עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by bh1811,

אתמול קרה דבר מוזר במחשב של אחי: הפעלתי את המחשב ובמסך הטעינה של הוינדוס זה רושם שהוא לא מוצא את התיקייה system32 וזה שואל אותי אם לעשות repair . אז הכנסתי את הדיסק התקנה לכונן לחצתי על r ואז זה שואל איזו פקודה ברצוני לעשות. עכשיו השאלה:האם יש פקודה או דרך כלשהיא להחזיר את קבצי ה system למחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. Started by sagi_10,

יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by MigraineBOY,

יש לי windows 2000 professional ובעיה היא שאני לא מצליח לעדכון את הווינדוס. כשאני לוחץ על windows update כמובן שהוא מביא אותי לאתר מיקרוסופט - אני לוחץ על Scan for updates ואז מופיע לי המסר בא- Windows Update Error Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. Select from any of the following pages for information about Windows Update services, or send us your feedback. Windows Update Home Page About Windows Update Support Information You can also get online support if you are having problems with Windows Update. Send error number to Microsoft (0x800A138F) Note This sends error information but does not create a support incident; you may …

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  5. שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  6. אהלן, אני לא מצליח להגדיר את תוכנת הדואר כברירת מחדש לשליחת קבצים מהסייר לדוגמא... כל ההגדרות תקינות אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח קובץ אני מקבל הודעה שלא מוגדרת תוכנת ברירת מחדל. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. Started by Rio_911,

התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by rikus,

היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by orenmj23,

שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by gromeck,

איך אני מבצע Slipstream SP1 לויסטה? אני משתמש בגירסת Ultimate 32bit Hebrew מכל המאמרים שראיתי עד כה, הצלחתי להבין רק חלק, איך אני בדיוק עובד עם ה- AIK, שהם מדברים עליו?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by LevyVista,

שלום לכולם, פירמטתי ושידרגתי לפני מספר ימים לוינדואס ויסטה אולטימט 64 ביט, (היה לי 32) לאחר הפירוט, אני נכנסתי לוינדואס והתחלתי בהתקנת הדרייברים, התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין, הגעתי לדיסק של הכרטיס מסך, לאחר ההתקנה של הדרייבר שלו וביצוע של ריסט, עם כנסתי לוינדואס ולאחר שלבי הטעינה, לאחר כמה שניות, המסך פשוט נכבה.. הסאונד והכל עובד כרגיל אבל המסך לא מגיב.. נכנסתי דרך מצב בטוח והכל עובד כשורה, כרגע, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני עובד עם ה-VGA הסטנדרטי, הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול בעצם להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך =/... הורדתי את הדרייבר העדכנתי מהאתר של NVIDIA עבור 64 ביט, עדיין, אותה הבעיה.. כשהתקנתי את 32 לראשונה, זה גם עשה לי את אותה הבעיה בדיוק עם ה…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by moshe88,

שלום הWIN 7 פשוט משגע אותי לדוגמא אני מתקין (מנסה) גוגל כרום אבל הWIN לא נותן רושם שגיאה 0x8005071c אני המשתמש היחידי במחשב(אדמניסטרטור) בדקתי בחשבונות משתמשים בדקתי מנהל האישורים לא מצאתי פתרון זה כאילו שאין לי הרשאות במחשב לפי דעתי הבעיה ברגיסטרי אבל אין לי מושג מה עושים שם

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום התקנתי וונדוס חדש והוספתי 2 יוז'רים אבל בנתיים עבדתי המון על הAdministrator ועכשיו שכחתי תקטע שהוא לא נותן להיכנס אליו אם יש יוז'רים אחרים. הוא לא נותן עכשיו למחוק את השאר כדאי שאני יוכל שוב להשתמש בו. יש איזה דרך לפתוח אותו לשימוש שוטף?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  16. שלום לכם! כונן C הוא 12GB. ומראה שנשאר בו רק 370MB למרות שתפוס בו: 6GB ווינדוס 1.3GB תוכנות 800MB דברים בשולחן עבודה וכד'. סה"כ 8GB מה עושים? בדקתי קבצים נסתרים, עשיתי DISK CLEANUP וכלום לא עוזר. שבוע טוב אריאל

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  17. הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... ) ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים) ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית... תודה...

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by ETB,

תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  19. אז ככה... הורדתי קובץ AVI גדול מהרשת (300 MB) אבל הוא כנראה היה פגום ולכן אני לא יכול לגשת אליו. אך לא פה הבעיה שלי - מהרגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ה EXPLORER מתחיל "להתנפח" ולצרוך המון זיכרון (מצפיה בטסק מנג'ר). בכל אותו הזמן הדיסק עובד כמו חמור ועושה הרבה רעש, ומחליש לי מאוד מאוד את הביצועים של המחשב. רק ריסטרט פותר את הבעיה. חוץ מזה אני גם לא יכול למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש.... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 - והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 מעבד P2.4 ו 256 DDR. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by omri_ro,

הדלקתי היום את המחשב וקיבלתי את ההודעה: "NTLDR MISSING", מה עושים? זה רק איזה קובץ שנמחק בטעות(עשיתי אתמול ניקיון בHD ויכול להיות שמחקתי בטעות), או שאני צריך להתקין מחדש? מדובר בXP אם זה משנה משהו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Alpha_Romeo_dx,

כל פעם שאני מגיע לאתר HWzone ואני עובר עם העכבר על התמונות אני מקבל Runtime error... מה אני עושה כדי להפסיק את זה??

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  23. יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  24. יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.