Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מסוימת.. אני עובד על המחשב כרגיל ואחרי בערך חצי שעה המחשב נתקע בערך כל 3 שניות, כלומר הכל זורם במחשב-תקיעה של שניה, וחוזר חלילה. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 21:37:29 הינה לינק לתמוה של הפרוססhttp://up29.siz.co.il/up3/wndtomwdjioq.jpg ורציתי להוסיף ולהגיד שאחרי ריסטארט זה מיסצתדר לכמה דקות מזהו כמו 5 10 ואז חוזר שוב אני ממש מזיז את העכבר על המסך והוא ניתקה לשבריר שנייה וממשיך משהו מוזר לחלוטין בדקתי שתוכנות שרצות שאין משהו שקופץ ובאמת אין משהו כזה אז תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני משתמש בהרדיסק HITACHI 320GB.. הכל תקין . קניתי הרדיסק היום של W.D 500GB.. פירמטתי אותו כמובן לNTFS ע"י PARTITION MAGIC 8 רואים את הכוננים בבווינדוס..אפילו העברתי קבצים הכל תקין. בקיצור אני רוצה להעיף את ההיטאצי.. ולהתקין את המחשב מחדש ואת הווינדוס על ההרדיסק החדש. אז חיברתי רק את ההרדיסק החדש W.D... עושה רסטרט..בוט מהסידירום..אני מגיע להתקנת ווינדוס אקס פי... בוחר את הכונן C להתקין לצורך העניין.. והוא רושם לי שאין קבצי מערכת מתאימים כדי להתקין את מערכת ההפעלה.. מאיפה ההודעה הזאת באה? אני לא יכול להתקין עכשיו שום מערכת הפעלה עליו... למה זה ככה? מה עשיתי בצורה שגויה? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים... יש לי שאלה קטנה אתם מבטלים את האפקטים של הווינדוס ? כל הה APPERANCE ... תודה .. סתם מסקרן אותי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מתוכנה כלשהיא נגיד outlook או פוטושופ תוכנות אחרות מופיע לי מסך כחול עם מלא דברים כתובים עליו והוא פשוט מאלץ אותי לעשות רסטרט כי המחשב בעצם ניכבה (לפחות המאוורר) חשוב לציין יש לי וינדוס xp profesional
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אימי החליפה מחשב עקב זה שהחלו בעיות עם המחשב הקודם, שטכנאי המחשבים שלנו טען שנובעות מלוח אם תקול, והוא השאיר את ה-Windows 7 שהיה מותקן במחשב הישן, כאשר העביר ממנו את שני הדיסקים הקשיחים שהיו מותקנים בו, למחשב החדש. אימא שלי טוענת שלפעמים התוכנות שלה אינן מגיבות. האם מותר להשאר עם מערכת Windows 7 של המחשב הישן, בעת החלפת מחשב/לוח אם/מעבד, או שיש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על דיסק קשיח במחשב א', וכשאני מעביר את הדיסק הקשיח למחשב ב' או ג', הXP מסרב לעלות (בכל צורה, גם בSAFE MODE) כאשר מגיע השלב שצריך להופיע הלוגו של הXP שטוען אותו, המחשב עושה ריסט. וכשאני מחזיר את הכונן למחשב א', הXP עולה כשורה... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה - כשהוא עולה ל- WINDOWS האקספלורר לא עולה ישר. כדי להפעיל אותו צריך להיכנס לחלון "WINDOWS TASK MANAGER" ולעשות NEW TASK ואז להפעיל את האקספלורר ? מוזר מאוד...
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, כשאני נכנס לתיקייה ב-windows explorer ומתחיל להקליד שם של קובץ\תיקייה הסמן של הכתיבה קופץ לי ישירות לתיבת החיפוש הקטנה בפינה השמאלית ומה שהקלדתי נרשם שם, וכמובן שהחיפוש מתחיל בצורה אוטו'. מה שאמור לקרות שמקלידים שם של קובץ שקיים בתיקייה זה שיהיה מעין מלבן תכלת שרץ על הקבצים שעונים על שם הקובץ המוקלד לפי ההתקדמות תוך כדי ההקלדה, לדוגמא אם אני בתיקייה מסויימת ויש שם קובץ בשם "בדיקה.doc" ואני אתחיל להקליד "בד" הסמן של ה-explorer יסמן לי את הקובץ ויאפשר לי לבחור בו, במקרה שלי בתחילת ההקלדה זה ישר עובר לי לחיפוש ומקליד שם. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזאת: לפני התקנת הWindows צריך לבחור בין 2 סוגי פירמוט, "מהיר" או "מלא. חוץ מהבדלי הזמנים בינהם ("מלא", לוקח ממש הרבה זמן) הבנתי גם מה ההבדל המהותי. השאלה היא לגבי דיסק קשיח חדש שאני קונה, האם צריך לבצע פירמוט "מלא", למרות שהדיסק חדש ונקי ממידע? שאלה חשובה מבחינתי, כי אין לי כוח לבזבז חצי שעה על פירמוט לדיסק קשיח חדש וזה לשווא. תודה (:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול עשיתי פורמט, ורציתי להתקין windows 7. אבל באמצע ההתקנה, המסך איבד את האות מכרטיס המסך ועובר לSTANDBY כאילו המחשב מכובה. ניסיתי עוד פעם, ואז ניסיתי גרסא אחרת וניסיתי עוד 2 גרסאות של XP. בסוף אחרי בירור הבנתי שהמסך, בצורה אכראית, מפסיק לשדר לDVI ומשדר רק לVGA. זה קרה לי רק בהתקנת WINDOWS ובשום מקום אחר לא. מישהו יודע אם יש תיקון לזה? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
1. אני מניח שזה אמור לחסוך מקום במחשב. לסמן את זה? האם זה מאט/מכביד על המחשב? 2.מה הגודל של ווינדוס 7 על הדיסק הקשיח אחרי ההתקנה (ווינדוס נקי בלי תוכנות)?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה כיבוי והמחשב לא רוצה להיסגר בגלל IEXPLORER.EXE והוא בכלל לא פועל .....משום מה הוא לא סוגר אותו .......זה איזה באג מוכר ב SP2 אולי ??......כי בדיוק התקנתי SP2...וזה התחיל רק לאחר כמה פעמים שעושים לו "סיים עכשיו"...הוא נסגר בסופו של דבר ואז גם עושה כיבוי . ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN XP + SP2 כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא סוגר תוכנות וכל פעם (כל תוכנה.) הוא סוגר את התוכנית בליווי פסי התקדמות כחולים כאלה ואף פעם הוא לא מצליח לסגור את התוכנה..תמיד אני צריך לעשות לו END NOW, בסוף...המחשב חזק (P4 3000 1024) וזה קורה כל פעם כשאני מכבה בלי יוצא מן הכלל.. לחבר שלי יש מחשב חלש יותר והוא סוגר לו את כל התוכניות בקלות.. יש משהו שאני יכול לעשות? תודה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני מקווה שאני בפורום הנכון. בעת הפעלת מערכת ההפעלה XP, כאשר המחשב נכנס למערכת מופיעה התמונה הבאה שהוספתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-