Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הותקן אצלי אובייקט אקטיבX מאיזה אתר בC:\WINDOWS\Downloaded Program Files איך אני פותח אותו ומסתכל בתוך הקבצים שהוא מאגד?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המחשב שלי בנוי משתי מחיצות (:C מערכת - 40 והשאר במחיצה של כל שאר המקום בהארדיסק .) HD של WD 500GB מסוג SATA פירמטתי את המחיצה של המערכת והתקנתי עלייה XP SP2 בדיוק(!) כמו שהיה לי קודם. כעת כמעט חצי מהתוכן בכונן לא פעיל, כל לחיצה עליו מעלה הודעת שגיאה של Access is Denied או שהקובץ בשימוש. והחלק הכי גרוע זה שלא ניתן למחוק בכדי להוריד מחדש! בבקשה עיזרו לי אני כבר אובד עצות ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב, לעשות Scandisk , לעשות Defragment והבעייה נותרה כמו שהיא... :-X
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר חודש אוכל מרור מהדבר הזההההה! די כמה אפשר?! הארור קורה בעיקר כשהמחשב מנסה ליצור THUMBNAILS לסרטים, בתמונות אין בעיה. כשהוא יוצר Thumbnails אני רואה שffdshow+Haali media splitter מופעלים. קראתי קצת ברשת וראיתי שכדי לפתור את זה צריך: * לעדכן את נרו - DONE * להתקין DIVX הכי מעודכן - DONE * למחוק את ffdshow מהמחשב - DONE * לשנות את הקבצים Nevideo.ax+NevideoHD.ax גם זה - DONE שום דבר לא עובד ואני כבר מורט שערות!!! :kopfpatsch: את הFFDSHOW וHAALI אני לא מתכוון למחוק בחיים כי אני צריך אותם להפעלת סרטים! אבל בכל מקרה הם לא הבעיה כי זה קורה גם בלי FFDSHOW, לא משנה מה ניסיתי כלום לא עזר, HELP לפני שאני משסף לעצמי את הגרון עם דיסק שבור של ויסטה -------------- …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש עם 4 ראם ורק לאחר שהתקנתי את הויסטה 32 ביט הבנתי שהיא לא מנצלת את ה4 ועכשיו יש לי 3. אוקי הויסטה שקניתי היא גירסת ה ultimat אבל upgrade ל xp. עכשיו יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה ל xp מכיוון שהויסטה היא upgrade והתקנתי קודם xp?? או שאני יכל לעדכן את הויסטה ל64 ביט??. כי אין לי כוח לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי וינדוס SP3 בעיברית והוא בדרך כלל התעדכן אוטומטית. לאחרונה אני לחצתי שיתקין את העדכון שהורד וההעדכון התחיל ובסוף הופיעה לי השורה הבאה:"עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB950759 " . למישהו יש מושג איך הכל זאת אני מתקין את העדכון הזה?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי מסך שחור שאומר שהקובץ hal.dll חסר . הכנסתי את הדיסק של XP, ונכנסתי לrecovery console כדי להעתיק את הקובץ. כשאשר אני רושם את הפקודה copy e:\i386\hal_ c:\windows\hal.dll הוא רושם לי ישר access denied מה אני עושה? אני יודע את הססמא למערכת,איך אני עוקף את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לבחור את הראשונה. -תיקיית ההתקנה שיצר הסידי תופסת לי 600 מגה בכונן השני -פורמט מלא של הכונן (מהווינדוס עצמו) לא עזר, כמובן שגם לא quick פורמט. איך אני נפטר מתקייה זו?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהוא 250GB.. אז התקנתי XP (ללא שום SP בהתחלה..) ואז הוא זיהה רק 127GB ואמרו לי מהחנות שזה בגלל שרק SP1 או SP2 יכולים לזהות 250GB בכונן\מחיצה אחת. אז התקנתי SP3 והמחשב התקין אותו כמו שצריך ועדיין הוא לא מזהה 250GB... איך מתקנים את זה שהמחשב יזהה את כל ה-250GB ??? נ.ב... ניסיתי לפרמט את המחשב ולעשות את זה עוד פעם וזה עדיין נשאר אותו דבר... תודה, דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב מסוים.. אני מעלה את ההתקנה בboot ולאחר שההתקנה מריצה את כל ההגדרות שלה, ההתקנה נתקעת בשלב "setup is starting windows", אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, ניסיתי להתקין מס גירסאות אחרות של windows xp ושוב אותה הבעיה.. האם זה קשור להגדרות בביוס?.