עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by imac,

על לינוקס יותר או על ווינדוס יותר?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by Do As Infinity,

הפעלתי את הפיצ'ר של העידכונים האוטומטיים, וקבעתי שהמחשב יוריד עידכונים כל יום ב-23:00. לפני עשר דקות בדקתי במנהל המשימות וראיתי את התהליך פועל ברקע אבל המעדכן עצמו לא הופיע בסרגל המשימות ולא עלה בכלל, היום שחזרתי מבה"ס הוא רצה להתקין לי עדכונים אבל בטעות לחצתי על ביטול ומאז זה לא מוריד לי אותם שוב. אני לא משתמש באתר של Windows Update מסיבות אישיות. : איך אני מוריד את העדכונים האלה עוד הפעם?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by R0tem1,

קניתי לא מזמן מחשב חדש, בהתחלה התקנתי עליו XP PRO 32 וכל הUSB עבדו מצויין. החלטתי לעבור לVISTA ומאז שהתקנתי אותה יציאות הUSB במחשב הפסיקו לעבוד. הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M56S-S3 והתקנתי את כל הדריברים העדכניים כשאני מכניס התקן USB מופיע לי חלון שכתוב בו שהדרייבר להתקן לא מותקן והוא מציע לי לחפש את הדרייבר באינטרנט, אני בוחר לחפש והוא לא מוצא. אני לא מצליח למצוא אותם גם בחיפוש ידני מה שמוזר הוא שנגן MP3 של SANDISK התקין בעצמו את הDRIVR והוא כן עובד. מה לעשות?? תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  5. פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. ערכתי את BOOT וזה חוזר על עצמו ההיסטוריה: התקנתי מ-C ל-D את WINXP ומחקתי התקנתי מ-E ל-D את WINXP והשארתי (לצערי, כונן ה-SLAVE קיבל את האות C והמסטר קיבל D ו-E) הקובץ: [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:" מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by abstract,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיות עם התקנת הXP עליו. אוקי המפרט: AMD 64 3000+ S-939 GA-K8NS-939 לוח אם 2*256 TWINMOS DDR 400MHZ GA RADEON 9600XT VIVO 256MB והרד דיסק ישן שכבר היה לי WD 30GB אוקי, אז ככה. בפעם השלישית בערך הצלחתי להתקין ווינדוס (בלי SP1) אבל, הוא קורס פעם ב... כלומר, זה יכול לקרות כשאני רק מעלה את הווינדוס ואז הוא עושה ריסטרט מעצמו או כאשר אני מנסה להדליק משחק כלשהו. הוא פשוט עושה ריסטרט. אחרי כל ריסטרט כזה הוא דורש תיקון של הווינדוס ע"י הדיסק של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם אחת אבל הוא דורש את זה כל פעם. דבר נוסף : הוא הקפיץ לי מספר פעמים חלון כחול (?!) עם השגיאה : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. למען ההגינות: את המחשב הרכיבו לי במעבדה, הבאתי להם את ההרד דיסק…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  9. פתרונות חוץ מפרמוט והתקנת המערכת מחדש? מדובר במחשב נייד אם זה עשוי לעזור. מצב בטוח לא עובד..

10. יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

11. Started by oded6188,

זה קורה כשאני מנסה למחוק או לשנות קבצים מסויימים בתוך program files איך אני מבטל את זה לתמיד, ולכל התיקיות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by NEO...,

מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by ItzikT46,

ניסיתי להתקין מספר שומרי מסך ב Vista 64Bit (אקווריומים) ההתקנה עברה בסדר, בחרתי אחד מהם כברירת מחדל, אבל אח"כ כשרציתי לשנות, בהגדרות שומרי המסך בלוח הבקרה הם לא מופיעים ברשימת שומרי המסך ! מישהוא נתקל כבר בבעייה ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HiperPsY,

הוא יצא? הוא בדרך? מה איתו? :

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by zbeng,

ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lokorn,

אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cablord,

היי לכם, החלתתי אתמול לשדרג את הלפטופ שלי לווינדוס 8.1, אבל כיוון שמעבר ישיר (מווינדוס 7) גורר מחיקה של כל התוכנות החלטתי לעבור דרך 8 (שלא מוחק). השדרוג עבר בהצלחה ואפילו שמר את הרוב המוחלט של התוכנות. כאשר רציתי לעבור לווינדוס 8.1 הוא ביקש ממני תחילה לעדכן את 8 לעדכונים האחרונים. ביצעתי זאת ואחרי שהוא הוריד והתקין כ130 עדכונים הוא ביקש הפעלה מחדש, הפעלתי מחדש ואז הוא נתקע על המסך Failure configuring Windows update Reverting Changes הוא תקוע על מסך זה כבר כמה שעות, מדי פעם מפעיל את עצמו מחדש וחוזר למסך הזה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט לחכות בסבלנות עד שזה יסיים..? זה לפטופ סדרה 9 של סמסונג, עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה, הוא אמור להתמודד עם העדכון עד כמה שאני יו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by maryyossi,

מדובר במערכת הפעלה וינדווס 7 קיימים אצלי שני מסכים אחד מסך מחשב פשוט והשני טלוויזיה של MAG 32" אני רוצה לעבוד עם שני המסכים הללו בתצורת הרחבת מסכים (שעל מסך אחד יהיה שולחן עבודה ועל השני יהיה המשך שלו ) ברגע שאני מחבר את הכבר HDMI /DVI שני המסכים הופכים שלחור ולא מקבלים שידור החלפתי גם כרטיס מסך מ גיפורס 9800 ל8400 רק כדי ליבדוק ושו דבר לא ישתנה למישהו יש אולי רעיון מה זה רפשר גם בפלאפון למקרה הצורך 0545549894 יוסי

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. http://www.flickr.com/photos/63373715@N00/2265297144/ פתחתי עכשיו windows update (יש שמועות שאמור לצאת SP1 השבוע) ומצאתי שמיקרוסופט מנסים לדחוף לי איזה 7 תוכנות שטותיות ומיותרות שלהם. עוד מישהו קיבל את הקשקוש הזה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Shmoolik,

שלום, מישהוא יכול בבקשה להגיד איך נכנסים ל - Bios ב XP ? (אני רוצה לפרמט את המחשב ולהגדיר את סדר ה - BOOT). מחכה לעזרה...

• 3 תגובות
    • 10.1k צפיות
  23. האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eliil1,

אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by no43189,

ניסתי היום לפתוח תמונה והיא לא נפתחת אני לא יכול לראות ולפתוח שום תמונה ....! איך אני פותר תבעיה ?

• 6 תגובות
    • 15.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.