Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אחרי העדכונים האחרונים של וינדוס שביטלו את Homegroup אני בבעיה, ואני לא יודע איך לפטור אותה- לכן אני מבקש עזרה. יש לי שלושה מחשבים מחוברים קווית לראוטר. 2 עם תיקיות, שמשתפים על פי הספר "Give access to" ל "Everyone" עם הרשאות הבטחה שמאפשרות את זה. ומחשב סלון אחד שאמור לראות תיקיות רשת אלה. הבעיה היא שאחרי זמן של אי שימוש (יום או פחות במחשב הסלון), המחשב סלון לא מוצא את התיקיות וצריכים לעשות חיפוש מחודש (add network drive) שגם הוא לא תמיד מצליח אחרי הפעם השלישית. עם Homegroup הכל היה פשוט ועבד כמו שצריך. אני מתוסכל ומחפש דרכך או תוכנה שתוכל לעשות את זה בלי כל הכאב ראש הזה. יש המלצות או רעיונות איך לפטור את זה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר זה מספר ימים שיש בעיה שמציקה מאוד ומפריעה לי לסדר העבודה במחשב. מידיי פעם המחשב מתחיל להשתגע ולפתוח באטרף לא רגיל מלא חלונות של האקספלורר ואיני יודע כבר מה לעשות ??? איך אני מפסיק את זה, מה אניתן לעשות בנידון??? תודה מראש עבדכם הנאמן תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
*הערה: קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לפירסום הת'ראד הזה, אז נא לא לסקול אותי אם זהו איננו הפורום המתאים ביותר לת'ראד.. אפשר פשוט להעביר.. שלומות לכם חברי Hwzone. בביתי הקט שני מחשבים, המחשב שלי והמחשב של אחותי המחוברים ברשת(שיתוף קבצים ואינטרנט) כאשר אני מתפקד כמחשב שרת. לפני כמה שבועות צצה בעיה מוזרה משהו במחשב של אחותי עם השפה האנגלית... בכל מקום שבו ניתן לכתוב, חוץ מאתרים בתוך האקספלורר, פשוט אי אפשר לכתוב באותיות אנגליות "קטנות"(אלא אם כותבים בWord או Notepad ומעתיקים). כלומר - Alt+Shift פשוט לא עובדים באקספלורר, וגם החלפת שפה "ידנית" דרך סרגל הכלים לא עובדת.. הדבר היחיד שעובד הוא מקש הCaps Lock שמחליף את האותיות העבריות לאותיות אנגליות גדולות, ולא קטנות... כמ…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2013 מותקן באנגלית על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT גרסה אנגלית. אני נתקל בהרבה בעיות ספציפית באאוטלוק ובסקייפ, כאשר באאוטלוק, קודם כל, הכיתוב מתחיל מצד שמאל. העברית מתחילה עם פונט אחד ועוברת לשני באמצע הכתיבה. כאשר עוברים כמה שורות אחרי הכתיבה הראשונית הכתב יכול פתאום להיכתב הפוך. אני מקבל מיילים בעברית כשהאותיות הפוכות. אין לי אפשרות להעביר את הכיתוב לצד ימין, CTRL+SHIFT פשוט לא מגיב לבקשה וגם לא הכפתור המיועד לכך באאוטלוק. שפת ברירת המחדל שלי באאוטלוק היא אנגלית. הנחתי שזו בעיה עם ווינדוס ולא עם אאולטק ספציפית כי גם סקייפ עושה לי בעיה דומה. בסקייפ לפעמים קורה שאני לא יכול לשנות לעברית אלא אם כן אני לוחץ על ALT+SHIFT כך שALT הוא ראשון מה שמוזר לי כי אני רגיל שזה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החשבון GUEST אצלי מסרב לעבוד עם יותר משפת מקלדת אחת. יש עברית ואנגלית מותקנות, ואפשר לעבוד רק עם השפה שמוגדרת כברירת מחדל. אי אפשר להחליף לשפה השניה. מה עושים? :\
