Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את ה-win7 ultimate. מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט. אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia. כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ? 2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני בא להתקין וויסטה לאחר שהתקנתי XP (היה לי בעייה עם הדיסק, לא משנה), קיצר זאת השגיאה: 0x80070017 והנה התמונה (זה נעצר בתהליך השני ב-16%): http://img521.imageshack.us/my.php?i...6883306iz0.png מה אני יכול לעשות?? איתי נ.ב: אין מצב שזה בעיה במפרט כי זה מפרט חזק מאוד שהותאם לוויסטה, צרבתי את הדיסק פעמיים אז זה גם לא בעייה בדיסק
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמשמש אותי רק לאינטרנט (לא יותר). אבל הוא ישן, ובעל מעבד Celeron. ה אשמח אם תמליצו להדיוט כמוני על מערכת הפעלה קלה מאוד (הכי קלה שיש!). תודה
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אמממ .. ניסיתי היום להתקין את המדפסת, Canon BJC-4300 (ישנה, אבל עובדת כמו שצריך ;D), קיצר הדיסק של הדרייבר שיש לי מתאים רק לווינדוס 95/98, ניסיתי להתקין בכל זאת דרך הדיסק ולא עבד, אז נכנסתי לאתר של Canon והורדתי את הדרייבר לווינדוס אקס-פי שמתאים למדפסת הזו. התקנתי את הדרייבר, אבל המדפסת פשוט לא מופיעה לי ב - "מדפסות ופקסים". ניסיתי להוסיף את החומרה ידנית דרך הווינדוס עצמו בלי דרייבר, לנתק ולחבר שוב ושוב את המדפסת, להפעיל מחדש את המחשב, ופשוט שום דבר לא עוזר אין לי מושג מה לעשות .. כשאני נכנס ל - "מדפסות ופקסים" ולוחץ בצד על "הוסף מדפסת" זה מראה לי את ההודעה הבאה ואפילו לא נכנס לאשף ולא נותן לי לנסות להתקין את המדפסת : מה עושים ?! איך אפשר להתקין בכל זאת…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330859.new;topicseen#new יש לי לא מעט הצקות עם ויסטה,בלי קשר לשומדבר ספיציפי המערכת מתרסקת,ב3 פעמיים האחרונות פעמיים הוינדוס התרסק בגלל win32k.sys והאחרון בגלל משהו bad_pool_caller אני מוסיף גם קבצי minidump שלא בדיוק הצלחתי לנתח אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://up33.siz.co.il/up3/2ejzwtmimj2z.jpg איך אני מתקן את זה הסמלים עולים אחד על השני
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם: K8NF-9 מעבד:amd 64bit 3000+ s939 ארד דיסק:WD 80gb Sata ושאני מכניס את הדיסק של ה- Windows XP Home Edition, הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק שלי הכנסתי דיסקט שיצרתי והוא לא היה טוב אני רוצה לדעת איזה דרייביר מתאים ללוח אם שלי נכנסתי לקובץ שקוראים לו menu.exe ונפתח לי החלון הבאה ואני לא יודע מה לבחור.. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי חלונות 7 64 ביט, ואני רוצה לתכנים ישנים גם XP אני זוכר שפעם במחשב הישן שלי היה מותקן גם XP וגם 98, והיה אפשר לבחור לאיזה נכנסים בהדלקה שלו. אני יכול לעשות דבר דומה עם WIN 7 וXP? יש לי VPC עם XP מותקן עליו, אבל זה לא חלק במאה אחוז, אני מעדיף שתי מערכות הפעלה. יש לי דיסק קשיח אחד, אם זה משנה משהו. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בעבר התקנתי וינדוס 10 עברית דרך מיקרוסופט השבוע החלטתי לעבור לאנגלית . מאז שעברתי לאנגלית המחשב עולה לאט . עשיתי כול מיני דברים , אבל כלום לא עוזר. אני רוצה לפרמט את הדיסק ולעשות התקנה נקיה וחדשה.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. התקנתי לאחרונה לחבר SSD במקום ה-HDD ואת ה-HDD התקנתי במקום ה-DVD לפני התקנת החומרה העתקתי את כונן מערכת ההפעלה לSSD באמצעות תוכנה בשם "aomei backupper" העתקת מערכת ההפעלה ל-SSD והתקנת החומרה בוצעה בוודאות כמו שצריך כי עשיתי בדיוק את אותו הדבר אצלי, ואצלי וזה עובד חלק.. אני מניח שיש התנגשות בין כרטיסי המסך ati radeon & hd graphics 3000 מישהו נתקל בכזו תקלה או שיודע איך לפתור אותה מבלי להתקין ווינדוז מחדש?!!!! אני מוסיף תמונה שכוללת בתוכה את החומרה של המחשב הנייד לפי אתר היצרן DELL כדרך אגב מערכת ההפעלה windows 10 education 64bit
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני חושב אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה נוספת על ה FLASH DRIVE שלי ואני רוצה לדעת איך אני יכול להוסיף רשומה ל boot.ini בכדי שאני אוכל לאתחל מ flash drive איך אני יכול לדעת מה הפרמטרים הנכונים של multi()disk()rdisk()partition() כדי להגיע ל USB..? או לפחות איך למצוא אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות גדולות מלאות בקבצים שאני מעוניין לארגן בצורה יעילה יותר. ניקח לדוגמא את התקיה של הסרטים: כרגע זרוקים לי המון סרטים בתקיה כשהם מסודרים ע"פ שם. אני רוצה לסווג אותם ע"פ קטגוריות (סרטי אקשן, סרטי קומדיה וכ"ו). הבעיה היא שישנם סרטים שאני מעוניין לתת להם שני סיווגים שונים במקביל, כך שלפתוח תת תיקיות בתוך התיקיה הראשית אינה אופציה מספיק טובה. חשבתי על לצור מספר תת תקיות ולשים את הקבצים בסוג שהכי מתאים להם, ובשאר התיקיות שגם מתאימות להם לשים קיצורי דרך לקובץ. השאלה היא האם ישנה אופציה מובנת בווינדוס (או איזו שהיא תוכנה) שיכולה לפתור לי את הבעיה בצורה טיפה יותר אלגנטית?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-