Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אם אני לוקח הארד-דיסק, ומתקין עליו מערכת הפעלה... ואז לוקח את ההארד-שדיסק הזה, ומכניס אותו למגירה חיצונית... (USB)... אפשר לעשות שהמחשב יעשה BOOT מהחיצוני?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי של התוכנה שביצעתי לו אקטיבציה אחרי ההתקנה כמובן. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאקטב דרך האינטרנט הוא נותן הודעה שלא ניתן לאקטב כי כבר ביצעתי אקטיבציה בעבר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כמו שמוזכר בכותרת היא רק בקבצי וידיאו,בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידיאו בעזרת המדיה פלייר או הווינאפ או נרו פלייר או כל נגן ווידיאו הסרט נתקע לפני שהתחיל,נסגר וסוגר איתו את התיקיה שבוא הוא נימצא.דבר זה קורה בכל קובץ וידיאו שאני פותח.פעם זה היה קורה לי אך ורק בתיקיה מסוימת והבעיה היתה מסתדרת אחרי ריסטרט,עכשיו היא פשוט לא מסתדרת. אשמח אם תוכלו לעזור לי,תודה! (אני מקווה שזהו הנושא המתאים לפורום)
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לוח אם Asrock Z77 Pro4 גרסת ביוס לפני עדכון 1.4 גרסת ביוס לאחר עדכון 1.5 לאחר עדכון הביוס דרך ה win7 חזרתי לביוס בכדי לשנות הגד' HDD ל IDE ו BOOT. הביוס עלה כרגיל (מהר מאוד) ולאחר השינוי קיבלתי את ההודעה Missing NTDLR... חזרתי לביוס ושיניתי את ה HDD הראשי לאחר (לא זוכר איזה מהם הוא עם OS) קיבלתי בוט לופ. העלתי CD WIN7 וביצעתי Startup repair בסוף התהליך קיבלתי הודעה שאין מה לתקן. ניתקתי 2 HDD מהלוח, וחיברתי כל פעם אחד, משום מה לאחר שחיברתי שוב את כולם רק אחד מזוהה (כמובן שאין על אף אחד מהם ג'מפר) עוד דבר מוזר שקרה, לביוס לוקח חצי דקה לעלות ולפעמים בכלל לא עולה עד לניתוק HDD אחד. ביצעתי איפוס לביוס, לא עזר. עצות יתקבלו בשמחה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מאז המעבר ל-7, ישנם שני דברים שממש מעצבנים אותי (בניגוד לשאר שמעצבנים אותי רק קצת), הראשון, כיצד ניתן לבטל את החיפוש בתוך קבצים? אני רוצה שבתור ברירת מחדל, החיפוש יחפש רק בשמות של הקבצים, ולא בתוכם. והשני, כאשר עושים Alt Tab ב-7, אז הוא מראה את שולחן העבודה בתור אפליקציה שניתן לעבור אליה באמצעות Alt tab. אני מעוניין לבטל את זה, שלעולם השולחן עבודה לא יופיע שם, אבל שעדיין יהיה Preview של החלון שאליו אני רוצה לעבור (ניתן בקלות לחזור ל-Alt tab סטייל XP, שבו אין את השולחן עבודה, אך אז גם מאבדים את ה-Preview של החלון) תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: הפס הכחול מסתובב הרבה יותר מהמצב הרגיל ואחרי איזה דקה-שתיים הפס הכחול נתקע ואחרי דקה יש ריסטרט במצב בטוח הווינדוס עולה יש למשהו מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים: הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.com אני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD) א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמא רשמתי את הפקודה הבאה: For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין, והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה, אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית. תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כשאני מתקין את הוינדוס מחדש אני רוצה לחלק למחיצות גם בצורה מסודרת... ראיתי בסרטון אחד שהוא עשה מחיצה במיוחד רק בשביל הוינדוס... באמת עדיף ככה?? או עדיף להשאיר הכל בC??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות קובץ CONFIG פגום- אני מנסה להחליף אותו בקובץ מספריית REPAIR כאשר אני במצב בטוח הבעיה כשאני משנה את שם הקובץ הפגום ל OLD-אני מקבל הודעה שהוא תפוס ע"י תהליך אחר (ואף תוכנה אינה פתוחה) איזה תהליך נדרש לסגור?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
איך אני מסיר את העדכון הזה?עושה לי המון בעיות-StackHash וכדומה,ישנה שורת פקודה בדוס.אני צריך לעלות ממצב בטוח או בכלל לפני שאני מעלה את חלונות(F8)?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה דתעכם בענין? שווה להתאמץ או שטויות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן עשיתי שיחזור מערכת וזה קרה הפונטים בעברית השתבשו לי לפעמים לא מופיע עברית איפה שצריך במקום יש ריבועים כאלו וגם באתרי אינטרנט העיברית קטנה כזאת ולא ברורה איך אפשר לפתור את הבעיה? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אנשים, החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה... 32 או 64 ביט? יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב. השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט? בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט? או שאני יכול לשכוח מהן? תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי. עופר
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-