עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. Started by J0n1,

אני רוצה שכאשר אני מעביר קבצים לתיקיה מסוימת הם יעותקו גם לתיקיה אחרת (כונן גיבוי) כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  3. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  4. השמות של התיקיות מתחת לתיקיה עם התמונה ב thumbnails נעלמו לי פתאום, מישהו יודע כיצד לשחזר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 17:35:39 OK, מצאתי. פתרון ממש מפגר, היה צריך להכנס לתיקיה עם Shift.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. Started by dj_horse,

הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: ‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ על ALiveNF6G-DVI אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP) לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות. לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה, הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל א…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by yair71,

שהורדתי את ההתקנה ש ל 6.0 system machin יש לי בהתחלת ההפעלה הודעה autochk.exe not found in system32 ובבדיקה הקובץ נמצא. נראה לי שלא השפיע על החשב, אך איך מטפלים בכך

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by avi2014,

כל התוכנות והמשחקים הקיימים ימחקו?? או שהאם אפשר/כדאי להתקין את הויסטה במחיצה אחרת?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by Eviljelly,

היום בבוקר התעוררתי וגיליתי שהמחשב מסרב לעלות , הוינדוס עולה עד לקטע של בחירת משתמשים ושם המסך כותב שהוא עובר למצב חסכון באנרגיה (כאילו הוא בשומר מסך , לא מציג הודאה של אין אות) חשבתי אולי הכרטיס מסך הלך ואכן המאוורר לא הסתובב אז החלפתי אותו וכעת המאוורר מסתובב , אבל המחשב עדיין לא עולה . הוא עולה במצב בטוח וגם במצב VGA (לא ברור לי אם זה מאמץ כרטיס מסך או לא) מצב רגיל הוא לא עולה יש רעיונות לפני שנאלץ לפרמט ?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  12. בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  13. התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by NIVTAL,

בכללי היה לי על המחשב כבר WINDOWS 7 בכונן קשיח א' אבל התקנתי עוד פעם על המחשב רק עם כונן קשיח ב' שונה והוצאתי את אותו כונן ושמתי במחשב אחר, עכשיו והוא מראה לי לפני הפעלת ה-WINDOWS שני מערכות הפעלה ששתיהן עם שם Windows 7 עכשיו רציתי למחוק את ההיא שלא עובדת שהותקנה על הכונן הקשיח ב' ואני לא רוצה לפרמט מהכונן הקשיח ההוא.. תודה על העזרה, ניב.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  16. אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. אהלן! אני נתקל לאחרונה בתופעה מוזרה, כשאני כותב מייל באפליקציית הדואר של Win8, כשאני כותב את השם של האיש קשר, לוקח לו הרבה מאוד זמן למצוא אותו. פעם זה היה מהיר מאוד ונותן אפשרויות בהתאם לכתיבת השם... שמתי לב שתהליך RuntimeBroker תופס CPU גבוה מאוד, וברגע שאיש הקשר נמצא - ה CPU יורד. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות של אנשי הקשר, וגם לא נוספו לי אני קשר רבים לאחרונה. מצאתי שיש בעיה למי שמותקנת אצלו אפליקציה של המגזין TIME שיש לה זליגת זיכרון, אבל זה לא המצב אצלי, כי היא לא מותקנת ואין בעיה של זיכרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן "לדבג" את התהליך ולהבין מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  18. לפני כמה ימים פירמטתי את הוינדוס התקנתי את XP Pro מחדש הקבצים של הXP הישן נשארו אז מחקתי הכל חוץ מDocuments and Settings שיש לי שם כמה דברים חשובים אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה של המשתמש הישן שלי זה רושם לי access is denied אז איך פותחים את התקיה זה חשוב לי (כמה קבצים לביצפר ועבודות). תודה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. ב XP יש את האפשרות הזאת ולי היא מאוד תעזור אם היא עובדת כראוי אז מה היא באמת עושה? והאם יש בעיות איתה? ומה אם אפרמט את מחצית הכונן שווינדוס מותקן עליו?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by skywalker13,

בוינדוס כדי לצאת ממשהו (או לכבות מחשב) אפשר ללחוץ על alt-f4 אפשרי לשנות את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by matizami,

הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  23. יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by chmmr,

לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by yoxo,

ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?

• 10 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.