עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של DELL במדינה יחד עם מערכת הפעלה אבל אני מקבל רק רישיון OEM והתקנה ראשונה אך לא התקנה מקורית בדיסק נפרד. מה קורא אחרי כמה שנים אם אני מחליט לפרמט מחשב, להוריד/להשיג התקנה מאיפה שהוא ולהפעיל מערכת הפעלה? האם אצליח להפעיל ככה? תודה.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by yarin153,

אני מתכנן לקנות תמחשב הבא:Dell Inspiron N5110 בקיצור למי שלא מכיר ואין לו כוח לחפש מפרט : מחשב חמוד מעבד I3 עם 4GB 1333 אני לא אחד שמשתמש ביותר מדיי תוכנות ומהירות המחשב חשובה לי מאוד לכן רציתי לשאול האם קיים הבדל בין גרסת ההום לאולטימייט אולי באחת מהם יש יותר תהליכים או שהיא כבדה יותר למחשב מסיבה כלשהי בנוגע לגרסאות הווינדוס אני לא מבין דבר ולכן אני פונה אליכם כדי שאני יידע האם להשתמש בגרסת אולטימייט שיש לי בבית או להשאיר את ההום שמגיע עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום, אחרי שקבלתי מחשב נייד ללא עברית וווינדוס שאי אפשר להתקין בו עברית, הייתי חייב להתקין ווינדוס חדש (ultimate 64) כדי שאני יוכל להתקין עברית לאחר מכן, אבל שכחתי ממשהו שאחד, שאין לי driver למחשב, משמע אין לי אפשרות להתקין את הdriver של הרשת ככה שאני לא יכול לגלוש כרגע באינטרנט. יש איזה דרך להשיג דרייבר של זה? לא מצאתי באתר של HP הדגם זה HP 630 תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום לכולם! אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכת הפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ? תודה לכל העונים. נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל איך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by LivingDead,

האם אפשרי להפוך ווינדוס אקס פי..אפילו Home Edition מאנגלית לעיברית,אבל ממש לעיברית,שבקום Start יהיה כתוב "התחל"???? זה לא בשבילי,אבל לי יש את הווינדוס באנגלית,כמובן שאפשר לכתוב בעיברית כי יש פונטים של עיברית...אבל אני צריך להתקין אצל מישהו ,גירסה עיברית. יש רעיונות??? הווינדוס חדש,ומקורי,פשוט לא מהארץ... :-[ חשבתי אולי שיש איזה עדכון לזה באתר...של מיקרוסופט או משהו,אבל אני לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir

8. Started by benp87,

חבר שלי צריך עזרה לא אני, זה מה שהוא רשם: טוב אז.. נכנס לי וירוס למחשב ועכשיו הווינדוס לא עולה לי, זה מה שהוא רושם לי: WIN\SYSTEM32\CONPING\SYSTEM בגלל זה אני רוצה לפרמט את מחשב... אבל יש עוד בעיה =\ שאני בא לפרמט את המחשב אז הוא רשם לי הודעה : SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOURS PC. MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOURS PC., THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUTACTURER-SUPPLIED DIAGNOTIC OR SETUP PROGRAM, SETUP CANNOT CONTINUE דרך אגב יש לי הארד דיסק ,SATA" ... שאלתי חברים והם אומרים שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק שלי לכן אני צריך להתקין אותו מחדש.. והם אמרו לי ללחוץ F6 מתי שאני בחלון של ההתקנה ... אז יש לי שם 3 אפש…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by yotep,

קניתי דיסק קשיח חדש למחשב וחברתי אותו כSLAVE והתקנתי עליו WIN XP עכשיו אני רוצה להעיף את הדיסק קשיח הישן ה MASTER שאלתי היא איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהדיסק החדש שאותו אני אחבר כ MASTER כי כל קבצי הBOOT נמצאים בקשיח הישן..

