עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מחשב פורמט, אבל אין את הדיסק שהגיע איתו עם הדרייברים הבסיסים. הותקן XP, אבל אין קול, ויש עוד רכיבים רבים עם סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. ראשית אכתוב את הרכיבים עם סימן השאלה הצהוב במנהל ההתקנים, לאחר מכן אכתוב את החומרה של המחשב (שזוהתה ע"י HWINFO), אודה לכ מי שיוכל להצילנו ולומר לי מה עלי להוריד כדי שהכל יסתדר. (אם יש חבילת דרייברים אחת (אולי של לוח האם) שניתן להוריד מהאינטרנט שתסדר את הכל, מצויין, אם לא, אתרוצץ ין הרבה לינקים ) תודה מראש !!! ההתקנים שלא זוהו (סימן שאלה צהוב) : ATM Network controller Base Systm Device Multimedia Audio Controller SM Bus Controller Video COntroller VGA Compatabile חומרה : Intel Pentium 4 2417Mhz 134.3Mhz FSB D…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by ac1240,

המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. רק עכשיו זה מתחיל,ווינדוס XP. אולי זה יסתדר אחרי ריסט,לט ניסיתי,בכל אופן רציתי לדעת עם יש אופציה שצריך לסמן\לבטל שבעצם פותחת את המאפיינים בעת ניסיון פתיחת התיקייה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by malior,

יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?

5. Started by ski_farm,

יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by intermaster,

שלום רב, נתקלתי בבעיות רבות ולשם הפתרון שלהן נתבקשתי להתקין כל מיני hotfixים של מיקרוסופט. לא הצלחתי להתקין אף HOTFIX על השרת הזה... תמיד נתקלתי בהודעה: the update is not applicable to your computer המערכת מותקנת על ESXI 4 VM Service pack 1 מותקן. מה הבעיה? אולי למישהו יש הוטפיקס כלשהו שאמור לעבוד (לא משנה באיזה נושא) שאני אבדוק... תודה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי שתי חשבונות בwindows xp ואני רוצה שלשתיהם יהיו הרשאות Admin אבל אני לא רוצה שלחשבון אחד תיהיה לחשבון השני, שבין השאר זה אומר שאני לא רוצה שחשבון אחד יכול לבטל את הסיסמא של חשבון שני דרך לוח הבקרה. חיפשתי המון ולא מצאתי איך לעשות את זה תודה!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by huhxd,

שלום לכולם, ברצוני להתקין ווינדוס ויסטה אך איני יודע באיזה גרסא להשתמש של ביטים. אני רוצה להתקין את גרסת האולטימייט של ויסטה כאשר אני רואה שישנם כמה גרסאות של ביטים - 32Bit 64Bit ועוד גרסא הנקראת X86. במחשב שלי יש כרגע 2GB זכרון כך שאני רוצה להשתמש ב 32Bit, אך רציתי לשאול בכל זאת מה יקרה אם אני אתקין 64Bit (זה יכול להעמיס על המחשב סתם? או להפך וזה יהיה בדיוק כמו 32 רק עם אופציה לשיפור זכרון) ובכלל מזה x86? מה ההבדל בינו לבין 64 ו 32? והאם ויסטה באמת השתפרה מאז שיצאה? כבר אין בעיות התקנה של דרייברים וכו'? בכל זאת מה אתם מציעים לי לעשות? להשאר עם XP או לעבור לויסטה? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by IlanF,

אני חוזר עם עוד שאלת HOWTO (או, איך לשנות דברים בווינדוס) מטומטמת הפעם זה הAUTORUN של ווינדוס. אני מעוניין להוסיף 'make data DVD' (דרך NERO כמובן) לחלון הAUTORUN פשוט מעצבן שיש רק ליצור דיסק רגיל ולא ,DVD ואני צריך כל הזמן לפתוח את נרו ולבחור משם. (מקווה שלזה תיהיה תשובה )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן לפני יומיים עשיתי פורמט למחשב שלי. העניין הוא שלפני כשנתיים הוסיפו לי במעבדה, לאחר שתיקנו לי את המחשב, כונן קשיח נוסף במחשב בנפח של 80GB, כאשר הכונן המקורי הוא בנפח 150GB. בזמן הפורמט הייתה הקבוצה הראשונה של הדיסקים - הקבוצה שמהכונן הקשיח הגדול חולקה ל4 דיסקים, וכמה שורות מתחת לזה תחת כותרת אחרת, הופיע הכונן הקשיח הנוסף. מחקתי את כל הכוננים, גם לאחר הפורמט הכונן השני עדיין הופיע ברשימה (ריק כמובן), אך בהעלאת המחשב הוא אינו מופיע ואינו מזוהה. הכונן הראשי עומד כ150GB ולא מחולק (כי לא חילקתי אותו - לכן שאלתי היא לא כיצד לחלק למחיצות), אך אין זכר לכונן השני. מה עליי לעשות כדי "להחיות" את הכונן הנוסף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by orenmj23,

שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. השאלה בכותרת אולי לא ברורה. אז ככה: כתבתי המון ועשיתי קונטרול סי, וסגרתי את הקובץ, וכשאני עושה קונרול וי זה לא עושה כלום. אז חשבתי לי, האם יש באיפה שהוא את המידע שנעלם? חבל לי לכתוב הכל מהתחלה... איפה מוצאים את זה? היו שלום ו... MAY THE FORCE BE WITH YOU!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Alpha_Romeo_dx,

כל פעם שאני מגיע לאתר HWzone ואני עובר עם העכבר על התמונות אני מקבל Runtime error... מה אני עושה כדי להפסיק את זה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DUDEnamE,

אני בעל AMD3200 ASUS AN8NE 3GBDDR הפעלתי את המחשב אחרי שלא הדלקתי אותו כמה ימים וזה הופיע עשיתי שחזור מערכת זה לא עזר למישהו יש מושג למה זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. (Windows 7) בעת כיבוי המחשב הווינדוס נתקע במסך installing update 2 of 2. גם לאחר שהשארתי את המחשב פתוח כל הלילה זה לא עזר. אז עכשיו כל פעם שאני מכבה את המחשב אני חייב לכבות אותו בכוח (לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי). למישהו יש הצעה לפתרון? לצערי משום מה אין לי System restore לפני התאריך שבו זה התחיל. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות איזה עידכון גורם לבעיה הזאת ולמחוק אותו בעצמי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום! הודעה ראשונה שלי בפורום אז היי לכולם יש לי שאלה, אני בימים הקרובים משדרג את הלוח אם, זכרונות ואת המעבד אך מעוניין להשאר עם הארדיסקים הישנים ושאר הדברים. שאלה פשוטה, אני לא מעוניין לבצע התקנה מחדש של הכל (רוצה לשמוע על המערכת הפעלה כפי שהיא כרגע עם כל מה שמותקן עליה) האם SYSPREP רלוונטי עבורי? כי לפי כמה אתרים שעברתי עליהם ישנם כמה שיטות אך, הייתי מעדיף לשמוע מהחזקים פה בשפה שלנו (עברית) האם כן או לא. הסתכלתי על METHOD ONE באתר: http://www.sevenforums.com/tutorials/135077-windows-7-installation-transfer-new-computer.html#post1161038 מחכה לתשובתכם, תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה ... יש לי win xp והמערכת הפעלה קרסה , אני מנסה לעשות boot ל xp ולעשות שיחזור repair, שאני מגיע למסך של הסיסמא שאני צריך להקיש סיסמא , בשביל לתקן את המחשב דרך הדיסק של ה- xp , אני לא יודע מה הסיסמא . אין לי במערכת הפעלה סיסמא שאני נכנס אלייה מעולם לא שמתי. אתם יודעים אולי מה הסיסמא שלי? איף אני אמור לדעת אותה , אם מעולם לא שמתי סיסמא במערכת הפעלה שלי. אני מדבר פה על הכלי ששמו: recovery repair איפה שמתקינים את ה xp במסך הכחול , שלוחצים על r כדי לתקן. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש בר לוי!!!

19. כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם , משתמש בWIN 10 ,רוצה לדעת אם קיימת האופציה (BUILT IN) להציג את הביצועים (דיאגנוזטיקס ,CPU ,RAM,TEMP, NET) על המסך (באופן קבוע) \ שולחן העבודה בצורה הכי מינימליסטית שיש ? במידה ואין אופציה מובנת בWIN ,איזה כלים אתם ממליצים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!

22. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של DELL במדינה יחד עם מערכת הפעלה אבל אני מקבל רק רישיון OEM והתקנה ראשונה אך לא התקנה מקורית בדיסק נפרד. מה קורא אחרי כמה שנים אם אני מחליט לפרמט מחשב, להוריד/להשיג התקנה מאיפה שהוא ולהפעיל מערכת הפעלה? האם אצליח להפעיל ככה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היום הדלקתי את המחשב ושום תוכנה לא עלתה עם הוינדוס ושאני מנסה לפתוח תוכנה זה שואל אותי עם מה לפתוח אותה (כמו שלוחצים על קובץ כפתור ימיני ואז OPEN WITH) :pissed: :pissed: מה עושים??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי יש לי windows xp בעיברית ואני לא מצליח מאיפה להוריד את ערכת השירות החדשה ניסיתי ב windows update והוא רושם לי שמה שאין עידכונים זמינים להורדה והורדתי את הערכת שירות לאקס פי באנגלית ושרציתי להתקין הוא רשם שהוא לא יכול בגלל שהשפה שונה אז מאיפה אני יכול להוריד את זה? או שזה עוד לא יצא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים