Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
הסיבה לתופעה הזאת נגרמת משום שהנורית של הדיסק הקשיח שבמחשב שלי, מבזיקה בקצב קבוע של פעם בשנייה כאשר אין שימוש במחשב או בדיסק, דבר שמונע מהדיסק להכבות לאחר פרק הזמן. התופעה קורית בכל המחשבים שאני משתמש בהם, כולל במחשב שלי. מהי הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
אהלן לפני יומיים עשיתי פורמט למחשב שלי. העניין הוא שלפני כשנתיים הוסיפו לי במעבדה, לאחר שתיקנו לי את המחשב, כונן קשיח נוסף במחשב בנפח של 80GB, כאשר הכונן המקורי הוא בנפח 150GB. בזמן הפורמט הייתה הקבוצה הראשונה של הדיסקים - הקבוצה שמהכונן הקשיח הגדול חולקה ל4 דיסקים, וכמה שורות מתחת לזה תחת כותרת אחרת, הופיע הכונן הקשיח הנוסף. מחקתי את כל הכוננים, גם לאחר הפורמט הכונן השני עדיין הופיע ברשימה (ריק כמובן), אך בהעלאת המחשב הוא אינו מופיע ואינו מזוהה. הכונן הראשי עומד כ150GB ולא מחולק (כי לא חילקתי אותו - לכן שאלתי היא לא כיצד לחלק למחיצות), אך אין זכר לכונן השני. מה עליי לעשות כדי "להחיות" את הכונן הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי חבר שנסע לתאילנד לא שזה אמור לעניין אותכם אז בקצרה שהוא נסע המחשב היה בסדר הוא חזר הדליק הכל נמחק כאילו עלה אחרי פירמוט ולא הוא לא עשה שיחזור או משהו כזה... בקיצור אחרי כמה ימים אחרי כמה ריסטרטים כמובן, פתאום הכל חזר ובריסטרט הבא הכל נמחק.. עכשיו הנקודת שיחזור האחרונה היא מההדלקה שהוא חזר מתאילנד ואין עוד נקודות שיחזור. אני נתקלתי בהרבה בעיות אבל על כזאתי בחיים לא שמעתי אם מישהו יוכל לעזור לי\לו אני נורא אודה לכם מערכת הפעלה windows xp professional
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 x64 ואת המדפסת בנושא. התקנתי למדפסת דרייבר של ויסטה 64 ביט. הבעיה שהדרייבר של המדפסת לא מראה את סטטוס הדיו והדפים כמו שהראה בויסטה. חיפשתי דרייבר באתר של Canon העולמית ל-Windows 7 ולא מצאתי. מה שמעניין ומטריד הוא שלדגם החדש (iP4700) כן יש דרייבר ל-7 ואפילו ל-64 ביט. המדפסת אמנם מדפיסה אבל חיווי הסטטוס מאוד חשוב לי גם כן. האם יש משהו לעשות חוץ מלקנות את הדגם החדש? אודה לכל רעיון. עריכה: עשיתי ריסט למחשב והבעיה נפתרה. למרות שעדיין אני לא מבינה למה אין באתר של Canon דרייבר ל-Windows 7 אלא רק לויסטה. אבל העיקר שזה עובד.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני מוריד בלילה ולא יכול לסבול את הרעש מהמחשב מצב SLEEP מפסיק את החיבור לאינטרנט האם יש אופציה כזו שהמחשב יהיה במצב SLEEP וימשיך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, win 7 מותקן על intel i3 עם 1 gb, עושה מידי פעם restart. מבדיקה ב event viewer: Critical Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן חדש ב-USB ה-ווינדוס 7 גירסאת 64 ביט רושם לי THE USB DOES NOT REGONIZED , הבעיה ממשיכה אחרי שפירמטתי אפילו את המחשב מגירסאת ווינדוס 7 32 ביט למשהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אנשים....אני חדשה בתחום המשבים.... לפני כחודש רכשתי מחשב,בעל חלונות: windows xp pro.... באנגלית. באיי סי קיו משאירים לי הודעות בעיברית בזמן שאני באופליין, וכשאני מתחברת אני רואה את זה בסינית ספרותית... ובאנגלית לפעמים כשאני מקלידה והוא כותב אותיות אחרות לגמרי... אני נואשת, לי ולמחשב שלי אין שפה משותפת... :s05: כך שאם יש פה מישהו שמסוגל לעזור לי אני אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לפעמים, בד"כ אחרי הרבה זמן שה-Windows עובד, אני לא מצליח לעשות איתחול חם (דרך Start -> Shut Down). ה-Windows סוגר ישומים ועושה את עצמו כאילו שהוא עומד לעשות איתחול, אבל שום דבר לא קורה, ואני נאלץ לעשות איתחול קר עם Reset (דבר מאוד לא רצוי). יש אפשרות להכריח את Windows בכ"ז לעשות איתחול חם בלי Reset, עם תוכנה אולי (אני מתייחס ל-Windows 2000 Professional SP4)?