Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי האם זו גירסה מעודכנת וסופית? מה הכוונה AIO? רוני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. שמתי לב שבwindows 7 ultimate x64 (לפחות שם) אין את התפריט הזה שהיה בXP. דרך אגב מישהוא יכול להזכיר לי למה היו צריכים את זה? יתכן והתפריט הזה יעיל לפנטיום 2/1 וקודמיו שהתקשו באפקטים גרפים בסיסיים? אני זוכר בימים של Windows 95/98 הייתי מזיז את זה עם היה בעיו במשחקים. ודרך אגב עוד דבר מאד מעצבן בWINDOWS 7 הוא שהאיקון של הרשתות צריך להיכנס למלא תפריטים כדי להגיע למצב הזה בXP שכתב כמה זמן. היתכן וישתנו הזמנים ופעם התפריט הזה היה שימושי למדוד זמן גלישה במודם? נכון שיש גאג'טים אבל זה די מעצבן. ועוד דבר יש אפשרות להחזיר את כפתור העץ הותיק?. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב אשר מריץ ווינדוס XP Professional. נגיד שאני פותח כמה טאבים בדפדפן, ובאחד מהם רואה סרטונים ביוטיוב- שם אני מחפש באנגלית. לאחר מכן אני עובר לפייסבוק ומצ'טט בעברית. הבעיה היא שכשאני חוזר ליוטיוב השפת כתיבה היא עברית ואני צריך להחליף, וכשאני שב לפייסבוק השפה נשארת על אנגלית והמחשב לא "זוכר, שבדף הזה כתבתי בעברית. לאחר כמה זמן זה מתחיל מאוד להציק, ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה Win7 לא מחקתי את המחיצה של system-משהו, ובזמן תהליך ההתקנה, באחד האתחולים, הופיעו 2 מערכות הפעלה. כרגע, לאחר שההתקנה הושלמה, המערכת הפעלה עולה ישר בלי לרשום שיש לי 2 מערכות הפעלה. אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוח שהעניין הזה לא יפריע לי בהמשך. (יגרום לאיזה באגים או מה שזה לא יהיה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקיית my documents בחלונות 98 היא בעצם קיצור דרך לנתיב מסויים. הנתיב יכול להיות מקומי או ברשת. מסתבר שהנתיב המלא לא נמצא במאפינים של אותה תקייה, אולי מישהו יודע איך אפשר לדעת מהו הנתיב האמיתי של my documents בחלונות 98 ובחלונות 95?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בזמנו חיפשתי תוכנה שממירה קבצי PDF לDOC וניסיתי איזושהיא תוכנה חינמית בגרסת ניסיון ואז הסרתי. עכשיו היא עדיין מופיעה לי כאשר אני מבצע קליק ימני. איך אני נפטר מזה? אגב ווינדוס 7.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם תחת ווינדוז אפשר לבטל את הוירטואל ממורי/פייג' פייל/SWAP ? אם כן אז 2GB יספיקו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צורב דיסק של התוכנות למחשב החדש שיהיה לי אני צריך לדעת אם יש בSP2 דירקט איקס 9
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקייה בכונן c שכל הזמן נפתחת בעת עליית windows איך אני מונע ממנה לעלות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות את המחשבון שמחקתי את המחשבון הוא היה בקיצור דרך מוזר איך הוא נעלם לגמרי ?! בקיצור איך אני מחזיר את המחשבון למערכת ההפעלה ? מישהו יודע ? יש לי את הדיסק אולי מתוכו ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קניתי היום. באתי להתקין והוא נותן לי שפת ממשק uk. אני יודע שאפשר לשנות את זה אחרי ההתקנה, אבל למה בעצם זה לא מוריד us? מעצבן קצת. אפשר להוריד iso של us?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. אני רוצה שבכל החלונות של "Computer" התיקיות והקבצים יהיו ב-View של Tiles, ומסודרים לפי Type. איך אני עושה את זה פעם אחת, בלי לעצב כל חלון בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד זמן קצר לאחר פירמוט והתקנת ווינדוס אקספי תמידדדד אני עושה מתי שהו ריסטארט למחשב ואז מופיע לי הדבר הכי מעצבן בעולם!!! :pissed: מופיע לי הלחון הזה ריבוע עם תמונה כזאת של אופנוען או כל תמונה אחרת ואז אתה צריך ללחוץ עליה כדי להיכנס לווינדוס איך אני מבטל את זה קיבינימאט??!?!?!??! :s05: ??? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PROCESSES שהופיע לי פתאום משהו יודע אך להסיר אותו ? הוא לא מופיע בServices ולא ב MSCONIG האם הוא נחוץ ? בGOOGLE לא מצאתי פרטים ולוונטים לגביו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-