Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתחיל להתקין משחק אחרי שאני אומר לו היכן להתקין ואך הוא יופיע במחשב ממש לפני תחילת ההתקנה עצמה הוא זורק לי הודעה של שליחת תקלה ונאמר שם משהוא על Electronic Arts AutoRun עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ה windows שלי עידכן את עצמו ועכשיו הוא מציג הודעה על הדסקטופ ש"ייתכן שהתוכנה שלי לא חוקית" (היא אכן לא חוקית), והופך את הרקע לשחור. פעם מישהו הראה לי איך נפטרים מזה. מישהו פה יכול לתת לי פתרון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לגרום לחלונות להיפתח בגודלם המלא והם נפתחדים שהם מוקטנים יותר, הבעיה קוראת רק שלמשל אני עושה בIE פתח בחלון חדש, והחלון נפתח כמוקטן, ניסיתי להגדיל את כל השחלונות שבשימות ואז לצאת מהם אבל זה לא פועל כמו בתיקיות, איך אפשר לסדר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר למחוק WINDOWS XP חוץ מאשר לעשות FORMAT או האם אפשר להתקין WIN 98 תחת WIN XP???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היו לי שני כוננים , באחד היה 50 GB בשני 450 GB. רציתי לעשות עוד כונן אבל הסתבכתי ובסוף מחקתי את שניהם. אח"כ ניסזיתי להתקין VISTA מדיסק מקורי שרכשתי ואחרי שהתקנתי הוא לא הצליח לעלות למחשב, הוא הראה מסך כחול ועשה רסטרט, אז התקנתי XP, ולא הצלחתי לעשות מספר כוננים, יותר נכון לא הצלחתי להגדיר אותם בנפח המקורי המלא שלהם. יש לי רק C: עכשיו והוא 60 GB .. =\ תודה בכל מקרה. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 64 ביט אתמול התקנתי ערכת נושא ומאז המערכת עולה אבל השולחן עבודה עולה שחור אני יכול לפתוח את מנהל המשימות אבל לא רואים שום דבר אחר אותו דבר גם במצב בטוח איך אני יעול להסיר את הערכת נושא הזאת אם אין לי גישה ללוח הבקרה ולהוספה והסרה של תוכניות? יש לי נקודת שיחזור שיצרתי לפני ההתקנה אבל אין לי את הדיסק התקנה של הוינדוס יש לי גרסה אחרת והוא לא נותן לי להשתמש בנקודה דרכו מה אמי יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ASUS X202E שהגיע עם WIN8 מקורי מהקופסא. אין לי את הסיראלי וכמו שאני מבין הבוט הוא UEFI. אני מעוניין להתקין WIN8 - התקנה נקייה - על כונן ה SSD החדש, להתקין את הכונן בלפטופ להפעיל ושזה יעבוד. אני קצת מסתבך עם התהליך כי קראתי כל כך הרבה מדריכים ולא הצלחתי להבין מי המדריך הנכון. לצורך התקנה אני ישתמש בלפטופ אחר שאליו אני מעוניין לחבר את ה SSD בחיבור USB להתקין עליו ב OFFLINE את ה WIN8 ואז לחבר ללפטופ ASUS. או להכין USB עם התקנה של ה WIN8 ולהריץ על ה ASUS כשה SSD מותקן בתוכו. אשמח לדעת מהי הדרך הקלה ביותר ומה עושים עם סיראלי ובוט ה UEFI. תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחרי שאני עובר עליהם עם הסמן הם חוזרים לצבע שהם אמורים להיות. הנה דוגמא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2406009320/ ניסיתי גם ווידאו, לא הצליח.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה במחשב השני שלי בבית הכל פעל רגיל ויום אחד לאחר שכיביתי אותו הדלקתי וזה ביקש ממני את הדיסקט ריבוט .. מהזה הדיסקט הזה ? מאיפה אני משיג אותו ? ולמה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-