עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by Tal14,

עברתי לא מזמן לויסטה(שלושה ימים)והיום רציתי להתקין את המדפסת שלי, מדפסת משולבת HP OfficeJet 5610. התקנתי הכל טוב ויפה, עשיתי ריסטרט למחשב והUSB לא מזוהה. ניסיתי הכל! לא יודע מה לעשות כבר.. וכן, התקנתי דרייברים מתאימים לויסטה, ובהתקנה של המדפסת זה התקין לי את הדרייברים וזה זיהה את המדפסת.. מה עושים ? תודה

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  4. ערב טוב היום החלפתי מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך במפרט הקודם היה לי על הHD ווינדוס וויסטה. הפעלתי היום את המחשב עם החלקים החדשים אבל הוא עושה לי שגיאה שהוא לא מוצא את WINLOAD עשיתי REPAIR עם הדיסק של הווינדוס הוא תיקן משהו ועכשיו אין את השגיאה אבל הווינדוס מנסה לעלות ונתקע בחלון הזה שהפס רץ ועושה ריסט ולא מצליח לטעון את מערכת ההפעלה מה אפשר לעשות עם בעיה כזאת חוץ מלפרמט את המחשב אלא אם זאתי תיהיה האופציה האחרונה שלי תודה מראש על העזרה ושבוע טוב אלעד

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by intermaster,

שלום רב, נתקלתי בבעיות רבות ולשם הפתרון שלהן נתבקשתי להתקין כל מיני hotfixים של מיקרוסופט. לא הצלחתי להתקין אף HOTFIX על השרת הזה... תמיד נתקלתי בהודעה: the update is not applicable to your computer המערכת מותקנת על ESXI 4 VM Service pack 1 מותקן. מה הבעיה? אולי למישהו יש הוטפיקס כלשהו שאמור לעבוד (לא משנה באיזה נושא) שאני אבדוק... תודה...

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  6. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by rikus,

היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  8. שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by moo2004,

או במילים אחרות, איך אפשר לאפשר התקנה של דרייברים שלא נחתמו דיגטלית ע"י Microsoft תמיד!! קראתי שאפשר להריץ את הפקודה Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON אבל היא תופסת רק בגירסאות Beta... (חוץ מזה עשיתי חיפוש במחשב שלי ולא מצאתי את הקובץ הזה)

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by domuzy,

פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  11. Started by stingeR-,

טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  12. יש לי תחנותׁׁ(TC) שיש עליהם XP שמחוברות לדומיין אך לא מסונכרנות מבחינת שעון ואיזור זמן. הרצתי עליהם DSfix לתיקון, והוא עדיין מראה שעה לא תקינה. איך ניתן לתקן זאת ?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  13. יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by lioryb,

הכונן DVD בנייד שלי אינו מצליח לקרוא את הדיסק (המחשב הנייח, כן) האם יש דרך להתקין בלי הכונן? מישהו יכול להפנות אותי למדריך? תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  15. Started by tal,

שלום כולם יש לי בעיה עם אתר מסוים הוא לא עולה לי והוא רושם לי שהוא זקוק לג'אווה ועלי להתקין תוכנת גלישה שתומכת בג'אווה או לחילופין לשנות את ההגדרות שלי ולאפשר ג'אווה איך אני עושה את זה ???? חיפשתי וממש לא מצאתי תודה

16. היי, קצת קשה לי להסביר את התופעה הזאת, אבל אני אנסה. יש לי מחשב לפטופ dell vostro i5, 4G RAM, עליו מותקנת מע' הפעלה Win7. הבעיה היא כזאת, כשאני מפעיל לדוגמה וורד, התוכנה נפתחת אך קופאת, אני רושם כמה מילים אך הם לא מוצגות על המסך, רק לאחר שאני עושה ריסייז לחלון של התוכנה (Maximize & Restore) אז המסך מתעדכן, והדבר חוזר על עצמו שוב ושוב. כלומר המסך לא אינטראקטיבי. חשוב לציין שגרסת ה-Office היא 2013, אבל הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסת 2010. למעשה שידרגתי את ה-Office במטרה שהבעיה הזאת תיפתר, אך לא כך קרה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  18. הי, שמתי לב לקטע ממש מוזר. יש לי Windows 7 Ultimate 64-Bit מותקן לי 4GB RAM הלוח אם שלי תומך עד 16GB ובכל זאת, משום מה, הווינדוס מציין 3.50 GB usable למה? |: תודה!

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  19. אורח Si-Nom

חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  21. אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  22. יש לי מדיי פעם שאני נכנס לאתרים כמו MSN.CO.IL הרבה פופאים מעצבנים, הייתי רוצה תוכנה- לא משנה אם היא חינמית או לא, העיקר שהיא יעילה אך ורק לפופאים ושלא תגביל אותי בגלישה, וגם איזה תוכנות מומלצות לSPY ? לי יש את הAD AWARE 6 PRO האם זה מספיק או שמומלץ עוד תוכנה להתקין בנוסף אליה?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by forMR,

שלום, יש לי Vista Premium ויש משהו ממש קטן שמאוד מציק לי ואני לא מבין מדוע זה קורה. הבעיה היא בתפריט start, הזה שלמטה, שם יש כלמיני shortcuts ויש אפשרות לשנות את מיקומם - להעביר shortcut מסויים למעלה/למטה וכן הלאה (יש לציין שאני משתמש ב-classic start menu)... אז בתפריט הראשון של start ובתפריט הפנימי שלו - programs, אם אני משנה את סדר shortcuts והתיקיות, זה לא שומר את זה (מספיק לעשות restart או log off והכל חוזר לעצמו - לפי איך שויסטה מסדרת את זה ולא לפי מה שאני סידרתי) - בשאר התיקיות הכל עובד כמו שצריך והסדר שאני מגדיר נשמר. מישהו יודע מודע זה ככה ואיך אפשר לעשות שסדר שאני מגדיר ישמר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Golden-WerWolf,

אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  25. זה נכון??..(אם כן)- כמה זה חמור???

• 5 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.