Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מעבד 6000x2 athlon אם כן מאיפה אני מוריד חיפשתי שעה באתר של amd ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם כן, גם עכשיו, אם יש ברשותכם מפתח חוקי של חלונות 7 ולא נעשה בו שימוש, קרי, חלונות לא מותקן בשום מחשב אחר או לא נעשתה אקטיבציה במערכת אחרת, אזי, אפשר להשתמש במפתח המוצר לאקטיבציה של חלונות 10 או חלונות 11 בהתאם לסוג המוצר ( HOME או PRO ) של חלונות 7.
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נרשמתי לעדכון והתקנתי אותו. היה חלק ומהר אבל כאשר באתי להדפיס דף בנק במדפסת canon mx395 המדפסת לא קבלה את הפקודה והמסמך לא עבר לתור המדפסת. פשוט נעלם. אני כלל לא מרוצה מהעדכון. איך מסירים אותו?
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי דיסק חדש של 160 ג'יגה עכשיו כך פעם שאני מנסה להתקין עליו WIN XP או 2000 ההתקנה נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזאת Setup has determined that Drive C: is corrupted and cannot be repaired. To quit setup press F3 הבעייה היא לא בדיסק בקשיח כי הצלחתי כבר להתקין 98 ו ME אגב הלוח מזהה רק 136 GB מתוך ה 160 נסיתי כבר הכל התקנה, שדרוג, פירמוט ארוך וקצר FAT32,NTFS,XP+SP2 כלום לא עוזר??? בבקשה תעזרו לי דחוף... אגב מצאתי באתר של MICROSOFT את השגיאה אבל לא את הפתרון קבלו לינק: http://support.microsoft.com/?kbid=315679 בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איך יכול להיות שכל הזמן הזיכרון שלי נמוך ? 90 אחוז ניצול ? היה לי 256 שמתי סטיק 512 ההודעה " חזרה זיכרון וירטואלי נמוך והזיכרון הפיזי כמעט נמחק " שמתי גיגה 1GB זיכרון ושוב אותו דבר !!!! למה אני פותח 3 דפדפנים בקושי והזיכרון יורד מגיגה ל 50 מגה ? ויש לי הודעות של זיכרון וירטואלי נמוך ! אני מתחרפן .
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כאשר אני משחק משחקים מסוימים (זה לא קורה בכולם) אז המחשב מדי פעם נתקע ועושה ריסט לאחר כמה שניות. המשחק שזה קורה בו הכי הרבה זה Unreal Tournament 2004, וגם במשחק C&C: Tiberium Wars זה קורה לפעמים. מה יכול לגרום לזה? האם זה ניתן לתיקון, או שזה בעית חומרה בכלל?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום . נעלם לי האייקון הלחיץ שולחן עבודה מהמחשב שלי (נניח ואני רוצה לנתב מהמחשב שלי לשולחן עבודה בלחיצת כפתור) איך אני מחזיר אותו ? ניסתי לגרור אבל הוא נותן לי רק להכניס אותו בתוך קטוגריה פנימית תמונה מצורפת תודה
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS XP. כאמור, בצעתי התקנה מחדש של הווינדוס מבלי לפרמט את המחשב. לפני ההתקנה (בווינדוס הקודם) היו לי תמונות,תוכנות ועוד. אחרי הההתקנה הכל נעלם כלא היה על אף שהמחשב מראה כי אני משתמש ב25 ג'יגה (וזה בטוח לא הווינדוס). כל הדברים שהיו, היו על שם משתמש (כחלק מאפשרות לעשות חשבונות משתמשים) ועכשיו אין לי מושג איך אני מוצא אותם או מפעיל את המחשב על המשתמש שהיה קיים. אשמח מאוד אם משהו יעזור לי להבין איפה כל הקבצים הישנים נמצאים. תודה לעוזרים רותם
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה הגירסה הכי טובה של windows xp??
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית התקנתי עליו עברית מתוך דיסק ה MUI של הווינדוס (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack) עכשיו הפעלתי מחדש את המשחב והווינדוס נטען כרגיל ועדיין במצב אנגלית.. ניסיתי להחליף USER אבל יש לי רק USER אחד והוא הרגיל שאני משתמש בו והוא באנגלית איך אני יכול להכנס לווינדוס במצב עברית שלי?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני במחשב של אחי יש לי בעיה במחשב שלי עוד לפני שהוא עולה כאילו אני מדליק אותו אבל הוא אפילו לא מגיע לטעון את הווינדוס רשום לי שחסר לי קובץ: /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומתחת לזה רשום לי כך: you can attemp to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-ROM מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ואם לא אז כמה כסף בערך צריך לקחת טכנאי על בעיה כזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי מהיישור הרגיל של ה Windows והורדתי את אופציית ה Auto Arrange בה השתמשתי כ"כ הרבה שנים. אני שם את כל האייקונים במרכז המסך ידנית אבל הבעיה היא שכל קובץ חדש שנוצר ממוקם אוטומטית בפינה השמאלית למעלה. זהו מצב בעייתי מאד בשבילי, איך אני יכול לקבוע לשולח עבודה Margin מסויים מקצוות המסך שבו ימוקמו האייקונים החדשים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הWIN 7 פשוט משגע אותי לדוגמא אני מתקין (מנסה) גוגל כרום אבל הWIN לא נותן רושם שגיאה 0x8005071c אני המשתמש היחידי במחשב(אדמניסטרטור) בדקתי בחשבונות משתמשים בדקתי מנהל האישורים לא מצאתי פתרון זה כאילו שאין לי הרשאות במחשב לפי דעתי הבעיה ברגיסטרי אבל אין לי מושג מה עושים שם
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-