Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה במחשב הנייד - לפעמים (פעמים רנדומליות) כשווינדוס עולה- הוא לא מציג חלק מהאייקונים בtaskbar. הtask manager מראה שהם כן רצים (שירותים כגון F-PROT ANTI VIRUS, סמל הסאונד של WIN XP וסמל החשמל שם. כמו כן סמל החלפת חומרה מהירה) וכשמנסים להריץ אותם באופן עצמאי מתקבלת שגיאה (כבר רץ!) כדי ש"יעלו" כל הסמלים שם צריך לעשות ריסטארט, במקרה הרע כמה מהם. אני ממש מתחרפן מזה! בבקשה עיזרו לי. *הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הורדת קבצים מהאתר של מיקרוסופט.. לאחר שאני בוחר את הקובץ אותו אני רוצה להוריד.. אני לוחץ על "הורד" ואז זה מציג לי פשוט דף שגיאה של אינטרנט שאומר שאין גישה לשרת בלה בלה בלה.. פשוט דף שגיאה רגיל של אינטרנט... עכשיו אמרתי אולי זה בעיה קטנה.. אתחלתי את המחשב ועדיין אותו דבר.. חבר אמר לי תנסה לעדכן את המחשב... נכנסתי ללוח בקרה כדי להפעיל את העידכונים שלעולם לא עבדו אצלי מאז התקנת הוינדוס... בקיצור הפעלתי אותם... והעידכונים לעולם לא נפתחו...... כבר עבר שבוע מאז שהפעלתי ובשביל מחשב שלא עידכן מאז ההתקנה של הונדוס (יותר משנה) זה אמור למצוא עדכונים.. אבל זה לא ניסתי את האפשרות השניה לעדכן דרך האתר של מיקרוסופט אבל משום מה שאני נכנס לwindows update באתר של מיקר…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מי יכול לעזור? מאז זהתקנתי את SP3 הדפסת האימיילים מה Outlook express הפכה להיות קטנה ובלתי קריאה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קודם כל הקדמה: היה לי Windows XP Pro עד לא מזמן...מדי פעם, היו צצים מסכים כחולים (memory dump) , ולאחר שהייתי מאתחל מחדש את המחשב, הווינדוס היה נתקע, וגם system restore לא היה עוזר בשלב זה....לכן הייתי צריך להתקין מחדש את ה xp כל פעם מחדש. היום החלטתי שנמאס לי מזה , וכשהבעיה קרתה היום החלטתי לפרמט את C (יש לי C ו-D) ולהתקין שם 98 SE. עכשיו המחשב עובד טוב, אבל אני מתגעגע לאפשרויות של ה xp...ה 98 לא נוח לי כל כך... עכשיו חשבתי על אולי להתקין שתי מערכות הפעלה, xp ו-98 (ה98 מהדורה שנייה מותקן כעת) ואני אעבוד עם ה-xp וכשאצטרך אני אעבור ל-98. איך אני עושה את זה? אני רוצה ששניהם יהיו ב-C, זה אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
קראתי בעוגן את האשכול על ההבדלים והמאפיינים ועדיין אני לא מבין. יש לי מעבד core i3 וזיכרון פנימי של 2gb 1. האם במצב הנוכחי אני יכול להתקין 64 bit ? 2. אם זה לא מומלץ, האם לדעתכם שווה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרון רק בשביל להתקין את ה 64bit ?? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי, ואת הדרייבר של כרטיס הקול, ובנוסף על אלו, מערכת ה Windows Update ביקשה שאתקין גם את הדרייבר של המודם האלחוטי. דא עקא, לא רק שהדרייברים התוקנו, אלא גם תוכנות לצידם. למשל - לצד הדרייבר של הכרטיס (ATI) הותקנה גם ה Catalyst Control Center, למשל. וכך גם לגבי ה IDT Audio. שני אלה, לא רק שמופעלים אוטומאטית עם הפעלת הווינדוס (msconfig גילה זאת), אלא מופיעים ברשימת ה Processes הרצים. אשר על כן, רציתי לדעת האם יש צורך גם בתוכנה - או שאוכל להוציאם מההפעלה אוטומאטית (msconfig) ולבטל את המשימה (process) הרצה. יתר על כן - האם אפשר ללכת צעד נוסף ולעשות uninstall לתוכנות אלו? תודה מראש (סליחה על השאלה הארוכה)
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
על השאלות מופנות למערכת ההפעלה Windows 95 1. ב Windows 95 כאשר אניח מבצע כיבוי לא חוקי בהפעלה הבאה של המחשב ,המערכת נכנסת אוטומטית ל Safe mode . איך אני יכול למנוע זאת ? 2. כמה מקום פנוי ב HD אני צריך בשביל לעשות Save to disk - hibernation ואיפה אני יכול להקצות את כמות המקום ל Hibernation ????
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
קורה לפעמים שאני מנסה להכנס לדף אינטרנט שלא קיים. במקרים כאלה אמור להופיע מסך לבן כזה של האקספלורר שאומר שהאתר לא נמצא. אצלי יש איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מנסה להכנס לדף לא קיים (או שהם ממציאים את זה) זה נכנס לי למנוע חיפוש בשם Internet Optimizer שנראה כך איך אני מעיף את הדבר המעצבן הז?!?!? כבר עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי תקיה כזאת בפרוגרם פיילס, מחקתי אותה אבל התופעה נמשכת... עריכת המודר: הלינק תוקן. מקווה שלא אכפת לך.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני יודע שיש חוק בנעוץ אבל ההודעות שם מ2006 אז רציתי לדעת באופן פרטני לגבי המחשב אז זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g עכשיו אני רוצה להוריד ווינדוס 7 עכשיו אני לא יודע מה עדיף 64 ביט או 32 ביט ??? תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
תקיית my documents בחלונות 98 היא בעצם קיצור דרך לנתיב מסויים. הנתיב יכול להיות מקומי או ברשת. מסתבר שהנתיב המלא לא נמצא במאפינים של אותה תקייה, אולי מישהו יודע איך אפשר לדעת מהו הנתיב האמיתי של my documents בחלונות 98 ובחלונות 95?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. יש לי את ה internet explorer and the firefox שתיהם עם הגרסה הכי חדשה. ויש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות. לפעמים אני רואה ולפעמים לא... לדוגמא כשאני נכנס לאתר www.lionetwork.net אני רואה את כל התמונות והכל סבבה. אבל שאני נכנס לאתר כמו www.go.to/funpic אז יש שם טבלה ואני לא רואה את התמונות שבפנים
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה: היה קובץ בתיקיה אחת אצלי בשם(דוגמא) X והעתקתי קובץ(חדש) באותו השם לאותה תיקיה. הקובץ(החדש) הזה על על הקודם והמקור(קודם) נמחק. כיצד אוכל לשחזר את הקובץ שנמחק בגלל שעליתי עם קובץ אחר עליו(באותו השם)? אם לא הבנתם אז קובץ אחד בשYYY נדרס ע"י קובץ אחר שגם לו קוראים YYY. איך אני יכול לשחזר את הראשון שנדרס? תודה מראש. swg
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx אם אתם שמים לב שהם שיחררו לוינדוס 7 בטא גם, אז תודיעו. מבאס אותי לגלוש בויסטה הכבד הזה.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל מצב שינה, המאוורר מתחיל לפעול בעוצמה מלאה. האם זו בעיה מוכרת בויסטה? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום רב. כידוע, חלק מהוירוסים מוחקים את הפרטישן בהרד דיסק, ובכך מבצעים את זממם למחיקת המחשב. אולם, כידוע, הפרטישנים מאוחסנים ב 2,3 עותקים, מה שמאפשר ע"י תוכנות מסויימות למצוא אותו ולשחזר אותו. עשיתי זאת רבות על fat 16 עם כל מני תוכנות. איזה תוכנות קיימות ל FAT32, ול NTFS ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב, יש לי בעיה מאוד מוזרה. פונט שממש קשה לקריאה מופיע לי בחצי ה- Windows. הדבר הראשון שעולה בראש הוא "תצוגה" כמובן ("מאפייני תצוגה" לייתר דיוק) אבל שמה..הכל מסודר כפי שתמיד היה. השאלה היא כמובן..איפה היא הבעייה? אולי אפילו היכן יכולה להיות הבעיה? תודה ושבוע טוב, אלי.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי windows XP Home Edition הסתכלות על המסך גורמת לי לכאבי עיניים! אני חושב שזה קשור ל- refresh rate של המסך ניסיתי להחליף אבל עדיין זה מטשטש ב- windows 98 SE הוא היה בוחר לי לבד את הרענון מסך ככה שזה לא עשה לי בעיות האם יש איזשהו קובץ שמעדכן את זה? Help ME! ???
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כמו ב OSX שכל הסרגל כלים נמצאים באמצע פשוט המסך רחב ויותר נוח שהכל מרוכז באמצע אפשרי ?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפטופ DELL וקיבלתי איתו WIN7 האם אני יכול להתקין את הוינדוס על מחשב נוסף שיש לי ? (נייח ולא DELL) אני מתכנן לרכוש מחשב נייח חדש וחבל לי לשלם 420 ש"ח על עוד מערכת הפעלה אם יש פתרונות נוספים אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-