עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshel7,

לאחר התקנת וויסטה אולטימייט אני שם לב שצריכת הזיכרון עולה באופן קבוע זה מתחיל ב-400mb ועולה עד ל-1.14 gb האים זה תקין ? הזיכרונות אצלי הם: KINGSTON 2X1024 667 MHZ האים אפשר לבטל תהליכים שרצים בווינדוס שלא נחוצים? ביטלתי את כל התהליכים שעולים עים הדלקת המחשב שלא נחוצים לי למעט האנטי-ווירוס הטים יש עוד משהו שניתן לעשות? לחזור ל-xp למשל

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by mj23,

היי יש לי מערכת ממש חזקה (לדעתי לפחות) intel 6750 OC 3.5 hz OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK ati 4870 בקיצור מה שבאמת הבעיה היא שאני משחק משחקים כבדים ויש לי תקיעות כאשר יש לי משו כמו 50 fps בקריזיז על פול גרפיקה ואני יודע שזה לא כרטיס מסך או כל דבר אחר אלה זיכרון וירטואלי אין לי מושג איך וכמה אני צריך לשים אורמים לי שצריך לשים על כונן אחר מזה של ווינדוס וגם לגבי הכמות יש דעות שונות.... יש לי בעיה יש לי כונן אחד שהווינדוס עליו שהוא 250 גיגה 16 בפר וכונן קטן של 80 עם 8 בפר אז בבקשה מי שמבין שיגיד לי כמה רצוי לשים זיכרון ווירטואלי על איזה כונן (בעיקר הבעיות בקומפםני אוף אירוס שטוחנת לי תזיכרון וקריזיז כמובן) תודהה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by someone,

יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by fibola,

בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by גדי א,

יש לי פנטיום 3 800MH 128 ומותקן בו WIN XP PRO כמו כן יש לי חיבור מהיר לאינטרנט הכל עבד טוב ויפה עד שלפני כמה זמן המחשב פשוט התעייף והחל לעבוד פשוט לאט. ניסיתי כל דרך שאני מכיר כדי להחזיר אותו למצבו הקודם אך שום דבר לא עזר. בין היתר ניסיתי לפנות מקום בהארד דיסק (שגם ככה היה חצי ריק), ניסיתי DEFRAG, הורדתי את איכות הגרפיקה, את נקודות השחזור וכמעט כל הגדרה שיש בלוח הבקרה, הדבר היחיד שנראה לי שעוזר זה שינוי הכמות המקצבת לקובצי ההעברה כרגע העמדתי את זה על 1GB!!! שמעתי שזו תופעה מוכרת ב-XP, שלאחר כמה זמן בעקבות עידכונים וריבוי תוכנות מערכת ההפעלה פשוט מאטה את הקצב,האם זה נכון? האם למישהו יש רעיון נוסף לאיך אפשר לפתור את הבעיה? האין מנוס מלפרמט את המחשב,ואם כן האם אולי כדאי ל…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by ac1240,

קורא לי דיי הרבה בWIN 7 RC שהזכרון נהיה בשימוש של כ 80%+ ורק ריסט משחרר אני חושב שהPAGEFILE נהיה מלא ותוקע את המחשב מה עושים במקרה כזה יש סך הכל 50 תהליכים והCPU בשימוש של 1-5 %

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by ac1240,

יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Splashy,

לאחרונה שמתי לב שויסטה משתמשת בכל הזכרון שלי (יש לי 2 ג'יגה). לדוגמה ב-Task Manager רשום כרגע שרק 4 מגה פנויים. הרבה פעמים זה אף מגיע למצב שרשום שם 0. למה זה קורה ומה ניתן לעשות? לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון הגלישה שלי באינטרנט ממש איטית ואמרו לי בתמיכה של בזב"ל שאם המחשב שלי גם איטי (והוא די איטי) אז זה בעיה של המחשב/ויסטה. מדובר בויסטה ULTIMATE חוקית עם SP1. המפרט שלי: Nforce 4 ASUS A8N-SLI AMD 64 Dual Core +3800 2gb DDR 400Mhz PC3200 Sapphire ATI X800XL 256mb האם כדאי לי לחזור ל-XP? למרות שלא בא לי תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור/לייעץ.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rino,

איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by bini541,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הווינדוס 8.1 שלי, לאחר שימוש של יום אני נכנס לTASK MANAGER ורואה שללא שום תוכנה מופעלת יש שימוש של בין 80-90% בזיכרון RAM יש לי 16 GB של RAM ככה שלא אמור להיות שום בעיה אשמח אם תעזרו לי אכשהו מצורפת תמונה של המצב

• 47 תגובות
    • 8.7k צפיות
  11. אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by sdrum177,

שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jambo222,

אני מכבה את המחשב לאחר השימוש ויתכן שבזכות זה אני משתמש במחשבים מ 2008 ומ 2010 בלי שום בעיה. לאחר פירמוט ועדכון WIN 10 צצה בעיה , כשאני מפעיל את המחשב ( מ 2010 ) אין לי חיבור לאינטרנט, אני רק עושה לו אתחול מחדש ואז יש לי אינטרנט. החלפתי דרייברים לכרטיס רשת ( מובנה בלוח ) וגם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by DrecK,

פתאום לפני כמה זמן המחשב שלי הפסיק להתחבר לאינטרנט ב wi fi. הוא רשם שהוא מחובר אבל ללא גישה לאינטרנט. לקחתי אותו לטכנאי והוא אמר שהיו חסרים דרייברים, כנראה בגלל איזה עדכון של ה windows. הכל היה טוב ויפה עד שאתמול ה windows התעדכן עוד פעם והבעיה חזרה, המחשב לא מתחבר לאינטרנט. איזה דרייברים צריך להוריד? יש לי dell inspiron 5323

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי אינטרנט בחיבור ADSL. במחשב הראשון שיש לי עם WINDOWS XP אני רק מכניס את כבל הרשת וישר יש לי אינטרנט. לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 ואחרי שחיברתי את כבל הרשת לכרטיס הרשת הוא זיהה את החיבור אך הראה שהוא לא תקין ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט. ב TROUBLESHOOTING הוא הראה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת DNS. מה יכולה להיות הבעיה? האם במערכת ההפעלה החדישה אני אצטרך ליצור חייגן או שהכל אמור לפעול בדיוק כמו ב XP?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. יש לי מערכת ויסטה אולטימייט SP1 עברית. אני רוצה להעלות את הכמות חיבורים חצי פתוחים בשביל תוכנות P2P. בהמלצת מישהו מהפורום הורדתי את הפאטצ' מהאתר: http://www.half-open.com/ רשום שמתאים למערכת שלי. התקנתי אותו שמתי כמות על 100 גם בתוכנות ואני לא שם לב להבדל במהירות ולא רק זה מדי כמה שעות יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה TCPIP.sys והמחשב עושה ריסט לבד. אין לי בעיה לשחזר את הקובץ המקורי אבל אני מחפש פתרון שיפתח לי חיבורים במחשב בשביל הורדות בלי קריסות. חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by noambaum,

שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by felad,

היי יש לי בעיה בחיפוש של WUNDOWS 7 בעברית פעם הייתי כותב טקסט בחלונית שמופיעה בעת לחיצה על START והוא היה מראה לי רשימה של קבצים שיש בהם את אותו טקסט. אבל עכשיו לא מופיעה רשימה של קבצים, יש את הסוג כלומר בתוצאות מופיע למשל: תמונות וקבצים אבל לא את שם הקובץ וכשאני לוחץ על קבצים יש שגיאה: אין אפשרות לפתוח קבצים אלה. ניסיתי לשחק קצת עם INDEXSING אבל זה לא עזר. רעיון ?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  19. יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by potassium,

שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kotel,

אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by 114508534,

היי חברים רכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb ויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו. יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל? תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by שי shybar 9,

חבריי המלומדים שלום. מאוד פשוט-כשאני נימצא בדף כונן c-אני לוחץ כפתור ימני לראות כמה זיכרון בשימוש וכמה פנוי.. הוא אומר לי ש120 גיגה בשימוש. לאחר מכו אני ניכנס לכונן c-בוחר את כל התיקיות ופלא יש רק 60 בשימוש.. בעצם אני לא מודע ל 60 שנעלמו. עשיתי מספר בדיקות בתוכנות שהתקנתי ועדיין לא מבין. בבקשה חברים..

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by gil5,

פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by yaloner,

הי לכולם, בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על Start > Turn Off Computer > Turn Off לפחות פעמיים עד שהמחשב מסכים להכבות. יש לזה פתרון מוכר כלשהו ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.