Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.לפני כמ זמן התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי על הווינדוס אקס פי שהיה לפני כן הבעיה שלי היא שכל פעם שאני רוצהנ לכבות את המחשב המחשב לא מתכבה אוטומטית הוא אומר לי כעט ניתן לכבות את המחשב וכל זה לא היה לפני כן .לפני כן המחשב היה מתכבה אוטומטית האם יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחר כיבוי המחשב ה- WIN נתקע מה הסיבה? וכיצד ניתן לפותרה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לי VMC בסלון ואני מדיליק ומכבה בעזרת השלט שיש לי.. זה לא בדיוק כיבוי וזה גם לא HIBERNATION אני פשוט לוחץ על כפתר הOFF והמחשב נכבה יש אחרי מספר שניות וכמובן נדלק מאותו מצב בו כיביתי! הבעיה היא כשהמחשב נדלק בגלל פעולות שאני תזמנתי במיוחד הוא נשאר דלוק בזמן שאני לא בבית ואני רוצה שהוא יכבה אחרי שהוא מסיים או אחרי זמן מה שהפעולה כבר הסתיימה.. סימנתי שהוא יכנס למצב שינה במתזמן מסימות! אבל הוא נכנס למצב שינה רק לא מלא כמו שצינתי לפני כן איך עושים את זה? יש לי ויסטה... תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום ! יש לי XP עם SP1........ , ואני משתמש ב-IE6 תמיד מעודכן אנטי וירוס מחשב מסודר.....כמו שצריך. (SP1 ל-IE גם) יום בהיר אחד אני קם בבוקר ישר למחשב.... והופה המדייה פלייר לא עובד , להתקין מחדש ? לא עוזר. אוקיי אפשר לוותר על מדייה פלייר....לביינתים. (כותב לי "היישום נתקל בשגיאה" וזהו , שום דבר לא עוזר!) אבל , גם האקספלורר התחיל לעבוד צולע , כנראה שהוא לא קורא קטעי javascript או java או...לא יודע מה. והכל מותקן Virtual machine של sun ושל microsoft והכל עבד עד לפני כמה ימים....מוזר ביותר ! אני לא מוצא התקנה של IE6... השאלה אם להתקין מחדש בכלל אפשרי ,ואם זה יעוזר ? מישהו נתקל בכזה דבר פעם ? אני בתקופה של בגרויות וטסט בקרוב...אין לי זמן לפרמט תודה רבה! נ.ב. - אנ…
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה מתנתק לי המיקרופון הוא על מצב MUTE ואני צריך לשנותו. עד לפני שבוע לא הייתה הבעייה. ביצעתי עידכוני תוכנת חלונות וסקייפ וכן התקנתי תוכנת סריקה. מה לעשות? מעצבן!!!!!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן , כל פעם מופיע לי מסך כחול עם זמן שעולה 70 , 80 עד 100 ואז הוא מאתחל את המחשב מחדש , שהמחשב עולה מופיעות לי כמה אופציות כמו לעלות את הווינדוס במצב בטוח או להעלות אותו במצב נורמלי , אני בוחר באופציה להעלות במצב נורמלי והווינדוס עולה כרגל , אחרי כמה זמן שוב מופיע המסך וככה חוזר כל הזמן. בדקתי בעזרת תוכנה את הקבצי קריסה בווינדוס , שמעתי שאולי זאת בעית חומרה , אני מעלה לפה את מה שהתכונה הציגה לי , אשמח לפיתרון לבעיה : ================================================== Dump File : 071810-18078-01.dmp Crash Time : 18/07/2010 19:06:12 Bug Check String : PFN_LIST_CORRUPT Bug Check Code : 0x0000004e Parameter 1 : 0x00000099 Parameter 2 : 0x0003b248 Parameter 3 : 0x00000002 P…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברה התקנתי לאחרונה ויסטה אולטימייט 32 ביט עכשיו היא עובדת מצויין עם רישיון והכל קורה לי לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב פתאום אני מקבל מסך כחול ל3 שניות בערך וכתוב בו כל מיני שטויות ואז זה עושה ריסט למחשב ורק אז עולה לי הווינדוס... עכשיו אם זה היה חד פעמי לא הייתי שואל פה אבל זה כבר קרה לי איזה 3 פעמים.... מה עושים?
