Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש הרבה תמונות שאני חייב שישארו במצב המקורי שלהן (ודחיסה מורידה איכות). אז רציתי לדעת, האם האפשרות ב- Folders Options שמראה קבצים דחוסים בירוק תקפה גם אחרי פרמוטים, שינויים והעברות? (כי אולי פעם בטעות עשיתי את הפעולה הזו, ואני רוצה לדעת אם יש השפעה גם כיום) חוץ מזה - האם הדחיסה באמת מורידה איכות (של תמונה, קובץ סאונד או וידאו) או פוגמת קבצים (כמו RARs)? האם יש דרך לבטל לחזור למצב המקורי לאחר דחיסה שנעשתה בטעות? האם לשים 9999999999 ב- "דחיסה קבצים יותר ישנים מ-..." תשנה משהו? האם יש תוכנות CleanUp כאלו שעושות את המניפולציה הזו בלי ידיעת המשתמש וצריך להזהר מהן (אני משתמש ב- CCleaner, TuneUp ועוד כמה קטנות, שלא נראה לי שהן מזיקות...) עוד דבר - שאלה…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 7 במחשב וקורה כבר כמה וכמה פעמים ש-או שאני מגיע למסך "ברוך הבא" מחכה מחכה ומחכה ואז עובר למסך שחור וזהו...המחשב לא מעלה בעצם את הוינדוס אבל הוא גם לא נכבה.. או שפשוט עולה הלוגו של מיקרוסופט ואחריו מסך שחור ולא עולה כלום וגם המחשב ממשיך לעבוד.. מה שכן בכל הזמנים האלו כשעושים ריסט למחשב מפעילים במצב בטוח המחשב עולה בלי בעיה היום למעלה משעה לא הצלחתי להפעיל את המחשב עד שפשוט הפעלתי במצב בטוח והתחלתי לסרוק מוירוסים את כל המחשב עם NOD 32 וכן עם האנטי וירוס של מירוסופט וכן עם AD AWARE ואף אחד מהם לא מצא כלום! מה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
WINDOWS 8.1 יעבוד לי על לוח אם B350M-MORTAR - MSI מעבד AMD Ryzen3 2200G זיכרון V-COLOR 8GB כונן ssd 250GB - SATA3 6GB Crucial התקנה דרך USB בדקתי באתר של הלוח אם והמעבד והם לא תומכים בwindows 8.1 אבל אני לא צריך אותו לשימוש קבוע אלה רק כדי להכנס להוריד המהאתר של מיקרוסופט win 10 ולהעתיק אותו לusb ואז להתקין על המחשב win10 פשוט יש לי win8 על הusb ואין לי מחשב או דרך אחרת להוריד win10
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי דיסק קשיח ואני רוצה לרכוש WINDOWS 10 בגרסת ה PRO. כיום אין לי גרסה מקורית של המוצר. ישנם ארבעה מקומות אמינים שאפשר לקנות מהם וההתבלטות שלי היא ממי בעצם עדיף: מייקרוסופט ארצות הברית: כ 800 ש"ח אמזאון: כ 720 ש"ח מייקרוסופט ישראל: 999 ש"ח KSP (לא אילת): 959 ש"ח בנוגע לשתי האפשרויות הראשונות – ארצות הברית – נדרשים כרטיס אשראי וכתובת אמריקאי ועם זה אין בעיה (למען הסר ספק, אני נמצא בישראל). הבעיה שכן עלתה כשדיברתי הן עם הצוות הטכני של מייקרוסופט ועם זה של אמאזון היא האפשרות של GEOBLOC KING - משמע כשהמערכת תזהה שאני מתחבר מאיי.פי ישראלי בעת האקטיבציה יש סיכוי שהיא …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא כל פעם מקפיץ לי בועה כזאת ליד השעון אומר לי שהמחשב שלי צריך תוכנה נגד ריגול ומתקין אחת כזאת של מיקרוסופת אני לא רוצה את זה יש לי אד אוור איך מפסיקים את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מ"ה win xp home בגירסה אנגלית. האם ניתן לשדרג למימשק עברית כפי שניתן לעשות למערכת win xp pro ? ואם כן - כיצד? :s05: מודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מחשב נייד שעליו הוא קיבל VISTA HOME BASIC מותקנת. הווינדואוס חוקי והוא באנגלית, ברצוני לעשות כך שכל מה שכתוב עכשיו באנגלית יהיה ברוסית (START, MY COMUTER וכו'), שמעתי שצריך להתקין בשביל זה LIP, חרשתי את האתר של מייקרוסופט ומצאתי רק LIP שכתוב בשם שלו שהוא לרוסית אבל השפות בו הן אוזבקית ושלל שפות שלא נחצות ממש... האם זה נכון שמייקרוסופט לא מתכוונת להוציא תרגום לרוסית? אם כך, האם יש אלטרנטיבה כלשהיא? תודה מראש וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, שאני רוצה לכבות את המחשב הוא נתקע במסך הכחול של WIN7 עם SHUT DOWN וסימן של חושב, ולא נסגר מה הפתרון? ואני רוצה לשנות את התצוגה של האיקונים מDETAILS לTILES אבל שישתנה בכל התקיות במחשב. איך עושים את זה? אריאל[br]פורסם בתאריך: 5.10.2009 בשעה 13:46:14 :jump: ואני אציין אם זה חשוב שזאת גירסת הRTM[br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 13:40:47 הקפצה שניה :jump:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב חדש לחלוטין הורכב היום...הכול מחובר כמו שצריך אבל כשמחברים את המחשב לחשמל ומדליקים הכול עובד אך המסך אינו עולה למרות שהמחשב מחובר בD-SUB (היציאה הכחולה) ולא בDVI ואפילו החלפתי למסך CRT ועדיין כלום לא מופיע על המסך המסך כאילו במצב המתנה בזמן שהמחשב עובד.. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 160GB SATA2 WD HEC 400W TRT-F 2GB קרוסייר. אני אובד עצות
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מאד נהנה מהסביבת מדיה הזו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס הגרסא המלאה.. עכשיו הבעיה היא שהגרסא ל-30 יום בלבד... יש איזשהוא קראק או קוד שאני יכול להשים בשביל שהוא ימשיך בלי להתקין את הווינדוס מחדש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב נייד שלי נדפק לאחרונה וכל פעם כשפתחתי אותו הווינדווס היה עולה חלקית עד לקטע עם הלוגו שהקוביות הקטנות רצות ואז מציג לי מסך שחור עם הסמן עכבר שלי ואני יכול להזיז את העכבר סתם ככה. שלחתי את המחשב למעבדה של DELL ואמרו לי שזו בעיה תוכנה וצריך לפרמט את המחשב... בעודי מנסה לפרמט קיבלתי את השגיאה הבאה במסך כחול שאין לי אפשרות ללחוץ על משהו אלא רק לכבות את המחשב בעצמי. השגיאה : STOP:c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll ניסיתי לעשות את אותה פעולה של הכנסת דיסק ווינדוס והפעלתו כמה פעמים נוספות ועדיין אותה שגיאה. כל עזרה תתקבל בברכה (מקווה שזה המקום הנכון ,התלבטתי בין פורום ווינדוס לפה .אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו ) תודה רבה מראש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אם אני רוצה מחר לפרמט את המחשב איך אני מגבה את כל הדברים החשובים? סיסמאות, כתובות דואר, המועדפים, סיסמאות שהזנתי באתרים, אי סי קיו, וכו............. מה הייתם ממליצים לגבות? ואיך? ראיתי שיש במערכת אפשרות גיבוי File and Settings Transfer Wizard האם הוא טוב? איך משתמשים איתו? יש תוכנות אחרות לבצע את הגיבוי? כמה שאלות אני שואל אה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ברור לי מה רע בזה? החברה מוציאה מוצרים מרשימים, למשל וינדוס XP האחרון שממש יפה נחמד וקל לשימוש... אז למה אתה כל כך שונאים את Microsoft ??? :bash: האם זה בגלל המחיר? אני לא רואה שום סיבה להוריד את המחירים, ככל שיגנבו יותר ככה המחירים יעלו. וחוץ מזה לינוקס פחות טובה מהוינדוס. ואני לא רואה שום סיבה להוריד את המערכת ה**** הזאת, סתם חיקוי מגעיל...
-
- 48 תגובות
- 6.3k צפיות
-