Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הכנתי לפני כמה חודשים דיסק של WINDOWS עם העדכונים ושכחתי איך עושים את זה..... (עכשיו ניסיתי כבר את השיטה של ה CHANGE NAME , וזה לא עוזר ) תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי... וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור קובץ נסתר?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חברה לאחר כמה זמן שהגדרתי ל windows לכבות את הצג ולהיכנס למצב המתנה פשוט לא קורה כלום יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום נאמר שיש לי 2 משתמשים בווינדוס 10 ואני מחליט לבטל אחד מהם . האם כאשר אני מוחק את המשתמש נמחקים כל התוכנות והקבצים של חשבון משתמש או שרק נמחקת הכניסה לאותו חשבון תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בס"ד בבקשה עזרה דחופה מחקתי בטעות תיקיה אחרת ממה שהייתי צריך למחוק ולחתי על shit del ככה שזה לא לסל מיחזור בבקשה יש דרך להחזיר את תכולת התיקיה זה דחוף לי! בבקשה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות, הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום. עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד.. מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את זה קיבלתי בהודעה ממיקרוסופט אפשר להסביר? Welcome to the Windows 7 Enterprise 90-day Trial. It is designed specifically for IT Professionals, so that you can test your software and hardware on a final version of the product. In addition, it provides the opportunity for you to become more familiar with the key improvements over previous versions of the Windows operating system, and experience firsthand how Windows 7 can make your PC environment more productive, secure, and manageable. Is the evaluation edition really for you? If you qualify under one of the following programs listed below, you may already have access to the final bits and do not need to download the 90-…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה מסובכת ביותר, יש לי במחשב שלושה דיסקים קשיחים (שישה כוננים). כונן C "הראשי" הוא בתוצרת NTFS והשאר FAT32. כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה Windows Vista Beta 1 וכל מי שמבין יודע, שאם אני ממש רוצה לעבוד עם מערכת בעייתית שכזאת מומלץ שהיו לי שתי מערכות מותקנות שאחת מהם תיהיה יציבה ובלי בעיות! ופה הטעות שלי, התקנתי ויסטה אחרי פירמוט ושכחתי להתקין אקס פי לפני. למישהו יש דרך להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בנוסף לחדשה? כי האפשרות היחידה שאני מכיר ז להתקין את האקס פי וממנו להתקין ויסטה ולבחור באפשרות של שתי מערכות הפעלה! הפתרון היחידה שאני מכיר זה הפתרון הארוך של פירמוט והתקנת אקס פי ואחר כך ויסטה (כל הסיפור מחדש) אבל גם פה נוצרת לי בעיה, בגלל שכונן C שלי הוא NTFS אני לא י…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש תוכנה שעולה רק במצב שמפעילים אותה ב RUN AS ולא ע"י דאבל קליק רגיל. העניין הוא שדרך חלון ה-RUN AS היא עולה אך ורק אם משתמשים בדרך הראשונה ולא עולה אם משתמשים בדרך השנייה למרות שאני שם את אותו משתמש בשניהם. מה ההבדל בין דרך 1 לבין דרך 2 אם מדובר באותו משתמש domain\tomer?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם הדיסק הקשיח שלי הוא NTFS אז לא אוכל להפעיל את המחשב דרך דיסקט הפעלה של WIN98?? אם לא - אז איך מתחילים להפעיל מחשב עם דיסק קשיח NTFS מפורמט?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ברשותי ויסטה 64 ביט, התקנתי גם ערכת שפה בעברית, ועוד כמה עדכונים, יכול להיות שהתיקייה של הווינדוס תגיע ל 19 ג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-