-
- 54 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בכונן E היו לי בערך 5 ג'יגה פנויים ורציתי להתקין משחק חדש. באמצע ההתקנה הוא נתקע ולא איפשר להפסיק את ההתקנה בצורה נורמלית. קיצר עשיתי ריסט, וכשהמחשב עלה, לתדהמתי גיליתי שבכונן E נשארו לי רק 2.8 ג'יגה, והתקיה של המשחק החצי מותקן אינה! לאן נעלמו לי 2.2 ג'יגה?? תודה לעוזרים (ד"א אני עובד עם win xp SP 2 )
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי שרת 2003 R2 ויש לי עליו PRINT MANAGEMENT ושם יש לי את כל המדפסות בארגון. עכשיו אני רוצה לנהל אותו מה XP שיש לי אז הורדתי את הקובץ pmcmgmt.exe התקנתי אותו ב XP והיתחברתי דרכו לשרת. כאשר אני רוצה לבצע פעולת ניהול אני שם לב שאין לי את האפשריות לדוגמא כאשר אני לוחץ קליק ימני על מדפסת אין לי PROPERTIES ואין לי גם אפשרות ADD PRINTERS ועוד הרבה דברים. אין לי בעיית הרשאות. ניסיתי לנהל מדפסות מקומיות אצלי ואותו הדבר קורה. יש ברשותי XP PRO SP3.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום ! למרות שביטלתי סיסמא בחשבוןן משתמש בעת החלפת משתמש אני נדרש להכניס סיסמה כשאני מכניס סיסמא יש הודעה שהסיסמא שגויה ואני לא מצליח להחליף משתמש אלא רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב בתודה-כספי
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב xp שלי אני יכול לכתוב בעברית ב word או כל מסמך טקסט אחר אבל אני לא רואה את השמות ב icq בעברית וכך גם הפרטים, אני לא יכול לשלוח email בעברית (אני משתמש ב incredimail xe) ככה אני יכול לכתוב וגם לראות מסמכים בעברית אבל הבעיה העקרית היא ב icq ו ב incredimail מישהוא יכול לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ...התקנתי היום ווינדוס ויסטה..ויש בעיה מוזרה יש חלקים שהווינדוס לא יכול לקרוא בעברית למשל אני שם שיר ב ווינאמפ זה מראה לי הכל בסימני שאלה !! אבל כשאני רואה את הקבצים בתוך תיקייה זה בעברית..... וגם כשאני נמצא באינטרנט הכל בעברית ואפשר לכתוב עברית וגם התקנתי תוכנה כלשהי בשביל המחשב וזה כותב לי הכל בסימני שאלה זה לא מזהה את העברית יש דרך לתקן את זה ?!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני נגיד רוצה לכתוב בעברית ב- notepad , אז זה כותב בעברית, כי יש לי עברית אבל אחרי שאני לוחץ שמור, אז זה מראה את זה : http://img39.imageshack.us/img39/6471/76433155.jpg אחרכך אני עושה אוקי ושומר, ואז כשאני פותח את מה ששמרתי, זה מה שמראה : http://img29.imageshack.us/img29/9803/36885901.jpg ויש גם כמה אפליקציות שמראות כל מיני סימנים במקום עברית[br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 22:41:19 לא משנה... זה כבר הסתדר לי.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי XP SP2 באנגלית על אחד המחשבים ואי אפשר לכתוב בעברית, הלכתי להגדרות השפה.. ואי אפשר להוסיף עברית.. אין לו ברשימה =\ יש איזה פאטץ' שאפשר להוריד שיסדר את הבעיה ? או שיש אפשרות אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-