עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אם אני הולך להחליף עכשיו את מערכת המחשב שלי ובתוכה גם את לוח האם אבל אני רוצה להישאר עם אותו הארדיסק ואותו Windows, האם אפשרי לעשות זאת ללא GHOST?(פעם שעברה עשיתי את זה עם GHOST והסתבכתי) האם אפשרי פשוט לשים את החלקים החדשים להיכנס להתקנה של WINXP ולעשות שם ריפייר פשוט?(שכאילו מתקין את הוינדוס מחדש אבל לא את הרג'יסטרי וכל ההגדרות משתמש...)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=94050888.jpg אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לרוץ, ואז אחרי המסך הראשוני של הווינדוס ההודעה הזאת מופיע. ניסיתי להיכנס דרך "safe mode" ובפעם הראשונה זה הצליח. הרצתי אנטיווירוס (avg free) והוא מצא לי דיי הרבה ווירוסים (מה שמוזר כי אתמול לא היה אפילו אחד, אבל ניחה...) לטענתו הוא הצליח למחוק את כולם, אז איתחלתי את המחשב ו-ללא שינוי... עכשיו כשאני מנסה להכנס דרך safe mode ההודעה הזאת גם מופיע, אם אני לוחץ cancel\ok יש ציפצוף מציק מהמחשב והיא חוזרת (אני ממש מתחיל לשנוא אותה...). יש למשהוא רעיון? נ.ב למקרה שהתמונה לא מופיע זה מה שכתוב: the instruction at "0x0061026d" referend memory at "0x0061026d" click on ok to terminate the program click on …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 104952,

הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by maxwell10,

ברשותי XP32SP3 כשהפעלי היום את המחשב שלי הופיעה לי הודעה שחסר קובץ system32/drivers/Ntfs.sys ושביכולתי לתקן זאת ע"י טעינת דיסק של WINDOWS ולחיצה על r כלומר repear כשהכנסתי את דיסק ה WINDOWS והקבצים החלו להטען לפתע הופיע לי הודעת שגיאה: file setupdd.sys could not be loaded, the error code is 4, setup cannot be continued. אציין שכאשר אני מכניס את אותו דיסק למחשב אחר אזי הודעה זו אינה חוזרת על עצמה אלא תהליך אעינת הקבצים מגיע לסיומו (אני מגיע לפאיט שבו עלי לבחור בין repear לבין install[br]פורסם בתאריך: 2.01.2010 בשעה 23:29:44 הסתדר, כל מה שהיה צריך לעשות היה להוציא את אחד מכרטיס הזכרון

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה יש לידידה שלי בעיה בוינדוס לא נפתח לה תמונות במחשב ....תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה לעוזרים lidor_abo:)

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  13. שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  14. Started by orninyo,

שלום. אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOST האם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ? אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by erez_levy,

התקנתי היום ווינדוס אקס פי, הכל טוב ויפה, רק שמתי לב ל-2 בעיות. 1) כשהמחשב עולה, הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס להתקנה של הווינדוס או להעלות את הווינדוס איך שהוא. אני כמובן בוחר בלהעלות את הווינדוס כמו שהוא, כי אין סיבה להתקין שוב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שזה לא יהיה לי? חבר שלי חושב שזה איזה משהו שצריך לסדר ב- BIOS בלשונית BOOT, יש לי שם 4 אפשרויות. באחד זה רושם לי דרך ההארד דיסק, באחד דרך הסידי רום, באחד הוא רושם Disable ובאחד אחר הוא רושם removeable, יכול להיות שזה דרך שם? אני רק רוצה שזה לא יופיע לי ושהמחשב יעלה ישר.. 2) כשאני מכבה את המחשב דרך התחל - כיבוי המחשב, לוקח למחשב הרבה זמן להכבות והוא לא נכבה, מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by dante123,

אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by LIgor86,

שלום, התקנתי בהצלחה את חלונות 7 אבל יש לי כרגע בעיה אחת ששמתי לב אליה. הכפתור של ה- FN בלפטופ לא עובד (לדוגמא: קיצור של הגברת הווליום דרך המקלדת). מה אפשר לעשות בנידון???

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  18. Started by benor,

מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  19. שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??

21. היי לכולם אז אחרי ש"שדרגתי" שלל רכיבים שונים במחשב ישן (ביותר מדי כסף וללא הצדקה אמיתית) ופתחתי דיון כמעט בכל פורום אפשרי פה (יותר מדי זמן פנוי..) נשאר לי לשאול על מערכת ההפעלה. כרגע מותקן על המחשב ווינדוס XP והמחשב עובד סבבה לגמרי. השאיפה היא להתקין ווינדוס 7 (32? 64?) ברור לי שהמחשב יריץ ווינדוס 7, זאת לא השאלה. השאלה, מנסיונכם ומהידע שלכם, האם המחשב יעבוד בצורה טובה ונעימה או שיהיה איטי בצורה שתגרום לגעגועים ל-XP.. המפרט: מעבד E2180 (ישודרג בקרוב ל-E8400) לוח פשוט Asus P5GC-MX/1333 3GB DDR2 667 (2+1) 2HD של WD 160GB GT240 512GB עוד שאלה שקשורה.. כרגע יש רק 3GB זיכרון DDR2 (סטיק של 2GB ועוד סטיק של 1GB). אני נמנע כרגע מלשדרג ל-4GB (המקסימום שהלוח תומך), כי הבנתי שו…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  22. מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by BlackTalon,

אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by רומן גרוס,

יש לי כרגע SP3 IE6 השאלה אם לשדרג את זה ל IE8 ? או להשאיר על IE6 SP3 הבנתי שיש גם IE7 גרסת BETA שהוא יצא ממש מוצלח .

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  25. אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים