Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ועליו אינטרנט אקספלורר גרסה 6 עד לפני שבוע הוא תפס בערך כמות זיכרון נורמלי שנעה הבין 10 ל20 מגה בזיכרון הפיזי כעת הוא תופס כ30 מגה לכל חלון שנפתח באינטרנט... התוכנה היחידה שהתקנתי באותו פרק זמן הייתה JAVA WEB START כדי שהאינטרנט יפעל כמו שצריך האם הבעיה היא בתוכנה עצמה או שאולי התעוררה בעיה בוינדואס? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT. ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית? תודה מראש, אנטון.
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
??? בווינדוז XP, במסך הכיבוי, מידי פעם מתחלף הכפתור של Hibernate ובמקומו מופיע כפתור כיבוי ואחרי כמה זמן זה חוזר חלילה... ??? בווינדוז 98, אקספלורר 5 נתקע כל פעם שנפתח popup או שהוא נתקע בפרקי זמן רנדומליים כאשר יותר מחלון אקספלורר אחד פתוח... ??? איך מלמדים את מוזילה לראות עברית בצורה נורמלית? (גם כשאני מצליח לראות עברית שבה האותיות לא הפוכות, אז המילים הפוכות בסדרן...
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכב תקלה במחשב ואי עליית החלונות עקב מסך כחול החלטתי לפרמט את המערכת. על מנת לגבות את המסמכים החשובים מכונן C חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר. בעת כניסה לתקיית המשתמש E:\Documents and Settings\Rotem קופצת הודעה של אין גישה. האם יש דרך אחרת להגיע למידע? חייב להציל את המסמכים שלי וכן את הקובץ סימניות של ה-Firefox.. תודה מראש!! ____________________________________ נמצא פתרון לבעייה ! http://support.microsoft.com/kb/810881 שאלה נוספת: האם ניתן להפעיל את שחזור המערכת מחוץ לחלונות (שכאמור לא עולים)??
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לקרות לי בעיה שבכל הפעלה מחדש של ה-WIN, סרגל הכלים של ה-quick lunch (הפעלה מהירה) אינו מופיע, ואני צריך להפעיל אותו ידנית בכל פעם. מישהו יודע מה הפתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז ככה... הורדתי קובץ AVI גדול מהרשת (300 MB) אבל הוא כנראה היה פגום ולכן אני לא יכול לגשת אליו. אך לא פה הבעיה שלי - מהרגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ה EXPLORER מתחיל "להתנפח" ולצרוך המון זיכרון (מצפיה בטסק מנג'ר). בכל אותו הזמן הדיסק עובד כמו חמור ועושה הרבה רעש, ומחליש לי מאוד מאוד את הביצועים של המחשב. רק ריסטרט פותר את הבעיה. חוץ מזה אני גם לא יכול למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש.... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 - והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 מעבד P2.4 ו 256 DDR. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
זה בטח קובץ שנמצא בספריית WINDOWS או SYSTEM. קובץ שאני אני אלחץ עליו, אני אכנס ל"הוספה/הסרה של תוכניות". תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשתף תיקיה ברשת הביתית (כל המחשבים windows 7) שלי. כולם שייכים לקבוצה Homegroup קליק ימני על התיקיה properties>> sharing tab >>share יש שם תפריט נפתח עם האפשרויות everyone, homegroup, guset וכמובן אני מופיע גם. הוספתי את homegroup. אחותי הצליחה להכנס לתיקיה אבל אמא שלי ואבא שלי ראו את התיקיה אבל לא הצליחו להכנס- המחשב הודיע להם שאין להם הרשאה (אחותי ואני על הרשת האלחוטית בזמן שאמא שלי ואבא שלי על החוטי) חזרתי והוספתי גם את everyone ועכשיו גם ההורים שלי יכולים להתחבר. אני לא רוצה את everyone (למקרה שאורח או מישהו בא או משהו). אז נסיתי לכתוב בשדה את שם המחשב והמשתמש (ככה \\computer\user) אבל זה לא זיהה לי את מה שכתבתי. איך אני עושה את זה? מיותר לצ…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם, כבר הצגתי את הבעיה בעבר אך היא טרם נפתרה. מדי פעם צץ המסך הכחול של המוות ועושה לי רסטרט למחשב. (רשום DUMPING PHYSICAL MEMORY) זה יוצר קבצי MINIDUMP בתיקייה של WINDOWS.. עכשיו אני יודע שיש תוכנה שיכולה לקרוא את הקבצים האלו ולהגיד לי מה הבעייה של המחשב שלי אבל אני לא יכול להתקינה.. אז אני מעלה את הקבצים לפה בתקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה... אגב, מישהו יודע למה אני רשום כאדמיניסטרטור של המחשב אבל הוא לא נותן לי להתקין כל מיני תכנות ואומר לי שאין לי את ההרשאות המתאימות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-