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מבקש עזרה בבעייה מעצבנת עשיתי לפני יומיים עדכון הכל עבר חלק... עשיתי כמו שהתבקשתי ריסטארט ושעלה אחרי ההתקנה שמתי לב לכמה דברים שלא היו 1 - השעון למטה עבר מ 24 ל AM/PM 2 - התאריך עבר 05/01/2018 כלומר החודש במקום באמצע עבר לשמאל 3 - נוספה לי משום מה שפה ENGLISH -UK בנוסף ל US ועברית 4 - נגיד ביוטיוב פתאום התצוגה שהיתה לי של הקוביות של הסרטונים במקום הכי חדש משמאל הכל עבר לימין מעצבן ולא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד השפה הנוספת לא ניתן ( רק את העברית יש אופצייה ל REMOVE ) שני האנגלית לא ניתן ללחוץ על REMOVE זה אפור אזור עדיין כתוב ישראל מה קרה פתאום ומה עושים בתודה מראש על העזרה מי שיוכל. שי
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של חבר. חצי מהממשק שלו בעברית - כמו שורת ההתחל וכיוון החלונות וכו'. גם שורת התפריטים בעברית. אבל מה? התפריטים שנפתחים למשל - הם באנגלית! ויש גם תוכנות שחלק משורת התפריטים היא אנגלית! ניסיתי המון לשחק עם הגדרות הממשק בXP בלוח בקרה, אך לשווא ; התקנתי מחדש את העברית, ווידאתי שכל פריטי השפה העברית מסומנים וכו'. למישהו יש עוד רעיון? מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה, חן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיית תאימות לכמה תוכנות עם 64 ביט, יש לזה פתרון? המליצו לי להשתמש בVMWARE ולהריץ עליו גירסת 32 ביט שאני אתקין.. אבל מחשב AMD שיש בו רק 2 ג'יגה זיכרון יוכל לעשות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 . לפני ההתקנה התבקשתי להסיר את תוכת האנטי וירוס שהייתה לי KASPARSKY, כעת כשניסיתי להתקין אותה שוב, זה הצליח רק חלקית - לאחר הRESTART של המחשב, הופיע לי הודעה שבעקבות בעייה של אי תאימות התוכנה נחסמה, משהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"?? תודה רן
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
או בקיצור, לא הכל 10... הייתי עם חלונות 7. כל החומרה עבדה, כל החומרה זוהתה, הכל היה בסדר. לפני התקנת חלונות 10, קיבלתי הודעה שכל החומרה שלי נתמכת. אחרי ההסבה - הפתעה (או שלא, בעצם, כי ציפיתי לזה מנסיון קודם של עדכונים קודמים)... מצלמת אינטרנט LiveCam vx-3000 של מייקרוסופט לא מזוהה... אז חוץ מהעובדה שמייקרוסופט גם משקרים לך בפנים, העיקר שתעדכן - יש כאן עוד אנשים עם בעיות תאימות אחרי ההסבה?
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי [אגרון 2006 למתעניינים] ומסתבר שיש לה בעיית תאימות עם vista 64bit , ואי אפשר להריץ אפילו את ההתקנה, לפני שהתקנתי 64 ביט שאלתי איזה 3 פעמים אם יש בעיות תאימות וכולם אמרו לי שיש סימולציות ושטויות שפותרות את זה... לאן כל זה נעלם? ואיך משתמשים בדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הדיסק קשיח IDE שלי למחשב אחר ומערכת ההפעלה (XP Pro) לא עולה . מוצג מסך כחול מהיר והמחשב עושה ריסטרט לעצמו. אני מניח שזה בגלל שהלוח אם אחר, נכון? יש דרך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי לשים לו ב RIO כמה שירים, הוא הביא לי את התוכנה של ה - RIO אבל שאני מנסה להתקינה היא אומרת שהווינדוס שיש לי אינו 98/95 (יש לי XP) האם יש דרך לעקוף את זה ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במערכת הפעלה וויסטה,והתגלתה בעיה שאין באפשותי לראות אייקונים. לפי מה שזכור לי,בעיה זאת לא הייתה קיימת קודם. צירפתי תמונה של הבעיה,ואני מבקש מאוד שתעזרו לי לפתור אותה. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-