Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אני מוחק מחיקת אתרים בבאר איפה שרושמים את האתרים? בVISTA תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אחרי קריאה של המון מאמרים בנושא , כולי מבולבל יותר ממה שידעתי לפני כן. כל מאמר שונה בהמלצתו לגבי גודלו של הזיכרון ומיקומו. הנה המפרט הצנוע (ביותר) של הלפטופ עליו אני רוצה לקבל עצה לגבי הזיכרון הוירטואלי. פנטיום II מעבד 400MHZ זיכרון - 224 RAM . הרדיסק אחד בנפח 30GB אשר מחולק ל C ו D מחולק ל שליש ו 2 שליש כאשר מערכת ההפעלה (XP) יושבת ב C שנפחו 8.39G . זהו, כמה להקצות ? האם ב 2 מחיצות או רק במחיצה שבה לא נמצאת מערכת ההפעלה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני בא ללחוץ Alt+Ctrl+Del כדי להיכנס למנהל משימות וזה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" חשוב לציין שהמחשב שלי זה המחשב היחיד בבית... ואני משתמש בוינדוס XP.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?!?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קורה לי פעם בחודשיים בערך שהמחשב קופא ללא סיבה ( לא חם או משהו כזה ) פשוט תקוע, וכשאני מכבה אותו ומדליק הוא לא מצליח למצוא את מערכת ההפעלה (XP) ורושם הודעה עם POOL DATA משהו... אני לוחץ DEL ומקבל את התפריט ומשם אני מחפש את ההארד דיסק ומגלה כי הוא ריק... אני מבקש לעלות את מערכת ההפעלה מ CD ואז אני מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP . אני מבצע כאילו שידרוג של ה-XP וכאשר לוקח לו מס' פעמים לחזור על הבדיקה כאשר בכל פעם הוא רושם שחסר קובץ SYS אני מכבה ומדליק וחוזר שוב על אותו תהליך...עד אשר הוא מצליח לבצע את כל הבדיקה ומעלה את מסך ההתקנה שם אני מקבל הודעה כי הוא לא מוצא את המערכת שצריכה שידרוג ( כי אין מה לשדרג) אני מכבה את המחשב מדליק ומבקש לעלות מהארד - דיסק. ולשמחתי המחשב עול…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בגרסת הpro יש מתמש שנקרא Admin כשאני רוצה ליצור עוד משתמש אבל מוגבל זה דורש ממני ליצור עוד משתמש אדמיניסטרטור. הרי כבר יש אדמיניסטרטור אחד, למה צריך עוד אחד?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אם יש לי את תוכנת XP-PRO בספריה בדיסק קשיח , ואני רוצה לצרוב אותה לתוך CD ע"י שימוש בתוכנת NERO , מה אני בדיוק עושה כדי שניתן יהיה לעשות BOOT מה CD לאחר העתקת כל הקבצים . יש לי בספרית D:\...\I386\BOOTFIX.BIN מה בדיוק צריך לעשות איתו ???? אני לא רוצה להשתמש ב CD-COPY ולהעתיק CD מקורי מכיון שאני רוצה להוסיף עוד קבצים ל CD הצרוב . אני יודע שע"י CD-COPY יועתק לי גם ה BOOT SECTOR באופן אוטומטי אולם במצב כזה אין לי אפשרות להוסיף קבצים ל CD, כי התוכנה מעתיקה את המקורי כמו שהוא. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לעוזרים בקשה תביאו לי לינק לפאצ
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב האם הפירמוט ב- windows 7 מתבצע בצורה שונה ? כי כשאני לוחץ על אתחל או אתחול (הכוונה במסך התקנה ראשונית של windows) זה מסיים פירמוט בכמה שניות . עוד שאלה אחת - בהתקנה הוא מציג לי את כוננים c,d ועוד כונן שנקרא system reserved בגודל 100 מגה מה זה הכונן הזה ? צריך למחוק או לפרמט אותו בכל התקנה של ווינדוס מחדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל מחשב שהיה למשחקים סרטים וכו..... אני צריך מערכת הפעלה במזה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני שם לב למדריכים שמביאים את התוכנה winwalpaper משהו כזה , שמכניסים אייקון וזה משנה , אך זה משנה לי את הרקע לצבע שחור במקום לשים תמונה , למישהו יש טריק לשים תמונת רקע לתיקייה ? ואני צריך תוכנה מצוינת בלהפוך תמונה לאייקון , היתה לי פעם תוכנה מצוינת ששומרת על איכות גבוהה, אשמח לרמת איכות גבוהה מאוד . תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי style xp אחרי שהתקנתי שיחקתי אם זה והכל וכש נכנסתי לחלון של boot screens וזה רשם לי שאני צריך לשנות משהו ולחצתי כן ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש זה רושם לי widows xp home edition (boot widows xp home edition מה לעשות ואני לא מבין שום דבר בboot וכאלה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה סיימתי להתקין Win 7 על המחשב והכל טוב פרט לעובדה שאין סאונד בכלל. לפני ההתקנה בדקתי ב "windows advisor" ושם היה כתוב משהו על כך שתהיה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול וחסרה לי באמת התוכנה עצמה שדרכה הייתי מתפעל אותו. וגם במנהל ההתקנים אין סימן לכך שחסר דרייבר. השאלה היא איך אני מברר איזה תוכנה בדיוק חסרה, אני לא זוכר את שמה..ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מסתבר שגרסא חדשה התגלגלה לידיו של אדם מזליסט במיוחד והוא צילם וסיקר את הגרסא מספר הבילד-6574.1.X את המספר האחרון הוא לא מוכן לכתוב בכל מקרה הנה הלינק לפוסט http://www.thinknext.net/archives/2199
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
באתי להתקין WIN7 על המחשב (מפורמט מתוקתק והכול) והוא עושה לי כמו שצריך בהתחלה "LOADING FILES" וזה ואז עושה STARTING WINDOWS (כל זה בהתקנה) ואז הוא מראה לי את ההודעה הזאת: איך אני פותר את זה?יש בעיה בדיסק עצמו?אולי ב-BIOS? מחכה לתשובה, ניב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-