Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היא מופיעה בכל נסיון ראשון להפעיל את התוכנה דרך הקלקה על קובץ העבודה השמור, בנסיון השני הבעיה לא מופיעה. הבעיה בקישוריות בין הקיצור דרך לישום חזרה על עצמה גם בהתקנת אי מיול, נאלצתי לנתב ידנית את הקיצורי דרך ישירות לקובץ ההפעלה ותיקיית ההורדות במחיצה D כמו גם לאייקון המתאים. התקנתי XP PRO אחרי שחילקתי אותו ל-C+D, ואחרי ההפעלה הראשונה התברר לי שכונן ה-DVD יושב משום מה ב-D ומחיצות ההארד דרייב מתחלקות בין C ל-E, אז החלפתי את אותיות הכונן בין D ל-E דרך ניהול הדיסקים באופן המתבקש ללא בעיות או הודעות שגיאה. בהתקנות אחרות כמו האנטיוירוס למשל לא היו בעיות כאלה של זיהוי. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי לפני שנה בערך מחשב חדש עם vista. הכול עבד כמו שצריך עד התקופה האחרונה שהחלו בעיות כגון:ניפתחים לי תוכנות בקליק אחד בעכבר במקום בשניים. שאני סוגר חלון של מדייה פלייר הסרט/שיר ממשיכרים להתנגן,חלונות משנים גודל רק שאני נוגע בהם עם הסמן,כפתור התחל ניפתח לי וניסגר מבלי שאני ארצה לסגור אותו,חלונות לא ממוזערים לי שאני מנסה למזער וכו'..... אני לא מזמן פירמטתי את המחשב,על מנת לפתור בעיה זאת,אך הבעיה ממשיכה משום מה. האם יש לזה פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי מחשב נייד שהיה מותקן עליו Windows XP, והייתי צריך להחזיר אותו, אז גיביתי את כל הקבצים שלי, והחזרתי אותו. עכשיו העברתי את הקבצים למחשב נייד אחר שלי, גם בו מותקנת מ"ה Windows XP, אבל עכשיו משום מה, השמות של הקבצים בעלי השם העברי, מופיעים במקום בעברית ב"ג'יבריש", אבל התוכן עצמו של הקבצים עדיין מוצג בעברית. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה שהשמות של הקבצים יופיעו בעברית?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתקין ווינדוס ויסטה אך איני יודע באיזה גרסא להשתמש של ביטים. אני רוצה להתקין את גרסת האולטימייט של ויסטה כאשר אני רואה שישנם כמה גרסאות של ביטים - 32Bit 64Bit ועוד גרסא הנקראת X86. במחשב שלי יש כרגע 2GB זכרון כך שאני רוצה להשתמש ב 32Bit, אך רציתי לשאול בכל זאת מה יקרה אם אני אתקין 64Bit (זה יכול להעמיס על המחשב סתם? או להפך וזה יהיה בדיוק כמו 32 רק עם אופציה לשיפור זכרון) ובכלל מזה x86? מה ההבדל בינו לבין 64 ו 32? והאם ויסטה באמת השתפרה מאז שיצאה? כבר אין בעיות התקנה של דרייברים וכו'? בכל זאת מה אתם מציעים לי לעשות? להשאר עם XP או לעבור לויסטה? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היו לי שני פרטישנים במחשב, אחד system, השני data ושניהם ntfs עם הרשאות רק למשתמש שלי. התקנתי את הwindows מחדש ואחרי ההתקנה אני לא יכול לגשת אל הפרטישן של הdata. מה עושים ???
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בגירסה של ווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אם יש לי ווינדוס XP בגרסה העברית, איך אני יכול לשנות את זה לאנגלית? האם יש דרך לעשאת זאת? או האם אפשר לעשות חשבון חדש באנגלית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כחודש בערך. בכל פעם שאני מכבה/ מפעילה את המחשב הוא מעדכן לי את מערכת ההפעלה. העדכונים האלו משגעים אותי. איך אני מגדירה במחשב שיותר לא יעדכו את ה- WIN כל הזמן. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שיטת העדכון המדורג העדכנית של מיקרוסופט לא ממהרת לשום מקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכנה/משחק, כמו למשל דוסבוקס (להפעלת משחקים ישנים), Windig (המשחק דיגר רימסטרייד לחלונות) וכן דום 95, הם מוצגים במקוטן במרכז המסך ולא על כולו (או על כל החלק היחסי במסך בעת הפעלת המסך במצב של התאמה אוטומטית של התצוגה לרזולוצייה). התופעה קורית במחשב של אבא שלי בלבד, בו מותקן חלונות 7 SP1. היא לא קורית במחשב שלי בו גם מותקן חלונות 7 SP1. מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מתנצל על הבורות, אבל אם לא אשאל, לא אדע... במערכות הפעלה XP ו-7? ניכנסתי ל- REGEDIT, יש אפשרות לראות את כל הפרמטרים ברג'סטרי וגם למחוק ו/או לשנות. יש אפשרות לבצע גיבוי לרג'יסטרי, אבל איפה הקובץ נימצא פיזית? יש שם לקובץ? זה קובץ אחד או מספר קבצים (אולי לפי נושאים?) באיזו תיקיה או תיקיות זה נימצא? יודעי דבר, אנא החכימו אותי בנושא... תודה!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-