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שעושה לי הרבה בעיות ויש עליו מדבקה עם קוד של XP ושקניתי אותו לא קיבלתי איתו דיסק של ווינדאוס השאלה היא אם יש לי דיסק כלשהו של XP ואני יכניס שם את הסידיקיי שיש לי על המדבקה זה יחשב חוקי?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  11. לפני כמה זמן ראיתי שהמחשב עושה בעיות אז התקנתי נורטון מכורי (דיסק מכורי) אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות ריסטרת עשיתי ולאחר מכן המחשב עלה עד לחלון בחירת מישתמשים וניתקע לפעמים זה נכנס למשתמש שלי אבל רואים רק רקע (שולחן העבודה ריק) דחוף!!!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by Xstyle,

שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by AmitMa,

שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו Win XP. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הכל היה יפה עד שהפעלתי אותו לאחר זמן מה ואחרי מסך הטעינה של ה Win‏ המסך נהיה שחור וה Win‏ לא עלה. ניסתי שוב כמה פעמים, וכלום. הפעלתי את המחשב במצב בטוח והפעלתי מחדש ושוב אותו דבר. רק אחרי שעשיתי שיחזור מערכת ה Win‏ עלה רגיל. אחרי כמה זמן, שכיבתי את המחשב והדלקתי לאחר כמה שעות, שוב אותו דבר והבעיה חזרה עוד כמה פעמים. פירמוט לא פטר את הבעיה. מישהו יכול לעזור? יש סיכוי שזה בגלל שהוצאתי את השקע? תודה.

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by הסולידי,

אני עומד לרכוש מחשב לשימושים משרדיים. המחשב יהיה עם זכרון DDR2 2048MB 800MhmHZ. איזה שיקולים צריכים להביא בחשבון בנוגע למערכת ההפעלה: Windows 7 ברמת 32Bit או 64Bit? תודה על התשובות

15. שלום לכולם, ניסיתי לשנות מיקום של סמלים בתיקיית קבצים פתוחה ב- 7 באופן ידני (גרירת סמל בחלון התיקייה והצבתו בין שני סמלים אחרים, על מנת להעביר קבוצות של קבצים מתיקייה אחת לתיקייות אחרות, לפי סיווג אישי מסויים), והמערכת משום מה סרבה לקבל את השינוי שרציתי לבצע. הסמל קפץ מייד בחזרה למקומו מקורי. בחלונות XP לא התעוררה בעייה כזו. מי מכם נתקל בתופעה? למי יש פתרון? אגב, נדמה לי שבשולחן העבודה של 7, זה אפשרי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Singularity,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים איחויי דיסק ב-windows xp home edition

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. אפשר לשדרג את זה לרישיון של ויסטה או משהו יותר חדש מ 95 בתשלום מופחת או שפשוט למכור את זה? תודה

18. Started by wow,

שלום לכולם. המפרט שלי הוא E6600,P5B DELUXE,2X1024 ST 800MHZ,LIBERTY 600W המחשב נמצא ב-OC של באס 400 ובסה"כ 3600MHZ יש לי ויסטה 32 ביט לא גירסת בטא אלא RETAIL ויש לי כל הזמן מסכים כחולים (רק היום במשך שעתיים היו לי ארבעה. מה יכולה להיות הבעיה ? ב-XP אני לא סבלתי ממנה. יכול להיות שויסטה לא יכולה להתמודד טוב עם OC ?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by clown,

כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  20. היי חברים, אחותי רוצה להתקין וינדוס אקספי על המחשב הנייד שלה אך צצות כמה בעיות. תחילה, היא מכניסה את הדיסק, אך המסך הראשון שעולה לה כשהיא פותחת את המחשב זה של האפשרות לעבור ל- Safe Mode וכשהיא לוחצת על האפשרות הזו, מופיע לה מסך שאומר לה Root32 corrupted please install missing file. משהו כזה, והמסך נתקע שם. השאלה שלי היא, איך אפשר להגיע למצב שהמחשב עושה בוט לדיסק ומתחיל להתקין את הוינדוס החדש?

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by bh1811,

אתמול קרה דבר מוזר במחשב של אחי: הפעלתי את המחשב ובמסך הטעינה של הוינדוס זה רושם שהוא לא מוצא את התיקייה system32 וזה שואל אותי אם לעשות repair . אז הכנסתי את הדיסק התקנה לכונן לחצתי על r ואז זה שואל איזו פקודה ברצוני לעשות. עכשיו השאלה:האם יש פקודה או דרך כלשהיא להחזיר את קבצי ה system למחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  22. Started by sagi_10,

יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  23. אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה כזאת: כשאני clean file דרך C פרופרטיז אני רואה בתקיית compress old file כ 38 מגה שגם אחרי קלין לא נמחקים מה ניתן לעשות יש דרך להגיע ידנית לספריה? יצון שידנית אני מוחק את %TEMP%

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  25. כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.