עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בוקר טוב, השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו). ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים. אודה מאוד לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by zvika.e,

או שזו עדיין גרסת בטא, ועדיף להישאר עם SP2? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. Started by slrr,

תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. הלך לי המחשב ואני לא מצליח להתקין ווינדוס בגלל שהדיסק קשיח שלי הוא SATA והביוס לא מזהה אותו, אני לא יודע מה החברה של הדיסק קשיח וגם לא כתוב עליו אז אני לא יודע איזה דרייברים של SATA צריך! איך עוד אפשר להתקין את הווינדוס ?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by et_gershon,

טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by et_gershon,

שלום, באחד המחשבים בבייתי כשבאתי לפתוח אותו צצה הבעייה הבאה: יש הודעת שגיאה לפני פתיחת המחשב שאומרת שקובץ נפגם או נמחק ועלי להתקין אותו מחדש, הקובץ הוא: system32 \ hal.dll עכשיו, השאלה איך אני יכול לשחזר אותו למחשב, ישלי דיסק של ווינדוס, ויש איזה פקודה שעלי לרשום ברקוברי קונסול? אשמח לעזרה, איתי.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  12. מלפני יומיים, כל פעם שאני מפעיל את המחשב ה-Explorer מדי פעם ולא ניתן להשתמש במחשב. כשה-explorer לא קורס וכן ניתן להשתמש במחשב, אני יכול להפעיל רק תוכנות שלא קשורות לווינדוס, (לדוגמא פיירפוקס), כל תוכנה שקשורה לווינדוס כגון Outlook או windows messenger קורסת באופן מיידי אחרי שהיא מודיעה על שגיאה. ניסיתי לעשות שיחוזרי מערכת, אבל העניין חוזר על עצמו. מה יכולה להיות הבעיה ומה אתם ממליצים לעשות? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם יש אפשרות מלבד לפרמט את המחשב להעביר את ה- Windows XP מעברית לאנגלית חבר'ה אני באמת צריך תשובה דחוף למה זה בעיה בשבילי עכשיו לפרמט מספר מחשבים, וכמו שאפשר לעשות בווינדוס ויסטה וגם אם יש עברית אז מן הסתם היא מותקנת על האנגלית אז אפשר אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by לינוי,

יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שאני מכניס דיסק לכונן הדיסק לא עולה לי אוטומטית לא יודע למה זה פתאום זה השתנה.. מה אני צריך לעשות !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shiral03,

שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Tal14,

מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה. יש לי את המשחק EURO 2008 וזה נותן לי לשחק בלי בעיה משחק ידידות, אבל כשאני עושה טורניר EURO 2008 זה יוצא לי מהמשחק עוד לפני שאני מגיע למשחק הראשון. מה הבעיה? הנה התמונה :

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by TMRider,

אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by huber,

שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "נראה שאתה במצב לא מקוון כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון. נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב." כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון? נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  22. כן, ידוע שאת כל ה-4 גיגה אני לא אראה בלי מערכת הפעלה 64 ביט. אבל, האם יש משהו שאפשר בכל זאת לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בקצת יותר מהזיכרון?

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by german103,

יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KillerGuy,

למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים