עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by emperor,

שלום! לפני זמן מה הופיעה במחשבי בעייה קטנה,גדולה. כאשר אני מכבה את המחשב, הוא מתחיל את תהליך הכיבוי אבל נתקע כאשר הוא רושם:windows is saving your... הוא נשאר תקוע כך עד שאני מכבה אותו ידנית. ממה הדבר יכול לנבוע תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. צצה אצלי בעיה מתסכלת לפני כמה דקות: אחרי מסך טעינה ראשוני במערכת XP, מתקבלת הודעת צג "POWER SAVING ENABLED, MONITOR WILL SHUT DOWN IN A FEW SECONDS". נשמעת מוזיקת היציאה מחלונות, המסך כבה וככה זה נשאר ללא תגובה להזזת עכבר או לחיצת מקלדת. ניסיתי כל מיני אופציות בביוס וחלונות (במצב בטוח, שבו אני כרגע) אך ללא תועלת. בזמן שזה קרה, הייתי באמצע גלישה רגילה. מי שיכול לעזור, יבוא על הברכה. בתודה מראש, RM

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. משום מה בתקופה האחרונה כל נסיון כניסה לאתר תוך שימוש ב-USER ו-PASS שלו (http://user:pass@whatever.com) נותן לי הודעת "The page cannot be displayed" במקום להיכנס לאתר. מישהו יכול לומר למה ומה ניתן לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by spotash,

כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by roey8,

logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים

7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.

8. שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. כשאני פותח את הדפדפן כדי לגלוש באינטרנט אני יכול לכתוב בלי בעיה טקסט באנגלית, אבל כשאני מנסה לכתוב בעברית אני רואה על המסך ג'יבריש. לדוגמה: כשאני מנסה לכתוב את המילה "מוסיקה" אני מקבל את הצירוף הבא - ??ב?ח?. ככה בדיוק אני רואה את זה. ניסיתי להסיר את ההתקנה של אקספלורר 7 ולהתקין מחדש, סרקתי לספייוור ולוירוסים, החלפתי אנטי ספיי, החלפתי אנטי וירוס, התקנתי מחדש ווינדוס (אחרי פירמוט לא בדריסה) וכלום לא עזר הבעיה עדיין קיימת. ראוי לציין שהיא מופיעה רק בתיבות טקסט בדפדפן ולא במיילים ולא באופיס (לכן אני מצליח לכתוב את הבעיה בעברית בוורד ועושה העתק-הדבק לתיבה ברשת). אשמח לעצת מומחה או מישהו שמכיר את הבעיה, שמי רועי ותודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by manticore,

התקנתי ויסטה לא מזמן וחיברתי את הממיר של הוט למחשב בעזרת כבלים composite. הוידאו הולך למסך ושני האודיו, דרך מתאם מתחברים ל line in אבל אני לא שומע כלום! על המסך אני רואה את השידור אבל אין קול כשהיה לי אקספי זה עבד יופי.. עכשיו זה פשוט לא עובד.. הורדתי את הmute מה line in בלוח בקרה וזה עדיין לא עוזר רעיונות?

11. Started by Googleness,

בשביל HALO 2 הסכמתי להוריד מכבודי ולהתקין שוב את המערכת הנוראית הזאת ווינדוס ויסטה. בכל מקרה התקנתי את המדפסת שלי (Lexmark X1270) על הויסטה זה אמר שזה התקין בהצלחה אבל זה לא מדפיס כלום. אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה להוציא דף ניסיון זה נותן לי שגיאה 0X00000006 מה זה הדבר הזה?[br]פורסם בתאריך: 10.06.2007 בשעה 01:41:17 סתם אמרתי נואש מוקדם מדי. נכנסתי לאתר של לקסמרק ישראל והם הפנו אותי בקישור למדור הורדות באנגלית שם הורדתי דרייברים לויסטה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by Shbd,

בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by jitz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by LoopXXX,

יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ski_farm,

שלום לכולם התחילה אצלי בעייה לפני מספר ימים במחשב יש לי win 7 64 bit ultimate הבעייה היא: כאשר אני פותח חלון כלשהוא (דפדפן, my computer, וכו') לאחר כמה דקות החלון מספיק להיות נבחר (כאילו בחרתי בחלון אחר), אני לוחץ שוב על החלון והוא חוזר להיות פעיל המצב חוזר על עצמו כל כמה דקות, "משהוא מבטל לי את הבחירה של החלון" יותר גרוע שלאחר כמה שעות המחשב קופא ולא ניתן לשחרר אותו אלא רק על ידי אתחול של המערכת הרצתי שתי תוכנות אנטי ווירוס: AVAST ו AD-AWARE ולא נמצא שוב ווירוס אשמח לעזרה איך להעיף את הדבר הזה מהמחשב שלי בברכה ski farm

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EAD,

היי אני מקבל מסך כחול מידי פעם. בעיקר שאני משתמש בFOOBAR2000 (או סרטים) אין שום עומס על המעבד, OC לא רציני ואין בכלל שימוש במחשב פרט למוסיקה. קורה לרוב שמריץ טיפונת קדימה או אחורה(אם סתם נותן לנגן בלי הפסקה, אין בעיה לרוב, לפחות ככה שמתי לב) המסך כחול נותן הודעה של driver_irql_not_less_or_equal ואחרי כל המספרים וכו' אומר שכנראה בעיה עם cmudaxp.sys שזה קשור לCMEDIA (הצ'יפ של ASUS D2X בין היתר) מה אפשר לעשות? סה"כ יש לי DRIVER הכי אחרון שהיה שם (אם כי הוא בטה) ויש לי חלונות VISTA 64 ביט.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by ronny_1982,

שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע תוך כדאי עבודה שוטפת ועושה לי מסך כחול עם הקוד הבא 0XC000021A WINDOWS SUBSYSTEM מצורף הקובץ DUMP בתודה המפרט של ASROCK K8UP NF3 AMD 64 3000+ 754 1024 ADATA DDR 400 MSI 9250 128 MB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  18. למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by elixvx,

לפני כשבוע התקנתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 גרסאת ה64 ביט וכבר 3 פעמים שהוא עשה לי מסך כחול ולאחריו ריסט למערת הפעלה (פעמיים בלילה כשלא ראיתי ופעם אחת ממש עכשו באמצה שימוש) העלתי לפה את קבצי הMinidump מישהו יכול בבקשה להגיד לי ממה נגרמת הבעיה תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום, לאחרונה אני מקבל המון מסכים כחולים ללא סיבה. אין וירוסים במחשב,לא התקנתי שום דבר מיוחד והמחשב לא עושה ריסטרט במהלך הרצת תוכנה כבדה או משחק כבד אלא סתם כי "בא לו" . אני לא מצליח לראות מה רשום ומה התקלה (אם זה רשום שם ) כי המחשב עושה ישר ריסטרט ולא נותן לי לראות. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה כבר במשך הרבה זמן. תודה נ.ב- יש SP1 וכל העדכונים שיצאו עד היום .

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום התקנתי לווינדוס 10 64 ביט הדרייבר שמותקן הוא ל-32 ביט כרגע אין לי סאונד במחשב איך אני יכול לשנות את הדרייבר שמותקן במחשב ל-64 ביט תודה יש לי מחשב של dell inspiron n5110

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. Started by kobi3211,

בבקשה צריך עזרה דחוף למקודדים לויסטה כי ניסיתי הרבה ושום דבר לא עזר אם מישהו מכיר קישור לאתר או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.