Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לחבר לפני כחצי שנה WINDOWS VISTA ULTIMATE חוקי לחלוטין. אין לחבר הזה חיבור לאינטרנט אז עשיתי הפעלה טלפונית. הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום הוא מקבל מסכים כחולים עם השגיאה "evaluation period exeeded" בשיטוט ברשת גיליתי שזו בעיה של אנשים שהסתיימה תקופת הניסיון שלהם בויסטה, אך שוב, הויסטה הזוו היא עם מפתח חוקי והופעלה כראוי. גם בהגדרות מערכת כתוב שהWINDOWS פעיל. עוד בעיה מוזרה: מאז שהתקנתי לו את הויסטה, שמתי לו SP1 RC1 וזהו. עכשיו לקחתי את המחשב שלו וחיברתי אותו לאינטרנט והוא מזהה לי רק 3 עידכונים חשובים, ואף אחד מהם הוא לא SP1 גירסה סופית, זה הגיוני? כ"כ כתוב במאפייני מערכת שזהו SP1 V.668. האם יש דרך להכריח את הויסטה להתקין את המלא?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס מחדש ושכחתי להסיר חלק מההרשאות שהיו באחד המחיצות. את רוב ההרשאות הצלחתי להסיר אבל חלק אני לא מצליח כי נראה הגבלתי את זה יותר מידי. יש לי גיבוי של זה ככה שאין בעיה למחוק הכל אבל מן הסתם גם זה לא עובד. אשמח לפתרון של איך למחוק/לשנות את ההרשאות או לחלופין למחוק הכל מבלי לפרמט את הכונן עריכה: לא משנה הסתדרתי לבד כבר ,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי היום פירמטתי והתקנתי את המחשב החדש שלי שמתי וינדוס XP והכל התקנתי כמו שצריך אחרי זה התקשרתי לאינטרנט וביקשתי שיעזרו לי לחבר את האינטרנט את החייגן מחדש והכל עבד טוב ויפה האינטרנט עבד מעולה אחרי זה עשיתי UPDATE לכל הווינדוס ואחרי זה התקנתי את ה SP2 ואזזזזזזזזזזז המחשב עשה ריסטארט ואחרי זה האינטרנט פשוט לא זז וגם נתקע אחרי זה לא יודע מה קרה???????????? למה זה? אחרי זה התקשרתי לאיטנרנט זהב והוא אמר לי שיש וירוס...........ממממממממ בדקתי בMSCONFIG וראיתי שיש קובץ מוזר מאודדדדדדדד ALXHZX.EXE שזה כנראה הוירוס בקיצור איך אני מוריד אותו? מה עושים אחים שלי? בדקתי באנטוירוס והוא לא מוצא אותו בכלל הסרתי את ה SP2 והנה האינטרנט עובד.............אז מזה יכול להיות? הוירוס עוד על המח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן יש דף לבן ולמטה כתוב הסתיים. כשאני סוגר אותו מוצגת ההודעה: "internet explorer הפסיק לפעול ל-windows יש אפשרות לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון, בלה בלה בלה. אותה הודעה מתרחשת גם עם פיירפוקס או כל יישום תלוי אינטרנט. רק בפיירפוקס אחרי ההודעה הזאת עולה ההודעה בשורת המשימות: "כדי לסייע בהגנת המחשב, התכונה מניעת ביצוע נתונים גרה את firefox..." זה קורה עם כל דבר הכרוך בחיבור לאינטרנט (אפילו התקנה של ספייבוט) נ.ב אני משתמש עכשיו ב-INTERNET EXPLORER 64BIT, הוספתי אותו למה שה-DEP לא יטפל (רק זה עובד!!)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע עובד עם XP שיושב בכונן C היה לי לא מזמן VISTA שישב על כונן D עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה משם ואת תיקיית ה PROGRAM FILES שלו אבל אני לא מצליח לעשות את זה הוא אומר שהקבצים מוגנים כשאני מנסה למחוק אותם וכמובן שאני מנסה למחוק דרך האקס פי את הויסטה תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לפרמט אבל בהפעלת המחשב הוא לא נותן לעשות boot מהcd למה?? הוא ישר נכנס לwin... יש דרך אחרת אם אין פיתרון?? מפרמט-xp ל-xp מודה למגיבים....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
hi, i'm writing from a friend's computer that cannot write hebrew although it's and hebrew version of win xp (the interface itself and everthing around it is in hebrew). on the system tray there is no language bar and when i try to add it by pressing right click and toolbars he doesn't exist there either. i've checked in regional settings if hebrew is installed as secondary language and it is. i even checked the mark which says add a shortcut to language bar and it's still aint there, what should i do? thanks!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר בעבר שהיה אפשרות למשתמשים בווינדוס 7 להמיר אותו בחנות לווינדוס 8 האם זה אקטואלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השגיאה הזאת מופיעה כל פעם שהווינדוס עולה ואין לי מושג מה זה אומר ומה לעשות. אם זה קרה למישהו או שיכול לעזור לי אז שיגיד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-