Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי חבר שנסע לתאילנד לא שזה אמור לעניין אותכם אז בקצרה שהוא נסע המחשב היה בסדר הוא חזר הדליק הכל נמחק כאילו עלה אחרי פירמוט ולא הוא לא עשה שיחזור או משהו כזה... בקיצור אחרי כמה ימים אחרי כמה ריסטרטים כמובן, פתאום הכל חזר ובריסטרט הבא הכל נמחק.. עכשיו הנקודת שיחזור האחרונה היא מההדלקה שהוא חזר מתאילנד ואין עוד נקודות שיחזור. אני נתקלתי בהרבה בעיות אבל על כזאתי בחיים לא שמעתי אם מישהו יוכל לעזור לי\לו אני נורא אודה לכם מערכת הפעלה windows xp professional
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע למה אבל זה פתאום הופיע המחשב נכבה פתאום בלי הודעה מוקדמת ואז נדלק שוב מצ"ב ההודעה שמופיעה אחרי הריסטארט (בכותרת מןפיע קובץ EXE בהודעה DLL) זה פתיר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה, "the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect". כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה. אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן. תודה רבה ויום טוב!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי סימן קריאה "במנהל התקנים" על ההגדרה PCI Device כשהקלקתי עליה ניסיתי לעשות התקנה חוזרת להתקן זה הוא כתב שקיימת שגיאה. זהו ההתקן שהופיע כאשר עשיתי התקנה חוזרת : microsoft UAA bus driver for high definition Audio מהו התקן זה? ב-PCI אצלי מותקן פיירוואיר ללכידת וידאו ממצלמה,התקן זה קשור אליו? מערכת XP-PRO לוח-P5GD1 של אסוס. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי הארד דיסק חיצוני WD ELEMENTS 1.5 TB. אתמול שמתי לב לקיומן של 5 ספריות בלתי ניתנות למחיקה, ששמה של כל אחת מהן נראה כמו סטרינג אקראי של תווים, בסגנון של: rt534ghytyy54df. כל הספריות ריקות מקבצים, חוץ מאחת, שבה מופיע קובץ בשם mrtstub.exe. קראתי באינטרנט שהקובץ הזה קשור לתוכנת malicious software removal tool של מיקרוסופט, אבל אני לא רואה איזה קשר יש לזה להארדיסק החיצוני שלי. סרקתי את הספריות עם אנטי וירוס, ולא נמצא כלום. כמובן שהסםריות האלה לא מפריעות לי, אבל אני חושש שמדובר במשהו מזיק. למישהו יש מושג מה זה ואיך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם איך אני מוסיף את שורת המשימות למעלה עם TOOL FILE וכו?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי צפצופים מהמארז כאשר אני לוחץ על מקשי המקלדת מספר פעמים. למישהו יש מושג איך מבטלים את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי נייד קטן של לנובו ללא כונן אופטי , הכונן האופטי שלי הוא צורב DVD דק של optiarc (סוני למי שלא יודע) ו CASE שהופך אותו ל USB. הבעיה שלי היא שאם אני מחבר את הדיסק ואז כשאני מסיים להשתמש בו אני מסיר אותו ב safly remove (גם אם לא) , עד שאני לא אעשה ריסטרט ווינדוס לא יוכל להשתמש בכונן שוב , כאשר אני נכנס ל device manager אני רואה שווינדוס זיהה שהכונן מחובר , אולם הוא עושה ליד הכונן סימן של תקלה וכשאני נכנס למאפיינים זה מה שרשום : Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take effect. …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר איתחול המחשב מציג תפריט עם שתי אפשרויות לבחירה הראשון WINDOWS XP והשני גם WINDOWS XP הכניסה השניה בתפריט נוצרה כתוצאה מהתקנה נוספת של XP שבוטלה וכבר אינה קיימת. איך אני מבטל את כניסה השניה בתפריט או יותר טוב מבטל אותו בכלל כדי שהמערכת לאחר איתחול תיכנס ישר לחלונות XP
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לשדרג את גרסת הווינדוס שלי ל-8.1. האם הגרסא החדשה מציגה שיפורים לעומת קודמתה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקינו לי על המחשב xp לא מקורי אבל יש לי סיריאל מקורי יש אפשרות להחליף או שאין ברירה ואני חייב להתקין מחדש את ווינדווז?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את תפריט ההתחל ואת האיקונים לצד שמאל בווינדוס בעברית אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני יודע שיש חוק בנעוץ אבל ההודעות שם מ2006 אז רציתי לדעת באופן פרטני לגבי המחשב אז זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g עכשיו אני רוצה להוריד ווינדוס 7 עכשיו אני לא יודע מה עדיף 64 ביט או 32 ביט ??? תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הרבה זמן לא הייתי פה.. המחשב שלי (P3 733Mhz + 512MB SDRAM) פועל לאחרונה באיטיות רצינית, ממש זוחל, בסוף השבוע הקודם פירמטתי מחדש והפעם התקנתי WinXP + SP2 (במקום Win2k) התקנתי את כל העידכונים הקריטיים, בנוסף Kerio Personal Firewall וKaspersky AV פועלים ברקע, ניסיתי לאחות את המחיצה הראשית, עברתי על כמה מדריכי Tweaking ל-XP, ביטלתי את כל הServices הלא נחוצים, אך המחשב עדיין מקרטע, ממש בר אני כבר אובד עצות, דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה מופיעים לי סמני שאלה במקום השם (בעברית)....??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט שנה התקנתי את הויסטה גירסת OEM שלא מצריכה אקטיבציה וכמובן לאחר מכן שידרגתי ל- SP1 ואתמול פתאום לאחר מספר כיבויים והדלקות לא סדירות הויסטה מבקש לעשות אקטיבציה א. גירסת OEM לא דורשת אקטיבציה ב. ע"פ KB של מיקרוסופוט האקטיבציה יכולה לנבועה מישנויים/תקלות בBIOS (היו הדלקות וכיבויים של המחשב) ג. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון מבלי לפרמט ולהתקין מחדש????
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-