עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coil,

הודעה זו נכתבה בשביל חבר: שלום לכולם יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי לאחר מספר דקות שאני מדליק את המחשב ומתחבר לאינטרנט הוא נהיה ממש איטי עכיו גיליתי ב windows task manager שיש משהו שעולה ל90-100 אחוז כאשר המחשב נהיה איטי היישום שעולה ככה הוא svchost.exe והוא זה שחוסם את המחשב מלעבוד כמו שצריך.... לאחר שאני מבטל יישום זה המחשב מאבד את כל החיבור לאינטרנט וצריך להדליקו מחדש..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. חבר'ה יכול להיות שבאקספי הום אין את הפקודה taskkill שסוגרת תוכניות? (דומה למנהל המשימות רק סוגר תוכנית לגמרי). תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שאני נכנס לאתר כמו כאן לדוגמא כל פעם אנ י צריך לרשום מחדש את השם משתמש והססמה.. עד לפניי יומיים זה עבד לי.. ועשיתי באקספלורר בתוכן שם השלמה אוטומטית זה מסומן בוי לשמירה ובכל זאת זה לא שומר.... יש עוד פתרון לבעיה? תודה :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by michael1232,

בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, לפני כמעט שנה התקנתי את הויסטה גירסת OEM שלא מצריכה אקטיבציה וכמובן לאחר מכן שידרגתי ל- SP1 ואתמול פתאום לאחר מספר כיבויים והדלקות לא סדירות הויסטה מבקש לעשות אקטיבציה א. גירסת OEM לא דורשת אקטיבציה ב. ע"פ KB של מיקרוסופוט האקטיבציה יכולה לנבועה מישנויים/תקלות בBIOS (היו הדלקות וכיבויים של המחשב) ג. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון מבלי לפרמט ולהתקין מחדש????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://www.themexp.org/ מורידים את הקובץ הרצוי - עושים UNZIP וב SAFE MODE (רק בSAFE MODE אחרת זה לא עובד) מחליפים את הקובץ הזה עם המקורי של XP , שנמצא בסיפריית המערכת . יש שם מלא תמונות יפות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Jack_g,

התקנתי ווינדוס XP PRO+SP1 ואני לא מצליח לעשות שום עדכון בין אם אני מנסה לעדכן את העדכון ידנית כגון הקובץ שמתקן את בעיית ה בלאסטר לבין אם אני מנסה לעדכן דרך האתר קורה אותו הדבר, הוא מוריד את ההתקנה ו עושה ריסט ובעצם לא עשה התקין כלום. אני בודק ב "הסרה והוספה של תוכניות" ולא הוספו שם עדכונים כמו שאמור להתווסף. ניסיתי להתקין כבר מחדש את הווינדוס וזה שוב קורה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, מערכת ההפעלה שלי, Windows XP, לא מוכנה להתכבות (תופעה שהחלה לפני זמן מה, אבל אני לא זוכר מתי אז אני לא רוצה להשתמש בשחזור המערכת) מתוך משתמש המחובר. (למעשה אי אפשר גם לנתק את המשתמש לחלוטין או להפעיל את המחשב מחדש) מה כן אפשר לעשות? צריך לבחור באפשרות ההתחברות כמשתמש אחר, ובכך לחזור למסך הראשי של המערכת (בו בוחרים איזה משתמש נכנס), ורק משם ניתן לכבות או להפעיל מחדש. מה עושים? לתשומת לבכם, המערכת מעודכנת בכל העדכונים שהציעה Microsoft. תודה מראש.

10. Started by ehud101,

שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.

11. Started by ilay22,

צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, כל פעם שאני כותב כתובת עם שגיאת כתיב או משהו כזה ואין כזה אתר אז זה משנה לי את כל הכתובת למשהו כזה http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.corsairmicro.co,m&srch=5&prov=&utf8 למשל פה טעיתי עשיתי פסיק בטעות וזה שינה לי את כל הכתובת ואני צריך לכתוב מחדש במקום פשוט לתקן את זה יש איזה דרך להשאיר את הכתובת כמו שהיא עם השגיאה? כאילו: www.corsairmicro.co,m ? בלי כל השטויות האחרות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by NIVTAL,

בכללי היה לי על המחשב כבר WINDOWS 7 בכונן קשיח א' אבל התקנתי עוד פעם על המחשב רק עם כונן קשיח ב' שונה והוצאתי את אותו כונן ושמתי במחשב אחר, עכשיו והוא מראה לי לפני הפעלת ה-WINDOWS שני מערכות הפעלה ששתיהן עם שם Windows 7 עכשיו רציתי למחוק את ההיא שלא עובדת שהותקנה על הכונן הקשיח ב' ואני לא רוצה לפרמט מהכונן הקשיח ההוא.. תודה על העזרה, ניב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by DJO,

אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כשאני מנסה להכנס להוספה או הסרה של תוכניות (בין אם זה מהלוח בקרה או מקום אחר) הוא פשוט אינו מופיע. שום שגיאה, פשוט כלום לא קורה. עשיתי שיחזור מערכת, לא עזר.. אני כבר אובד עצות. מה לעשות?

16. המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gromeck,

איך אני מבצע Slipstream SP1 לויסטה? אני משתמש בגירסת Ultimate 32bit Hebrew מכל המאמרים שראיתי עד כה, הצלחתי להבין רק חלק, איך אני בדיוק עובד עם ה- AIK, שהם מדברים עליו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Kak,

אני רוצה שהווינדוס יציג את התאריך בספרות בלבד בצורה הבאה: שנה\חודש\יום מסיבה כל שהיא האפשרות לא קיימת בהגדרות! אפשר להציג בשיטה האמריקאית שנה\יום\חודש או להציג בשיטה הנורמלית אבל רק כשהחודש מוצג כמילה ולא כמספר j 1/JAN/2013 רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. כאמור, אין לי מושג בשביל מה, אבל הנה, שתדעו ..... https://www.youtube.com/watch?v=woNP5ojkhRM

20. Started by reviZor,

שלום אנשים. יש לי בעיה: אני מנסה להגדיל את הנפח של C ויש לי 30 ג'יגה שלא בשימוש. אני משתמש בווינדוס וויסטה וזה פשוט לא נותן לי לשנות את הגודל, בלי פורמט אז אני בדילמה של איך אני יכול להוסיף את ה30 ג'יגה האלא לC. PARTITION MAGIC לא עובד בוויסטה. DISK MANAGER של וויסטה לא נותן להגדיל אלא רק להקטין. PARTITION MANAGER גם כן לא נותן להגדיל. האם יש עוד אפשרויות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by oz4225,

התוכנה windows defender מאיטה את המחשב? יש לי אנטיוירוס ואף פעם לא השתמשי ב windows defender עכשיו הפסקתי אותה כדאי להדליק אותה בחזרה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה

24. Started by BlackTalon,

אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים