עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yosi-m,

אני לא יכול לשנות IRQ של התקנים יש אפשרות כזאת ב SYSTEM DEVICES אבל האפשרות לא זמינה והבעיה היא שיש לי איזה 10 התקנים על IRQ 9 זה גורם שהכרטיס טלויזיה לא יפעל טוב (כן זה הסיבה בדקתי את זה) למישהו יש רעיון מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום רב, קניתי דיסק חיצוני נוסף, וכדי שניתן יהיה להעביר אליו קבצים בנפחים גדולים, נזכרתי שעליי לבצע המרה ל-NTFS כמו שהמלצתם לי לעשות בפעם הקודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אוקיי, אז הלכתי לפי ההוראות של Vampire_Master ,אבל משום מה מתקבלת הודעה שלא הופיעה בפעם הקודמת (תצלום ההודעה מצורף) אז מה פשר הבעיה, ואיך ממשיכים מכאן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by r1v,

שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by benor,

שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation

5. שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Gil28,

כשאני פותח את הדפדפן יש דף לבן ולמטה כתוב הסתיים. כשאני סוגר אותו מוצגת ההודעה: "internet explorer הפסיק לפעול ל-windows יש אפשרות לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון, בלה בלה בלה. אותה הודעה מתרחשת גם עם פיירפוקס או כל יישום תלוי אינטרנט. רק בפיירפוקס אחרי ההודעה הזאת עולה ההודעה בשורת המשימות: "כדי לסייע בהגנת המחשב, התכונה מניעת ביצוע נתונים גרה את firefox..." זה קורה עם כל דבר הכרוך בחיבור לאינטרנט (אפילו התקנה של ספייבוט) נ.ב אני משתמש עכשיו ב-INTERNET EXPLORER 64BIT, הוספתי אותו למה שה-DEP לא יטפל (רק זה עובד!!)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. לא מזמן התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי, ואת הדרייבר של כרטיס הקול, ובנוסף על אלו, מערכת ה Windows Update ביקשה שאתקין גם את הדרייבר של המודם האלחוטי. דא עקא, לא רק שהדרייברים התוקנו, אלא גם תוכנות לצידם. למשל - לצד הדרייבר של הכרטיס (ATI) הותקנה גם ה Catalyst Control Center, למשל. וכך גם לגבי ה IDT Audio. שני אלה, לא רק שמופעלים אוטומאטית עם הפעלת הווינדוס (msconfig גילה זאת), אלא מופיעים ברשימת ה Processes הרצים. אשר על כן, רציתי לדעת האם יש צורך גם בתוכנה - או שאוכל להוציאם מההפעלה אוטומאטית (msconfig) ולבטל את המשימה (process) הרצה. יתר על כן - האם אפשר ללכת צעד נוסף ולעשות uninstall לתוכנות אלו? תודה מראש (סליחה על השאלה הארוכה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

מה עושים שזה כן יעביר את הקובץ? *בלי לשנות את שם הקובץ...זה קבצים חשובים מתוך התקנה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mito,

איך עושים דיסקט איתחול ל windows xp ??? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

12. Started by benor,

מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, בכל פעם שאני מנגן שיר במדיה פלייר, הוא מעלה את תמונות האלבום לאותה ספריה. איך אני מבטל את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 114508534,

התקנתי לסבא שלי חלונות XP PRO באנגלית אבל אני יודע שדיסק זה תומך רוסית ואני לא יודע איך משנים את שפת המערכת !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מתוך הנחה ואני מפרמט את המחשב,כיצד אני מתקין את הWINDOWS XP? [אני יודע איך להכניס דיסק ולהכנס להתקנה כמובן..] השאלה שלי נובעת מכך שפעם התקנתי לאחותי על מחשב חדש WIN XP,הבעיה היתה שפיספסתי את החלק לגבי השפה והעסק יצא קצת משובש...באיזה שלב,ואיפה אני בוחר את השפה הראשית של הWIN XP והשפה המשנית,והאם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם במהלך ההתקנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. http://best-search.us/?page=home&pid=sext01 זה הלינק

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה, "the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect". כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה. אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן. תודה רבה ויום טוב!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by maxwell10,

ברשותי XP32SP3 כשהפעלי היום את המחשב שלי הופיעה לי הודעה שחסר קובץ system32/drivers/Ntfs.sys ושביכולתי לתקן זאת ע"י טעינת דיסק של WINDOWS ולחיצה על r כלומר repear כשהכנסתי את דיסק ה WINDOWS והקבצים החלו להטען לפתע הופיע לי הודעת שגיאה: file setupdd.sys could not be loaded, the error code is 4, setup cannot be continued. אציין שכאשר אני מכניס את אותו דיסק למחשב אחר אזי הודעה זו אינה חוזרת על עצמה אלא תהליך אעינת הקבצים מגיע לסיומו (אני מגיע לפאיט שבו עלי לבחור בין repear לבין install[br]פורסם בתאריך: 2.01.2010 בשעה 23:29:44 הסתדר, כל מה שהיה צריך לעשות היה להוציא את אחד מכרטיס הזכרון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. יש לי את התוכנה הזו של הסקין לויסטה(http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Vista-Customization-Pack.shtml) עכשיו איך אני מוריד אותה מהמחשב? כי היא עושה בעיות ומאיטה את המחשב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום. אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOST האם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ? אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. דקות נתקע אחרי הכול פעולות תוכנות ...אם אפעלה חדש שוב נתקע דקות...אני לא מצא בעיות והודיעו שגיאות...סרקתי שגיאות ועוד שלא מצא בעיות מבאס...אפילו נתקע..יש פתרון משהו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים