עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mena,

קניתי נגן חדש ושאני מחבר אותו עולה לי הודעה כזאת http://img19.imageshack.us/img19/7285/usbfucktt8.jpg ויש לי usb 2.0 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, אני לא יודע למה אבל זה פתאום הופיע המחשב נכבה פתאום בלי הודעה מוקדמת ואז נדלק שוב מצ"ב ההודעה שמופיעה אחרי הריסטארט (בכותרת מןפיע קובץ EXE בהודעה DLL) זה פתיר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eliom,

מה מומלץ להתקין חלונות 8 32ביט או 64 ביט? לפי המפרט של המחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by felixb,

שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכלום במקלדת שלי יש כפתורים מובנים לשליטה בעוצמת הווליום, רציתי לדעת האם קיים תוסף דרכו אני יכול לקבל אינדקציה בזמן שינוי עוצמת הווליום. כלומר - נכון לעכשיו, אם אני מגביר / מחליש את העוצמה אני עושה את זה ללא תצוגה ויזואלית ולא יודע כמה החלשתי/הגברתי את העוצמה. אני יודע שבמחשבים ניידים רבים, בהם יש כפתורים מובנים, באים עם חבילת הדרייברים תוסף שעושה את הפעולה הזו. אני משתמש במחשב נייח, ים כרטיס קול מובנה, ויינדוס 7. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by J0n1,

אני רוצה שכאשר אני מעביר קבצים לתיקיה מסוימת הם יעותקו גם לתיקיה אחרת (כונן גיבוי) כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Access Denied,

משהו יכול להסביר לי בכמה מילים איך ניתן בווינדווס XP לשמור קובץ פלאש מסוים מתוך דף אינטרנט פשוט?? אני חושב שהקבצים הללו נשמרים בד"כ כזמניים אבל באיזה תיקיה ואיך ניתן להגיע אליה??? חשוב זה תחת ה XP

9. Started by mind5,

יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by haim85,

לא יודע בדיוק איך קוראים לזה אנסה להסביר מקווה שתבינו יש לי ארדיסק 1000 גיגה חלקתי אותו ל 2 כונן c כונן e c מערכת הפעלה נטו ותכונות.. e כל החשובים מוסיק משחקים סרטים וכו' אז מה בעצם אני בא להגיד ש e מוגדר אצלי כסיסטם ו c הכונן סלב איך שקוראים לזה.. אני רוצה פשוט לשנות את זה שהראשי היה c ולא e ..גם תמיד שאני מפרמט הוא מראה לי ש e המסטר ועליו להתקין ושמה אני לא רוצה תמערכת הפעלה אז אני בוכר c ואז שעולה הווינדוס e נעלם אז שאני מחזיר אותו.. אז משנה בהנם מבלי לפגוע כמובן בחומרה!! תודה לעוזרים :-* תמונה לדוגמא:להוריד רווחים [= http://www.s iz.c o.il/my/mznenhzjvygz.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by HairyAss,

כמו שרשמתי בכותרת, המחשב עולה ממש לאט. לוקח בסביבות ה5 דקות מהרגע שהפעלתי את המחשב עד שמגיע לשולחן עבודה וזה עוד לפני שהוא התחיל להבין שאני אשכרה רוצה להשתמש במחשב. לוקח עוד כמה דקות עד שהוא מפעיל כל מידי דברים בסטארטאפ. יש פיתרון? מה גורם לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shay17,

מה זה הקבצים האלה ? אפשר למחוק אותם ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Golden-WerWolf,

אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by israelf,

כיצד ניתן לבצע שיחזור במערכת הפעלה win 2000 . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by anox,

שלום לכולם, רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעברית מישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה, ANOX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by IlyaN,

שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עשיתי DISK CHECK AND REPAIR ובשלב הרביעי מתוך 5, היתה הפסקת חשמל ועכשיו הטעינה של הווינדוס מעבירה 2 פסים ואז נותנת מסך כחול לחצי שנייה ועושה ריסט.. זה תמיד אחרי 2 פסים, בדיוק באותו זמן.. בהתקנה נקייה אין לי אפשרות REPAIR כמו כל הזמן, הוא אומר "drive is either full or damanged " ונותן לי רק אפשרות לפרמט. נראה לכם שזה הגיוני שDISK CHECK יגרום לזה ? יש מצב שקרה משהו לחומרה לפי התיאור ? או שזה אמור להסתדר אחרי פירמוט ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במידה וקניתי קונרו e6600 אני צריך להתקין windows 64bit או שwin xp יעשה את העבודה האם יש מערכת הפעלה/גירסה מומלצת ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Wunderbar,

היי, אני מתלבט האם לשדרג את גרסת הווינדוס שלי ל-8.1. האם הגרסא החדשה מציגה שיפורים לעומת קודמתה? תודה

24. Started by DrecK,

התקינו לי על המחשב xp לא מקורי אבל יש לי סיריאל מקורי יש אפשרות להחליף או שאין ברירה ואני חייב להתקין מחדש את ווינדווז?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tal,

שלום כולם יש לי בעיה עם אתר מסוים הוא לא עולה לי והוא רושם לי שהוא זקוק לג'אווה ועלי להתקין תוכנת גלישה שתומכת בג'אווה או לחילופין לשנות את ההגדרות שלי ולאפשר ג'אווה איך אני עושה את זה ???? חיפשתי וממש לא מצאתי תודה

דיונים חדשים בפורומים