עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ski_farm,

יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by reviZor,

שלום אנשים. יש לי בעיה: אני מנסה להגדיל את הנפח של C ויש לי 30 ג'יגה שלא בשימוש. אני משתמש בווינדוס וויסטה וזה פשוט לא נותן לי לשנות את הגודל, בלי פורמט אז אני בדילמה של איך אני יכול להוסיף את ה30 ג'יגה האלא לC. PARTITION MAGIC לא עובד בוויסטה. DISK MANAGER של וויסטה לא נותן להגדיל אלא רק להקטין. PARTITION MANAGER גם כן לא נותן להגדיל. האם יש עוד אפשרויות?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by Access Denied,

יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  4. רכשתי את חלונות 7 עם התקנה של 32 ו 64 התקנתי את ה 32 במחשב וברגע שהכנסתי את הדיסק של ה 64 קיבלתי הודעה שאני לא יכול להתקין אותו באופן רגיל ואני צריך לעשות סוג של boot וכד' האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק ? תודה!

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  5. היי לכולם אז אחרי ש"שדרגתי" שלל רכיבים שונים במחשב ישן (ביותר מדי כסף וללא הצדקה אמיתית) ופתחתי דיון כמעט בכל פורום אפשרי פה (יותר מדי זמן פנוי..) נשאר לי לשאול על מערכת ההפעלה. כרגע מותקן על המחשב ווינדוס XP והמחשב עובד סבבה לגמרי. השאיפה היא להתקין ווינדוס 7 (32? 64?) ברור לי שהמחשב יריץ ווינדוס 7, זאת לא השאלה. השאלה, מנסיונכם ומהידע שלכם, האם המחשב יעבוד בצורה טובה ונעימה או שיהיה איטי בצורה שתגרום לגעגועים ל-XP.. המפרט: מעבד E2180 (ישודרג בקרוב ל-E8400) לוח פשוט Asus P5GC-MX/1333 3GB DDR2 667 (2+1) 2HD של WD 160GB GT240 512GB עוד שאלה שקשורה.. כרגע יש רק 3GB זיכרון DDR2 (סטיק של 2GB ועוד סטיק של 1GB). אני נמנע כרגע מלשדרג ל-4GB (המקסימום שהלוח תומך), כי הבנתי שו…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום, בכל פעם שאני מנגן שיר במדיה פלייר, הוא מעלה את תמונות האלבום לאותה ספריה. איך אני מבטל את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. אתם , או נכון יותר, המחשב שלכם, לא הבעיה. פשוט, מייקרוסופט החליטה להיות יותר בררנית אצל מי להתקין את הבילד החדש (2004), לאור הבעיות הרבות שהוא גרם להרבה משתמשים. עד אשר ייצא, עדכון על עדכון על עדכון, או הבילד הבא, מה שקודם. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1307894/Microsoft-blocks-Windows-10-users-from-latest-update/amp

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  8. שלום לכולם!! בעייה מעצבנת מאוד. קניתי laptop שהגיע עם win xp home adition hebrew/ שיניתי ל- inable - אבל נוצרה בעייה - כאשר התקנתי winamp או תוכנה כמו cooledit pro או תוכנות מוזיקה אחרות. הן לא מזהות אם הכותרת בעברית. וכמובן לא מנגנות את השיר. לדוגמה כתוב: .mp3????? זה מה שמופיע. אם אני משנה את שם השיר לשפה האנגלית הכל בסדר. בדקתי בregional and languages - העברית מסומן כמו שצריך. מה עושים?? תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by pomba,

יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, לא בטוח שזה בדיוק המקום, אבל נראה לי הכי מתאים.. יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות, שמסודרים לפי תאריך. מישהו מכיר במקרה תוכנה שיודעת לחלק את הקבצים לתיקיות לפי תאריך היצירה שלהם? (מדובר על תמונות, ועפ"י התאריך אני אדע לשייך אותן למקומות..) המון תודה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by The Un4givN,

אוקיי אז התקנתי ווינדוס 7 X64 והוא לא מזהה את הרייד קונטרולר של אינטל ראיתי ברשת שזה רעיון רע להתקין דרייברים של רייד אחרי שהתקנת ווינדוס... אז השאלה שלי היא איך אני מתקין את הדרייברים של הרייד לפני הווינדוס?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Condor,

יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  13. Started by dbx22,

אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by KRS1,

הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. מחשב נקנה בחו"ל עם WIN 7 עליו (לא יודע איזה גרסא שלו) מאיפה ניתן להוריד קובץ עברית ? או דרך אחרת להוספת עברית ? תודה . . .

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  16. Started by rednit,

הייתי מעוניין לקבל רשימה מסודרת של השירותים (services.msc) שניתן לסגור ב XP בכדי לשפר את ביצועי המחשב חשוב לציין: אני מחובר במודם אלקטל ובנוסף (בכרטיס רשת שני) לרשת ביתית (שאינה משתפת אינטרנט אלא רק תיקיות) אני לא עשוה שימוש ברשת אלחוטית וגם לא במדפסת או סורק עוד משהו שחשוב לציין בכדי שאוכל לסגור כמה שיותר שירותים ?

17. זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by dotan3310,

שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין p-4 עם לוח-אם ATX של ECS, ומותקנת עליו (windows xp pro (upgrade. נתקלתי במספר בעיות שלא מצאתי להן פתרון בשום מקום אחר ואודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי: 1) בכל כיבוי של המחשב המערכת מבצעת סגירה רגילה ומודיעה על סיום, אלא שבסוף תהליך הכיבוי המחשב מאתחל עצמו מחדש במקום להכבות. אין לי וירוסים, אין לי סקטורים פגומים ב-HD, ב-bios מצב ה-acpi מסומן כ-enabled, כך שגם אין לי לשונית APM בהגדרות צריכת החשמל. הורדתי דרייבר עדכני מאתר האינטרנט של החברה, אבל גם הוא לא השפיע. מה עוד ניתן לבדוק? 2) כרטיס קול o/b פועל היטב עם הפעלת המחשב - אבל ברגע שאני עובר לגלישת אינטרנט ו/או אחרי גלישה, הוא מפסיק לעבוד, וחוזר לתפקד רק אחרי איתחול מחדש.…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  21. Started by linkinuser,

שלום לכולם, דרושה עזרה כי אני כבר מיואש לגבי הפעלת WINXP וWIN7 על אותה המערכת... מה שקרה זה שעל המערכת שלי היה מותקן WIN7. בעקבות חוסר תאימות לכמה תוכנות ומשחקים החלטתי להתקין בנוסף לWIN7 גם WIN XP על המערכת... פתחתי פרטישין חדש על הארד דיסק נוסף שיש לי במחשב ולא על ההארד דיסק שמותקן עליו הWIN 7 התקנתי את הWIN XP והכל הלך חלק עד סיום ההתקנה שבו גילתי שהWIN XP פשוט השתלט לי על המחשב לחלוטין... כשעולה הBOOT הוא פשוט נותן לי בחירה בין שני WIN XP כשאת האחד הוא מפעיל ובשני הוא אומר שחסרים קבצים... ניסתי כל מיני תוכנות מנהלי בוט למינהים בכדי לפתור את הבעייה כדי שאני אוכל לעבוד עם שני מערכות ההפעלה אך ללא הצלחה... כרגע המצב הנתון הוא כך כונן C מכיל את WIN 7 על הארד דיסק 1 כונן D…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  22. שלום לכם עשיתי ריסטרט, ואחרי הריסטרט הEXPLORER סירב לעלות. אחרי מספר ריסטרטים, המחשב עלה והכל היה בסדר, אבל לא יכלתי להתחבר לרשת מפאת בעייה של ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'' ומשהו לגבי פנקס נתונים. ניסיתי לעשות F8 בסטארטאפ ולעשות last known configuration אבל ללא הצלחה דיברתי עם בזק והם ייעצו לי למחוק את החייגן ולנסות ליצור חדש. לאחר שאני לוחץ על צור התקשרות חדשה כתוב: ''אין אפשרות לאחזר נתונים. שגיאה 5: הגישה נדחתה'' שוב. אני יכול רק ללחוץ על האפשרות השלישית אחרי שסימנתי על הגדר תקשורת באופן ידני. כרגע אני מחובר מפתרון זמני. מישהו יודע למה זה קורה (לא ידעתי אם זה מתאים יותר לחיבורי רשת או לפה)? יכול להיות שזה קשור לכך שהתקנתי תוכנת רג'יסטרי והיא עלתה בסטארטאפ בפעם הראשונה כשזה …

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  23. חבר'ה יכול להיות שבאקספי הום אין את הפקודה taskkill שסוגרת תוכניות? (דומה למנהל המשימות רק סוגר תוכנית לגמרי). תודה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by mironm,

כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by dante123,

אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.