Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני פותח את האשכול הזה שוב לאחר שהקודם ננעל. אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה אחלה, תודה מראש. --- לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך מסדרים שיראו עברית במקום הג'בריש הזה. זה אומנם ICQ אבל מופיע לי גם בתוכנות אחרות. Windows XP pro SP2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס במצב רגיל, רק ב SAFE MODE. הוא פשוט נתקע ב: "verifing pool dmi data" ניסיתי להפעיל את ה NERO כדי לגבות דברים, אבל מופיעה לי הודעה שחסר הקובץ win-aspi בווינדוס. עכשיו, רציתי לדעת אם הקובץ עצמו חסר בגלל שאני נמצא ב SAFE MODE או שזו הבעיה שבגללה הווינדוס לא עולה בכלל במצב רגיל. אם תוכלו לעזור לי כמה שמהר, אני ישמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה לי את הבעיה אבל אני לא זוכר אז איך הצלחתי להפטר ממנה ועכשיו היא חזרה לחבר שלי. אני דיי בטוח שזה קשור לאיזושהי תוכנה אני רק לא יודע איזה!
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי כותרת רוב הזמן מנסה לבצע פעולה פשוטה של העתק הדבק של מילה או ספרות ורוב הפעמים לא מצליח להדביק זו תקלה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התקנתי ווידונס 7 על אקס פי עכשיו אני לא יכול להיכנס ל XP זה נכנס אוטומטי לווינדוס 7 איך עושים שיהיה את הDUAL BOOT שאני יוכל לבחור לאיזה ווינדוס להיכנס ? תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן עליו XP SP3 חוקי כמובן יש איזושהי דרך להוריד עותק חוקי של ה-XP למקרה שאני ארצה לתקין אותו מחשב בעזרת המספר הסריאלי שמודבק מתחת למחשב? .
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי win xp sp3 והוא עשה לי כמה עידכוני מערכת קטנים. בלי ידעתי, הוא התקין לי את התוכנה Windows Search. והיא תופסת לי זיכרון בתהליך הנקרא- searchindexer.exe. אני רוצה להסיר את הכלי הזא, ולכן נגשתי להוספה או הסרה של תוכניות ופשוט לחצתי על התוכנה בכדי למחוק אותה. איך שאני בא למחוק, יש לי הודעת אזהרה שרשום שם את כל התוכנות שהתקנתי אחרי שהתקנתי את Windows Search, ומצויין שם שאם אני יסיר את Windows Search, אז כל התוכנות שהתקנתי אחרי Windows Search עלולות לא לעבוד בצורה תקינה. מה אני אמור לעשות בכדי למחוק את הכלי המטופש הזא? ואם אי אפשר, אז לפחות אפשר לעצור את הproces שלו לתמיד? איך? תודה
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, יש לי Vista Premium ויש משהו ממש קטן שמאוד מציק לי ואני לא מבין מדוע זה קורה. הבעיה היא בתפריט start, הזה שלמטה, שם יש כלמיני shortcuts ויש אפשרות לשנות את מיקומם - להעביר shortcut מסויים למעלה/למטה וכן הלאה (יש לציין שאני משתמש ב-classic start menu)... אז בתפריט הראשון של start ובתפריט הפנימי שלו - programs, אם אני משנה את סדר shortcuts והתיקיות, זה לא שומר את זה (מספיק לעשות restart או log off והכל חוזר לעצמו - לפי איך שויסטה מסדרת את זה ולא לפי מה שאני סידרתי) - בשאר התיקיות הכל עובד כמו שצריך והסדר שאני מגדיר נשמר. מישהו יודע מודע זה ככה ואיך אפשר לעשות שסדר שאני מגדיר ישמר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-