Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב מתיקון אצל אסוס עם וינדוס 11 בעברית. הורדתי ערכת שפה באנגלית ושיניתי את תצוגת וינדוס לאנגלית ומה שאני מקבל זה הכל מוזח לשמאל כמו באנגלית וחלק מהווינדוס באנגלית ורובו בעברית. נא עזרתכם האדיבה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
(הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים מקש ימני על אייקון מסויים) רציתי לדעת איך אפשר לבחור מה יופיע ומה לא. ראיתי שבהתקנה של WinRar יש אפשרות לבחור לגבי הWinRar, אבל לא זכור לי משהו כזה בתוכנות אחרות. אני רוצה להפטר מהGroove Folden Sync, שחזור גרסות קודמות, כלול בספרייה (שלושת אלו דברים של הWindows) ודברים כמו VLC, Adobe Bridge, OneNote. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועשיתי שהסידירום יעלה ראשון ושמתי את הדיסק של אקס פי מופיע לי המסך של ההתקנה... אבל לאחר שאני לוחץ על הקתנה מוןפיע לי המשפט הבא missing operting system ואי אפשר לעשות כלום...... בתדוה לעוזריםםםם
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי windows 2000 professional ובעיה היא שאני לא מצליח לעדכון את הווינדוס. כשאני לוחץ על windows update כמובן שהוא מביא אותי לאתר מיקרוסופט - אני לוחץ על Scan for updates ואז מופיע לי המסר בא- Windows Update Error Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. Select from any of the following pages for information about Windows Update services, or send us your feedback. Windows Update Home Page About Windows Update Support Information You can also get online support if you are having problems with Windows Update. Send error number to Microsoft (0x800A138F) Note This sends error information but does not create a support incident; you may …
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן! אני נתקל לאחרונה בתופעה מוזרה, כשאני כותב מייל באפליקציית הדואר של Win8, כשאני כותב את השם של האיש קשר, לוקח לו הרבה מאוד זמן למצוא אותו. פעם זה היה מהיר מאוד ונותן אפשרויות בהתאם לכתיבת השם... שמתי לב שתהליך RuntimeBroker תופס CPU גבוה מאוד, וברגע שאיש הקשר נמצא - ה CPU יורד. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות של אנשי הקשר, וגם לא נוספו לי אני קשר רבים לאחרונה. מצאתי שיש בעיה למי שמותקנת אצלו אפליקציה של המגזין TIME שיש לה זליגת זיכרון, אבל זה לא המצב אצלי, כי היא לא מותקנת ואין בעיה של זיכרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן "לדבג" את התהליך ולהבין מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
בכללי היה לי על המחשב כבר WINDOWS 7 בכונן קשיח א' אבל התקנתי עוד פעם על המחשב רק עם כונן קשיח ב' שונה והוצאתי את אותו כונן ושמתי במחשב אחר, עכשיו והוא מראה לי לפני הפעלת ה-WINDOWS שני מערכות הפעלה ששתיהן עם שם Windows 7 עכשיו רציתי למחוק את ההיא שלא עובדת שהותקנה על הכונן הקשיח ב' ואני לא רוצה לפרמט מהכונן הקשיח ההוא.. תודה על העזרה, ניב.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, יצרתי לאחי משתמש Standard ב-Win7\64 יש לי רמקולים Logitech Z-Cinema שבכדי לשלוט בהם יש צורך בתוכנה. במשתמש ה-Admin שלי מן הסתם היא פעילה כמו שצריך,אך איננה מופיעה בחשבון שלו. איך אני מוסיף את התוכנה שיוכל להשתמש בה בכדי לשלוט ברמקולים?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מצליח להגדיר את תוכנת הדואר כברירת מחדש לשליחת קבצים מהסייר לדוגמא... כל ההגדרות תקינות אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח קובץ אני מקבל הודעה שלא מוגדרת תוכנת ברירת מחדל. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!) היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!! אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות! חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה.... אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!! תודה רבה מראש אלון
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה מומלץ להתקין חלונות 8 32ביט או 64 ביט? לפי המפרט של המחשב שלי.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הודעה זו נכתבה בשביל חבר: שלום לכולם יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי לאחר מספר דקות שאני מדליק את המחשב ומתחבר לאינטרנט הוא נהיה ממש איטי עכיו גיליתי ב windows task manager שיש משהו שעולה ל90-100 אחוז כאשר המחשב נהיה איטי היישום שעולה ככה הוא svchost.exe והוא זה שחוסם את המחשב מלעבוד כמו שצריך.... לאחר שאני מבטל יישום זה המחשב מאבד את כל החיבור לאינטרנט וצריך להדליקו מחדש..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, win 7 מותקן על intel i3 עם 1 gb, עושה מידי פעם restart. מבדיקה ב event viewer: Critical Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון... בכניסה לאתרים מסויימים, קופצת הודעה (כמו בתמונה), בה ישנו כיתוב ברוסית המופיע כג'יבריש. כיצד ניתן לסדר/לעקוף זאת? בינתיים ניסיתי לשנות בלוח הבקרה את language for non-unicode programs לרוסית. זה מסדר את הבעיה עבור איכספלורר אך לא לפיירפוקס. כמו כן, אני מניח שזה יצור לי בעיה עם עברית במקומות מסויימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה (עדיף רישיון חופשי) לניהול אתחוך BOOT של כוננים קשיחים ובחירת מערכות הפעלה שונות ,עוד בתהליך האתחול לאחר הBIOS . אני יודע שיש את BOOT MAGIC של פווא ר קווסט ,עכשיו הורדתי תוכנה שנקראת BOOT US שנראת טוב אני אבל פוחד להתעסק איתה ולא לחסום את מערכות ההפעלה . מישהו מכיר תוכנה טובה וידידותית . תודה לכל העונים ומועדים לשמחה אבירם
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תמחשב הבא:Dell Inspiron N5110 בקיצור למי שלא מכיר ואין לו כוח לחפש מפרט : מחשב חמוד מעבד I3 עם 4GB 1333 אני לא אחד שמשתמש ביותר מדיי תוכנות ומהירות המחשב חשובה לי מאוד לכן רציתי לשאול האם קיים הבדל בין גרסת ההום לאולטימייט אולי באחת מהם יש יותר תהליכים או שהיא כבדה יותר למחשב מסיבה כלשהי בנוגע לגרסאות הווינדוס אני לא מבין דבר ולכן אני פונה אליכם כדי שאני יידע האם להשתמש בגרסת אולטימייט שיש לי בבית או להשאיר את ההום שמגיע עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זה נכון שווינגוס XP תומך ב-DUAL CPU משום מה נראה לי שהוא משתמש רק באחד אצלי...איך אני מוודא שהוא אכן משתמש בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקבלתי מחשב נייד ללא עברית וווינדוס שאי אפשר להתקין בו עברית, הייתי חייב להתקין ווינדוס חדש (ultimate 64) כדי שאני יוכל להתקין עברית לאחר מכן, אבל שכחתי ממשהו שאחד, שאין לי driver למחשב, משמע אין לי אפשרות להתקין את הdriver של הרשת ככה שאני לא יכול לגלוש כרגע באינטרנט. יש איזה דרך להשיג דרייבר של זה? לא מצאתי באתר של HP הדגם זה HP 630 תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם כן ,האם יש הבדל בין XP ל XP1-2
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-