עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, ברשותי ווינודס 7 ולפתע לא מזמן הוא החל לקרוא חלק מהעברית במחשב לריבועים או פשוט לא רושם כלום .. לדוגמא: מה הפתרון ??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ykantor,

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני זוכר שפעם היה לי את הבעיה אבל אני לא זוכר אז איך הצלחתי להפטר ממנה ועכשיו היא חזרה לחבר שלי. אני דיי בטוח שזה קשור לאיזושהי תוכנה אני רק לא יודע איזה!

4. אין לי ווינ מותקן... xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת. צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lharpaz,

הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eladbu,

ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם איך אני מוסיף את שורת המשימות למעלה עם TOOL FILE וכו?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TP,

יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nigger84,

אז קניתי היום. באתי להתקין והוא נותן לי שפת ממשק uk. אני יודע שאפשר לשנות את זה אחרי ההתקנה, אבל למה בעצם זה לא מוריד us? מעצבן קצת. אפשר להוריד iso של us?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by e.m,

לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by dbx22,

אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eladbu,

משהו יכול הסביר מהו DEP רשום לי שמהחשב שברשותי לא תומך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by overload,

SP2 הגיע לעידקון האוטומטי. התקנה עברה לי בהצלחה. עכשיו יש גם חוסם פרסומות והורדות קופצות, זה פועל מעולה! בדקתי בכמה אתרים מעצבנים. יכל להיות שאני טועה אבל יש צליל חדש כשלוחצים על כפטורים ולכל מי שחשש - ההתקנה פועלת גם על גרסאות לא חוקיות, לא שאני מצדיק את זה או משהו... הנה הקישור לעידקונים של ווינדוס יש לי שאלה אחת- הפיירוול החדש קשור לחסימה של הפרסומות או שאני יכל לבטל אותו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אבקש הסבר מדוייק , תודה מראש לעוזרים

15. יש לי בעייה שכל הזמן נוצרת לי תקייה על שולחן העבדה שלא קשורה לכלום אם אני מוחק אותה ונגיד מפעיל את המחשב פתאום אני רואה אותה ככה נוצרת מעצמה בלי קשר לשום דבר שאני עושה. המצב שנוצר הוא שתמיד קיימת לי על שולחן העבודה תקייה חדשה. מה עושים? תודה רן

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בבקשה רק מישהו שמבין בתחום ולא יגיד סתם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jhonston,

שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by byn007,

איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by jfkk,

שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by roeesnir,

יש לי מחשב שכבר היה עליו XP. מצד החומרה הוא תקין, אבל כשאני מנסה להקין עליו XP, יש איזה קובצ שהוא כותב שהוא לא יכול להעתיק. ושואל אם להתעלם, לצאת מההתקנה, או לנסות שוב. הדיסק של ההתקנה בסדר, כי הוא עובד על מחשבים אחרים. ניסיתי דיסקים שונים, ובכולם אותה בעיה. הוא לא נתקע בשלב ספציפי, כי כל פעם הוא לא מצליח להעתיק קובץ אחר. מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dududs,

בעיה מוזרההההה ביותר ... קרו לי הרבה דברים אבל בכזה דבר עוד לא נתקלתיייייי ... אני נכנס ל"מחשב שלי " ואני שם לב שאוזל המקום לאט לאט לכונן הקשיח שלי מ4gb מקום פנוי הוא יורד עד שמגיע למינימום שזה 48kb ...ואז כמובן ההודעה low disk וכל זה.... והמחשב לא מגיב טוב וזה ברור ... בקיצר עשיתי רסט ואני רואה שמקום הפנוי חזרררר להיות כמו שבהתחלה (4gb) ... אבל לחוסר מזלי הרבבב שוב פעם אוזל די מהר המקום הפנוי שובבבבבבבב ....למה זה ככה ומה לעשות ? יש לי s-ata80 gb samsung. יש לי אנטי וירוס kaspersky לא מצא לי שום וירוסססס . רצוי לציין שאין לי שום תוכנות שפועלות לי סתם ... אני מכיר כל תוכנה בmsconfig ובtask manager ..והכל כשורה לדעתי זה משהו ברג'סטרי ..... מישהו יכול לעזוררררררר ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איך אני מסיר אותו וגורם לדפדפן ללכת לדף כושל הרגיל 404 או של גוגל IE6 XP

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום ולילה טוב! כאשר יצא הגרסת בטא של SP3 הורדתי והתקנתי אותה המחשב פתאום הפך מאוד כבד לכן הסרתי אותה וחזרתי לSP2 היום קניתי את המשחק GTA החדש והייתי חייב להתקין את SP3 יש לי מחשב די חזק מעבד כפול של אינטל E6420 כרטיס מסך 4850 ג'יגה אחד זכרון 2 ג'יגה זכרון עכשיו נראה לי גם המחשב די מתאמץ,אני רואה את זה בהפעלה מחדש לוקח לו קצת יותר זמן לעלות זה בסדר?,אמור להיות כך? סה"כ פרמטתי את המחשב לפני כ-8 חודשים תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב דיי ישן ואני שוקל לעבור לXP...אבל אני מפחד שהכל יעבוד ממש לאט כי אולי זה כבד מדי בשביל המחשב... P2 -450mhz 192mb sdram riva TNT 2 16mb

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים