Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הודה למי שידריך אותי כיצד אני מגדיל את גודל הפונט בווידדוס ככה שהכתב יהיה יותר גדול בתפריטים כמו { קובץ, מעודפים ,כלים ,עזרה ,וכו} תודה רבה למי שידריך אותי ...!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הורי מתקשים עם אנגלית וברצוני לגייר את הווינדוס, האם יש דרך. למשל אם אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר התפריט של "מאפיינים" "הדבק" מופיע באנגלית ,וכו'
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
???
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעוניין לבצע פרמוט באחד מהמחשבים שלי הבעייה היא שאין לי את הדיסק וייקח שבוע עד ש MS ישלחו לי עותק אני לא מחפש גרסאות פרוצות כי כמוהן יש כמו זבל ברשת השאלה שלי אם יש אופציה כזאת להוריד ממייקרוסופט ISO של HOME OEM ? או שחייב תדרך הארוכה להתקשר לשרות לקוחות לבקש שישלחו בקיצור בירוקרטיה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום צץ לו HD בשם Q שאין לו נפח, לא ניתן לגשת אליו ולא ניתן לעשות עליו שום פעולה הכל נדחה כי אין הרשאות, והוא לא מופיע ברשימת דיסקים ב disk management
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ללא התוכנה? אני בטוח שראיתי אפשרות דומה בפאוור פוינט. אני זוכר נכון?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אם עדכנתי את כל העידכונים עד עכשיו אני לא יצטרך להתקין אותו? הSP1 נועד שכל העידכונים עד עכשיו יהיו מובנים בתוך הווינדוס עם ההתקנה של 7?...
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תמיד אומרים לי לנקות את הרגסטרי שלי... אבל אם למשל אני אתקין משחק ואמחוק לו את הREG, אז העידכון שלו לא יפעל! מישהו יכול להסביר בשביל מה עשו את הקבצים האלו, האם למחוק או להשאיר, ואיך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל מחשב שהיה למשחקים סרטים וכו..... אני צריך מערכת הפעלה במזה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איך מחזירים למה שהיה ? לא יודע איך זה קרה ..
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחשב דיי חזק, יחסית, לוח אסוס P5B DELUX, כ.מסך ATI-X1650 חלונות XP, עם 4 גיגה זיכרון. עבד תמיד כמו שצריך פתאום התחיל בעיות מעצבנות- המחשב קופא כל כמה שניות, מעבר בין חלונות יכול לקחת 3-10 שניות, לפעמים הכל קופא ומשתחרר אחרי 20 שניות(ואז כל החלונות קופצים במכה לפי סדר הקלקות). הקלדה נעצרת לכמה שניות, צפייה ביו טיוב נעצרת ומקרטעת. המחשב נקי מאבק,כולל גופי קירור בכ.מסך, מעבד קר (גוף קירור קר, בחדר יש מזגן קבוע,ונסתי כמה ימים להשאיר דלת פתוחה) אין וירוסים ואין SPY. הרצתי גם CCLEAN. החלפתי זכרונות לזכרונות אחרים לגמרי. מה הבעיה? פיתרון אפשרי ....?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ביום שלישי מיקרוסופט תשחרר עדכון אבטחה מקיף לכל הדפדפנים הפעילים שלה, החל מה-IE6 המזדקנת ועד ל-IE11. דאגו לעדכן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%91%d7%98%d7%97%d7%94-%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%98%d7%99-%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%a1%d7%a4%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מאמין שלא מזמן נכנס לי איזה טרויין או תוכנה זדונית אחרת למחשב, מאז כדי לבצע כל פעולה שדורשת Administrator Privileges אני חייב להפעיל את התוכנה כAdministrator (ז"א כפתור ימני וRun as Administrator) למרות שיש הרשאת Admin לUser שלי (שהוא גם היחידי). הדבר הזה מאוד מציק לי, מישהו יודע את הסיבה לזה ואיך אפשר לטפל בזה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל האתרים והלינקים אני מצליח להכנס חוץ מהאתר FACEBOOK , יש לי שלושה דפדפנים ובכולם זה עושה לי בעיות ועד שזה נכנס לאתר זה מצריך ממני איזה 5-7 ניסיונות של הדלקת-כיבוי לסירוגין של הדפדפן עד שזה לפעמיים נכנס לאתר , ניסיתי לאתר וירוסים ולהריץ תוכנות למציאת וירוסים או תוכנות זדונית וגם לאחר ניקוי של המחשב עדיין הבעיה קיימת . מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך איפשר לנסות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-