Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לגשת לאיזהשו נתיב ברשת דרך כונן ממופה ה Explorer קורס וזורק הודעת שגיאה (כל פעם הודעה אחרת). הוא קורס בערך שאני מגיע לרמה השישית של התיקייה, כלומר כאשר אני נכנס לשש תיקיות. Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c91888f" referenced memory at "0x072ba098". The memory could not be "read". Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x7c9106c3" referenced memory at "0x0056005a". The memory could not be "written". Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c9111de" referenced memory at "0x0065004c". The memory could not be "read". Application popup: Explore…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
בתהליך האיתחול אני מקבל מסך windows ריק לחלוטין- גם ללא שורת המשימות. ברשותי win xp sp1 . גם במצב בטוח התוצאה זהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך ניתן לחזור למצב נורמלי עם כל האייקונים והפקודות? האם אפשרי כי וירוס או תולעת כלשהי פגעו במחשב? במקרה זה מה הפתרון המומלץ? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פעם הייתה לי ויסטה במחשב ומדד החויה שלי היה על 5.3 או 5.6 לאחר כמה זמן עברתי לxp ועכשיו שוב חזרתי לויסטה,ומדד החויה שלי ירד ל 4.8 האם זה הגיוני? מה יכול לגרום לירידה שכזו? הירידה היא בזכרונות לםי המדד חויה כל שאר המדדים לא ירדו
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לשום אתר. כשאני פותח את האקספלורר הור כותב לי: the page could not be displayed ואם אני מנסה אתר אחר הוא כותב לי: internet explorer could not open the search page כל ההגדרות של הפרוקסי והכל נכונות והעובדה היא ש מ:my computer אני גולש בסדר. המערכת הפעלה היא windows xp. ניסיתי להוריד מהאתר של windows אקספלורר חדש ולהתקין וזה לא עזר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מקודם פירמטתי את הלינוקס מהמחשב(מחשב מדהים!) בכל אופן אחרי שפירמטתי את המחשב והוא העתיק את כל הקבצים לפני תחילת ההתקנה הוא רשם שגיאה NTLDR IS MISSING ושעליי ללחוץ על מקש ע"מ לכבות את המחשב. ניסיתי לרשום פקודות כגון copy drive:\i386\ntldr c:\ copy drive:\i386\ntdetect.com c:\ אבל המערכת טענה שהיא לא מוצאת את הקבצים. מה אפשר לעשות. זה מאוד מאוד דחוף. תודה!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי דיסק חיצוני נוסף, וכדי שניתן יהיה להעביר אליו קבצים בנפחים גדולים, נזכרתי שעליי לבצע המרה ל-NTFS כמו שהמלצתם לי לעשות בפעם הקודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אוקיי, אז הלכתי לפי ההוראות של Vampire_Master ,אבל משום מה מתקבלת הודעה שלא הופיעה בפעם הקודמת (תצלום ההודעה מצורף) אז מה פשר הבעיה, ואיך ממשיכים מכאן? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה, "the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect". כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה. אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן. תודה רבה ויום טוב!
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
Hi all I installed win xp pro again, checked all heb boxes but there is still no hebrew... i CAN read hebrew, just not write in it. thanks, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למנוע מצב שאני על הדפדפן ובאותו זמן פתוח תוכנה אחרת או CONTROL PANEL שאם אני לוחץ על הדפדפן למשל זה מעלים את המסך של התוכנה האחרת שפתחתי וגם להפך ככה שאני לא צריך לסגור/למזער את הדפדפן בשביל לראות את התוכנה השנייה שפעילה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התוכנה windows defender מאיטה את המחשב? יש לי אנטיוירוס ואף פעם לא השתמשי ב windows defender עכשיו הפסקתי אותה כדאי להדליק אותה בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היה לי WIN 7 על המחשב והתקנתי לאחר מכן את XP (תאימות לתוכנה כלשהי) ולאחר מכן נעלם לי ה DUAL BOOT איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש בWindows 2000 ולאחרונה החלה תופעה מוזרה. בכל כמה שעות קופצים חלונות אל הדסקטופ שלי שנקראים Messenger Service ובהם פרסומות שונות. בדר"כ הפרסומת מכילה הודעת של אוניברסיטה מסויימת. הפרסומות לא קפוצות בזמן הגלישה בIE אלא בכל זמן נתון כשאר אני מחובר לרשת, כך שאני משער שזה לא פרסומת Popup של אתר זה או אחר. יש לי צילום מסך של הפירסומת אבל אין לאן להעלאות את הקובץ. האם גם אתם נתקלתם בבעיה? מישהו יודע כיצד להפסיק את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך ליצור מצב בו בנייד שלי יש לי dual boot, אפשרות לבחור האם להעלות את חלונות 7 או XP, רוצה ליצור מצב שקיימת לי האפשרות להשתמש בנייד עם XP, או עם 7. הצורך הוא מסיבות של תאימות כרטיס קול חיצוני + קיובייס וכו', שעובדים לי כרגע רק עם XP. כרגע, מותקנת לי על המחשב רק 7. מה הדרך בעצם ליצור את המצב הנ"ל? האם אפשר להתקין עכשיו XP במחיצה שונה? או שמא אני חייב להתקין קודם XP ורק לאחר מכן 7 אולי? אם בכלל המצב אפשרי? אשמח לעזרה... המון תודה, מראש. חן.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בתו זה בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ניידים טריים של היצרנית הסינית הגיעו אל החנויות עם מערך הגדרות שלא מאפשר זיהוי על ידי הפצות הלינוקס למיניהן, אבל מסתמן שלא מדובר במגמה מכוונת נגד עולם הקוד הפתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-