Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני התקנתי נרו בגירסה 7.5.9.1. אחרי ההתקנה מופיעה לי שגיאה שניקראת קום סורגאט משהו כזה....שהמערכת הפעלה אמרה שהפסיקה לפעול וסוגרת את התוכנית. רציתי לדעת מה זה,ממה זה נובע, למה זה קרה, והכי חשוב כיצד לפתור בעיה זו. רשמתי את הבעיה בנושא של בעיה בתוכנות, ולא עזרו לי, לכן הפנתי פה את הבעיה,שקשורה למערכת הפעלה,בתקווה שיעזרו לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
על המחשב שלי יש תיקיית Temp במיקום הבא: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp (אני משתמש ב-Win XP). גודל התיקייה כ-6.6GB, שאני מאוד מעוניין לשחרר לטובת דברים אחרים. האם יש תכנות שמשתמשות בתיקייה הזאת כתיקייה קבועה, או שזה פשוט ערימה של זבל שמערכת ההפעלה יוצרת מסיבות כאלו ואחרות? האם יש אפליקציה בתוך מערכת ההפעלה שמאפשרת לנקות את התיקייה באופן בטוח?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן. אני רוצה לדעת איך להזריק קובץ batch לאירועי מערכת. למשל, ראיתי מישהו פה שכותב שיש לו קובץ שעובד עם הדלקת המחשב. בפירוט יותר- כרגע אני מעוניין שהמחשב יבצע פעולה (הודעה אופתיחת מסמך) בעת שליחת מסמך להדפסה. יש דרך לבצע אחד מהדברים? יש המלצה על אתר לימוד bbatch באופן מתקדם?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוספתי הראד דיסק למחשב שלי- כלומר כרגע יש לי שניים אך משום מה אני לא רואה אותה במחשב שלי למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים ואפילו אני מקבל הודעה שהכל בסדר איתו והוא מותקן כראוי. אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב ואני זקוק לעזרתכם אני מפעיל את המחשב הכל סבבה, מסך הטעינה של ווינדוס עם הפס הכחול נגמר, אני רואה מסך שחור עם עכבר באמצע וישר מקבל את המסך הכחול המוכר של ווינדוס המערכת היא ווינדוס XP וכשאני נכנס למחשב במצב בטוח הוא עובד.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?? תודה מראש.. כתוב שם כל מה שכתוב בדרך כלל ונראלי שהוא כאילו אומר לי מה השגיאה.. בכל מקרה כתוב שם גם irql less or not equal אם זה עוזר..[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 20:33:08 לא משנה הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso התקנתי את גרסת ההדגמה הזאת על Virtual Box ואם נגיע למצב שמחייב אותנו לעבוד עם המערכת הזאת אני בשיא הריצנות עובר ללינוקס או OSX בעתיד. נתחיל מזה שמבחינת מצב הDESKTOP היא זהה לW7 פחות או יותר. אבל כעת במקום תפריט ההתחל יש מין אייפון SCREEN מוזר עם קוביות וכל מיני אפליקציות. זה מחשב שולחני וזה ממש לא נוח זה נראה כאילו מישהו התקין לי אנדרואיד על המחשב... פשוט זוועה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש תמונה ..... איפה אמור להיות קובץ ה AUTORUN ומהיכן אני יכול להשיג אותו ואיך לשייך אותו כדי שיפתח את ההרדיסק בלחיצה כפולה במקום כפתור ימיני ואז OPEN ? מערכת הפעלה XP PRO SP2 : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת דרך עקיפה לקבוע THEME בXP במחשב שבו הרשאות מסוימות כך שבתצוגה מוסתרים ממני מספר טאבים במאפייני תצוגה כדוגמת הטאב עם האפשרות לקבוע THEME... פקודה כלשהי, דרך עקיפה... אשמח לתשובות תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום רב: מאז גל העדכונים האחרון, כל פעם שאני מנסה לסנכרן את השעון מהאינטרנט (לא משנה אם השרת הוא time.nist.gov או poot.ntp.org), הוא רושם לי "אירעה שגיאה בזמן ש-Windows ביצע סינכרון עם (כתובת שרת). פעולה זו הוחזרה מכיוון שמשך הזמן שהוקצב לה חלף". מה אפשר לעשות? האם יש עדכון כלשהו שאני צריך להסיר כדי שהכל יסתדר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 על מחשב נייד Lenovo Thinkpad 2876 27G x100e, והוא מנסה רק לחפש רשתות קוויות, אבל הוא לא מחפש בכלל רשתות אלחוטיות, מה אני צריך לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Dell XPS M1530, עם כ. מסך של NVIDIA. המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה, וסרטים (AVI, MPEG וכד'), עבדו נפלא, עכשיו לאחר שעברתי ל ווינדוס 7, אני רואה את הסרטים באיכות ירודה (מטושטש קצת), זה לא שזה ממש בלתי נסבל, אבל האיכות ירדה ממש. התקנתי את הדרייברים מהאתר של Dell, (הגרסא האחרונה מ 2008) וזה לא שיפר כלום, התקנתי את הדרייברים ישר מהאתר של NVIDIA שהם מהשנה, ועדיין שום שיפור. ניסיתי את הנ"ל: VLC BSPlayer K-Lite Codec pack ניסיתי מסך חיצוני (זה מחשב נייד), גם 1366X768, וגם 800X600. ועדיין זה מטושטש. אני ממש אובד עצות. יש למישהו רעיון :s05: ד"א ה ServiceTag של המחשב הוא: 6ZZLNH1 . אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב דרך האתר של DELL, תשתמשו ב ST הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-