עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guyl3,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב windows easy transfer ממחשב שעליו מותקן XP ל WIN 8.1 בכל החיפושים שלי מפנים אותי לeasy transfer אך שניסיתי להעביר היה כתוב שזה לא תומך בהעברה מ XP או VISTA בנוסף ב win 8 ה easy transfer לא מראה את האופציה להעביר דרך רשת אלא רק במדיה קשיחה ! מה עושים האם פספסתי פה משהו ? איך מעברים (להעביר קודם מ XP ל 7 ורק אז ל 8

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by kobi3211,

שלום ברצוני לדעת איך אני אמור לדעת או איפה אני מוצא בתוך הגדרות של הווינדוס אם זה ווינדוס 64 ביט או 32 ביט

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

היי, העתקתי בעזרת נורטון GHOST את המחיצה של הווינדוס שלי להארד-דיסק אחר, וכאשר אני מכוון את הBIOS לעשות ממנו BOOT, הוא נותן לי הודעה בעליה שהוא לא מוצא BOOT DRIVE. מה צריך לעשות כדי שאני אוכל לעשות BOOT מההעתק שיצרתי? תודה רבה! אורי. עריכה: אין לי בעיה גם שבשלב ראשון אני אוכל לעשות MULTI BOOT משניהם כדי לוודא שהכל בסדר עם החדש. (ולשמור על היכולת לעשות BOOT עם הישן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ב XP יש את האפשרות הזאת ולי היא מאוד תעזור אם היא עובדת כראוי אז מה היא באמת עושה? והאם יש בעיות איתה? ומה אם אפרמט את מחצית הכונן שווינדוס מותקן עליו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MyTechDesk,

מיקרוסופט מחזירה לחיים את PowerToys (למי שזוכר מ-Windows 95). מוזמנים לצפות בסקירה שלי על הכלי: נ.ב. למנהלים: מקווה שלא חרגתי מחוקי הקבוצה (כמו שפירסמתי בפוסט אחר - מתקבלת שגיאה כשמנסים לקרוא אותם).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ari,

המחשב קופא באיתחול (דווקא בווינדוס 98) כשמופיע על המסך הלוגו של חלונות ובתחתית המסך יש את השורה "שרצה" אולם כשאני עושה ריסט ואני בוחר step by step (בתפריט של מצב בטוח) המחשב עולה קפיאה זו מתרחשת לאחר כיבוי ממושך של המחשב אפילו 10 דקות יש לציין שזה לא קורה באקס פי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Diana0000,

שלום, קניתי מחשב לפני כחודש בערך. בכל פעם שאני מכבה/ מפעילה את המחשב הוא מעדכן לי את מערכת ההפעלה. העדכונים האלו משגעים אותי. איך אני מגדירה במחשב שיותר לא יעדכו את ה- WIN כל הזמן. תודה מראש!!

8. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מקודם פירמטתי את הלינוקס מהמחשב(מחשב מדהים!) בכל אופן אחרי שפירמטתי את המחשב והוא העתיק את כל הקבצים לפני תחילת ההתקנה הוא רשם שגיאה NTLDR IS MISSING ושעליי ללחוץ על מקש ע"מ לכבות את המחשב. ניסיתי לרשום פקודות כגון copy drive:\i386\ntldr c:\‎ ‎copy drive:\i386\ntdetect.com c:\‎ אבל המערכת טענה שהיא לא מוצאת את הקבצים. מה אפשר לעשות. זה מאוד מאוד דחוף. תודה!

10. Started by __MIKO__,

מה הבעיה בעצם? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by dog_foot,

מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shibby15,

החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DiSc@MaN,

כיצד ניתן להגביל גודל תיקיה ב2003 סרבר? אני יודע שיש אפשרות להגביל לפי יוזר על כל הכונן אך אני מחפש הגבלה גלובלית לפי תיקיה/שיתוף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zohar678,

אני רוצה לפרמט את מערכת ההפעלה שלי מבלי להתקין חדשה האם זה אפשרי? במידה וכן כיצד עושים זאת? אני מכיר את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס רק שאז מיד אחרי הפירמוט הוא מתקין לי שוב את הוינדוס.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי יש לי סימן קריאה "במנהל התקנים" על ההגדרה PCI Device כשהקלקתי עליה ניסיתי לעשות התקנה חוזרת להתקן זה הוא כתב שקיימת שגיאה. זהו ההתקן שהופיע כאשר עשיתי התקנה חוזרת : microsoft UAA bus driver for high definition Audio מהו התקן זה? ב-PCI אצלי מותקן פיירוואיר ללכידת וידאו ממצלמה,התקן זה קשור אליו? מערכת XP-PRO לוח-P5GD1 של אסוס. תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SEangel,

אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nir.b,

איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ngc224,

שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by gameon,

1800 MB בזמן גלישה באינטרנת מערכת WIN 7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Condor,

יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אהלן! אני נתקל לאחרונה בתופעה מוזרה, כשאני כותב מייל באפליקציית הדואר של Win8, כשאני כותב את השם של האיש קשר, לוקח לו הרבה מאוד זמן למצוא אותו. פעם זה היה מהיר מאוד ונותן אפשרויות בהתאם לכתיבת השם... שמתי לב שתהליך RuntimeBroker תופס CPU גבוה מאוד, וברגע שאיש הקשר נמצא - ה CPU יורד. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות של אנשי הקשר, וגם לא נוספו לי אני קשר רבים לאחרונה. מצאתי שיש בעיה למי שמותקנת אצלו אפליקציה של המגזין TIME שיש לה זליגת זיכרון, אבל זה לא המצב אצלי, כי היא לא מותקנת ואין בעיה של זיכרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן "לדבג" את התהליך ולהבין מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם , יש לי נייד קטן של לנובו ללא כונן אופטי , הכונן האופטי שלי הוא צורב DVD דק של optiarc (סוני למי שלא יודע) ו CASE שהופך אותו ל USB. הבעיה שלי היא שאם אני מחבר את הדיסק ואז כשאני מסיים להשתמש בו אני מסיר אותו ב safly remove (גם אם לא) , עד שאני לא אעשה ריסטרט ווינדוס לא יוכל להשתמש בכונן שוב , כאשר אני נכנס ל device manager אני רואה שווינדוס זיהה שהכונן מחובר , אולם הוא עושה ליד הכונן סימן של תקלה וכשאני נכנס למאפיינים זה מה שרשום : Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take effect. …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים