Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה במחשב הנייד - לפעמים (פעמים רנדומליות) כשווינדוס עולה- הוא לא מציג חלק מהאייקונים בtaskbar. הtask manager מראה שהם כן רצים (שירותים כגון F-PROT ANTI VIRUS, סמל הסאונד של WIN XP וסמל החשמל שם. כמו כן סמל החלפת חומרה מהירה) וכשמנסים להריץ אותם באופן עצמאי מתקבלת שגיאה (כבר רץ!) כדי ש"יעלו" כל הסמלים שם צריך לעשות ריסטארט, במקרה הרע כמה מהם. אני ממש מתחרפן מזה! בבקשה עיזרו לי. *הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לכל הרוחות - מישהו יודע איך מעיפים את זה שהוא עולה ברגע שמעלים את האאוטלוק?!?!?!?! זה מעצבן מאוד מאוד ... שחף
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי תמדריך של תחזוקת המחשב והורדתי את כל התוכנות והכל ועדין זה לא ממש השפיע על ביצועי המחשב..נשאר חרא מתי שאני מפעיל תמחשב יש לי רק משהו כמו 40% זיכרון פנוי..איך זה יכול להיות? כי רק הפעלתי תמחשב, זה לא אמור להיות בסביבות 70-80% פנוי? עד עכשיו התבאסתי שקניתי AMD לכל החברים יש פנטיום 4 שאמור להיות מקביל לביצועים של המחשב שלי אבל במציאות זה לא ככה... מישהו יכול להמליץ מה לעשות...? תודה...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים אחותי הורידה מספר קבצים מאתר של אונברסיטת תל אביב (הבעיה התרחשה מיד או סמוך להורדה), בכל מקרה לאחר הורדת הקבצים (קבצי וורד לרוב), המחשב הנייד שלי (X60) קרס ונתן שגיאות רבות, בבדיקות וירוסים התגלו סוסים טרויאנים ששיבשו את כל קבצי ההפעלה של שהיו על המחשב (כל EXE כמעט נפגע), לאחר שיקום ממושך הצלחתי להחזיר את המחשב לפעולה, למרות זאת אין לו גישה לאינטרנט. המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל כתובת IP. המחשב השני שלי סובל אף הוא מהבעיה וכאן המצב אף קשה יותר, מאחר ומתוקנת עליו ערכת הSERVICE PACK 3, ניסתי להתקין דרך דיסק ההתקנה של התוכנה (הורדתי מהאתר של מיקרוסופט) את החבילה מחדש, ההתקנה עוברת בשלום עד לשלב היא מנסה להיכנס לרג'יסטרי של המחשב…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בWIN, קניתי WIN חדש מהחנות כי רציתי לראות איך הוא עובד אם יותר טוב או יותר רע מהצרובים . בקיצר עשיתי את הWIN והכול הכול סבבה אבל אני בא מוריד את CPU וכול התוכנות ומחשב לא יכול לקרוא אותם בקיצר ממציא לי תירוצים ממה הדבר הזה נובעה ואיך לתקן את הבעיה? וכשקניתי אותו הוא לא היה בקופסא אלה היה בשקית תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Windows 7. ביצעתי חיפוש בפורומים, והגעתי למסקנה שאני לא היחיד שמאוכזב מ- Windows Live Movie Maker, הגרסה החדשה והפחות איכותית של ה- Movie Maker של Windows Vista, שבאה יחד עם ה- Windows 7. לצערי החיפוש לא העלה תשובה חד משמעית לשאלתי. אני מעוניין "לחלץ" את האודיו של סרט מסוים לקובץ אודיו. אני די בטוח שבגרסה הקודמת היתה אפשרות כזאת (בכלל, עבודה עם אודיו לחוד ווידאו לחוד), ותקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, האם אפשר להוריד את הגרסה הקודמת איכשהו ל- Windows 7? אם לא, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית הכוללת את האפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב חלונות 10 XP 7 8 8.1 מחשב נייד עם בסך הכל 8 מערכות חלונות מותקנות. ורק בחלונות 10 אני שומע את המאוורר עובד. שזה אומר מחשב מתחמם יותר בגלל שהמעבד עסוק יותר. בדקתי ב FF עם אותם הטאבים בדיוק וחלונות 10 משתמשת ל FF ב 15 עד 20 אחוז יותר במעבד של המחשב באופן קבוע. יותר מעבד אפילו מחלונות שרצות וירטואלית. אז מה הטעם בכל הפעמונים והצפצפות אם המערכת החדישה איטית יותר בסופו של דבר מכל המערכות הקודמות ? השידרוג דווקא רץ נקי ויפה למרות שדל לא תומכים ולא ממליצים על 10 בנייד שלי. מה דעתכם/נסיונכם.
-
- 27 תגובות
- 25k צפיות
-
-
יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ומתלבט מה לעשות בנוגע ל-windows... קודם כל, הבנתי שסטודנטים יכולים להוריד windows בחינם מ-dreamspark. באמת אפשר? מדובר בגרסה מלאה לכל דבר? כדי להוריד משם? במידה שלא, האם אפשר להוריד windows או שעדיף לקנות עותק מקורי? האם כדאי לקנות windows 7 כש-8 מעבר לפינה? האם יש חנויות שמציעות קניית windows 7 עם שדרוג ל-8 כשיצא? או שכדאי לא לקנות את 7, להסתדר בינתיים עם גרסא שיש לי של XP? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב שעליו מותקנת XP(OEM) אך באנגלית. אני מחפש דרך להעביר את זה לאנגלית, אפי' במחיר של מערכת הפעלה חדשה, אך שלא יגיע למחיר של RETAIL. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסוימים מופיעה לי הודעה של ERROR בדפדפן, זה קורה גם בHWZONE. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? אני חושב שזה התחיל בגלל שהתקנתי את Visual Studio 6.0 ? [glow=green,2,300]דוגמה:[/glow] לפעמים גם כתוב : error: object syntax או error: 'detree' is not undefined אני תמיד לוחץ NO, ם אני לוחץ YES הוא פותח את Visual Studio ושואל אותי: would you like to open a projeft for debuging ? אם אני לוחץ YES אני מקבל את כללללל הדף של הHTML של אותו אתר. מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייי אני מנסה להתקין תוכנות במצב בטוח ואני מקבל הודעה "מנהל המערכת הגדיר מדיניות למניעת התקנה זו" במסך הפתיחה שאני בוחר בין המשתמשים אני בוחר בחשבון מנהל ניסיתי גם לבחור את החשבון שלי ואותה תוצאה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-