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב וראיתי שכל הכתב בדפדפן האינטרנט שלי הפך להיות גדול . מה עליי לעשות ? ניסיתי את כל השיטות האלה וזה עדיין לא עובד: 1 . פתח את הדפדפן. 2. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "הקטן ביותר ." 3. סגור את הדפדפן. 4. כבה את המחשב, והפעל אותו מחדש. 5. פתח את הדפדפן. 6. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "בינוני" . 7. סגור את הדפדפן . שיטה 2: 1.או שתשנה את זה כך:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>שחזור בררית מחדל. 2.או שתשנה דרך ה ריגיסטרי: 1.לחץ על התחל > הפעלה 2.רשום בתיבה את הפקודה Regedit , ואישור 3.הכנס לנתיב הבא: Hkey Current User \ Software \Internet Explorer \ International \ Scripts \3.שנה את הערך של " IEFontSize " ל- – 2(או יותר קטן)5.סגור את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחרי שנתקלתי בבעיה בעצמי (אחרי התקנה חלקה של ויסטה באנגלית) ולא מצאתי פתרון ברשת, אני חושב שהגעתי אליו בכוחות עצמי: ** יש לציין שלפתרון הגעתי לאחר עדכון שפת הווינדוס (תפריטים וכו') לעברית, אבל נראה לי שזה אמור לעבוד גם בגרסא האנגלית. 1.הכנס להתחל-לוח הבקרה-שנה שפת תצוגה (תחת הכותרת "שעון,שפה ואיזור"). 2.לחץ על הכותרת (TAB) "לוחות מקשים ושפות" ושם על "שינוי לוחות מקשים". 3. הכנס לכותרת "הגדרות מקשים מתקדמות". 4. אצלי רק באפשרות "בין שפות קלט" היה מוגדר שיפט+אלט שמאלי, והייתי צריך להגדיר גם לאפשרות "לאגנלית (ארצות הברית)-עברית" את קיצור המקשים שרציתי (במקרה שלי שיפט+אלט שמאלי) והבעיה נפתרה. מקווה שעזרתי לאנשים אחרים (מחיפוש ברשת ראיתי שיש את הבעיה הזו,אבל לא ראיתי פתרונות)…
-
- 6 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בXP והחלטתי לעבור לויסטה סוף סוף. המחשב שלי יחסית חזק וסוחב את המערכת יפה מאוד רק שגיליתי משהוא שלא ממש שמחתי בשבילו. לאחר טעינת המחשב וכניסה לשולחן העבודה הכונן קשיח לא מפסיק לטעון נתונים ! כאילו שהמערכת ממשיכה להטעין לתוכה ללא הפסקה וזה מרגיז מאוד יש לי כונן רפטור 150GB מהיר והוא גם לא שקט במיוחד. מה העניין פה מישהוא יודע ? איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע חלוקה למחיצות ללא פירמוט, ללא התקנה מחדש של הווינדוז וללא סכנה ממשית למידע שעל ההארדיסק? כרגע אני עובד עם ויסטה SP1, הארדיסק של ~100GB מתוכו ~40GB פנוי. מצטער אם שאלו פה את זה בעבר, חיפשתי ולא מצאתי פתרון. ברמת העיקרון אני יכול להתקין מחדש את הויסטה, אבל זה אומר לפנות למיקרוסופט שישלחו לי את הדיסק (שלא קיבלתי עם הלפטופ וכו' וכו' וכו')... תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מוחק מחיקת אתרים בבאר איפה שרושמים את האתרים? בVISTA תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שבוע שעבר הורדתי כמה עודכונים אוטמטיים ב windows update .לאחר שהם הותקנו אני מקבל אם אני לוחץ על כל קיצור דרך בשולחן עבודה הודעה: לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשריות תיקיה בלוח הבקרה. בנוסף לזה אני לא יכול לעשות system restore כי התוכנית נופלת וגם אי אפשר למחוק למשל את התוכניות האחרונות שעודכנו אפשרות זו לא עולה.אני מצפה לעזרה למשל אם יש תוכנית חיצונית שעושה system restore או תוכנית שתצליח למחוק לי את התוכניות הנ"ל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כאשר התקנתי את הווינדוס הייתה לי האפשרות הזו (ויסטה).. עכשיו כבר אין! מה קורה פה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-