Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לשדרג ל Win 7 אבל הבעיה שהמחשב שלי ממש ישן, יש לי מעבד AMD 1.6GHz וזכרון 1GB DDR, הכונן הקשיח שלי אינו תומך ב SATA אלא רק ב ATA ויש לי כרטיס מסך שיושב על AGP slot, נראה לי שיש לי תמיכה ב DirectX 9 אבל אין לי מושג לגבי ה WDDM. בכל אופן, במפרט מחשב הנוכחי שלי, האם יהיה כדאי לעבור ל Win7 או שהתוכנה תהיה כבדה מידי למחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט התיקיה הזאת קיימת רק למי ששדרג מXP, אני לא שדרגתי.. פרמטתי את הXP... עד עכשיו התיקיה הזאת לא הייתה קיימת אצלי. אבל פתאום היא הופיע ותופסת לי 7.5 גיגה! יכול ליהיות שהיא הופיע בגלל שהתקנתי את HALO 2? ואיך אני מעיף אותה מהמחשב שלי וחוסך את ה7.5 גיגה האלו? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://oca.microsoft.com/en/Welcome.aspx מישהו השתמש בזה ? זה שווה משהו ?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כי אני רוצה לגבות אותם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר בבעיה מטרידה, שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ללא יותר מדי הצלחה: 1. מדובר בסרגל השפה, שאמור להיות על שורת המשימות, אך נעדר ממנה, וכרגע זה תקוע על אנגלית בלבד ללא אפשרות מעבר שפה, גם לא עם Alt+Shift(שילוב המקשים מוגדר נכון בתוך אפשרויות השפה בלוח הבקרה). 2. בלשונית השפות בהגדרות השפה אשר בלוח הבקרה מוגדרות 3 שפות (אנגלית, עברית וספרדית) וגם מסומנות ב"וי" האפשרויות (בתוך כפתור סרגל השפה) המאפשרות לשים את סרגל השפה על שולחן העבודה. בתוך Word ניתן להחליף בין השפות עם הסרגל שבתוכו. 3. ניסיתי לתקן את סרגלי הכלים עם העזרה של קלי - http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm, אך ללא הואיל. 4. כרגע, כאשר לוחצים כפתור ימני על שורת המשימות, הולכים לסרג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר לסורק שלי וויסטה מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על כפתור הסריקה בסורק קופצת לי הודעה שאף תוכנה לא נרשמה ל event הזה. אז השאלה שלי היא אם יש אשף סריקה כמו בXP בויסטה ואם לא אז איזה תוכנות מומלצות אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP SP 2, ואני עובד עם 2 משתמשים (Admin לי, Guest לאחותי) + אפשרות Fast Switching. העניין הוא שהרבה פעמים אני והיא משאירים את שולחן העבודה כמו שהוא והולכים, אני רוצה שאחרי זמן מסויים באיידל אז אוטומטית הווינדוס יוציא אותי למסך הלוגין ע"מ לבחור משתמש. איך אני עושה את זה? תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה יהיה ארוך כי אני צריך להסביר את הבעיה.... סליחה מראש... דבר ראשון, יש לי ויסטה הום פרימיום 32bit מקורי.. אני אספר את הסיפור מהתחלה כדי שלא יהיו אי הבנות בהמשך.. הייתי צריך להקין IIS במחשב לצורך פרוייקט בניית אתרים בבית הספר שלי... אני זכרתי לפי וינדוס xp הקודם שלי, שכדי להתקין IIS צריך להתקין אותו דרך הדיסק של הוינדוס.. הייתי בטוח שככה עושים את זה גם בויסטה.. הכנסתי את הדיסק והאפשרות היחידה היתה "install now" אז זה מה שעשיתי.. הוינדוס התחיל להתקין את עצמו למרות שכבר יש לי אחד מותקן על המחשב (זה שאני משתמש בו כרגע), באמצע שהוא מתקין את עצמו הבנתי שעשיתי טעות ולא ככה אמורים להתקין את הIIS אז ביטלתי את ההתקנה... אך כעבור כמה ימים הוא רושם לי שאני צריך לעשות אקטיבציה למערכ…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום ! אני עובד בארגון דיי גדול ותקלה הכי נפוצה אצלנו זה מחיקת קבצים זמנים של האיטנרט שמקשה לעלות את הפרוטל הבעיה עם מגדירים שהדפדן ימחוק את הקבצים ברגע שסוגרים אתר מסוים זה מוחק גם את הסיסמאות שהמערכת זוכרת יש פתרון לזה ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עולה רק בפעם הרביעית/החמישית, לפעמים בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. או שיש גם מצב שהווינדוס מראה טעינה, וזה בלופ אינסופי ולא עולה. ובמקרים נדירים: מכניס כבר את הסיסמה לשם משתמש , מחשב עולה, ואז קופא לחלוטין העכבר..(רק ריסט ידני) WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1 בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה (התחל, הפעלה מחדש) מפרט- Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, HIPER S625 , KINGSTON SV300S37A120G ועוד 4 הארדיסקים פנימיים בסאטה לא משתמש במצב שינה, כל הדרייברים של הWIN מעודכנים, אותו דבר כרטיס מסך, פלאש, והכל. מחשב לא מ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הום אדישן עברית\אנגלית פרופשיונל עברית\אנגלית מבחינת יציבות ומבחינת מהירות!!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתמול בערב נכנסתי לאיזה אתר ופתאום המחשב שלי הוצף בווירוסים...אחרי שמחקתי את כל מה שיכלתי עם אנטי וירוס(פנדה פלטיניום) ותוכנת ספייוור עשיתי ריבוט בשביל למחוק את כל הוירוסים שעבדו עם הזכרון של המערכת...מאז מחקתי כבר את הכל(אני משוכנע מאוד) אבל המחשב שלי נכנס למצב מגננה מוזר ביותר שעל הרקע יש הודעה שאומרת שיש וירוס על המחשב ושאני אפעיל אנטי וירוס...נחסמה לי האפשרות של הTask Manager וגם אני לא יכול להחליף את הרקע המכוער כי אין לי את האפשרות הזו במאפיינים... אם מישהו חווה את זה או שהוא יודע איך לצאת מזה אני אשמח לקבל קצת עזרה כי אני כבר משתגע... תודה מראש... נ.ב: מספר תמונות המחשה הרקע עם ההודעה והמאפיינים שחסרים ההודעה בלי השטויות מהצד
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית: 1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ. 2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש.... 3.alt+shift לא מחליף בין השפות. חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. לאחר שעשיתי דחיסת קבצים כי כבר לא נשאר מקום ולא מצאתי מה למחוק זה מה שקרה למחשב .הוא לא עולה וגם אי אפשר לשחזר מערכת זה לא פועל לי..מה אפשר לעשות? אין לזה תוצאות בגוגל אני מרגיש אבוד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בעבר פתחיתי תרד על מחשב נייד שקיבלתי מבית (http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml)gateway אני לא מרוצה הויסטה שקבלתי איתו וזה מציק לי ואני רוצה לחזור לXP את איך שאני מרי. את ההתקנה הוא אומר לי שהוא לא מאתר כונן קשיח ומחייב אותי לסגור תהתקנה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-