עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by anox,

שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by juve12,

המחשב מסרב לעלות . הורדתי שירים מהאינטרנט ואחרי שכיבתי את המחשב הוא מסרב לעלות מבקש עצות מה לעשות תודה מראש על כול עזרה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  3. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בתו זה בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. השאלה בכותרת בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  5. אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  7. אלו קבצים מ HDD הישן שלי... אני מנסה לגשת לתיקיות כמו "המסמכים שלי" וכו' אבל אין הרשאה.. איך אני עוקף את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  8. זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by matizami,

הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  10. Started by DRAGONF669,

התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  11. Started by tal,

שלום כולם יש לי בעיה עם אתר מסוים הוא לא עולה לי והוא רושם לי שהוא זקוק לג'אווה ועלי להתקין תוכנת גלישה שתומכת בג'אווה או לחילופין לשנות את ההגדרות שלי ולאפשר ג'אווה איך אני עושה את זה ???? חיפשתי וממש לא מצאתי תודה

12. שלום לכולם. כאמור, אין לי מושג בשביל מה, אבל הנה, שתדעו ..... https://www.youtube.com/watch?v=woNP5ojkhRM

13. Started by HilaX3,

שלום, לפני כמה רגעים כשהפעלתי את המחשב הנייח שלי, הווינדוס לקח לו המון זמן לטעון. וכשהוא עלה לבסוף, הוא אומר שיש בעיה בטעינת הפרופיל ולכן יש פרופיל זמני. כשזה קרה לי במחשב הנייד פשוט עשיתי ריסט וזה עבד, אבל בנייח לא משנה כמה םעמים עשיתי ריסט - וכיביתי את המחשב מהספק לכמה דק', זה לא עובד. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה לאבד את המידע, אני רוצה שהוא יחזור. מדובר בווינדוס XP. תודה לעוזרים, הילה. הממ, למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by RKK,

יש לי וינדוס מקורי XP HOME אני רוצה לעבור לויסטה..יש אפשרות לעשות את הויסטה מקורית עם הקוד של XP או משהו? לשנוות אותו לויסטה או משהו כזה? יש בעיות עם אוללימט 64BIT? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  16. התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה

17. Started by אדי44,

שלום שאלה, יתכן והיא עלתה כאן לא פעם באופן זה או אחר. שמתי לב שיש 2 גרסאות(לא upgrade ) ל-windows 7 המיועד למחשב חדש לגמרי. OEM ו- retail כאשר ההבדל המחיר בינהם הוא מאות שקלים. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם .האם מס" המחשבים עליהם ניתן להתקין את התוכנה. תקופת האחריות, או דברים אחרים.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב: על אחד חלונות XP והשני ריק. התקנתי על השני חלונות 7 כדי לנסות ורציתי לפצל את הדיסק השני לשני חלקים. אז נכנסתי לDIDK MANEGMENT ושיניתי שם משהו שאני לא יודע מה. אחרי מה שעשיתי שני הדיסקים הקשיחים נהפכו ל"simple volume" כשפעם היו "primery volume". עכשיו שאני בוחר בתפריט הבוט להתחיל את ווינדואוז XP, הוא נטען, מעלה מסך כחול של תיקון, ורושם הודעת שגיאה. איך אני מתקן את הבעיה? אולי אוכל להחזיר את הדיסקים הקשיחים למצב primery? אבל איך? תודה לכל העוזרים ובבקשה לא לומר לי לפרמט כי את זה גם אני יודע לעשות. __________________

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by Optimus_Prime99,

שלום, ראיתי מס' הודעות בנושא אבל שום דבר לא עזר. אני התקנתי WINDOWS XP SP2 על מחשב חדש ואין לי את ההתקנה של זה בהוספה/הסרה של תוכנות בלוח בקרה. אני רוצה להסיר ולהתקין IE6 אבל ללא הצלחה. אני מעוניין רק את זה ולא פיירפוקס או משהו בסגנון. אודה לעזרה!

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by adiri86,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני עושה אתחול למחשב אז הוא לא מגיע לשלב של הlogon ופשוט חוזר על עצמו עד אין סוף ורק כשאני מכבה לגמרי את המחשב ומוציא את התקע מהחשמת ומחכה מספר דקות הכל מסתדר....מה עושים???( תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by ac1240,

קורא לי דיי הרבה בWIN 7 RC שהזכרון נהיה בשימוש של כ 80%+ ורק ריסט משחרר אני חושב שהPAGEFILE נהיה מלא ותוקע את המחשב מה עושים במקרה כזה יש סך הכל 50 תהליכים והCPU בשימוש של 1-5 %

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by warezon,

הבעיה היא כזאת: המחשב נכנס למצב שינה והכל בסדר,כשאני מתעורר ממנו המחשב נדלק שומעים שהוא עובד אך המסך מראה מסך כחול כאילו אין כלום.... ניסיתי הכל הנה המפרט המדוייק של המחשב שלי בבקשה כל מי שיש לו מידע כלשהוא בבקשה בבקשה שמישהו יעזור!!! intel e8500 3.16 gigabyte x48 ds5 2x2gb corsair dhx 800 cl4 gigabyte 4870 512mb enermax modo 82+ 525w מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט desktop 1000 logitech g9 כל צה שעולה בדעתכם ניסיתי וניסיתי כולל חפירה בevent viewer .....

23. Started by repero,

שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, ועכשיו התקנתי את הווינדוס 7. ההתקנה בוצעה על כונן SSD 60GB, שעבר פירמוט. לאחר ההתקנה שמתי לב לנתוני הכונן: בשימוש: 45 פנוי:~13 נכנסתי לתוך הכונן סימנתי את כל התיקיות וקבצים ועשיתי מאפיינים- הגודל המשותף של כולם הוא כ11 גיגה... לאיפה נעלמו ה20 גיגה האחרים ? המערכת שלי: i5 16GB ram Z68-d3h-b3 חשבתי אולי יש קשר ל SMART RESPONSE של ציפסט Z68 אבל אני לא מוצא אותו על המחשב שלי אז לדעתי הוא אפילו לא מותקן (התקנתי את הדיסק של הלוח אם) תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. למעשה הכותרת אומרת את הכל. כמה פרטים נוספים: קובץ הISO שאני צורב לא פגום, הדיסקים לא פגומים (צרבתי כבר שלושה) וכאשר אני מעלה את הISO בULTRAISO רשום לי שהקובץ הוא אכן bootable cd. את סדר הBOOT של הביוס שלי הוא: CD ראשון, הראדיסק שני. את הדיסק עצמו צרבתי בהתחלה במהירות מקסימלית. כאשר העותק הראשון לא עבד ניסיתי במהירות הכי נמוכה שהDVD-R של TEAC מאפשר - X4 - ועדיין אותה התוצאה: המחשב רושם booting from cd\dvd ואז מוותר, כאילו שאין דיסק או שהדיסק לא BOOTABLE. מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים