Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש בגוגל לגבי התהליכים המצ"ב והבנתי ש: ctfmon זה משהו של אופיס. האם חובה שזה יפעל ברקע בשביל שאופיס יעבוד? האם בשביל שאופיס יעבוד אצטרך להפעיל אותו ידנית? (במידה ואבטל אותו) NvMCTray זה של הכרטיס מסך NVidia או משהו כזה. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? skytel זה של הכטיס קול. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? emMON זה של תוכנת BDA Monitor Application. אין צורך שזה יעלה אוטומטית, נכון? nwiz זה גם כן של הכרטיס מסך NVidia (או לוח האם. אני ממש לא מבין בזה). האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? NvCpl גם כן של NVidia . אגב מה ההבדל בין כל התוכנות של שעולות בהתחלה? הערה: אני לא שואל אם למחוק אותם מהמחשב (כי כולם נחוצים) אלא אם כדאי לבטל שיעלו באיתחול…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה האייקונים בשולחן העבודה התהפכו לי פתאום לבד (כמו בכתב מראה). מישהו יודע איך אני משנה את זה :s05:
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hey, i wanna install the hebrew language on my windows XP pro and i don't have the CD key.. what can i do ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה כדי לא לאבד מהמעבד והכ. מסך, אז איך מפעילים את זה בדיוק (win vista ultimate)?? :s05: תודה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש והותקן עליו ויסטה. כשאני מנסה לשמור קבצים לכונן C (הכונן הראשי) או להעתיק אליו קבצים אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאות לעשות את הפעולה הזו. אני רץ כאדמין ככה שקשה לי להבין למה אין לי את ההרשאות לעשות את הכל. ניסיתי להוסיף הרשאות תחת הטאב אבטחה במאפיינים של הכונן, אבל חוץ מלקבל רשימה של קבצים שבשימוש או שהגישה אליהם נדחתה זה לא עזר לי בשום דבר. לתקין תוכנות דווקא הצלחתי (למשל VLC). איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים אחרי 5 שניות, לפעמים אחרי 3 דקות (בד"כ לא נתקע במהלך הצגת סרטונים אלא רק כשיש חלק פעיל- למשל תפריט או המשחק עצמו). התקנתי מחדש דרייבר לכרטיס קול, לכרטיס מסך (GF4 Ti 4200, ניסיתי גם דרייבר מוקדם יותר), דיירקט איקס, ואפילו התקנה מחדש של ווינדוס (XP). שום דבר לא עוזר. הטמפ' של המחשב נמצאות בתחום ה 30+, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה לתקיעה. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה זה הגיע..מצטער אם זה ארוך היו לי מלא בעיות, כל פעם שנכנס לאנטרנט קופצות לי פרסומות, אחרי זה המחשב התחיל לעשות פריזים.. הורדתי אנטי וירוס AVG חינמי ועוד כמה, מצאו דברים אבל לא פתרו את הבעיה.. פתאום היום התחילו מסכים כחולים! הווינדוס עולה אחרי כמה שניות מסך כחול ועושה ריסטארט SAFE MODE לא עובד.. הכנסתי דיסק שלWIN7 עשיתי ממנו שיחזור מערכת הכל חזר לעבוד WINDOS DEFENDER פתאום מצא אצלי תולעת WIN32 ואז הבנתי שנדבקתי וזה עושה לי צרות.. עשה סריקה מחק את זה הכל טוב ויפה..אבל שוב איכשהו הפיירוול היה מכובה הפעלתי אותו שוב ובנתיים אני תקוע עם החולונות הקופצים האלה שמשגעים אותי! אני רק עכשיו התחלתי לעבוד עם WIN7 ואין לי כח לפרמט.. 3 ימים בסה"כ וכבר התחלה רע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הוויסטה כמו כל פעם ולא עולה לי המסך של ה BOOT FROM CD אחרי ריסטרט המחשב עולב שוב השאלה מה אני צריך לעשות להגדיר בביוס משו אשמח להדרכה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על הבורות!!! יש לי ווינדוס צילניום ואני רוצה לפרמט אותו ולשים ווינדוס יותר טוב........ עכשיו השאלות שלי הם: איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין ומאיפה אני משיג אותו? איך מפרמטים את ווינדוס מילניום? איך אני מתקין ווינדוס מחדש? מקווה מאד שתענו לי עם הסברים !!!!!!!!!!!! :) תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כאשר אני עובד על המחשב אני זקוק למחשבון בצד הנתונים שלי, הבעיה היא שהמחשבון פועל רק על כל המסך, איך אני יכול להקטין אותו קצת כדי לראות גם את שאר הנתונים שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה אחרי שימוש בתוכנת תלת שאני עובד איתה, משחק או שניים ששיחקתי ואינטרנט תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות בנידון? הוספתי לוג HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:39:10, on 23/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Documents and Settings\*צונזר*\Desktop\New Folder\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\To…
-
הקובץ הנ"ל נמצא בכונן מערכת ההפעלה שלי הוא לוקח כ640 מגה בית. אני עכשיו במבצע פינוי מקום בהרד דיסק כך שאם אפשר לדעת מהו ואיך אפשר לבטל אותו או לדאוג שיקח פחות מקום תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי במס' מקומות להוריד בהם את הDX10 לXP. אני יודע שמייקרוסופט התעקשו שרק ויסטה תתמוך בDX10. יכול להיות שזה זיוף או מין קובץ פרוץ\ערוך??
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-