עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dante123,

אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב דיי חזק אפשר להגיד: AMD 3200+ 64bit 512 RAM 120 GB ממתי שאני לוחץ על הכפתור הדלקה של המחשב במארז, תוך 5 שניות אני בבחירת משתמש של ה-XP. כאשר אני מקליד את הסיסמה, לוקח למחשב 10 דקות לפחות עד שאני יוכל לעבוד. איפה שההתחל נמצא - אין גישה - זה כזה תקוע, עד שזה מסיים את התהליך שלו. כעקרון התהליך: McShield - עובד 5 דקות לפחות על ההתחלה עם 100% מעבד. לי נראה שזה של האנטי וירוס שלי.. יכול להיות? אם כן איך מבטלים את זה? (McAfee). למה זה ככה? וגם בכיבוי של המחשב שלי, הוא סוגר את המשתמש מהר ויפה.. אבל בשניה שזה אמור לעשות את הכיבוי בפועל (הכיבוי מסך בפועל), אז המחשב לא עושה כלום.. אפילו לא חושב.. ככה זה הולך איזה 10 דקות ואז פתאום הוא נכבה כמו ילד טוב למה זה כ…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by SEFi,

http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by menta,

כל פעם שאני מפעיל אותו יש לי שגיאה הנה מה שרשום בשגיאה:A critical error has occurred while running the virtual machine and the machine execution has been stopped. For help, please see the Community section on http://www.virtualbox.org or your support contract. Please provide the contents of the log file VBox.log and the image file VBox.png, which you can find in the C:\Documents and Settings\Windows\VirtualBox VMs\Windows 7 VB\Logs directory, as well as a description of what you were doing when this error happened. Note that you can also access the above files by selecting Show Log from the Machine menu of the main VirtualBox window. Press OK if you want to power off the …

5. Started by gab1234,

שאני מנסה לכבות אותו הוא פשוט מפסיק להגיב ואני חייב לכבות אותו ידני . זה פתאום התחיל ואני לא מבין למה אבל הוא כן עושה ריסטרט. איך פותרים את זה ???

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  6. פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by yair71,

שהורדתי את ההתקנה ש ל 6.0 system machin יש לי בהתחלת ההפעלה הודעה autochk.exe not found in system32 ובבדיקה הקובץ נמצא. נראה לי שלא השפיע על החשב, אך איך מטפלים בכך

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. שלום, איך אני אמור לצרוב WINDOWS XP PROFFESIONAL , SERVICE PACK 2, ככה שיהיה BOOTABLE, שהמחשב יקלוט אותו... האם צריך להוסיף איזה קובץ מסויים? האם צריך להיות קובץ AUTORUN או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by Mega_D,

התקנתי WINXP HOME ADDITION ויש לי בעיה שהוא אומר לי שאני צריך להפעיל את הווינדוס תוך 30 יום (ACTIVATE WINDOWS) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להפטר מהדבר הזה, כי הוא מתחיל לספור לי ימים אחורה ועכשיו נשארו לי עוד 12 ימים.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. התקנתי לחבר לפני כחצי שנה WINDOWS VISTA ULTIMATE חוקי לחלוטין. אין לחבר הזה חיבור לאינטרנט אז עשיתי הפעלה טלפונית. הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום הוא מקבל מסכים כחולים עם השגיאה "evaluation period exeeded" בשיטוט ברשת גיליתי שזו בעיה של אנשים שהסתיימה תקופת הניסיון שלהם בויסטה, אך שוב, הויסטה הזוו היא עם מפתח חוקי והופעלה כראוי. גם בהגדרות מערכת כתוב שהWINDOWS פעיל. עוד בעיה מוזרה: מאז שהתקנתי לו את הויסטה, שמתי לו SP1 RC1 וזהו. עכשיו לקחתי את המחשב שלו וחיברתי אותו לאינטרנט והוא מזהה לי רק 3 עידכונים חשובים, ואף אחד מהם הוא לא SP1 גירסה סופית, זה הגיוני? כ"כ כתוב במאפייני מערכת שזהו SP1 V.668. האם יש דרך להכריח את הויסטה להתקין את המלא?

