני יכול לראות את כל השם של הקובץ ברגע שאני לוחץ עליו לחיצה אחת כמו בויסטה?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  19. שלום במחשב ה xp של חברה שלי יש תקלה מוזרה. שהיא צופה בדף עם מספר תיקיות בתצוגת "thumbnails" רואים בתוך אותן תיקיות תמונות שלא קיימות באותן תיקיות ומעולם גם לא היו שם. גם אותן תמונות מעולם לא היו במחשב שלה. לפעמים התמונה ממש בזמן אמת פתאום מופיעה. סרקנו לוירוסים ו spy וכד' הכל נקי 0 תוצאות יש למישהו מושג מה קורה כאן ? תודה!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה הWINWODS שלי לא מבין ולא מראה לי דברים שכתובים ברוסית אך אני יכול לעשות שהוא יבין רוסית יש לי WINDOWS 7 בעברית אני רוצה שהוא ישאר בעברית אבל יראה בדברים שכתובים ברוסית.

21. שלום , יש לי שני מחשבים האחד בבית ויש לו את המערכת הבאה windows xp home edition ( pack 3) 2002 והמחשב השני ( הנייד) רץ על win 7 home premium אני טס לחול הרבה ואני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להשתלט על הנייח מחו"ל ? האם יש אפשרות להשתלט דרך התוכנה המובנית בווינדוס ? תודה ,

22. Started by ac1240,

קורא לי דיי הרבה בWIN 7 RC שהזכרון נהיה בשימוש של כ 80%+ ורק ריסט משחרר אני חושב שהPAGEFILE נהיה מלא ותוקע את המחשב מה עושים במקרה כזה יש סך הכל 50 תהליכים והCPU בשימוש של 1-5 %

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by chenc,

שלום רב! אני צריך ליצור מצב בו בנייד שלי יש לי dual boot, אפשרות לבחור האם להעלות את חלונות 7 או XP, רוצה ליצור מצב שקיימת לי האפשרות להשתמש בנייד עם XP, או עם 7. הצורך הוא מסיבות של תאימות כרטיס קול חיצוני + קיובייס וכו', שעובדים לי כרגע רק עם XP. כרגע, מותקנת לי על המחשב רק 7. מה הדרך בעצם ליצור את המצב הנ"ל? האם אפשר להתקין עכשיו XP במחיצה שונה? או שמא אני חייב להתקין קודם XP ורק לאחר מכן 7 אולי? אם בכלל המצב אפשרי? אשמח לעזרה... המון תודה, מראש. חן.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by aviramc11,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה (עדיף רישיון חופשי) לניהול אתחוך BOOT של כוננים קשיחים ובחירת מערכות הפעלה שונות ,עוד בתהליך האתחול לאחר הBIOS . אני יודע שיש את BOOT MAGIC של פווא ר קווסט ,עכשיו הורדתי תוכנה שנקראת BOOT US שנראת טוב אני אבל פוחד להתעסק איתה ולא לחסום את מערכות ההפעלה . מישהו מכיר תוכנה טובה וידידותית . תודה לכל העונים ומועדים לשמחה אבירם

25. כשאני מנסה ללחוץ על אחד מהקישורים שנמצאים במועדפים בתפריט התחל הוא מעביר אותי לחלון של המדפסת http://img131.imageshack.us/img131/5042/39603554zy0.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 13 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים