עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הנה הפרטים: הכל התחיל לפני 4 ימים בערך, שכאמא שלי התלוננה שכל מני אייקונים צצים ב-taskbar (המחשב שלה הוא החשב הראשי, שמחובר לאינטרנט בכבלים, והמחשב שממנו אני כותב מחובר אליו בכבל מוצלב). בדקתי וראיתי שכל איזה 2-3 דקות נוסף אייקון של windows update ל-taskbar, עד שנוצרת שם שורה ארוכה. כאשר מעבירים עליהם את העכבר, הם נעלמים. מייד חשדתי שמדובר בוירוס, לכן ניסיתי להפעיל את ה-NAV. הוא לא נפתח. האייקון שלו מופיע ב-taskbar, אפשר לגשת לתפריט, אבל כשמנסים לפתוח את התוכנה על מנת לבצע סריקה, שום דבר לא קורה. החלטתי לעזוב את הנושא, כיוון שבמילא התכוונתי לפרמט את המחשב בעוד שבוע. לפני כחצי שעה, התקשר אלי איזה בחור, שכנראה מבין משהו, וטען שאני מתקיף אותו. הוא ידע את מספר הטלון שלי מהסיב…

2. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  3. האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  4. Started by Kak,

אני רוצה שהווינדוס יציג את התאריך בספרות בלבד בצורה הבאה: שנה\חודש\יום מסיבה כל שהיא האפשרות לא קיימת בהגדרות! אפשר להציג בשיטה האמריקאית שנה\יום\חודש או להציג בשיטה הנורמלית אבל רק כשהחודש מוצג כמילה ולא כמספר j 1/JAN/2013 רעיונות?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by DRAGONF669,

התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  6. Started by dj_horse,

הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: ‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ על ALiveNF6G-DVI אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP) לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות. לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה, הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל א…

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  8. אהלן לפני יומיים עשיתי פורמט למחשב שלי. העניין הוא שלפני כשנתיים הוסיפו לי במעבדה, לאחר שתיקנו לי את המחשב, כונן קשיח נוסף במחשב בנפח של 80GB, כאשר הכונן המקורי הוא בנפח 150GB. בזמן הפורמט הייתה הקבוצה הראשונה של הדיסקים - הקבוצה שמהכונן הקשיח הגדול חולקה ל4 דיסקים, וכמה שורות מתחת לזה תחת כותרת אחרת, הופיע הכונן הקשיח הנוסף. מחקתי את כל הכוננים, גם לאחר הפורמט הכונן השני עדיין הופיע ברשימה (ריק כמובן), אך בהעלאת המחשב הוא אינו מופיע ואינו מזוהה. הכונן הראשי עומד כ150GB ולא מחולק (כי לא חילקתי אותו - לכן שאלתי היא לא כיצד לחלק למחיצות), אך אין זכר לכונן השני. מה עליי לעשות כדי "להחיות" את הכונן הנוסף?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  9. אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  11. אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  12. אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by adiri86,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני עושה אתחול למחשב אז הוא לא מגיע לשלב של הlogon ופשוט חוזר על עצמו עד אין סוף ורק כשאני מכבה לגמרי את המחשב ומוציא את התקע מהחשמת ומחכה מספר דקות הכל מסתדר....מה עושים???( תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by eggr,

שלום לכם, כבר הצגתי את הבעיה בעבר אך היא טרם נפתרה. מדי פעם צץ המסך הכחול של המוות ועושה לי רסטרט למחשב. (רשום DUMPING PHYSICAL MEMORY) זה יוצר קבצי MINIDUMP בתיקייה של WINDOWS.. עכשיו אני יודע שיש תוכנה שיכולה לקרוא את הקבצים האלו ולהגיד לי מה הבעייה של המחשב שלי אבל אני לא יכול להתקינה.. אז אני מעלה את הקבצים לפה בתקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה... אגב, מישהו יודע למה אני רשום כאדמיניסטרטור של המחשב אבל הוא לא נותן לי להתקין כל מיני תכנות ואומר לי שאין לי את ההרשאות המתאימות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. Started by sagiv,

שלום לכולם לפני מספר שבועות התחילה לי בעייה מעצבנת וקצת מציקה אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך שלי nvidia ברגע שאני הולך למרכז העידכונים של הכרטיס זו הודעה: אשמח לעזרה בנושא תודה וסוף שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by AmitMa,

שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו Win XP. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הכל היה יפה עד שהפעלתי אותו לאחר זמן מה ואחרי מסך הטעינה של ה Win‏ המסך נהיה שחור וה Win‏ לא עלה. ניסתי שוב כמה פעמים, וכלום. הפעלתי את המחשב במצב בטוח והפעלתי מחדש ושוב אותו דבר. רק אחרי שעשיתי שיחזור מערכת ה Win‏ עלה רגיל. אחרי כמה זמן, שכיבתי את המחשב והדלקתי לאחר כמה שעות, שוב אותו דבר והבעיה חזרה עוד כמה פעמים. פירמוט לא פטר את הבעיה. מישהו יכול לעזור? יש סיכוי שזה בגלל שהוצאתי את השקע? תודה.

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  17. משום מה בתיקייה מסויימת כל השירים שם עם אותו COVER שבכלל לא קשור. ואין את התמונה הזאת בכלל מחקתי אותה מזמן , איך אני מבטל את הCOVER הזה מהשירים? תודה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. Started by oren22,

כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Maiasony,

לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  20. היי חברים, בעיה מוזרה שנתקלתי בה בעת שניסיתי למחוק נתוני גלישה מהדפדפן (חח לא אני לא גולשת בפורנו). כל פעם שאני רוצה למחוק פריט הסטוריה מופיעה לי ההודעה הבאה: "האם אתה בטוח כי ברצונך לשמור את פריט ההיסטוריה.." מה שמוזר לי הוא שבמקום שיהיה רשום "למחוק" כתוב "לשמור". מה זה אומר? חופרת על האינטרנט ולא מוצאת תשובה או כיוון. יש לי תוכנת ריגול על המחשב שגורמת לזה?! (אשמח לקבל תשובה מדוע זה קורה ולא תשובה כמו "תסרקי את המחשב מפני תוכנות ריגול או ווירוסים") המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  21. יש לי WINDOWS VISTA 64BIT, כבר די הרבה זמן בלי שום בעיות, היום עשיתי עדכון אוטומטי ופתאום כל הUSB הפסיקו לעבוד, אין עכבר, אין מקלדת, אין אינטרנט, אין הארדיסק נייד, מצלמך אינטרנט, כלום... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה נקודות קודמות אבל שום דבר לא עוזר, הצילו! יש פתרון למישהו?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by prozaq,

התקנתי ווידונס 7 על אקס פי עכשיו אני לא יכול להיכנס ל XP זה נכנס אוטומטי לווינדוס 7 איך עושים שיהיה את הDUAL BOOT שאני יוכל לבחור לאיזה ווינדוס להיכנס ? תודה רבה חברים

23. Started by gromeck,

איך אני מבצע Slipstream SP1 לויסטה? אני משתמש בגירסת Ultimate 32bit Hebrew מכל המאמרים שראיתי עד כה, הצלחתי להבין רק חלק, איך אני בדיוק עובד עם ה- AIK, שהם מדברים עליו?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by ac1240,

המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.