Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להיות בטוח שבפרמוט WINDOWS XP PROFFESIOANL, רק דיסק קשיח אחד יפורמט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם עכשיו אני מנקה וצורב דברים חשובים, והשני אני רוצה שישארו בו הקבצים כמו שהוא, יש לי שם המון קבצים חשובים שאני מאוד אשתגע אם הם ימחקו לי... אני רוצה לפרמט רק את הראשון © ואת E להשאיר כמו שהוא עם כל הדברים שבתוכו. (הווינדוס מותקן כרגע על C)
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא נכון ולא מדויק אבל הכל מקרה מעניין אותי איזה מחשבים בערך יש לחברים פה.... תעלו תמונות של החלון הזה של מדד חווית וינדוס! תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HPC של NEC, והבנתי שאין בו כרגע עברית, האם ניתן להתקין תמיכה בכתיבה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
?!?! מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית: 1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ. 2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש.... 3.alt+shift לא מחליף בין השפות. חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השאלה בגוף הנושא פחות או יותר. בווינדוס XP אפשר להגדיר logon hours באמצעות הפקודה net user, אבל איך אפשר להגדיר למערכת לעשות force logoff כאשר הlogon hours שלו עברו, אם בכלל אפשר? אהה, כמובן כל העניין מדבר על מחשב ומשתמשים לוקאלים בלבד, אז לא ממש מתחשק לי לעשות dc-promo או להקים דומיין רק בשביל זה. תודה מראש, ניצן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל). העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART. בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו. ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98. אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק …
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי לפני שנה בערך מחשב חדש עם vista. הכול עבד כמו שצריך עד התקופה האחרונה שהחלו בעיות כגון:ניפתחים לי תוכנות בקליק אחד בעכבר במקום בשניים. שאני סוגר חלון של מדייה פלייר הסרט/שיר ממשיכרים להתנגן,חלונות משנים גודל רק שאני נוגע בהם עם הסמן,כפתור התחל ניפתח לי וניסגר מבלי שאני ארצה לסגור אותו,חלונות לא ממוזערים לי שאני מנסה למזער וכו'..... אני לא מזמן פירמטתי את המחשב,על מנת לפתור בעיה זאת,אך הבעיה ממשיכה משום מה. האם יש לזה פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתקין את WIN XP על מחשב ניד של טושיבה בכול מקרה בחלק שבו אתה מגדיר מחיצות הכול הלך כמו שצריך ואז בחרתי את המחיצה שעלה יהיה הWIN ואז בזמן האיתחול(אני חושב בפעם הראשונה שהפס צריך להתמלאות) המחשב ניתקע ב12% ואז הורדתי קצת את הגודל של מחיצת הWIN וזה גדל ל50% ואז שוב הורדתי וזה הגיעה עד 83% אבל כבר לא יכולתי להוריד זה היה כבר ממש מינימום.... למה זה ניתקע בשלב הזה ומה אפשר לעשות?\ תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של חבר. חצי מהממשק שלו בעברית - כמו שורת ההתחל וכיוון החלונות וכו'. גם שורת התפריטים בעברית. אבל מה? התפריטים שנפתחים למשל - הם באנגלית! ויש גם תוכנות שחלק משורת התפריטים היא אנגלית! ניסיתי המון לשחק עם הגדרות הממשק בXP בלוח בקרה, אך לשווא ; התקנתי מחדש את העברית, ווידאתי שכל פריטי השפה העברית מסומנים וכו'. למישהו יש עוד רעיון? מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה, חן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים בבית באחד יש סיסמא למחשב של הוינדוס ושכחתי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה? אפשר לרשום משהו בשביל שזה יכנס לי למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft. הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit. היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא. מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב. בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update. מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת. עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כ…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN VISTA 32BIT... אומנם הכל טוב ונחמד, אבל יש פה ושם ירידות ביצועים שנגרמות בעקבות שימוש מוגזם בזיכרון ע"י מערכת ההפעלה... מה גם שב-32BIT, ככל הידוע לי, יש שימוש מאוד מוגבל בזיכרון הRAM [אין ניצול מלא של ה4GB RAM שמותקנים ע"ג המחשב] תהיתי לעצמי האם משתלם וכדאי לעבור ל64BIT? האם הוא עובד טוב? האם מבחינת תוכנות ודרייברים כל העסק כבר התייצב? אודה למי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן. ממש ככה - כשאני נכנס ל"my computer" אני יכול לשוטט בין התיקיות רק ע"י מקש ימני+explore. ( בdouble click עולה לי המסך של open with... עם כל התוכנות שיש לי במחשב. ) מישהו נתקל בזה פעם ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב! מדי פעם כשאני נכנס לתיקיה (לא מסוימת) אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: התוצאה היא שכל חלונות ה Windows Explorer נתקעים, עד שאני מסיים את התהליך. לפעמים גם זה לא עוזר ואני נאלץ לנתק את המשתמש ולהיכנס מחדש. שמתי לב שתמיד יש בתיקיה שאליה נכנסתי קובץ סרט. (השגיאה מתרחשת גם כשאני לא בתצוגת 'תמונות ממוזערות') בפעם האחרונה גם שמעתי 'תיק' חלש מכיוון המארז. נ.ב. השגיאה הופיעה גם לפני שהתקנתי SP3. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-