Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://www.themexp.org/ מורידים את הקובץ הרצוי - עושים UNZIP וב SAFE MODE (רק בSAFE MODE אחרת זה לא עובד) מחליפים את הקובץ הזה עם המקורי של XP , שנמצא בסיפריית המערכת . יש שם מלא תמונות יפות.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי אני עושה הרבה התקנות, ואחרי כל התקנה אני גם מעדכן את Windows. הבעיה (לא בדיוק בעייה, יותר משהו שגורם לאי נוחות מסויימת) היא שיש בסביבות 90 עדכונים (משתנה ממחשב למחשב) להוריד ולהתקין כל פעם. האם יש דרך להוריד לדיסק את העדכונים ואז כל פעם לחסוך את זמן ההורדה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
sap לאחרונה התקנתי Windows 2000 SP3 ושמתי לב שלוקח לו המון זמן לסגור את עצמו. כלומר אני עושה Shutdown והוא עושה תחלון של ה Saving Settings... וזה לוקח לו בערך איזה חצי דקה! אחר כך רק Windows is shutting down.. וזה באמת סוגר. תחושה שלי שהוא מנסה לסגור איזה Service רק אין לי מושג מה. הצעות/רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכלום במקלדת שלי יש כפתורים מובנים לשליטה בעוצמת הווליום, רציתי לדעת האם קיים תוסף דרכו אני יכול לקבל אינדקציה בזמן שינוי עוצמת הווליום. כלומר - נכון לעכשיו, אם אני מגביר / מחליש את העוצמה אני עושה את זה ללא תצוגה ויזואלית ולא יודע כמה החלשתי/הגברתי את העוצמה. אני יודע שבמחשבים ניידים רבים, בהם יש כפתורים מובנים, באים עם חבילת הדרייברים תוסף שעושה את הפעולה הזו. אני משתמש במחשב נייח, ים כרטיס קול מובנה, ויינדוס 7. תודה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, win 7 מותקן על intel i3 עם 1 gb, עושה מידי פעם restart. מבדיקה ב event viewer: Critical Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בכמה מילים איך ניתן בווינדווס XP לשמור קובץ פלאש מסוים מתוך דף אינטרנט פשוט?? אני חושב שהקבצים הללו נשמרים בד"כ כזמניים אבל באיזה תיקיה ואיך ניתן להגיע אליה??? חשוב זה תחת ה XP
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חלונות XP , המערכת נכנסת למשתמש היחידי המוגדר במחשב אך מיד יוצאת ואז מתקבל מסך הכניסה למשתמשים. אני שוב בוחר במשתמש ושוב יש כניסה וממש מיד יוצא שוב וחוזר חלילה. נסיתי להיכנס במצב בטוח וקורה אותו הדבר וכן ניסיתי להכנס עם משתמש ADMINISTRATOR אך אין שינוי.מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהרצת XP mode במחשב שלי (Win7 64bit) ונותן את השגיאה הבאה : Cannot Windows Virtual PC host process. Check the System event log for more details. Windows Virtual PC requires hardware-assisted virtualization. There is no hardware-assisted virtualization support in the system. בביוס Virtualization מופעל עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
השימושים שלי הם כאלה לשתף קבצים ברשת קווית והזרמתם בין 2 מחשבים הזרמת תכני HD לאותו מחשב ולסטרימר וגיבוי מסמכים מ2 מחשבים. זהו! זהו! זהו! איזה גרסא אני צריך, (מחשב יחסית חלק מעבד sempron 1200 + 1GB RAM) אבל יש מלא כוננים קשיחים
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב דיי חזק אפשר להגיד: AMD 3200+ 64bit 512 RAM 120 GB ממתי שאני לוחץ על הכפתור הדלקה של המחשב במארז, תוך 5 שניות אני בבחירת משתמש של ה-XP. כאשר אני מקליד את הסיסמה, לוקח למחשב 10 דקות לפחות עד שאני יוכל לעבוד. איפה שההתחל נמצא - אין גישה - זה כזה תקוע, עד שזה מסיים את התהליך שלו. כעקרון התהליך: McShield - עובד 5 דקות לפחות על ההתחלה עם 100% מעבד. לי נראה שזה של האנטי וירוס שלי.. יכול להיות? אם כן איך מבטלים את זה? (McAfee). למה זה ככה? וגם בכיבוי של המחשב שלי, הוא סוגר את המשתמש מהר ויפה.. אבל בשניה שזה אמור לעשות את הכיבוי בפועל (הכיבוי מסך בפועל), אז המחשב לא עושה כלום.. אפילו לא חושב.. ככה זה הולך איזה 10 דקות ואז פתאום הוא נכבה כמו ילד טוב למה זה כ…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני משתמש בהרדיסק HITACHI 320GB.. הכל תקין . קניתי הרדיסק היום של W.D 500GB.. פירמטתי אותו כמובן לNTFS ע"י PARTITION MAGIC 8 רואים את הכוננים בבווינדוס..אפילו העברתי קבצים הכל תקין. בקיצור אני רוצה להעיף את ההיטאצי.. ולהתקין את המחשב מחדש ואת הווינדוס על ההרדיסק החדש. אז חיברתי רק את ההרדיסק החדש W.D... עושה רסטרט..בוט מהסידירום..אני מגיע להתקנת ווינדוס אקס פי... בוחר את הכונן C להתקין לצורך העניין.. והוא רושם לי שאין קבצי מערכת מתאימים כדי להתקין את מערכת ההפעלה.. מאיפה ההודעה הזאת באה? אני לא יכול להתקין עכשיו שום מערכת הפעלה עליו... למה זה ככה? מה עשיתי בצורה שגויה? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תמחשב הבא:Dell Inspiron N5110 בקיצור למי שלא מכיר ואין לו כוח לחפש מפרט : מחשב חמוד מעבד I3 עם 4GB 1333 אני לא אחד שמשתמש ביותר מדיי תוכנות ומהירות המחשב חשובה לי מאוד לכן רציתי לשאול האם קיים הבדל בין גרסת ההום לאולטימייט אולי באחת מהם יש יותר תהליכים או שהיא כבדה יותר למחשב מסיבה כלשהי בנוגע לגרסאות הווינדוס אני לא מבין דבר ולכן אני פונה אליכם כדי שאני יידע האם להשתמש בגרסת אולטימייט שיש לי בבית או להשאיר את ההום שמגיע עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב לשימושים משרדיים. המחשב יהיה עם זכרון DDR2 2048MB 800MhmHZ. איזה שיקולים צריכים להביא בחשבון בנוגע למערכת ההפעלה: Windows 7 ברמת 32Bit או 64Bit? תודה על התשובות
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-