עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן ובוקר טוב, יש לי בעיה מאוד מוזרה. פונט שממש קשה לקריאה מופיע לי בחצי ה- Windows. הדבר הראשון שעולה בראש הוא "תצוגה" כמובן ("מאפייני תצוגה" לייתר דיוק) אבל שמה..הכל מסודר כפי שתמיד היה. השאלה היא כמובן..איפה היא הבעייה? אולי אפילו היכן יכולה להיות הבעיה? תודה ושבוע טוב, אלי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yoxo,

ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mrraz,

לאחר איתחול המחשב מציג תפריט עם שתי אפשרויות לבחירה הראשון WINDOWS XP והשני גם WINDOWS XP הכניסה השניה בתפריט נוצרה כתוצאה מהתקנה נוספת של XP שבוטלה וכבר אינה קיימת. איך אני מבטל את כניסה השניה בתפריט או יותר טוב מבטל אותו בכלל כדי שהמערכת לאחר איתחול תיכנס ישר לחלונות XP

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yardenp4,

קראתי בעוגן את האשכול על ההבדלים והמאפיינים ועדיין אני לא מבין. יש לי מעבד core i3 וזיכרון פנימי של 2gb 1. האם במצב הנוכחי אני יכול להתקין 64 bit ? 2. אם זה לא מומלץ, האם לדעתכם שווה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרון רק בשביל להתקין את ה 64bit ?? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ido.G,

יש לי שאלה לגבי המשחקים בוין XP. כאשר אני מריץ משחקים, הם לא עובדים בקצב הרענון האופטימלי של המסך. דוגמה: כאשר אני מריץ משחקים ב 1024X768, ב16 ו32 ביט, זה רץ ב60 Hz :-[(במקום 85). במערכת ההפעלה (כלומר בדסקטופ) זה מוגדר על 85. שהיה לי Wim ME המשחקים עבדו על אותו קצב רענון כמו במצב הזהה בשולחן העבודה. איך אני יכול לעשות שהמשחקים (והשאר) ירוצו לי על ה Refresh Rate שאני רוצה ולא על נמוכים מאוד או גבוהים מאוד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by OmriF,

חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.

8. זה בטח קובץ שנמצא בספריית WINDOWS או SYSTEM. קובץ שאני אני אלחץ עליו, אני אכנס ל"הוספה/הסרה של תוכניות". תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אדי44,

שלום שאלה, יתכן והיא עלתה כאן לא פעם באופן זה או אחר. שמתי לב שיש 2 גרסאות(לא upgrade ) ל-windows 7 המיועד למחשב חדש לגמרי. OEM ו- retail כאשר ההבדל המחיר בינהם הוא מאות שקלים. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם .האם מס" המחשבים עליהם ניתן להתקין את התוכנה. תקופת האחריות, או דברים אחרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי לכולם אז אחרי ש"שדרגתי" שלל רכיבים שונים במחשב ישן (ביותר מדי כסף וללא הצדקה אמיתית) ופתחתי דיון כמעט בכל פורום אפשרי פה (יותר מדי זמן פנוי..) נשאר לי לשאול על מערכת ההפעלה. כרגע מותקן על המחשב ווינדוס XP והמחשב עובד סבבה לגמרי. השאיפה היא להתקין ווינדוס 7 (32? 64?) ברור לי שהמחשב יריץ ווינדוס 7, זאת לא השאלה. השאלה, מנסיונכם ומהידע שלכם, האם המחשב יעבוד בצורה טובה ונעימה או שיהיה איטי בצורה שתגרום לגעגועים ל-XP.. המפרט: מעבד E2180 (ישודרג בקרוב ל-E8400) לוח פשוט Asus P5GC-MX/1333 3GB DDR2 667 (2+1) 2HD של WD 160GB GT240 512GB עוד שאלה שקשורה.. כרגע יש רק 3GB זיכרון DDR2 (סטיק של 2GB ועוד סטיק של 1GB). אני נמנע כרגע מלשדרג ל-4GB (המקסימום שהלוח תומך), כי הבנתי שו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by udi,

אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.

12. שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אורח RnGKay

הנה הלינק להסבר הפשוט. אני אעלה את זה לכאן בכל זאת: For some users when they remove windows messenger or just disable it from starting up automatically they experience a great slow down when launching Outlook express. Users who experience such a slow down will find a error in the system error log saying The server {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} did not register with DCOM within the required timeout. The solution this problem is quite simple. Just Open up regedit and search for the string {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} and modify the keys InProc32 and LocalServer32 default key to a empty string. After a reboot, Outlook will start up as fast as possibl…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התקנתי לחבר לפני כחצי שנה WINDOWS VISTA ULTIMATE חוקי לחלוטין. אין לחבר הזה חיבור לאינטרנט אז עשיתי הפעלה טלפונית. הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום הוא מקבל מסכים כחולים עם השגיאה "evaluation period exeeded" בשיטוט ברשת גיליתי שזו בעיה של אנשים שהסתיימה תקופת הניסיון שלהם בויסטה, אך שוב, הויסטה הזוו היא עם מפתח חוקי והופעלה כראוי. גם בהגדרות מערכת כתוב שהWINDOWS פעיל. עוד בעיה מוזרה: מאז שהתקנתי לו את הויסטה, שמתי לו SP1 RC1 וזהו. עכשיו לקחתי את המחשב שלו וחיברתי אותו לאינטרנט והוא מזהה לי רק 3 עידכונים חשובים, ואף אחד מהם הוא לא SP1 גירסה סופית, זה הגיוני? כ"כ כתוב במאפייני מערכת שזהו SP1 V.668. האם יש דרך להכריח את הויסטה להתקין את המלא?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by junior_mg,

hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בתו זה בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by VoliSuS,

אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה) כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט) עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון?? ועוד שאלה אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה) עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן א…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Aviv C,

מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by maxwell10,

Hi I done to install XP 32 SP3 and there is no Heb Language, I went to Control Panel ->Date,Time,Language and Regional Options->Regional and Language Options->Languages->Details ->Add there was no Hebrew option among the other languages. I already install this XP and in the last time there was no problam with the Heb What can I do?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 17:42:17 הסתדר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים