Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
השימושים שלי הם כאלה לשתף קבצים ברשת קווית והזרמתם בין 2 מחשבים הזרמת תכני HD לאותו מחשב ולסטרימר וגיבוי מסמכים מ2 מחשבים. זהו! זהו! זהו! איזה גרסא אני צריך, (מחשב יחסית חלק מעבד sempron 1200 + 1GB RAM) אבל יש מלא כוננים קשיחים
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הלך לי לוח האם,וקניתי מחשב חדש.(אמור להגיע אלי בימים הקרובים) האם ניתן לשים את ה-HDD הישן,עליו מותקנת Windows 7,במחשב החדש,או שזה כמו ב-XP,שה-Chipset חייב להיות זהה? בכל מקרה זה נראה לי יותר חכם להתקין מחדש,אבל סתם אני שואל מתוך סקרנות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רכשתי את חלונות 7 עם התקנה של 32 ו 64 התקנתי את ה 32 במחשב וברגע שהכנסתי את הדיסק של ה 64 קיבלתי הודעה שאני לא יכול להתקין אותו באופן רגיל ואני צריך לעשות סוג של boot וכד' האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS VISTA 64BIT, כבר די הרבה זמן בלי שום בעיות, היום עשיתי עדכון אוטומטי ופתאום כל הUSB הפסיקו לעבוד, אין עכבר, אין מקלדת, אין אינטרנט, אין הארדיסק נייד, מצלמך אינטרנט, כלום... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה נקודות קודמות אבל שום דבר לא עוזר, הצילו! יש פתרון למישהו?
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה: אני מנסה להגדיל את הנפח של C ויש לי 30 ג'יגה שלא בשימוש. אני משתמש בווינדוס וויסטה וזה פשוט לא נותן לי לשנות את הגודל, בלי פורמט אז אני בדילמה של איך אני יכול להוסיף את ה30 ג'יגה האלא לC. PARTITION MAGIC לא עובד בוויסטה. DISK MANAGER של וויסטה לא נותן להגדיל אלא רק להקטין. PARTITION MANAGER גם כן לא נותן להגדיל. האם יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן לויסטה(שלושה ימים)והיום רציתי להתקין את המדפסת שלי, מדפסת משולבת HP OfficeJet 5610. התקנתי הכל טוב ויפה, עשיתי ריסטרט למחשב והUSB לא מזוהה. ניסיתי הכל! לא יודע מה לעשות כבר.. וכן, התקנתי דרייברים מתאימים לויסטה, ובהתקנה של המדפסת זה התקין לי את הדרייברים וזה זיהה את המדפסת.. מה עושים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שהחלה לפני שבוע כשמערכת ההפעלה עולה אין סאונד...כמו כן מאתרים אין לי סאונד בכלל ממסנג'ר כן ומתוכנות סרטים וכולי יש סאונד האייקון של הרמקול הקטן בסרגל הכלים התחתון נעלם לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לו להופיע מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קראתי ונראה לי מעניין -אז החלטתי להביא לפורום. התעצלתי לתרגם איתכם הסליחה. Windows Vista: How-To Beat The Windows Hackers Author: Matt Hartley (Special Report) - I think that we have long since established that Vista will indeed offer better security features than any other version of Windows before it. And considering this, I also believe that Vista will become a rather large exploit target once it's released to the mainstream market. In the end, Microsoft could be facing a very serious challenge here. But there is one possible solution, should they wish to consider it. Hackers: They Love a Challenge. Much like we have seen with a variety of DRM formats, hackers simply…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה של SP3 לחלונות XP PRO After XP SP3 Upgrade - Device Manager Empty / Network Connection Icons Missing הדיוויס מנגר ריק והרשתות ריק דיון בנושא בפורום של מיקרוסופת http://forums.microsoft.com/technet/showpost.aspx?postid=3302530&siteid=17&sb=0&d=1&at=7&ft=11&tf=0&pageid=2 מאחר ובדיון נכתב רבות על הקשר בין התופעה לתוכנות האנטי וירוס של נורטון הורדתי את התוכנה של נורטון להסרה של נורטון (אף על פי שאין לי אף תוכנה של נורטון מותקנת ) כל מה שנכתב בפורום לגבי הרגסטרי מדובר על על "מפתחות "הקשורות בנורטון ומאחר ואין לי את התוכנות הנ"ל מותקנות על המערת אין את אותם מפתחות ואין מה למחוק אשמח אם יש למשהו פיתרון לבעיה תופעת נוספתהיא שהמערכת …
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
i restarted my comp from the restart button and when i tryied to write in hebrew it didn't work what happend??!?! untill now i wrote in hebrew but.... pls help me
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ההתקנה נתקעת לי כל פעם באמצע עכשיו יש לי רישיון מקורי ורציתי לדעת אם אני יוריד מהאינטרנט ווינדוס וישתמש ברישיון שלי אם לא תהיה בעיה בזה ואני יוכל להפעיל אותו שלא יהיה את ה30 יום
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אוקי היום פירמטתי והתקנתי את המחשב החדש שלי שמתי וינדוס XP והכל התקנתי כמו שצריך אחרי זה התקשרתי לאינטרנט וביקשתי שיעזרו לי לחבר את האינטרנט את החייגן מחדש והכל עבד טוב ויפה האינטרנט עבד מעולה אחרי זה עשיתי UPDATE לכל הווינדוס ואחרי זה התקנתי את ה SP2 ואזזזזזזזזזזז המחשב עשה ריסטארט ואחרי זה האינטרנט פשוט לא זז וגם נתקע אחרי זה לא יודע מה קרה???????????? למה זה? אחרי זה התקשרתי לאיטנרנט זהב והוא אמר לי שיש וירוס...........ממממממממ בדקתי בMSCONFIG וראיתי שיש קובץ מוזר מאודדדדדדדד ALXHZX.EXE שזה כנראה הוירוס בקיצור איך אני מוריד אותו? מה עושים אחים שלי? בדקתי באנטוירוס והוא לא מוצא אותו בכלל הסרתי את ה SP2 והנה האינטרנט עובד.............אז מזה יכול להיות? הוירוס עוד על המח…
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם מופיע לי הודעה על LOW virtual MEMORY מה לדעתכם גורם לבעיה בדקתי פרוססס וראיתי שאין שום דבר מיוחד שקורע לי תמחשב יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 דדר דואל צאנל מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מדיי פעם שאני נכנס לאתרים כמו MSN.CO.IL הרבה פופאים מעצבנים, הייתי רוצה תוכנה- לא משנה אם היא חינמית או לא, העיקר שהיא יעילה אך ורק לפופאים ושלא תגביל אותי בגלישה, וגם איזה תוכנות מומלצות לSPY ? לי יש את הAD AWARE 6 PRO האם זה מספיק או שמומלץ עוד תוכנה להתקין בנוסף אליה?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אין אפשרות לאתר את C:DOCUMENTS AND SETTINGS/משה/שולחן העבודה emule/fixblast.log ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב כדי לחפש קובץ לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן על חיפוש שאני תמיד מנסה לפתוח איזה מסמך אז הוא אומר לי את ההודעה הזאת מה צריך לעשות ניסתי לעשות בדיקת שגיאות בדקתי עם האנטי וירוס בדקתי עם התוכנה של המרגלים ספיי סוופיר וספיי בוט שום דבר לא עזר ושתמיד אני מנסה להתקין איזה משחק פרוץ (אתם יודעים מה זה נכון)אז זה תמיד יוצא לי מההתקנה באמצע הורדתי גם את notpadexp ושום דבר לא עזר מה צריך לעשות נ.ב אני חדש ושמעתי מחבר בפורום אחר שזה אחלה פורום ויש כאן הרבה יועצים ומומחים
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-