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אתמול פתאום צצו לי אייקונים לא מזוהים על השולחן עבודה, ועל השולחן עבודה היה רקע באדום שרשום בו (גם עכשיו יש את זה) רשום בו משהו כמו YOUR COMPUTER IS משהו עם ספייור, תוריד תוכנה(באנגלית) כדי למחוק... כל איזה חצי דקה קופץ לי חלון של הווינדוס או חלון לא קשור שרושם להוריד תוכנות ולאשר כל מיני דברים... לפעמים קובץ דף אינטרנט(אקספלורר) למרות שאני משתמש רק בפיירפוקס בד"כ.. ניסיתי נדמה לי כל תוכנה אפשרית: Ad Aware Proffesional Ad Aware 2007 spy bot search and destroy xoftspy וגם SmitfraudFix אף תוכנה לא ממש עזרה, והתפלאתי ש - SmitfraudFix לא מצליחה למחוק את הבעיה.... האם אפשר לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעשות ככה כלום במחשב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני יודע שלפי הכותרת ההודעה מתאימה לפורום תוכנה אך הבעיה הינה במערכת ה WINDOWS ואני יסביר את עצמי. במחשב רב משתמשים יש בעיה שWINDOS לא נותן לבאל ההרשה הנמוכה ביותר (לתלמיד) אושר לצרב. כביחול הWINDOS חוסם את ההרשה לנרו לגשת לכונן הצריבה בעוד מתוכנות אחרות (ADOBE ENCOR DVD) הוא כן נותן לצרוב. ברגע שאני עובר למתשמש "גבוה יותר" הWINDOS נותן לצרוב. אני יודע שהעיה היא בהגדרת המשתמש אך אינני יודע מה עלי לשנות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש, עמיר
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה בווינדוס שהוא מסרב לפתוח תוכניות, הכוונה שאני לוחץ על תוכנית לפחות 5-6 פעמים עד שהיא נפתחת. אתמול פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ועדיין הבעיה נמשכת, זה לא יאמן. אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם ווינדוס ואני משתמש בהתקנה הזו כבר 5 שנים בערך. בדקתי בPROCESS MANAGER ושם זה ניראה שהתוכנית נפתחת אבל בפועל אני לא רואה אותה על המסך. זה ממש מייאש אני לא מבין איך זה עבר גם לווינדוס החדש אחרי שעשיתי פירמוט מלא, ממש תעלומה. יש סיכוי שאחד העדכונים החדשים של הווינדוס עושים את זה?! מיואששששששש :'( אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי עד הלילה כי מחר אני חוזר לשבועיים לצבא.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איך אפשר לאפשר התקנה של דרייברים שלא נחתמו דיגטלית ע"י Microsoft תמיד!! קראתי שאפשר להריץ את הפקודה Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON אבל היא תופסת רק בגירסאות Beta... (חוץ מזה עשיתי חיפוש במחשב שלי ולא מצאתי את הקובץ הזה)
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לעשות עידכונים וזה לא מצליח האם יש לדבר הזה פתרון? זה מעצבן וכנראה פוגם דברים במחשב אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר שבועות התחילה לי בעייה מעצבנת וקצת מציקה אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך שלי nvidia ברגע שאני הולך למרכז העידכונים של הכרטיס זו הודעה: אשמח לעזרה בנושא תודה וסוף שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-