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by Eran-s,

שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב HP, וכמו שכבר אתם יודעים מקבלים אותו ביחד עם Windows XP Home Edition. ההתקנה בוצעה באמצעות תהליך שיצרו במפעלי HP והוא מתקין ומגדיר את XP אוטומטית. השאלה שלי אם התיקיות, שאני חושב שהם שייכות להתקנה זו ונקראות I386 ו-SWSetup, ניתנות למחיקה? אפשרי לעשות זאת או שצריך להשאיר אותן? תודה רבה, ערן.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון מסך 37 אל-סי-די חדש רציתי לדעת אם יש דרך להגדיל את הפונטים והאייקונים כך שלא תהיה בעיה לראות אותם על המסך המסך מחובר ב-dvi ועוד שאלה קטנה האם ניתן להכיל את ההגדרות רק על אחד המסכים כלומר להמשיך לראות על ה 17 רגיל וב-37 גדול יותר!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  13. שלום התקנתי וונדוס חדש והוספתי 2 יוז'רים אבל בנתיים עבדתי המון על הAdministrator ועכשיו שכחתי תקטע שהוא לא נותן להיכנס אליו אם יש יוז'רים אחרים. הוא לא נותן עכשיו למחוק את השאר כדאי שאני יוכל שוב להשתמש בו. יש איזה דרך לפתוח אותו לשימוש שוטף?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  14. היא מופיעה בכל נסיון ראשון להפעיל את התוכנה דרך הקלקה על קובץ העבודה השמור, בנסיון השני הבעיה לא מופיעה. הבעיה בקישוריות בין הקיצור דרך לישום חזרה על עצמה גם בהתקנת אי מיול, נאלצתי לנתב ידנית את הקיצורי דרך ישירות לקובץ ההפעלה ותיקיית ההורדות במחיצה D כמו גם לאייקון המתאים. התקנתי XP PRO אחרי שחילקתי אותו ל-C+D, ואחרי ההפעלה הראשונה התברר לי שכונן ה-DVD יושב משום מה ב-D ומחיצות ההארד דרייב מתחלקות בין C ל-E, אז החלפתי את אותיות הכונן בין D ל-E דרך ניהול הדיסקים באופן המתבקש ללא בעיות או הודעות שגיאה. בהתקנות אחרות כמו האנטיוירוס למשל לא היו בעיות כאלה של זיהוי. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by tommasi,

יש לי בעיה במספר אתרים באינטרנט בינהם www.gamespot.com שבמקום שאני יראה תמונה יש את המסגרת שלה ו- X קטן. מי שרוצה צירפתי קובץ... למשהו יש פתרון כי לדעתי כבר ניסיתי הכל...

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by felixb,

שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by ozwrx,

אוקי היום פירמטתי והתקנתי את המחשב החדש שלי שמתי וינדוס XP והכל התקנתי כמו שצריך אחרי זה התקשרתי לאינטרנט וביקשתי שיעזרו לי לחבר את האינטרנט את החייגן מחדש והכל עבד טוב ויפה האינטרנט עבד מעולה אחרי זה עשיתי UPDATE לכל הווינדוס ואחרי זה התקנתי את ה SP2 ואזזזזזזזזזזז המחשב עשה ריסטארט ואחרי זה האינטרנט פשוט לא זז וגם נתקע אחרי זה לא יודע מה קרה???????????? למה זה? אחרי זה התקשרתי לאיטנרנט זהב והוא אמר לי שיש וירוס...........ממממממממ בדקתי בMSCONFIG וראיתי שיש קובץ מוזר מאודדדדדדדד ALXHZX.EXE שזה כנראה הוירוס בקיצור איך אני מוריד אותו? מה עושים אחים שלי? בדקתי באנטוירוס והוא לא מוצא אותו בכלל הסרתי את ה SP2 והנה האינטרנט עובד.............אז מזה יכול להיות? הוירוס עוד על המח…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by oren,

שלום, יש לי בעיה - במקום מסך ה-Welcome בו אני רואה את המשתמשים ובוחר למי לעשות Login , אני רואה חלון קטן אפור שבו אני צריך להקליד את השם המשתמש והסיסמא... כמו ב-Win2000... ויש לי XP... רציתי לדעת איך אני מחזיר את מסך ה-Welcome הרגיל. תודה.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by RKK,

יש לי וינדוס מקורי XP HOME אני רוצה לעבור לויסטה..יש אפשרות לעשות את הויסטה מקורית עם הקוד של XP או משהו? לשנוות אותו לויסטה או משהו כזה? יש בעיות עם אוללימט 64BIT? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  20. זה קורה ממש קצת... (פעם בחודש , פעמיים) ואני לא מבין למה. כאשר אני משחק משחק פתאום הכל עובד לאט ואני שומע את כל הסוואנד לאט והכל לבד וזה. כמובן שאי אפשר ככה אז יצאתי לווינדוס. וגם כל הווינדוס פועל לאט וכל סוונד שאני מנסה לשמוע עובד לאט. רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה מסתדר. חשבתי אולי זה הבעיה של הכרטיס קול ועדכנתי אבל זה קרה לא מזמן שוב. כמו שהזכרתי זה קורה לפעמים ולא כל הזמן! תעזרו לי בבקשה! למה זה קורה..

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by orninyo,

שלום. אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOST האם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ? אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by GMTK,

אז ככה אני מנסה לעשות עידכונים וזה לא מצליח האם יש לדבר הזה פתרון? זה מעצבן וכנראה פוגם דברים במחשב אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  23. לא עדיף להתקין תHOME PREMIUM?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  24. שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.