עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by teltel,

איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by erez_levy,

שלום וחג שמח לכולם! המחשב שלי עושה לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות, והגעתי למסקנה שהוא הגורם לכך שהאינטרנט שלי מתנתק כל פעם. הוא גם עושה עוד בעיות עם משחקים ולפעמים הוא עושה ריסטארט מעצמו. אז החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו. אני יודע לפרמט ויש לי את הדיסק התקנה של ה- XP. השאלה היא איך אני יכול לפרמט ולגבות את כל המידע שיש לי עכשיו? כלומר, השירים, המשחקים, והדברים שאני צריך, נמצאים בכונן E, ואני יכול להעביר גם לכונן הזה עוד דברים חשובים שאני צריך לשמור. ואז אני אוכל לפרמט רק את כונן C. אם אני אפרמט רק את C המידע בכונן E ישמר נכון? והאם אני צריך לעשות פירמוט מלא לכונן C או פירמוט קצר יספיק? תודה רבה לכל העוזרים, יום טוב.

3. שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  6. חבר שלי ביקש לשאול פה. שהוא לוחץ על Local blabla זה אמור לפתוח את הסטטוס אבל הוא לא פותח אותו דבר אם עושה על הסמל של ה2 מחשבים חץ ימני ולוחץ על STATUS זה לא פותח לו - כי הפעולה היא בעצם אותו פעולה כמו לחיצה כפולה. איך מתקנים את זה ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. יוצא ג'יבריש כזה. מה אני עושה? התקנתי עברית כבר...

10. Started by shay-h,

יש לי מחשב ישן באחד החדרים בבית . פנטיום 450mhz ויש עליו win-xp הבעיה שאין לי מושג מה הסיסמא של האנמיניסטור ואני נימצא עם משתמש מוגבל .. רציתי להתקין את הxp בשביל להיות האדמיניסטור אבל אני לא מצליח להתקין מחדש בגלל שאני מוגבל ביוזר ! (ניסיתי דרך הms-dos אך ללא הצלחה) אשמח לעזרה ..

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by oz4225,

קניתי מחשב חדש עם 8g זיכרון פנימי(2x4) מעבד [Core™ i5 3470 רציתי לדעת האם יש הבדל בין גירסת הווינדוס בין 32 ל 64 bits האם יש הבדל גדול בין הגירסאות?בביצועים וכו... יש ברשותי win 7 32bits האם כדאי לקנות 64 bits? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Netanel o_0,

כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),האם העידכונים קרייטים??? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. אז ככה. רכשתי Windows Vista Ultimate Hebrew וניסיתי להתקין אותו דרך הBoot.. ההתקנה הלכה חלק ולאחר ההתקנה ברגע שהמחשב ניסה להריץ את Vista מסך כחול הופיע משום מקום על גבי המסך והודיע לי(ממה שאני זוכר) שהמערכת תכבה את עצמה כי היא לא רוצה לפגוע בחומרה של המחשב, עכשיו אני חושב שזה נובע מהכרטיס מסך שלי היו לי איתו המון בעיות בעבר שאני יפרט אותם כאן ואולי זה יצביע על הבעיה. המערכת שלי היא כזאת: מעבד: A64 3000+ newcastle לוח אם:Asus K8V-SE Deluxe זיכרון:1512MB DDR400MHZ כ.מסך:Shapphire X1600Pro 512MB AGP עכשיו הבעיות שהיו לי עם הכרטיס מסך הם שקניתי אותו לא הצלחתי להתקין דרייברים ורק לאחר צריבת ביוס חדש הוא החל לעבוד ,באתר הרשמי של Shapphire אמרו לי שהבעיה היא בספק כח, צריך לקנ…

16. Started by yarl,

שלום כולם לא יודע למה הישתנה לי אבל זאת עובדה כשאני מכבה את המחשב לא עולה לי הסגירה הנורמאלית שהיתה עם שלושת האופציות של החלפת משתמש סגירה וריסטארט חברים איך אני מחזיר את זה למצב הקודם וחוצמיזה עכשיו שהמחשב עולה הוא נעצר ודורש סיסמא ואת אני עושה לא אוקיי אני לא רוצה את זה ולא אוהב את זה בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by badatz,

האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 8gigi8,

שלום לכולם, חודש הבא אני רוצה להכין דיסק התקנה מעודכן של ווינדוס XP, עכשיו השאלה שלי היא .... איך אני יכול להכניס תוכנה שתיהיה מותקנת כבר על הווינדוס, ושלא יצטרכו להתקין אותה ידנית, יעני שהיא תתיהיה מובנה עליו כבר,....? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by zeevru,

במחשב בו מותקן win 7 נתקלתי בבעית Power save. למחשב מחובר כרטיס קול חיצוני באחד ה USB. ה- POWER SAVE מכוון לכבות את המסך אחרי 15 דקות של חוסר פעולה, וזה כולל גם חוסר פעולה בכל ה- USB. הבעיה היא שאם לא שמים לב שנגן המדיה שמחובר לאיזו תחנת רדיו אינטרנטית, עובד, מאחר והיציאה של הסאונד היא דרך כרטיס הקול, אותו USB לא נותן למסך לכבות. אפשר כמובן לנטרל את ה - WAKE שמקורו ב- USB (זה יעשה דרך ה -BIOS) אבל אז העכבר גם לא יעיר את המסך. השאלה שלי היא: האם ניתן להוציא מן הכלל, פורט ספציפי אחד או שהמדיניות של כל הפורטים USB חייבת להיות זהה? האם יש למישהו פתרון לדבר? חבל לי לצרוב את המסך בשעות של תמונה סטטית, כי הוא חדש וטוב. תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by בזיק,

לאחרונה יש אצלי הרבה 'מסכים כחולים' התקנתי את windbg ומסתבר שיש את דוחות קריסה רק עד תאריך מסוים לכל הקריסות החדשות אין רישום. ככה אני לא יכול לברר מהי הבעיה שגורמת לקריסות. השאלה למה אין רשום לקריסות ומה לעשות

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by legocar,

הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by ehud101,

שלום, 1) קניתי מחשב חדש ואני עומד להתקין עליו windows רציתי לדעת כיצד כדאי לחלק את הדיסק הקשיח (PARTITIONS). הדיסק בגודל 320G 16MB הדיסק ישמש עבור כל התוכנות הבסיסיות (windows, office, antivirus), תכנת שיתוף קבצים ומשחקים כבדים. 2) היכן ניתן לראות את כל ביצועי המחשב (ניצול זיכרון, כרטיס מסך, חום מעבד ורכיבים נוספים וכו') 3) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום win98? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.